- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
A home gombak kettős funkciója van?
Arra gondolok, hogy érintést, és nyomást is érzékel?Ha jól emlékszem Meizu MX5-nél így volt, de nem tudom ennél hogyan oldották meg?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kovadika
őstag
Szerintem nem sok esely van ra. Kb. 1-2 honappal a kovetkezo modell elott fog esni csak az ara. Az elozo keszulekekkel is igy volt. Nekem mar tobb, mint egy hete megvan es nagyon tettszik semmi komolyabb bugba nem botlottam bele. Egyszer sem fagyott le, nem docogott az akkumlator igazi feludules S6 utan.
-
RIC5I
tag
akinek már meg van a telefon 1 hete milyenek a vélemények így hosszabb használat után ?
vajon mennyi az esélye hogy november fele kicsit csökkken az ára ? O.o
de rosz látni hogy kialakult az s7 vs 1+3 vita
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
tonerz
aktív tag
Sim csere esetén több újraindítás kell, hogy beálljon rendesen a sim a hálózaton.
Erről mesélj már egy két részletet, mert kíváncsi lennék.
Már több ezer kártyát cseréltem pályafutásom alatt, de ilyet hogy "beálljon" a sim még nem hallottam és tapasztaltam.
Kártyacsere esetén amint végigfutott a rendszeren vagy működik vagy nem, ez nem akkumulátor ami majd pár töltés után beáll.A telefonhoz: Nagyon tetszik külsőre is és tartalmilag is és piszok jó ára van.
Ha most vennék felső kategóriás telefont, gondolkodás nélkül ezt választanám. -
Tibko8
senior tag
Tuti megoldja egy újraindítás.Nekem is ez segített. Szintén telenor. Már másnak is volt ilyen problémája és újrainditás után minden rendben.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
emeron
tag
Pénteken megjött a "kicsike" végre. Eddig nagyon tetszik minden, fantasztikus egy készülék. Egy 3,5 éves HTC 8X-et váltottam le vele. Döbbenet, hogy az akkor 140 ezer Ft-ért vásárolt készülékhez képest mekkora a fejlődés. Na meg OS-ek közötti különbségekről ne is beszéljünk.
Ami hatalmas negatívum, hogy számla nem volt a csomagban, csak egy pakklista. Aki cégként vásárolja, gondolja meg. Én most vergődhetek a support-al, hogy ugyan legyenek már szívesek adni egy nyavalyás számlát.
Viszont van egy nem kicsi gondom. Hol tudok telefonálni, hol nem. Nem tudom eldönteni, hogy ez a szolgáltató hibája-e, vagy a telefonnal van valami gebasz. Még pénteken beszáguldottam a Telenorhoz, hogy kicseréltessem a microSIM kártyát nanoSIM-re. Nagyon kedves volt az ügyintéző hölgy, ingyen cserélte a kártyát. Hazajöttem, bedobtam a telefonba és azóta ez van. Azt mondta az ügyintéző, hogy elméletben már azonnal aktiválódnak az új kártyák (a régi azonnal deaktiválódott), de hivatalosan 72 óra az aktiválás. A Beállítások/Mobilhálózatok/Mobilszolgáltatók menüben a keresés után kiválasztottam a Telenor HU 4G nevű hálózatot. Ekkor kiírta, hogy regisztrálva a hálózaton. Azóta az 1-es SIM kártyát TELENOR HU-nak hívja a telefon (nincs bent 2. SIM). Van valami tippetek? Valamit nem jól állítottam volna be? Vagy várjam végig a 72 órát és ha addig nem jó, akkor keressem a szolgáltatót?
-
L4mie
veterán
Csak megsúgom, ez már nem flagship killer.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
samu74
addikt
Ennyiért ez piszok jó telefon.
-----------
-
Proky
senior tag
válasz torma1981 #780 üzenetére
Tudom, ezért is nyom szét az ideg a sok trolltól, aki megnéz EGY youtubos "tesztet" és már jön is ide egy kommentre hogy hű desz@r, az S7 az isten... Kicsit komolyabban olvashatna, vagy nem csak egy (esetlegesen fizetett S7 reklám hirdetésnek álcázott) tesztet nézne meg már messze nem úgy ítélkezne. Hozzáteszem nem vagyok oneplus tulaj, nem azért védem, csak már vagy 20 tesztet végignéztem, és messze nem ez jön le a tesztekből, maximálisan vállalható a kamera, sok drágább telefon kamerájától jobb
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Könyörgöm, egy tuningolt dízel Golfot sem hasonlítunk egy MX5-höz, pedig könnyen előfordulhat, hogy mindkettő nagyjából azonos lóerőben!
na te most kanyarodtál el sztem...
mindegy is ha nem lenne az telom ami most van biztos h ezt venném mert még mindig azt mondom h egy remek készülék a OPO 3!
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
veterán
Pontosan az ilyesmire utaltam azzal, hogy a OnePlus marketing gépezete mellényúlt a flagship killer dumával.
Ha nem hangoztatták volna olyan gyakran ezt, fel sem merülne az emberekben, hogy a két telefon egyáltalán összevethető, ennek hiányában pedig a "jutúberek" sem készítenék el kettesével ugyanazokat a teszteket.Könyörgöm, egy tuningolt dízel Golfot sem hasonlítunk egy MX5-höz, pedig könnyen előfordulhat, hogy mindkettő nagyjából azonos lóerőben!
-
Proky
senior tag
Fényképek terén szerintem az utolsó sötét képen látszik nagy különbség az S7 javára, fele árért ha nem bányász az ember sztem vállalható finoman fogalmazva. Bár biztos vannak profi fotósok akik a pár millás fényképezőiket kidobálták miután megvették az S7-et és azóta azzal melóznak
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
tudod h mi az érdekes h a összes tesztelő a világon hasonló gondolatot nyomat... pl mint SuperSaf
itt nézd...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
veterán
Azért azt is nézd meg, hogy a 751-en kívül mikor védtem elánnal az OP3-at. Nem mellesleg, abban a hozzászólásomban sem védem, mert egyetlen szóval sem írtam, hogy a felemlített hibák nem léteznek, vagy nem jelentősek. Tőlem lehet ócsárolni, csak felesleges. Mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne almát hasonlítsunk a körtéhez, a jelek szerint inkább kevesebb, mint több sikerrel.
"Vérfan" meg olyannyira nem vagyok, hogy három héttel ezelőttig eszem ágában sem volt OnePlus telefont venni (bár ismertem a márkát korábbról.) Lásd az aláírásomban szereplő készülékeket...
@kovadika: "A O+ araban benne van a ket eves gyartoi tamogatos hozza-viszi garanciaval. " Ez biztos? 1 évről tudtam, de ha igaz a két év garancia, az újabb komoly fegyvertény az OP3 mellett.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem, ez nem "nagy" felháborodás, egyszerűen unalmas már, hogy minden nap betéved ide valaki, és közli, hogy:
1, A százezerrel drágább konkurens miben jobb.
2, A többi kínai telefon mennyivel jobb ugyanezért a pénzért.
Unalmas, ennyi. Én sem megyek az iPhone 6S, vagy az S7 Edge fórumba, és közlöm, hogy mindkettő egy raklap tucatfos, bezzeg az OP3 fele ennyiért csak kicsivel marad el...
-
Outlander
addikt
Én csak azt nem értem hogy miért nem lehet leírni a negatívokat?
Oké, 125k, oké flagship killer, oké 1 hetes jönnek az updatek, oké Oneplus.
De ez csak egy telefon, ha egy dooge, jiayu, homtom, ulefone stb bármi lenne, nyugodt szívvel lehetne mondani a bugokat, de ez oneplus és 125k, nincs hibája!!!4444Négy!!négy!
Megy egyből a másik a leugatása, mert egy rossz szót mert szólni.
Nem értem ezt az iszonyatos elvakultságot.Én pl 125-ért, elvártam volna, hogy legyen rendes vaku, szép kijelző, vagy hogy ne tudjam befagyasztani a beállításokat a színek variálásával, ha már egyszer van ilyen opció.. vagy egy rendes gyors nfc-t, vagy h bug mentesen tudjon kapcsolódni a kocsimhoz a bt, vagy h sw-es képernyőzárás után, tudjon nyitni az ujjlenyomatolvasó, ne kelljen pluszba még a pint is beírni.
Akad 1-2 bug, istenem... lehessen már leírni.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
Miért nem vesz ez fel 4k videót?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
syler123
veterán
válasz PiciDikenz #764 üzenetére
Általában egy Samu flagship-el kevesebb baj van, mint más kínaival, persze nem lehet általánosítani. Én nem ajánlgatom az S7-et, csak próbálok racionális maradni, hogy azért a 40k-ért ad is valamit a Samsung, nem csak a nevét.
+vízállóság
+jobb kamera
+jobb kijelző
+kicsit jobb rendszersebességNálam a Oneplus a kinézetével vett meg, mert az is fontos, mégiscsak nézzük azt a telefont minden kézbevételkor. A mostani Redmi 1s valami botrány ahogy kinéz, ezért is fogok váltani, pedig még a sebesség is megfelelő nekem...
-
nagyúr
válasz PiciDikenz #764 üzenetére
Meg kulonben is... a feketegazdasagot tamogatni nem szep...
-
b.daniel
senior tag
Igazából az ilyen összeszólalkozások azért vannak, mert van 2 tábor, akik más szempontok alapján nézik ezt a telefont.
Az egyik tábor vagytok ti, akik specifikációk alapján hasonlítják össze más készülékekkel, ìgy jön képbe a hivatalosan legalább,50k-val többe kerülő s7-l összehasonlítás.
A másik azok akiket Te vérfannak titulálsz, ők (mi) inkább az azonos árkategóriájú telefonokkal hasonlítjuk össze, ebben a kontextusban pedig az egyik legjobb telefon a piacon jelenleg.Szerintem mindkét tábornak igaza van,valamilyen szempontból,el kéne fogadni egymás véleményét, hogy kinek mi a fontos és sokkal békésebb lenne ez a topic 😊
Egyébként én eddig nagyon meg vagyok elégedve a cuccal, de a sokak számára kérdéses kamerát ,még most a nyaralás alatt tesztelgetem, csak annyira süt a nap,hogy a szemem is kiég, nem még a kameraképek 😆
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
+ (#758) syler123
Végre olyanok akik értik miről beszélek Ez a telefon a specifikációk alapján egy ligában játszik az összes jelenlegi flagship-pel, így ahhoz hasonlítja az ember, nem pedig egy dooge x5-höz.
(#754) Furkoo
Nincs háborgás? #751-et olvasd akkor el. Egy rossz szót mer mondani az ember rá és máris előkerül egy-két vérfan, akik azonnal az ember torkának esnek.
(#762) kovadika
Nem e? Ezt majd mindenki eldönti magának úgy gondolom. Engem speciel érdekel, a mostani telefonom is partnero, semmi baj nem volt
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Hujikolp
őstag
A 3.1.3 egy béta update volt, amit később valamiért visszavontak. Aki korán bekapcsolta, annak még lejött, frissített rá, majd levették, ezért nem látszik most a frissítőben.
Korábban nekem lejöttt a 3.1.3, majd bl nyitás után eltűnt. Nem is töltötte le.
Rom-ból tettem most fel.Hamarosan jön a 3.1.4. Kérdés, hogy az előző frissítéseket is beleteszik-e?
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Man0gatya #750 üzenetére
Én a Oneplus 3 mellett állok, nagyon tetszik és jó áron van. De ne írjátok már le 20-adszor, hogy az S7 250k! Nem annyi! Sufni gsm boltokban megveszed 165k-ért, tehát a differencia 40k slussz passz... Szóval igen, elvárhatnak jobb kamerát 125k-ért. Teljesen jogos a felvetésük.
Mondom ezt úgy hogy én Oneplus 3-at fogok venni.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
na egy vmit tisztázzuk sztem.... miért is ne lehetne bármelyik mostani telohoz hasonlítani ez esetben pl. (S7E)..?
ugyanis majdnem minden adott ami az összes flagship ben.. c
1 sot ; Snapdragon 820
2. display ; Super amoled
3 ; 6gb ram ismétlem 6gb ram
4.sony imx 298 sensor
5;aksi 3000 mAH
6;64 GB belső
és azért mert "csak "125k az nem azt jelenti h kivételt képez bármilyen csata alól. igen is kell h vmi hez hasonlítsd!!!!ha nem a nagyágyúkhoz hasonlítód akkor mi a cerkámhoz?
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Laybee
őstag
Itt az a kérdés minek beírni olyan topicba ami érdektelen számunkra? S7 kell venni és nyelni egyet amikor 230k legurul a számláról.
-
L4mie
veterán
Nincs háborgás, csak valakinek jó ennyiért ez a telefon, mert látjuk az ár/értékeket, tesztek tapasztalatok alapján.
*keress vissza a véleményemre, kanoval volt egy vitám erről, pont ezzel a teszttel kapcsolatban.Szóval:
Köszi a halakat, viszlát.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
tixem
addikt
Nem értem mire fel ez a nagy felháborodás
"Ehhez az összeghez képest kell megítélni, hogy jó-e, vagy sem."
Szerintem ennyiért nem jó, de már az előző hozzászólásomban is odaírtam, hogy számomra. Nem muszáj egyetérteni velem, de nem kell ilyen regényt írni mellé. Nektek jó, tetszik megfelel, nekem nem. End of story.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem értem. Nem értem, hogy mi a retkesmákoshabosbabostüllőslóf@szért kell minden nap valakinek felhoznia, hogy a Csamcsung ebben, vagy abban jobb?! Kit érdekel? Értsétek már meg, hogy csodák nincsenek, fele annyi pénz, fele annyi technológia, pont. A OnePlus ott cseszte el, hogy bedobta ezt a "flagship killer" dumát, ami önmagában nettó baromság, ráadásul azóta minden Vérpisti vagy az ájfónhoz, vagy a galakszinyolcvankettőhöz hasonlítja.
125 ezer forint, gyártói garanciával, vámmal, adóval, szállítással, tokkal, vonóval. Na jó, tok nélkül! Ehhez az összeghez képest kell megítélni, hogy jó-e, vagy sem. Mit nem lehet ezen felfogni?
-
Man0gatya
aktív tag
Ennyi pénzért? Aztán mégis egy 250 ezres telefonnal és az egyik legjobb kamerával szerelt telefonnal való összehasonlítást linkeled. Már bocs, de Nekem honor 7-em volt ugyanennyiért vettem és, kamerában nem hogy jobb de bállításokban még rosszabb is volt teljesítményben meg fényévek
-
Rem-X
senior tag
Az mitől lehet hogy nekem még csak 3.1.2-es OOS van? A frissítő szerint up2date vagyok...
Try again, fail again, fail better!
-
bajaki
őstag
Én átállítottam a DPI-t, de nem ezzel a toolbox-szal, hanem a Le DPI Changer [ROOT] nevezetű appal, mert a build propban nem találtam a megfelelő sort. Így viszont működik szépen.
-
kano
nagyúr
válasz kovadika #738 üzenetére
Csak ne lenne a TW.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kovadika
őstag
Semmi gond nincs a kamerajaval. De az S7-tol(ami kb. a jelenlegi legjobb mobilos kamera) merfoldekre van. Ha valakinek ez nagyon fontos akkor dobja meg ra azt a 100 ezret az arra. Es ezt nem kotekedesbol irom, de tenyleg nincs azon a szinten mint az S7 vagy a legujabb iphone. Valahol meg kell vagni az arat.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Egy láma kérdés. Ti mindig gyorstöltővel töltitek? Ha így tesz az ember (csak azzal tölti) lesz az akksinak vmilyen hátránya?
A Honor 8 július 5-én jelenik meg, az arany meg július 3-án ebből. Megvárom, aztán a kettőből vmelyiket megveszem. Árban forma-forma. Sok ember e 2 készülék között vacillál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
yotzo
csendes tag
DPI témára: én simán átállítottam build.propban, hiában írták, hogy a világért se. Teljesen jól megy. 380 sztem nagyon kicsi, a betűméretet megnövelve is, OPOn is 400-zzal használtam.
Ellenben gondolom te xposed-dal csináltad. Szerintem itt lesz vmi gixer, ugyanis nekem is fent van, bár tök más modullal, de mintha az se csinálna semmit. Xposed zölden mutatja a frameworkot, se 85, se régebbivel mégse csinál semmit a modul, ami OPOn CM13-mmal 8-85ig minden frameworkkel működik.
Így hát DPI-hez dobj fel egy build prop editort, és tedd túl magad rajta szerintem, az xposed-hoz meg ha a kedvemért kipróbálnál vmi más modult is, akkor talán jobban tudnánk következtetni, hogy hol a huba.
Y.
-
tixem
addikt
S7 Edge vs OnePlus 3 kamera teszt
Eléggé lehangoló videó Remélem a frissítések javítanak valamit, mert ez eddig elég siralmas és nem csak a képminőség ergya, hanem a hangfelvétel is.
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
-
Rick4
félisten
-
axlfsi
veterán
Oh, koszi, soha nem figyeltem, csak vegigrantottam rajta az ujjam, hogy foltyassa mar
(de ezt akkor is valamikor beallitottam, meghozza ma, mert eddig nem kerte, pedig mar par napja BL nyitva, TWRP fent. Sot, biztos tudom, hogy amiota nemreg feltettem Xposeded, azota keri).
No sebaj, koszi a tippet!Mas: DPI allitast probalta valaki? Elvileg atallitom, ujra is indul a telefon, de nincs valtozas (megorulok ettol a 480-as DPI-tol. Tobbet kozott ezert sem hasznaltam soha OOS-t). Csak, hogy szemleltessem milyen eles a szemem: Note szeriakon es mar OPO-n is 182 es 240 kozotti DPI-ket hasznaltam
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Váááá! Szerintetek mit es hol allithattam at, hogy minden ujrainditaskor (miutan bejon a BL nyitas utani kis uzenetecske, bekeri a racshalos (pattern) kodomat es csak akkor folytatja az ujraindulast (bootot)??
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Rick4
félisten
válasz torma1981 #720 üzenetére
Köszi!
A beszédhangszóróról és a csengőhangszóróról nyilatkozna valaki? Lényeges, hogy mindkettő hangos legyen, utóbbi pedig a készülék alján, nem az asztalra téve letakart hátlapon lehetne.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Írja mér meg valaki, megvette a weblapról, és 125 ezerért házhoz jött? Vagy akkor vám, áfa és társai, mert eu-n kívülről jön?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
axlfsi
veterán
válasz ittakary #712 üzenetére
Basszus! ... semmi kedvem nincs hozza mindent ujra bekonfigolni... de nem hagy nyugton a dolog. Megteszem. Sot, eloszor csak FB es Messenger megy fel es figyelem 1-2 orat.
(gondolom Nalad is a legutolso Oxygen van fent BL nyitassal, ugye?).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Tibko8
senior tag
válasz MrSealRD #709 üzenetére
Folyamatban... kano készíti. Ötleteket szívesen fogad hogy mi kerüljön bele.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
MrSealRD
veterán
Kösz.
Topikösszefoglalóról állapotáról lehet tudni valamit?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
A biztosításkötésre vásárlás után meddig van lehetőség?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tibko8
senior tag
Szintén pont nekem is 6h SOT így jött ki, játékkal 5h 35 SOT 15%-on. Én is először BL nyitottam és úgy költöztem be.
-
Bewy
tag
Valahogy el lehet alkalmazásokat rejteni a menüből gyári launcherrel?
-
Ati007
őstag
ha valaki rendelt volna hozzá tokot és nem tetszik neki átvenném
-
HeroGod
csendes tag
Hétvége után írok róla egy hosszabb értekezést, de nekem első feltöltési ciklus után az én használati stílusomban (youtube, messenger, netezés, kevés játék és zenehallgatás deezeren) 6h 32m SOT jött ki 10%ra merülve. Nekem ez elég meggyőző .
Ami számíthat, hogy rögtön kézhezvétel után nyitottam a bootloadert és formáztam a telefont, csak utána kezdtem el belakni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest