- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarciKING24
tag
Sziasztok!
Megjelenés óta használom a hármasomat.Az elmúlt 2 hónapja figyelmes lettem egy hibára, vagyis mostanra már egy elég nagy problémára. Viszonylag sokat telefonálok egy nap, (1-1,5 óra bejövő kimenő) és a hangszórója elkezdett halkabb is lenni, illetve recsegni. Pár napja már ott voltam hogy földhöz vágom az egészet annyira nem hallottam a másikból semmit. Valaki tapasztalt ilyet? Egyáltalán mennyi a gari? Vajon javítanák még ezt?
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Sziasztok!
Most tettem fel ezt az új szoftvert. Mindjárt elsírom magam, az összes telefonszámom elszállt. (kb 970db)
Van egy régi vcf-fájlom, ami így is szívás, de egyelőre nem akarja importálni őket. Letöltöttem a saját mail fiókomból, rámegyek, hogy telefonba importálja és csak tölt, tölt, tölt és tölt....de a névjegyek nem teremnek vissza... Valaki találkozott már ezzel? Egy gyors tanács, mielőtt frissítenétek, mentsétek a névjegyeket!!!!!
NAGYON nagy csalódás, nemhogy a telszámaim még a híváslistám is elment.
Valaki valami tanács, ötlet?
Lehet van egy eladó Oneplus 3-mam...Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett 2 napja, G4-et váltott, most talán már ülepszik bennem az élmény
Az LG-t megjelenés után kb 1 hónappal vettem tavaly, azt hiszem április-május körül, tehát elég sokat használtam (persze relatív, nálam elég sok).
Az LGben nem szerettem, hogy műanyag, (a bőr hátlaptól a mai napig hideg ráz..) illetve kellett a két kártya kezelése.
Előre leszögezem nem vagyok egy poweruser, a G4-en sem volt már játék, egyszer sem próbáltam ki vajon hogyan fut rajta egy RR3 vagy bármi más, gyakorlatilag soha nem játszom telefonnal.
Így ezzel sem fogok, tehát erről nem tudok nyilatkozni. A pozitívumokkal kezdve, nagyon tetszik az egész telefon minősége. Profi, nincs rá más szó. Teljesen más kézbe venni és tartani mint az előzőt, ez nem kérdés. Nem QHD a kijelző, csak FHD, de szerintem nagyon szép képe van, egy pillanatra sem látom a különbséget a másik után, pedig nem vagyok szemüveges, sőt az átlagnál jobb szemem van. Kifejezetten jól bánik a fényerősséggel, nemtudom valahogy sikerült úgy belőni, hogy mindig jól látható de sosem zavaró. LGnél szerintem nagyon el volt baltázva az automata fényerősség, nekem SOSEM találta el a megfelelő beállítást, így azt ki kellett kapcsolnom. Nos itt nincs ilyen hiba.
Nálam teljesen stock a telefon, nem nyitok bl-t nem rakok rá romot sem másik OS-t (már ha egyáltalán jól írom..). Nem is érdekel, csak az hogy megbízhatóan, gyorsan és jól működjön (nova launchertől szintén rosszul vagyok..). Viber, fb, messenger, steam, twitch, paypal, index van telepítve,szerintem más nem is nagyon lesz. A sebességre nem lehet panasz, nagyon gyors, sokkal gyorsabb mint az előző, ott pl. elég jól kijön az erő, mikor twitch-et nézek kis ablakban és közben mondjuk chrome-ban böngészek. Na itt az LG eléggé összef*sta magát.
Viszonylag sokat beszélek nap közben munkám miatt (~napi 1,5-2 óra), és azért emailt is írok néhányat, és fontos volt hogy a kamerája is jó legyen, mert gyakran kell képet készítenem telefonnal (4 hónap alatt 8GB kép). A kamerája hozza a G4 szintjét így meg vagyok elégedve vele. (sötétben nagyon ritkán készítek képet, nappal, fényes jó körülmények között kell hogy helytálljon, így nagyon rendben van)
Fontos, hogy a beszéd minősége és a hangszóróé is jó legyen, és ez is hozza a szintet.
Tetszik az oldalsó 3 állású csúszka, mint iphone-on, itt is azonnal lehet némítani. Jól kezeli a két kártyát szerencsére, mindent személyre lehet szabni.
Az ujjlenyomat olvasóról én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, sokan leírták már, ultra gyorsan és pontosan működik. Nagyon jó az ambient display funkció is, hasznos.
Resettel kezdtem mikor kivettem a dobozából, miután meg lett, azonnal felajánlott egy frissítést. Akksija is nagyszerű, tegnap reggel 7-kor vettem le töltőről, este 8ra még 40%on volt...
Eddig két furcsaságot találtam. Nagyon fontos lenne , hogy a viber, messenger hangját le lehessen halkítani, KÜLÖN a csengetési hangerőtől. Lehet nem értek hozzá de ezt itt nem találtam, pedig nagyon fontos lenne. LG-ben volt ilyen. A másik, reggel mikor kézbe vettem a telefont egyből megnéztem egy yt videót és akkor láttam, hogy LTE-n van. Valamiért el felejtett csatlakozni az otthoni wifihez. Érdekes... manuálisan kellett rányomnom egy csatlakozást.
Még egyvalami: nem szeretem tokban hordani a telefonokat, ez pedig kifejezetten szép, de a kiálló kamera félek, hogy nagyon hamar el kezd karcolódni
Nagyjából ezek a tapasztalataim a két nap alatt, elég hosszúra sikerült, és elég szubjektív, nem várok kötözködést, mások vagyunk , másra használjuk a telefont
Egyébként eddig nagyon tetszik, meg vagyok elégedve vele, megérte váltani.[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Hello! Ma jött meg, már be is laktam nagyjából. Minden szuper, viszont egyetlen egy dolgot nem tudok. Ezt a shelf-et hogyan lehet kikapcsolni? Ha hosszan kattintok a háttérképre, és ott testreszabás, akkor megtalálom a csúszkát, de hiába kapcsolom ki ugyanúgy ott van balszélen. Valaki találkozott már ilyennel? Persze lehet én nem csinálok jól valamit.
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Képernyőbeégésről csak annyit, hogy akkor én vagyis párom (!) telefonja az elrettentő példa. Kb. hónapra pontosan most 2 éves, újonnan vásárolt galaxy note 3-ja szerteszét van égve. Mármint a kijelző, de nagyon. Viber csíkja, naptár csík, szégyen. És minden egyre erősebb. Mondjuk meg kell hagyni használva van rendesen és mindig max fényerőn, de akkor is vicc, hogy azért kell eldobni a telefont mert így jár a kijelző, hisz egyébként nagyon szereti tökéletesen működik. Ja és már nagyon rég kezdte, talán tavaly nyáron, 1 évesen....
[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Szerdán érkezik az enyém is már tűkön ülve várom (olvastam már itt, hogy vki LG G4ről nem vált, hát én arról)! A felkészüléshez mondjátok már meg, hogy milyen sim kell hozzá: micro vagy nano?
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Hogyan tudom nézni hogy hol jár az enyém? Kaptam egy számot (your order), ha jól tudom dhl hozza, de hiába másolom be bárhova is, nem talál egyik sem semmit.
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Helló!
Előre közölném, hogy már megrendeltem én is az enyémet, tehát tényleg nem kötözködésből kérdezem:
Mi a francnak 6GB RAM, ha nem engedi megtömni? Nem azért, jól néz ki meg jól hangzik, de mi értelme? Használ belőle valamit? Gyorsabb lesz tőle mintha pl.3 lenne benne, vagy mégis mi értelme?
Mégegyszer mondom már megrendeltem, LG G4-et vált, sikerül belőle jól kiszállnom.Straight outta Compton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest