- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Ez a fos újra csinálja, azthittem a k&h bank apk miatt, de nincs hozzá közé.
Tippek?
Felismeri az ujjam, de ugyanúgy kéri a másodlagos bejelentkezést, ha pin, ha minta.Ráadásul nem tud programhoz ujjlenyomat kerést rendelni? Smst jó lenne pluszba ujjlenyomathoz kötni.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Saccco
nagyúr
-
tovgab
aktív tag
Ezt ajánlom: Nillin 9H Pro 2,5D
Várható szállítás: júl. 7.-júl. 28.[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
ForRedGlory
félisten
Hatalmas lájk a telefonnak. Ha most le kellene cserélnem az S7 Edget, akkor 100%, hogy ez lenne az
-
axlfsi
veterán
ittakary
(PH! nagyúr)Rendeltel mar TG-t a telefonra? Ket napja hasznalom ebben a gyari flip tokban - eskuszom semmi baja, a flip tokok kiralya; letisztult, nem vastag tole egyaltalan es elegans, de - nem nekem talaltak ki.
Jon a POELOSI Sandstone es teszek ra egy TG-t. Szoval, ha van bejaratott elado, akitol varhatoan nem masfel honap alatt szokott megerkezni a cucc, megkoszonnem a linket
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ghiottone
nagyúr
Pocketnow - kamera teszt.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Outlander
addikt
Azt valaki meg tudja magyarázni hogy sikeres ujjlenyomatas ébresztés után miért kér mégis pin kodot is?
Nem, nem hibás a bevitel, a jó ujjammal nyitom, ki is nyit felvillan a kezdőképernyő, de rögtön ezután kéri a pinkódot is.... felfoghatatlan, 20 perccel ezelöttik tökéletesen müködött.
Most töröltem az ujjlenyomatos feloldást, újra regisztráltam, de kb 3-4 nyitás után újra ilyen lett..
Roppant mód idegesítő, nem kell pin kód.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
MrSealRD
veterán
Azért vannak fenntartásaim ezzel a videóval. Érdekes módon rosszabb fényviszonyoknál az S7 fényesebb képet csinál, míg az O3 sötétebbet. A szabadban meg pont fordított a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy a fényforráshoz képest adott szögben tartva bármelyik telefonnal tudok lőni olyat amivel ezt a hatást érem el...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
L4mie
veterán
Azért nem kell ám átesni a ló túloldalára és mindenkit átküldeni másik topicba, vannak akik tudnak objektíven vizsgálódni, ettől még a samuhoz képest szar a képe, majd optimalizálják....
de akinek ez tényleg fontos nyugodtan fizessen rá egy használt DSLR árát....Hidd el én örülnék a legjobban, hogy a már úton lévő OpT-m szarrá verné a samut kameraügyileg
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Hallosz
senior tag
Tényleg egy ipari műalkotás, le a kalappal.
Meg nem veszem az ormótlan mérete miatt. Olyan mintha öltönyhöz síbakancsot vennél fel. -
petipetya
nagyúr
válasz PiciDikenz #379 üzenetére
Nexuson is használtam a One előtt, de nem figyeltem mennyit fogyaszt. Ha merül a telefon, akkor töltöm és annyi.
"nincs rá lezsóidő"
-
kano
nagyúr
Ár sem azonos... Akinek az kell, vegye.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
petipetya
nagyúr
válasz PiciDikenz #361 üzenetére
Éppen akartam mondani, hogy nálam a One / Oxygen OS alatt a Light Flow vagy a Light Manager simán meg tudta változtatni az értesítési led színét apponként, mindezt root nélkül.
"nincs rá lezsóidő"
-
Hujikolp
őstag
A PWM körübelül annyit tesz, hogy ki be kapcsolgatja a pixeleket egy bizonyos kitöltési tényezővel. Ez azt jelenti, hogy kis fényerőn kevesebbszer világít. Sötétben, ha mozgatod a telefont akkor lehet látni, hogy picit vibrál. Ha rángatod, akkor a húzás vonalán hol aktív a kép, hol nem. Ez zavaró, ha túl alacsony a frekvencia.
Ha a képernyőn pl gyorsan nézel egyik pontrol másikra (pl éjszaka ágyban) akkor is észre lehet venni. Engem kicsit zavar, de makd megszokom, vagy másgogy használom.
A zelefon egyébként tetszik ennek ellenére -
kano
nagyúr
válasz ittakary #372 üzenetére
Ne máá'. Akkó' má' el vagyok késve?
Na neeee..... Mi ez a nem előre bejelentés? Lázadás lesz itt vagy mi?
Én meg itt csak gondolkodom, tesztet olvasok, morfondírozok, töprengek és veszek egy LG LCD-t, amit 3x kell visszavinnem, mert egy ipari hulladék.
Erre a régi jó ismerősök, akikkel együtt voltunk a Oneplus megszületésének hajnalán "kishazánkban", a kis "nyóckeres" lebujba, előbb megveszik.
Felháborító. Hol van az a Vedd meg gomb?!!Szerk: Ajjaj. Megvan a komm*nista fórummotor elszabotálta azt a bejegyzést, azért, hogy én ne lássam. Azt a b*lsevista, li*csi mindenit.
Vagy csak vak voltam és nem láttam?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz vitezlejszlo #369 üzenetére
Áááááá, egy ismerős!!!!!
Csumidázlak Tezsvííírem!!!
More, Te nem veszel OP3-at? Lehet, hogy visszatérnének azok a szép hálózateldobásos évek. De szépek is voltak....
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Akkor hajrá.
-
kano
nagyúr
Igen, csak amikor kocsiba rakod egy tartóba akkor, orbitális szívás.
Próbálta már valaki az unofficial cyanogen romot?
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Határozottan jó vétel.
-
Wesder
félisten
válasz PiciDikenz #308 üzenetére
RGB led mókolàsra én sem talàltam semmi, még Xposeddel sem
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Shyciii
veterán
válasz ittakary #351 üzenetére
Szoftveres gombokat megszoktam. Monduk azzal sosem volt bajom. Hátapi ujjlenyomat tisztítva lejön nekem, bár a hátlapot szerencsére elég ritkán nézem
Amúgy érdekes ez az akksi idő. Mert pl a jgcaap féle CM13 (minő véletlen ő csinál Oneplus One-ra is módosított CM13-at) nekem már jó. Majdnem kétszer annyit tud, mint a stock rom. Ennyit arról, hogy a gyári stock rom a legjobb...Most viszont fent van az Android N DP4, és annyit tud akksiidőben, mint a Marshmallow-n épülő CM13, vagyis valamit a Google nagyon elbaszott a Marshmallow-ban, mert Android N nekem szárnyal (etéren is).[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Mondjuk az, hogy még mindig "kézikönyv" -nek hívják a nyilvánvalóan Google fordítóval lefordított manual módot még mindig nagyon elszomorító
Feel Good Inc.
-
Shyciii
veterán
válasz ittakary #344 üzenetére
Az oké, hogy az Android ebben nem túl hatékony, de azért a Oneplus 3 esetében én nem fognám az Androidra, mert pl Anno a Oneplus One és Xiaomi Mi4 esetében a 3GB elég volt minden általam használt programra, hogy beleférjen a memóriába
Igen, láttam Grarak nekikezdett a Oneplus 3-ra is a CM13-nak. Majd fél év múlva újra ránézek, hogy mi újság[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
kano
nagyúr
Nexusoknál meg van másik gond.
-
nagyúr
annyira megéri, hogy nincs ami jobban megérné
max akkor engedem meg valakinek, hogy várjon, ha az aranyat akarja megvenni
mondjuk én lehet így is meg fogom venni... nagyon szépen néz ki képeken
(#343) Shyciii : az a baj, az egész Android RAM menedzsmentje úgy szar ahogy van... közel sem olyan jó a hatásfoka, mint pl a Windowsnak vagy akár az iOSnek. Szerintem mire normálisan iOS szerű RAM kezelés lesz itt is, addigra már Android 7.0 lesz... de az is lehet hogy 8.0
mondjuk én nagyon sokat várok a custom ROMoktól főleg így, hogy már első naptól kezdve XDA-n voltak fejlesztői topikok
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz ittakary #334 üzenetére
Hali, látom megvetted az OP3-at Amúgy a Oneplus 3 ne dicsekedjen a 12 app háttérben tartásával, mert Nexus 5X-emen most 7-8 marad háttérben, és csak 2GB van. Így nézve viszont eléggé borzalmas érték a 12 6GB-on. Nagyot kell fordulnia a Oneplus 3 jövőjének ahhoz, hogy újra visszaüljek a Oneplus vonatra De kezdetnek jó, hogy a kernel kódot elérhetővé tették, és a gyorstöltés is meglesz.
-
kano
nagyúr
Én is, de csak a jövő hónapban.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hát ez eléggé fullos lett. Nehogy ez legyen a következő telefonom!
-
Vice1978
csendes tag
válasz PiciDikenz #300 üzenetére
Hello. A CM-et én is várom, nem tudom ki hogy van vele, de az Oxygen nekem vhogy nem jön be, a Cyanogen valahogy stabilabb, jobb.
-
nagyúr
válasz kadaradam #332 üzenetére
szofveres home gomb nálam kizáró ok lenne a nexuson
810es telefont tényleg ne... OP2-nél megtanultam mit jelent a kézfűtés
(#333) silvergod
S6on gondolkozol? ne röhögtess már ki az egy szar... most őszintén 2-2,5 óra kijelzőidőm volt vele, OP3-mal simán kétszer annyi úgy, hogy EGÉSZ nap LTE-n nyomom
OnePlus-nál hatalmas hír, hogy 6GB RAMból csak 4GBot használ kiNa akkor arról miért nem cikkeztek hogy az S6nál a 3GBból csak kb 3-500MB volt szabad a felhasználó számára, mert az összes többit megette a TouchWiz?
OnePlusnál megy a sírás hogy csak 12 appot tart a RAMban... S6nál kb 3-4 után már újratöltött minden
úgy utáltam azt a telefont mint soha egyiket sem, 2 napot volt nálam, és ment is apróra egyből
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz PiciDikenz #320 üzenetére
Köszönöm..ha rendben elindult akkor ennyi elég
kovadika pont ez, és az s6 között gondolkodom...mi a véleményed róla melyik jobb/rosszabb így hogy mind a kettőt használtad? miért cserélted le azt erre?[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
kadaradam
csendes tag
eléggé bejön a telefon, de nem tudok dönteni, hogy ezt rendeljem meg vagy a nexus 6p-t.
N6P pros:
google szoftvere fut rajta
sztereó hangszóró
szebb képkészítés, 240 FPS videóN6P cons:
szar a kamera fókusz
nincs OIS
régebbi hardver (bár ezt kompenzálja a jól optimalizált rendszer)
nagyon nagy a telefon (OP3 se kicsi)
elméletileg a snapdragon 810 eléggé melegszikOne Plus 3 eléggé jól össze lett rakva, mint azt ahogy írták a cikkben. Egyedül csak a szoftver lenne fura, hogy nem kapom meg egyből a frissítéseket, mivel eddig csak Nexusaim voltak (Galaxy Nexus, Nexus 5). Nagyjából egyárban van a kettő készülék, mivel már 140k-t lehet venni Nexus 6P-t, a One Plus 3 mellé meg úgyis vennék szerintem biztosítást, ami +15k.
-
L4mie
veterán
válasz PowerBuldog #325 üzenetére
én megrendeltem, mert xiaomi-t elvitték pénteken, azóta HTC-IS el nyüglődöm, de párszor már majdnem földhöz vágtam.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a válaszokat ! Vèrzik a szìvem , de eljött a Coolpad cserèm ideje ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
tovgab
aktív tag
válasz pècsimunkás #327 üzenetére
Fólia van rajta gyárilag felrakva.
Igen, EU-n belül ugyanolyan telót kap mindenki.megelőztek...
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
kovadika
őstag
válasz pècsimunkás #327 üzenetére
Folia van rajta. Enyemre szepen fel volt rakva. Tok nincs. Ugyanazt kapod Europaban.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok ! Fólia volt a telefonon vagy a dobozban ? Szilikon tok ? Nèmetországban dolgozok , ha itt veszem meg , gondolom ugyan azt a telót kapnám mint Magyarországon ? A magyar nyelv miatt kèrdem ...
Ha nincs hozzá tok v fólia rendelek az Amazonról esetleg ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kovadika
őstag
válasz silvergod #307 üzenetére
Semmi gond nincs a kijelzovel. En S6-rol valtottam es bar az szebb nem erzem nagy visszalepesnek. Egyaltalan nem latom recesnek amig nem olvastam a cikket nem is gondoltam volna, hogy pentile(volt mar olyanom es idegesitett is). Nalam ket modell is van es nekem detto ugyanolyan hangos, mint az S6 ugyhogy en nem mondanam kiemelkedoen hangosnak, pont megfelelő.
-
Mosqu!to
addikt
válasz PowerBuldog #322 üzenetére
Állítólag késik a csomagom, és küldtek emailben egy kupont.
DHL szerint mondjuk csütörtökre itt van (megjelenés órájában vettem)Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
cd334
tag
válasz PowerBuldog #322 üzenetére
Én ma kaptam szintén 10$ kupont késedelmes szállítás miatt.
-
Mosqu!to
addikt
Fog esetleg valaki mostanában rendelni? Van egy $10 kuponom, amit kiegészítőre elköltenék, de önmagában meg nem rendelnék a felesleges postaköltség miatt.
Így ha valakihez be lehet szállni, és BP-en átvehető tőle a rendelés, akkor dobjon egy privátotComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
gutriqper
tag
-
Bar1
aktív tag
-
silvergod
őstag
válasz PiciDikenz #308 üzenetére
Köszi a válaszokat ...a Boom Beach egy játék csak nem mindegyik telefont szereti állítólag,azért kérdeztem....nem tennéd fel próbaképpen rá hogy indul-e rendesen vele?, playen fent van...
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
emeron
tag
válasz gutriqper #312 üzenetére
Azért nem 100%, hogy a szolgáltatóval van a baj. Próbáld meg családtag/ismerős szintén T-mobilos telefonjával. Ha neki is rossz a térerő, akkor a szolgáltató a ludas. Meg ha nem független a telefonod, akkor még a függetlenítés is pénzbe kerülhet, hacsak nem tudod te magad megoldani valahogy.
-
PiciDikenz
aktív tag
Nem tehetek róla, de a ZUK-ról nekem még mindig ez jut eszembe
-
-
PiciDikenz
aktív tag
RGB-s a led, és lehet állítani a színeket pár eseményhez, de úgy az értesítések mint olyan közös kalap alá vannak véve.
COS-ben volt lehetőség minden alkalmazásra külön színt definiálni, emellett a villogás intenzitását és gyakoriságát is szabályozhattad, amire én még nem találtam megoldást, de lehet, hogy csak én vagyok a béna
(#307) silvergod
Szia!
- Gyárilag nem rootolt, de elég egyszerű és gyárilag támogatott is a root.
- Nem az a fajta ember vagyok aki felismeri a teljes Adobe SRGB skálát ránézésre, a kékek elég
hangsúlyosak, de szerintem nincs rajta fátyol, az meg, hogy 10 éves AMOLED az rohadt nagy túlzás, nekem kifejezetten tetszik a display.- A hangerő brutális, mind csengés mind appok használata közben, skypeolásnál minimum hangerőn is rohadás hangos (szerintem a kínaiak nagyothallók, egyébként nem látok rá magyarázatot miért ordít minden kínai telefon)
- Én csak Hearthstone-al játszom nagyritkán telefonról, az alatt nem melegszik, de a fém hátlap amúgy is elég jól eloszlatja a hőt.
- Fogalmam sincs, azt sem tudom mi az a Boom Beach
- Brutál gyors a GPS jel találás, wifit nem mértem, nekem elég annyi, hogy működik
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Gyárilag rootolt a telefon?
A kijelző mennyire kékes, van-e alapja a kinti teszteknek, ahol azt írják hogy olyan mint kB. Egy 10 évvel ezelőtti amoled panel szintje. .. ezt nem nagyon akarom elhinni...
hangereje csengésnél erős?
Játékoknál mennyire melegszik?
A Boom Beach megy rajta simán?(a rootot ez miatt kérdeztem)
A wifi/GPS mennyire erős/gyors?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
emeron
tag
válasz gutriqper #286 üzenetére
A gyenge térerő nem feltétlenül a telefon hibája. Én 1 éve költöztem új helyre, ahol a T-mobile iszonyat gyenge volt. Rendszeresen ledobált a hálózatról, sokszor megszakadtak a beszélgetések. Voltak kint térerőt mérni és elismerték, hogy szutyok a jelszint. Váltottam Telenorra, maxon van a jelerősség. Szóval, ha csak emiatt cserélnél telefont, először a lefedettségnek járj utána.
-
eszgabor
aktív tag
-
gutriqper
tag
- A cikkben nem találtam utalást a vaku minőségére. Az előző készülékekben dupla vaku volt, ebben csak egy van. Ennek a minőségével meg voltatok elégedve?
-A WiFi jelerőssége a többi csúcskészülékhez milyen volt? A fém hátlap nem okoz gondokat?
-Ill. az lene még a kérdésem, hogy volt problémája a telefonnak telefonáláskor? Én jelenleg LG G2-t használok, és legtöbbször igen harmatos a térerő, telefonálni is alig lehet vele (T-mobile). Ezért gondolkozom nagyon a cserén
Válaszotokat előre is köszönöm! -
hyperspace
őstag
Teljesen igaz, support először segít távolról visszahozni a telefont, ha nem akar működni, akkor kell elküldeni nekik.
Szerintem a csúszka miatt sem tették bele az időzítőt, told fel és szép álmokat. Ha lenne csúszkám, nem állítanám be (mivel nincs, be van állítva ).ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
vranyek
aktív tag
Én úgy tudom, hogy RGB-s a led, és működik is, akkor most mi?
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Rem-X
senior tag
Én úgy láttam egy teszten, hogy lehet appokhoz állítani LED színt az OOS-ben is.
Try again, fail again, fail better!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest