- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MIUI / HyperOS topik
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlas
tag
Nova-s kérdéseidre válasz: azt, hogy melyik legyen a kezdő képernyő, úgy tudod állítani, hogy egy üres felületen rajt tartod az ujjad, ekkor egy kicsit összemegy a kép, majd arra a lapra scrollozol, amit kezdő képernyőnek akarsz, és ráböksz a felette lévő hazikóra. A másik régebbi kérdésedre, hogy elvesznek-e a Nova beállításai új rom telepítéskor: abban az esetben nem, ha dirty flash megy, max újra ki kell választani, hogy alapértelmezett launcher legyen. Amúgy le tudod menteni a beállításaidat a Biztonsági mentés és importálás menü alatt.
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
Sziasztok, a következő problémával találkozott valaki?: Egy pillanatra elveszti a mobilhálózatot, az értesítési sávban ilyenkor ez látszik: A(z) Xiaomi SIM kártya aktiválás szolgáltatás jelenleg fut. Ennek hatására kilép az aktuálisan futó programból (pl. : twitch, youtube, chrome) lezárja a képernyőt, és le is kapcsolja, a kérdésem az lenne, hogy ez most bug, vagy feature? Értem ez alatt, hogy valami beállítással lehet ezt orvosolni, vagy ez egy javításra váró hiba? Jelentkezett a global stabil 8-as androidos miui 9-en, meg a stabil eu 8-as android miui 10-en is.
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
válasz DroiDMester #4480 üzenetére
Stabil global-ról kell valami speckó TWRP a felrakásához, mert itt az írják, hogy várjuk meg a P-hez készülő TWRP-t, mivel ez nem tudja decryptelni az Android P encryption-t, vagy ez csak akkor játszana, ha mondjuk kínai stabil P-ről akarnám felrakni az EU-t?
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
válasz INGJOKE #3410 üzenetére
Ugyanolyat, mint a feketékhez, csak fehérben, konkrétan ilyet keresek, mert sikerült belőle értelmesen kivenni a telót, és kicsit berepedt az alsó sarkánál, de sajnos sehol nem találok, ami a legközelebb áll hozzá az talán a nillkin frosted shield áll hozzá a legközelebb, de sajnos a fehér gyárit sehol nem találom.
-
kerlas
tag
Ha esetleg valaki találkozott már gyári tokkal (konkrétan fehér érdekel) valamelyik online boltban (kínai is, vagy ebay), az ne tartsa magában, dobjon egy linket.
-
kerlas
tag
válasz Anonymus23 #3208 üzenetére
Tessék: [link]
-
kerlas
tag
válasz tibcsi0407 #2943 üzenetére
Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes, de mit is kellett volna ott látnom? Egyébiránt csak esetleges garancia érvényesítés miatt kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
Tegnap végre nekem is megjött a fehér 128-as a xiaomi shop-tól. A kérdésem azokhoz szól, akik szintén innen rendelték elővételben, ti kaptatok bármilyen számlát, mert nekem nem volt a csomagban semmi ilyesmi, és digitális formában sem kaptam.
-
kerlas
tag
válasz INGJOKE #2683 üzenetére
Szia, havernak Vitarája van, nála próbáltuk egy MI5-el. Mi vel a régiónkban nem elérhető az android auto, a play áruházból nem fogod tudni letölteni, úgyhogy külső forrásból kell beszerezned, pl.: apkmirror.com
Töltsd le, és telepítsd (valószínű vernyogni fog, hogy külsö forrásból származó file-t akarsz telepíteni, de engedélyezd neki), utána a többi már megy magától.[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
Most kaptam levelet a Xiaomishop.hu-tól:
"A jövő héten már érkezik is néhány darab a 64GB-os fekete változatból, melyet rendelési
sorrendben elkezdünk kiküldeni. Egy darabot már sikerült is magunkkal hozni Kínából,
a kezdeti tapasztalatok alapján bátran mondhatjuk, hogy megéri a várakozást!"Én fehér 128Gb-sat rendeltem, úgyhogy arra még várni kell, mindenesetre biztató, hogy már egy pár darabot kaptak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest