- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Nálam nem volt gond a cloud visszatöltéssel, bár én format data-val frissítettem, nem csak wipe-al. Bár azt már észrevettem, hogy hiába mentettem fel a frissítés előtt, mégis csak a 09.09-i volt a legfrissebb visszatölthető, amit nemigazán értek. Visszatöltötte az appokat is a mentések nélkül, de ez se gond. Ami számít, annak saját felhős mentése van.
A fogyasztást jobbnak érzem, mint a 8.8.3, és mintha a fényerőt magasabbra lehetne felhúzni.
A témákra mondtak egy hasznos infót egy másik fórumon. Amit letöltök és tetszik, mivel ezeket nem menti a cloud-ba, érdemes a kedvencek közé felvenni, és akkor ilyen esetben nem kell keresgetni őket.
Azt írta Karavik mester, hogy ebbe még nem került be a hangerő kezelés módosítása. -
Liliom9
tag
Az utolsó, múlt heti email-ben azt írták hogy 10 db a fekete 256-osból érkezik, így van esély, hogy jut mindenkinek. (Persze nem tudjuk tényleg mennyien rendeltek ilyet).
Nekem már ugyan túlhaladta a 8 hetet, de várok türelmesen. És a xiaomishop sem utalta vissza automatikusan a pénzt. Már most, ha ennyit vártam ne is tegye. Azért bízom benne, hogy a héten lesz valami fejlemény.
Pl megérkezett csak rom-ozni kell .. stb.
-
dzs86
csendes tag
Rendelési azonosítója: 20089
Nekem is fekete 8/256 és április 19-én rendeltem.
Rákérdezés nélkül eddig 1 mailt kaptam, azt hiszem 2 hete, előtte pedig egyszer kérdeztem rá, szóval engem se halmoztak el infókkal.
Engem nem zavarna az se ha csak július elején jönne, de ugye az a 2 hónapon kívül van.@ Tps: nekem már legelejétől fenntartásaim voltak, de egy próbát megér alapon rendeltem, mégis csalódott lennék ha nem készülék lenne hanem a pénz vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Gran Turismo
- Megerősítették, hogy augusztus végén jön a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Energiaital topic
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest