- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
Karavik #16598 üzenetére
Gratulálok!
Az böszme vas! Használd megelégedéssel! Biztos nem fogsz csalódni. Ilyen áron azért csábító!
Wondánál gari hogy van? Gondolom idehaza a hivatalos gari nem él?De ugye nem hagysz el minket?
Mix2s-nek milyen sorsot szánsz? Családba marad, vagy eladásra kerül? (persze csak, ha nem túl diszkrétek a kérdések...)Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Karavik
veterán
Skacok,
rendeltem egy Mi10 Pro Global változatot, ma jött meg. Akit érdekel itt a rendelésem története: [link]
Más:
Ettől függetlenül rendeltem MIX2S-hez is egy NOHON akksit: [link]
MIX2S-hez BM3B típus kell. Ez már 2020-as új generációs upgrade-elt változat. Ennyivel még megtisztelem...Sajnos eredeti Xiaomi akksi nincs MIX2S-hez, hiába írják ki, akkor sem az. Hivatalos szervizben sincs. 3400 mAh helyett ~2600mAh körül van a kapacitásuk ezeknek az eredetinek mondott akksiknak....
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
retesz147
addikt
válasz
norbert1998 #16595 üzenetére
Nohon akksit rendeltél?
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
fpatrik17
senior tag
Sikerült pofára ejtenem a telefonom hétvégén... Kijelzőt honnan érdemes rendelni?
• Honor Magic5 Pro •
-
-
JoHn123
tag
válasz
SztiviVander #16590 üzenetére
Jobb lett szerintem is. De mondjátok meg miért kell egy egy jól működő funkciót is eltávolítani? Munka közben két kopp a banki vagy egyéb smsre és kitette nagyban olvashatóan. Már ez sincs.
-
retesz147
addikt
Tölthető
20.06.18Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
páfrany
tag
válasz
huliganboy #16587 üzenetére
Ugyanez, céges és nincs volte
-
huliganboy
addikt
válasz
SztiviVander #16586 üzenetére
Előfozetéses céges, VoLTE nincs aktiválva csak a másik kártyámon!
-
SztiviVander
őstag
válasz
páfrany #16585 üzenetére
és @huliganboy
Előfizetéses? VoLTE-t használtok? Nekem sose volt ilyen gondom, de volte-m sincs a dominon. Ha a hw hibát kizárjuk akkor nehéz másra gondolni ami felhasználó oldalon (mert lehet ez talán egy adott torony hibája/túlterheltsége miatt is) a hívást befolyásolhatja. -
páfrany
tag
válasz
huliganboy #16584 üzenetére
Utolso kettö nekem szintén jelen van napi rendszerességgel
-
huliganboy
addikt
válasz
páfrany #16581 üzenetére
Szia! Én MI8 pro esetén EU dev rendszeren küzdök a telekommal. Azt hittem térerő vagy egyéb hiba, de akkor lehet nem.
Nekem ezek jelentek meg az elmúlt frissítés óta:
-hívás indítás után nem csörög ki, végtelenségig ott a hívásképernyő
-a hívást fogadják de nem hallani semmit
- a hívást fogadják, én hallok, de engemet nem hallanak[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
SztiviVander #16580 üzenetére
Most nem lesz semmilyen vizuális látványelem...
Changelog 20.6.18:
Lock screen
Fix - Incorrect date format for English (UK) localeSecurity
Fix - Request dialogs for custom permissions were not displayedCalculator
New - Added more currencies in the currency calculatorScreen time
Fix - Chinese locale was being randomly forced on the appOne-handed mode
Fix - One-handed mode was unavailable when any Accessibility service is activeThemes
Optimization - Remove online content in Settings -> Display -> System font, Settings -> Wallpaper and Settings -> Themes
Fix - Font search results were not visible in dark mode
Fix - "Choose online ringtone" option was opening China ringtones channelHealth
New - You can write basic information about your health to be able to show it to health care providers in case of emergency now
New - You can delete data sources now (except of current phone and data sources which have been added manually)
Fix - Inaccurate standing detection and incorrect calculation of exercise intensity during running issues
Fix - Removed "Version" preference in Health app (opened a Xiaomi Market web page, version can still be checked in About)
Fix - Crashes on any screen other than the main screen (Turkish only)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
páfrany
tag
Telekomosoktol kérdezném, hogy nálatok nincs ez a másik felet hallod, de ö nem hall téged? Nhéány ismerösömnél is van ilyen hiba, mindennapos. Ez alapjén nem gyanusitanám a mikrofont hibásnak.
-
SztiviVander
őstag
Mintha ma már cséntek lenne... Valami hasznos újdonság lesz esetleg, vagy csak a szokásos vizuális környezetszennyezés?
-
páfrany
tag
válasz
Zsoleszhun #16575 üzenetére
Köszi szépen!
-
Zsoleszhun
addikt
-
válasz
norbert1998 #16567 üzenetére
Kösz!
-
grafnet
Topikgazda
válasz
páfrany #16564 üzenetére
Mikrofon:
Szerviz: nem Xiaomi, bármely másik, akiben megbízol. Ki tudja takarítani bárki, csak szét kekk szedni.
Proximity: annak a takarítását próbáltad már? Szerintem azt is megoldja egy hozzáértő szerelő.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
válasz
norbert1998 #16559 üzenetére
Szia! Hol vetted az üveget hozzá? Köszi!
-
páfrany
tag
válasz
retesz147 #16562 üzenetére
Nekem a proximity és a mikrofon a rossz most, grafnet pontjain végigmegyek, a szervizt nem tudom mennyire érdemes belemennem, mert akkor már a proximityt is meg kellene csináltatnom (rohadtul idegesit hogy minden telefon hivásnál elnyomogatja a fulem, hiába zárom le a képernyöt, értesitések felébrwsztik vagy csak ö magát).
Poco2 volt már lehetséges utodként felsorolva? -
retesz147
addikt
Skacok, nektek azonnal ébred a teló a bekapcs gombra?
Nekem mostanában néha vagy 5-6x meg kell nyomnom.
A gomb tuti jó.
Akkor van gond, ha egy ideig nem nyúlok a telóhoz.
Az ujjlenyomat se működik nálam megbíuhatóan, az arcképről meg ne is beszéljünk.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
páfrany #16560 üzenetére
Elsőnek próbáld meg kihangosítva.
Másodiknak próbáld meg nem lefogni a kisujjaddal a mikrofont.
Harmadiknak valami kézi porszívóval kitakarítani a mikrofont.
Negyedik valami agresszívabb megoldással: porszívó, kompresszor.
Ötödik: szerviz.Szerintem sw-esen semmi nem okoz ilyet.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
páfrany
tag
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben olan problémám van, hogy hívás közben nem hall a másik fél, sokszor már a telefon felvételekor sem. Van valami tippetek megoldásnak? Gari rég nincs már rajta, nem tudom, hogy szoftverfrissítés segítene-e rajta. Köszi a segítséget! -
válasz
Zsoleszhun #16556 üzenetére
Köszi!
-
válasz
grafnet #16554 üzenetére
Az enyémet 2018. 06. 26-án vettem át, a gari pár nappal korábbra szól, úgyhogy ez asszem tárgytalan.
Nem is gondoltam volna, hogy már 2 éve megvan.
Felhívom őket, vajon mennyi a kamera üveg csere, vagy eladom így.
Adamo_sx: Köszi. Megkerestem. Sajnos az ő hibájának más volt az oka.
[ Szerkesztve ]
-
-
páfrany
tag
Sziasztok!
Gyári garit ad a xiaomi telókra a piros német feliratú műszaki árúház (bocs, nem tudom, hogy boltokat lehet-e itt megnevezni) Köszi! Amennyiben igen, akkor az árai sokkal jobbak, mint a lurdysnak.
szerk: benéztem, hogy nem pro, így már nem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
MIX4: [link]
Killer spec + killer ár....felejtős
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
válasz
retesz147 #16543 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
Mi8-on is, már a korábbi ROM-mal is -
Clay
senior tag
válasz
DroiDMester #16540 üzenetére
Felpattintva, köszi
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
Karavik
veterán
válasz
DroiDMester #16540 üzenetére
Új töltésanimáció opciók: [link]
-
Hogy legyen valami más téma is, kijött a friss EU rom.
-
floratm
senior tag
válasz
norbert1998 #16521 üzenetére
Nem gondolom hogy a mostani redmik jobbak lennének kamerában mint a mix2s...
Valoszinüleg nem is rosszabbak... -
chris-v
senior tag
válasz
LouiS22 #16534 üzenetére
Pont az indiai piac ami eléggé árérzékeny. Nyilván nem a magyar vevők mennyisége fog nekik számítani, de ha itt nem tetszik sokaknak az ár, akkor biztos hogy máshol is így van. Kína amúgy magában elég felvásároló erő, ahol pedig számukra nagy a konkurencia.
Amúgy meg azt se felejtsük el, hogy a xiaomi nem csak a mobil piacon van jelen, hanem gyakorlatilag mindenhol. Szóval ha a telefon biznisz éppen nem pörög, a többi húzza a céget.Mindenesetre jól látható, hogy mindenki próbálkozik pofátlan árakkal és mivel vannak vevők, ezek nem is fognak csökkenni. És továbbra is hangsúlyozom, semmi sem indokolja ezeket a sok 100 ezres árakat, még csúcskészülékek esetében sem!
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
LouiS22
veterán
válasz
grafnet #16533 üzenetére
Ne a magyar - bolhafasznyi - piac legendás árézékenységéből indulj ki (mennyit engedsz a feléből
) . Nyilván osztottak, szoroztak és piackutattak, mielőtt főni megtette a bejelentést. Van nekik a nem túl távoli indiában egy majd 1 milliárdos potenciális piacuk. Amellett a mi 10 milliós országunk "pici rizsszem"
Kettő: mi most a csúcsmodellekről beszélgetünk, a profit nagy része pedig gyaníthatóan az alacsonyabb szegmens tömegtermékeiből jön.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
grafnet
Topikgazda
válasz
LouiS22 #16532 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos!
A sok fillér több, mint az egy forint. (népi bölcsesség)
Nyilván ez egy trendi, hullámzó piac.
Eddig a Xiaomi a jó árcímkékkel tudott megtartani vevőket. Az ennyire rossz árcímkével szerintem szemmel látható lesz a lemorzsolódás.
Már eleve az átalakított World vs Global vs China modellek sok embert elmozdítottak a márka mellől.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
LouiS22
veterán
válasz
chris-v #16526 üzenetére
Azzal a különbséggel, hogy a főni tavaly világosan megmondta, hogy drágábbak lesznek. Azaz nem volt titok. Amúgy marha ügyesen csinálták: az olcsón jót koncepcióval szereztek egy csomó rajongót, és ha le is morzsolódik egy bizonyos százalék, az új árazással így is bőven meglesz a profit. A többi meg kit érdekel? Új "balekot" mindig be lehet húzni
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
chris-v
senior tag
válasz
DroiDMester #16504 üzenetére
Akkor marad az álmodozás, de nem vagyok hajlandó egy 55-60"-os 4K tv árát elkölteni egy telefonra. Inkább veszek még egy tv-t
Sőt lassan ott tartunk, hogy valami nem is rossz állapotú autót is tudok venni az árából.
Nagyon elszálltak az árak, pedig igazából semmi nem indokolja, csak éhesebbek lettek a gyártók.
Az alma elkezdte felhúzni az amúgy sem olcsó árait, a Samu is megpróbálta az akkori csúcs S telefonnal és bejött neki, erre most mindenki vérszemet kapott. Lehet nem így van de én ezt látom. Ez a kb nyomjuk meg az árakat, megnézzük, hogy megveszik-e a parasztok. És lám megveszik..."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Bakker tegnap valaki írta, hogy nem lehet a hátlapot megkarcolni se meg milyen szép meg minden levettem én is a tokot, erre annyira csúszós lett, hogy ma a qi töltőpadról csak úgy magától lecsúszótt az asztalról és pofára esett és lett egy karc a kijelzőn...
Most le kellet tennem a qi padot a földre, délután megy vissza rá a tok... -
szaszapi
őstag
válasz
páfrany #16522 üzenetére
Nem, pont ezt írtam. A Snapi 730 elég gyengusz, sokaknál a képkészítés rovására. Lassú hardver, lassabb képfeldolgozás, néha gondolkodik.
MIUI12 azért a Mix 2s-t is meg tudja akasztani. Kellett a sok animáció....
Amúgy Snapi 845-ön míg a google hírek lapozása belaggolgat, addig egy 855-ös Mi9-en röccenésmentes!
Snapi 730-as telót nem szabad venni, visszalépés lenne nekünk.
-
páfrany
tag
A mi note 10 pro nem jelentene alternativát mix2s-re?
-
norbert1998
nagyúr
Az az elképesztő, hogy ilyenek, mi a Redmi Nyót NyócTé meg a Redmi Nyót 9 meg milyen jól vannak árazva. 50-60 pénzek, és nem hinném, hogy annyival rosszabbak, mint a csúcsok. Oké, a Mix-nél max kamerában eg aksiban jobbak, de hát na. Akkor már inkább azok, de ha a Mixemen átmenne egy autó holnap, biztos Mix 2S-et vennék újra.
-
-
JoHn123
tag
válasz
norbert1998 #16505 üzenetére
Nálam is marad pár évig, nem veszek picit jobbat négyszeres árért, és nem veszek rosszabbat dupla áron. Minden gyártó megvadult a csúcstelefonjaival. Mondjuk szerintem rosszkor, most lesz az hogy csodálkoznak, miért nem fogy. Xiaomi meg szégyen.. remélem még mindig mondja a kis vágott szemű nagyvezér, hogy náluk a haszon húdekevés százalék. Tényleg minden gyártónak az almás megvadult árakat kell követnie?
-
Karavik
veterán
Redmi K30Pro Zoom Edition-ból nem lesz Global változat sajnos, pedig ezt vitték volna mint a cukrot...
Ezekből érdemes csemegézni ez egyértelmű:
Oppo Find X2 Pro
Realme X50 Pro
Xiaomi Mi10 ProXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Clay
senior tag
válasz
retesz147 #16513 üzenetére
Nyitottak vagyunk bármilyen ötletre, szerintem kb egyformák az igényeink, ahogy olvasom. Sajnálni fogom, ha nem lesz megfelelő xiaomi, de elengedem, ahogy elengedtem más márkát is már az életben, ha elkurvultak.
Szerk.: off
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16510 üzenetére
IP címe legyen, a többi nem számít
Volt vízálló telefonom. Jól megállt benne a víz. Számomra felesleges. Úszni zsákban viszem a telefont, ha kell.
-
retesz147
addikt
Szerintem arra várhatunk.... Berúgta az ajtót a drága mobilok közé, mint a Huawei vagy az O+O, de inkább az O+Ora igaz, Huawei ezt már korábban meglépte...
Szerintem Realme vagy más vonalon kell nézelődni sajnos...
Nekem 200k az ingerhatár, főleg most építőiparba, ahol egy rossz mozdulat és darabokra hullik... Régen irodába semmi baja nem volt, most kapja a port rendesen, bár védelem is van rajta...Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
válasz
Engem sem érdekel az IP védelem a telefonál. Óránál jó meg ilyenek, de telefonhoz nekem nem kell.
-
Clay
senior tag
válasz
Az nem is fontos. De a vezeték nélküli töltés viszont igen...
Szerk.: Szóval várjuk a következő jóárasított sajomit
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Csak egy észrevétel, IP védettséget senki sem említett az elvárásoknál
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
INGJOKE #16508 üzenetére
Akkor bocs, leragadtam ott és irtam , de igy ja érthető .
Mondjuk az én részemről egyedül a képstabi hiánya a gond csak a többi nem érdekel.
nem játszok a telefonon és nem azon hallgatok zenét vagy filmet, hogy jó hangszóró legyen.
vezeték nélküli töltés jö ha van, de megvagyok nélküle -
válasz
INGJOKE #16493 üzenetére
[link] Ez eléggé közel van az elvárásokhoz szerintem.
Az ára meg olcsobb mint amikor a mix2s-t vettem akciosan , ha most kellene vennem akkor egy ilyenen gondolkodnék. mivel 5g képes is igy később se kell lecserélni ha majd elterjed egy év mulva a rendszer, mert azért 2-3 évig elvan egy telefonnal az ember. -
norbert1998
nagyúr
Én úgy vagyok vele, hogy a kerámia hátlapot nem adnám semmiért, mióta megvan, tok nélkül használom szinte végig, egy bumszli cucc már nagyon nem kellene többet. Az üveg meg hát üveg és az üveg törik. A kerámia is, csak az üveget egyszer leteszem a párnámra és már attól brutális karcok lesznek rajta
NFC és a sztereó(jelleg) ami fontos, és vagy 1080p IPS vagy 2K amoled. A hertzek nem érdekelnek.
Szóóval ebből kifolyólag vettem aksit ehhez
[ Szerkesztve ]
-
-
szaszapi
őstag
válasz
grafnet #16500 üzenetére
Tipródik sajnos mindenki.
2 éve mikor megvette mindenki a Mix 2s-t elég "csúcs"-nak számított, és most ezért az árért csak középkategóriás telók vannak. Én is agyalok váltáson, de méretben kb. Mi Note 10 Pro felelne meg, csak gyenge a hardver...
A többi telefon túl lapát lenne nekem! -
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #16501 üzenetére
Egyik sem frissítés orientált!...
Honor/Huawei lehet még alternatíva, nagyon hasonlít(ott) az EMUI a MIUI-ra.
Csak az most nincs akcióban.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Windows XP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nyaralás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget