Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
-
jety91
őstag
válasz
SztiviVander #17691 üzenetére
Semmi sem fagy es ertelmesen mukodik minden nalam. Ellenben MIUI-nal az utolso EU beta az oruletbe kergetett a bugjaival. Izlesek es pofonok, nekem tetszik az AOSP is alapvetoen, nem csak a MIUI felulete
-
Nagyon odab*sznak az új Xiaomik. Egyik oldalon láttam hogy a Pro-ba is van B20 akkor 90%-k hogy olyat veszek. Talán ultrát, de nyilván Kínából
-
SztiviVander
őstag
válasz
jety91 #17689 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, nekem ebben minden működik semmi se fagy le, ellentétben a teljesen eszkozidegen romokkal amikbe hol ez nem megy hol az, aztán ha kijavitanak valamit akkor elromlik 3 másik funkció stb. Mondjuk ilyen előfordult az eu heti romokkal is
Ez a pe mondjuk első blikkre jónak tűnik, majd ha lesz időm elolvasom a hozzászólásokat is aztán lehet teszek egy próbát. De nekem napi használatra kell a telefon nem romosat játszadozni, szóval nem vigasztal h android 11 ha mondjuk nem tudok vele stabilan bt-n telefonalni/gmeets-ezni. -
jety91
őstag
válasz
SztiviVander #17688 üzenetére
"A stabil legalabb stabil" - bárcsak így lenne
Én áttértem pixel experience-re, 2-3 hetente van frissítés + android 11. Bár mezei júzernek én MeexS helyében a global stabilt raknám fel, hisz az a "hivatalos" és visszazárnám a BL-t. Mókolni úgy sem akar rajta és arra talán még beeshet pár security patch. EU-ra nem fog
-
MeexS
tag
válasz
SztiviVander #17686 üzenetére
Köszi az infót.
Azért lehet, hogy mégis a Stabil mellett döntök.
TWRP-vel csak simán fel lehet tenni, vagy van valami speciális dolog amire ügyelni kell? -
grafnet
Topikgazda
Egy újabb infó halmaz az új Mixről: [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #17681 üzenetére
Nap végére végül 3 óra 10-20 perc jött ki
-
norbert1998
nagyúr
Vettem én is egy Nohon aksit. A gyárainak kamuzott, és a dispute ítélet alapján igazoltan eredeti (hamisítvány) aksi fél év után 1,5-2,5 óra aksit tudott nekem hozni. Eredetileg is 4,5 körül tudott maximum.
Visszaraktam tegnap a gyarit. Ez szerintem olyan 3,5 körül tud most hozni, ami még mindig rohejesen kevés, de majdnem 3 éves...Szóval várom a Nohon-t.
-
repvez
addikt
tud ahhoz valami infot valaki, hogy az utolso gyári global romnál, ha lehuzom az értesités mezőt és kapcsolgatni akarom a beállitásokat mint a wifi , gps stb.
Ott az alján jelzi, hogy 3 pont ami azt mutatja, hogy még van két oldal , ezért balra probálnék csusztatni, de erre bezárja az egészet és kiirja, hogy a mi share használatához adjam meg az engedélyeket.
De nem akarok semmit megosztani, csak a kapcsolokat megnézni s beállitani.
Meg ott lenne az NFC gomb is, de nem érem igy el, mert nem az elso oldalon van. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
SztiviVander #17677 üzenetére
Mert még nem láttad a kijelzőjé
Már két kollégám is visszaküldte a kijelző miatt, nagyon gáz.Én most mate 20 pro-t használok, ár-érték arányban verhetetlen, 80 körül nagyon jó állapotúak vannak.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
SztiviVander #17677 üzenetére
Ráadásul lassan falitartó is kell minden telefonhoz, mert csak nőnek, csak nőnek..
-
SztiviVander
őstag
válasz
Zsoleszhun #17675 üzenetére
Ahol egy félbehajtható tablet elfér ott szerintem egy egész is. Az meg ötöd ennyibe kerül. Vicc hogy perpillanat a samsung s20 fe 5g-t venném mert nincs egy olyan értelmes xiaomi amiből ne hiányozna valami (5g, dualsim, qi toltes) aminek ma már benne kellene lenni egy 200k+ telefonba
-
válasz
Zsoleszhun #17675 üzenetére
Remélem lesz sima mix 4 is és az kijelző alatti kamerával lesz. Nem vennék és pénz se lenne egy összecsukható telefonra.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
INGJOKE #17649 üzenetére
Új infó a Mi Mix 4 pro max-ról
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #17673 üzenetére
Tényleg -
Zsoleszhun
addikt
válasz
norbert1998 #17672 üzenetére
Nálad a 11. nem a proximity sensor
-
Speed®
titán
válasz
norbert1998 #17670 üzenetére
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
kárátékutyá #17668 üzenetére
Egy próbát megért, sajnos akkor hw hiba lesz.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Zsoleszhun #17665 üzenetére
Köszi, azon már túl voltam. Semmi. Ha a proxy beállítást nézem akárhova húzom nem sötétít, csak úgy picit homalyosabb lesz a kijelző egy pillanatra ha elkezdem letakarni.
-
Speed®
titán
válasz
norbert1998 #17666 üzenetére
CIT/Additional toolsban nincs benne? Milyen ROM van rajta?
Nálam a Mix2 kért anno némi erősítést, a 2 Mix2S hibátlan.
Más kérdés, hogy a 8/256osom SIM/WiFi offos lett nemrég :S -
norbert1998
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #17665 üzenetére
Én hiába takaritom. Konkrétan semmi nem változik. Pedig olyan tiszta mint még sosem. Folyamatosan távolit jelez.
Tools menüt meg nem találom. Additional tools van. Abban meg nincs proximity érzékenység állítás
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
kárátékutyá #17664 üzenetére
A közelségérzékelőt takarítsd ki egy vékony papír lappal, itt is leírták régebben hogyan kell, hátha csak ennyi lesz a baj.
update: megtaláltam #13734
-
kárátékutyá
őstag
válasz
norbert1998 #17663 üzenetére
Köszi a választ.! Akkor ezek szerint inkább ne piszkáljam?!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kárátékutyá #17662 üzenetére
Nohon márkát vett valaki 10 dollár körül aliexpressen aksibol. Pozitív élményei voltak. Az eredetinek hirdetett nem az. Fél évesen 3 óra kijelzőt tud. (ali se hitte el, hogy nem az, pedig platinum tag vagyok)
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Kíváncsiság miatt vettem meg egy Mi8 (imádtam) majd egy MI9SE után (nem szerettem), és nagyon bejön a készülék, egyenlőre meg is tartanám.
Gondolkoztam akkumulátor cserén, 77%-os már csak sajnos, igaz 4-5 órát így is kibír, de a viszonylag kompakt méret és a számomra megfelelő sebesség miatt egyenlőre megtartanám, és ha már az aksi cserélve lenne eszembe jutott a közelség érzékelő cseréje is. Van aki ezeket cserélte már és elégedett? Ha igen hol érdemes és milyen összegre lehet számítani?
Segítséget előre is köszönöm!
-
Adamo_sx
aktív tag
Ha valaki rootolva használja a telót, van új Magisk verzió, újfajta telepítés, nincs külön alkalmazás és manager, egyben van minden, átdolgozták az egészet. A safetynet checken is átmegy egy Magisk modullal (UniversalSafetyNetFix), de sajna a CIB mobilbankja továbbra is felismeri, hogy mókolt a teló. (Mondjuk szerencsére azért működik)
-
Karavik merre van egy topicban sem látom már?
Kíváncsi lettem volna hol tart most az eu rom és mi 11-re mik a tapasztalatok? -
grafnet
Topikgazda
válasz
norbert1998 #17655 üzenetére
Több mint 2 éve van ilyen készüléked...
Mi ebben a furcsa?
A színe? Emerald Green, ha jól emlékszem ez a kínai csúcsmodelleknél érhető el. -
válasz
Zsoleszhun #17646 üzenetére
Biztos nem lesz benne qi töltés, már nem is jó nekem sajnos.
-
chris-v
senior tag
válasz
Zsoleszhun #17646 üzenetére
Kérdés, hogy fog majd kinézni.
Az asszonynak vettünk egy Note 10 lite-ot. Hát nem vagyok maradéktalanul elégedett vele. Sokszor érezni, hogy olyan döcögősen megy rajta az andorid. Az én "régi" mix 2s-emen sokkal gördülékenyebb minden. -
Zsoleszhun
addikt
Ez is ígéretes az adatok alapján: K40 Pro
3000CNY kb. 140EFt lesz kint -
zohen
csendes tag
válasz
norbert1998 #17643 üzenetére
Lehet, hogy a minden oldalon hajlított kijelzős lesz a mix 4?
Minden esetre horror ára lesz az biztos. :/
Mi 11 is jó drágán kezd. -
norbert1998
nagyúr
Idén jön a Mix 4. Jó kérdés, mikor.
Ajánlom, hogy kerámia legyen -
cH1
aktív tag
-
cH1
aktív tag
Lehet lassan a Xiaomi is készülhet a gms mentes életre.
-
cH1
aktív tag
válasz
norbert1998 #17637 üzenetére
Én már kb fél éve váltottam a mix2s-ről P40 Pro-ra. Annyira megszoktam a Google mentességet, hogy egy kicsit sem hiányzik semmi.
Azért most érdeklődve várom mi lesz a Mix 4-ből, hátha vissza csábulok Xiaomi vonalra. -
norbert1998
nagyúr
Akkor szívjanak gázt és felejtsenek el. A szerencsének köszönhető, hogy Xiaomim lett és nem Mate.
Egy Mate 10 Pro volt az ellenfele, a vízállóság és a 2K AMOLED miatt. Nem volt raktáron, ahonnan megrendeltem, és azzal a slunggal le is mondtam a Xiaomi javára. Nem bánom. Lehet sörben fogadni, szerintetek meddig marad még. A legközelebbi tipp nyer majd egy literes Faxe-t -
repvez
addikt
tegnap megjott OTA-n a stabil gyári 12.3.0as rom , remélem azért még a 12.5ös is jonni fog valamikor.
egyébként még nem tettem fel.
Valaki már használja? van valami nyűgje ? -
cH1
aktív tag
válasz
norbert1998 #17633 üzenetére
Mivel nem nyitható a bootloader nem is hiszem hogy lesz ilyesmi. Vannak egyéb módszerek gms telepítésre, de folyamatosan zárják be a kiskapukat, legújabb emui 11 alá már nincs is ismert működő eljárás.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
norbert1998 #17633 üzenetére
Nem tudom.
Nekem van egy Huawei tabom, azon megy ami nekem kell. -
grafnet
Topikgazda
-
-
Egy regisztrációs folyamathoz kellene nekem, hogy tudjak qr kódot beolvasni a cégnél. A gyári kamera app elméletben tudja és be is van kacsolva a beállításokba a qr-kód beolvasása menü, de nem csinál semmit. A google fotós cucc beolvassa lens módban gyorsan, de rá kell nyomni a linkre nem lehet beállítani, hogy automatikusan tegye ezt. Mit kell csinálni, hogy alapból tudja, a gyári kamera, vagy a google-s szar lens módba alapból meg is nyissa?
-
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #17625 üzenetére
Bármi lehet.
-
dragonfire44
tag
válasz
grafnet #17624 üzenetére
Vidéki vagyok. Még nem adtam fel, és egyre érdekesebb. Rom csere után nem volt már időm belakni a telefont, mentem melózni. Azóta jó. Crypto.com app raktam fel utoljára pár napja, utána kezdett el szarakodni, most ismét felraktam és megint szarakodik. Létezik ilyen? Főleg hogy ez egy sokak álltal használt app. Nagyon érdekes....
-
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #17623 üzenetére
Pesti vagy?
Itt próbálkozz: [link] -
dragonfire44
tag
Hát a rom csere se segített, xiaomi szerviz azt mondja valami usb panel vagy valami más amit nem tudnak cserélni.......
-
dragonfire44
tag
válasz
grafnet #17621 üzenetére
Hali
Kitakarítottam kompresszorral, féktisztítóval,telefonból csináltam egy visszaállitást, nem segített. Még abban reménykedek hogy twrp-vel teljesen újrahúzom hátha segit, ami még érdekes hogy van V12.0.3 frissítés amit nem tudok lefrissíteni mert valami hibát ir, tehát marad twrp, remény hal meg utoljára -
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #17620 üzenetére
Hm!
Ha már takarítottad, akkor nincs más, csinálni egy FR-et. Csak előtte ments le mindent!
-
SztiviVander
őstag
válasz
DroiDMester #17618 üzenetére
A cikk beta romokkal kezdődik. Az pedig egy szóval sincs sehol irva hogy mix2s majd csak stabil 12.5-ot kap. A támogatott telefonoknal is mind fel van sorolva egyben, azok is amikre mar van 12.5 heti eu rom.
-
válasz
SztiviVander #17617 üzenetére
És ez most hogy jön ide?
Én a hetente megjelenő béta ROM.ról beszéltem, a cikkben pedig STABIL MIUI 12.5ről írnak, tehát ugyan azt mondják ott is ami én is említettem, hogy stabil ROM még lesz a MIX2S.re -
SztiviVander
őstag
válasz
DroiDMester #17609 üzenetére
Tudom hogy miről volt szó 3 hónapja, de ebben azért gondolom megtalálod a mix 2s-t. Oké, "valószínűleg"...
-
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #17615 üzenetére
Akkor nagyjából a kártya hiba kizárható.
Majd írj, mi lett a tapasztalat a takarítást után. -
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #17613 üzenetére
Ilyenkor a SIM is kérdéses.
Vágott vagy gyári?
Mikoriak a kártyák?
Nekem nem rémlik, hogy dupla SIM hiba lett volna már. -
dragonfire44
tag
Sziasztok
Találkozott már valaki olyannal hogy mind a 2 sim térerőt eldobja a telefon? Random eldobálja ,volt hogy újra is indult. Kiszedtem a simeket, kitakarítottam mindent. Most jónak tűnik ,de nem tudom igazából mivel nem nézem állandóan. Létezik olyan progi ami jegyzi hogy mennyit volt offline?
Üdv -
válasz
Black&White #17610 üzenetére
Xiaomi.EU ROM ról beszéltem(aminek a kínai ROM.ok az alapjuk) ott 12.0.2.0.QDGCNXM a legutolsó verzió! Te GLOBAL STABIL.t linkeltél!
-
Black&White
addikt
válasz
DroiDMester #17609 üzenetére
-
válasz
SztiviVander #17607 üzenetére
Volt erről már nem 1X szó!
Mix2S már nem fog több béta ROM.ot kapni, az utolsó verzió az szeptember elején jelent meg 20.9.4 belőle, ezt követően már csak STABIL kiadások jönnek a Mix2S-re, az utolsó STABIL verzió Xiaomi.EU ból xiaomi.eu_multi_MIMix2S_V12.0.2.0.QDGCNXM_v12-10.zip ami november 10.én jelent meg.
-
occam
tag
válasz
norbert1998 #17576 üzenetére
Én tegnap kaptam meg a 12.0.3.0(QDGMIXM) nevezetű frissítést: 2020 decemberi security patch jött vele, és a control centerhez jött valami.
-
repvez
addikt
egyébként arrol info, hogy a 12.,5 mikor lesz majd elérhető erre a telefonra? némelyik linsán szerepelt, hogy ezt is megkapja.
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #17602 üzenetére
Én is használtam AOSP-t abban az időben, azóta annyira customizálható lett, hogy a MIUI elveszik mögötte. De ha ennyire ragaszkodsz a MIUI-hoz, van hozzá téma:
[link]
Ez pont az ellenkezője ami kellene, de múltkor találtam témát, megkeresem -
norbert1998
nagyúr
De ez a aosp rom dolog sokunknak azért nem opció, velem az élen, mert úszik a miui. Az aosp egy rideg kifli
nincs benne semmi érzelem, törődés. Csak működik, mint egy terminátor. Ez az első xiaomi-m, és kimondottan az ui és a külső miatt vettem. Nem fogom aoso-pal elrontani.
Használtam az Xperia Z-től 2018 közepéig aosp-ot. Csak aosp-ot. Aztán jött egy lg g6, ui -t imádtam, a telefont is. Miután el kellett adjam, egy 1+3 jött utána. Aosp-pal,nyilván. Szó szerint menekültem tőle. Decemberben jött a Mix és azóta boldog vagyokBoldog, eu-beta-ban gazdag új évet, guys!!
-
jety91
őstag
válasz
DroiDMester #17600 üzenetére
Nekem teljesen megfelelő a PE is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest