- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Most akkor hogy állunk frissítés terén? MIUI 12 már nem lesz hivatalosan rá?
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
norbert1998
nagyúr
Pont tegnap beszélgettem egy Media-ban dolgozó ismerőssel, hogy nem tudok mit venni. Leejtenem, valószínű ugyan ilyet vennék. Néztem a Mi10-et, nekem továbbra is szemcsés a 1080p OLED... Mix2S, ha a gyári halott lesz, akkor AOSP rendszer oszt kész. Ez előtt mindig is több éves csúcs telefonokat vettem használtan, mert AOSP-al sokkal jobban megérte, mint új kozepkateg.
[ Szerkesztve ]
-
Clay
senior tag
válasz SztiviVander #16895 üzenetére
Nem akarjuk lecserélni, de ha tönkremegy nincs alternatíva. Ja és megszűnt a támogatás, de ezzel még elvan az ember kb fél évig, aztán lassan kezdenek az alkalmazások is elmaradozni. Szóval nézelődünk, de siralmas a piac.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy mostanában több probléma is jelentkezett a telóval:
1. közelségérzékelő nekem is nekiáll szarakodni (nincs semmi változás se tokban se semmiben)
2. Nagyon halkan hallok mindenkit is a telefonon full hangerőn is, utcán pl nem is értek senkit
3. AA alatt ha telefonálok, akkor nem megy tovább a navigáció pedig vagy 4g vagy 3g mindig van annyi elégnek kellene lenni a waze-hoz. Ezt AA alatt csinálja a telefon és mivel korlátlan előfizum lett kellemetlen, hogy vezetés közben vagy navi megy, vagy telefonálok...Ezekre várnék javaslatokat amit én földi halandó is meg tudok csinálni.
-
veterán
válasz Tiédetis #16892 üzenetére
Én is hajlok a pocok felé, engem nem zavarna annyira a qi töltés hiánya most sem használom, míg irodában voltam jó volt, de most nem kell kocsiban meg az AA miatt kénytelen vagyok vezetékezni. Várok még szerintem 11.11-ig ha nem lesz jó/jobb ajánlat akkor 400 dollárért (ha lemegy addig) veszek egy pockot.
-
Tiédetis
senior tag
Valóban...
Én hajlok a mi 10 Lite felé egyébként. De itt ugye a SOC és vezetéknélküli töltés hiánya is kompromisszum. Vagy visszalépés inkább.
Talán még a Pocok f2 pro.
Vagy előkerül a fiók aljából a zte blade[ Szerkesztve ]
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Clay
senior tag
válasz Tiédetis #16890 üzenetére
Nem te vagy az egyetlen, jópáran várunk vmi ötletre, hogy mi legyen a következő. Az egyetlen viszonylag értelmes alternatíva a mi10, nem a lite, nem a pro, de még ez is árban a lélektani határ felett van.
-
Tiédetis
senior tag
válasz INGJOKE #16886 üzenetére
Na jó, de mit helyette?
Pár hete keresgélek már, de szinte mind visszalépés lenne valamiben.
A SOC még nem izgat ha nem csúcs, azon túllépek, de qi töltés hiányán már nehezebben (kocsiban baromi kényelmes ha nem kell a kábelt dugdosni). Hüvely nekem soha nem is volt alternatíva.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Clay
senior tag
válasz norbert1998 #16881 üzenetére
Nekem a Z1compact volt, addig amíg be nem tört a kijelzője. Hibásan szerelték a szériát, nem hagytak elég helyet az üveg, meg a fémkeret között, vkinek elismerte a szervíz, hogy garanciális, vkinek meg nem. Nekem se...
-
Clay
senior tag
válasz norbert1998 #16881 üzenetére
Néztem még a google pixel 4a-t, de snapi730 , meg a stock droid-tól is fázok.
-
Clay
senior tag
LG Velvet(4G), na erre se érdemes lecserélni
Nagyon nemA processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
páfrany
tag
válasz Karavik #16872 üzenetére
gyanús, hogy nekem is az lesz a kövi telóm. Már a tokot sem használom, élvezem a kerámia adta finom tapintást
Kijelzőre már nem áldozok meg akksira, mert már a kedvem is elment a közelségi szenzor nem működés miatt + a hívásoknál már lassan minden ötödiknél nem hall a másik fél (lehet szolgáltató hiba, de ez már elég sokszor előjön)
Másik kérdés: Szokott valakinek brutál melegedni a teló, mondjuk wirelesses töltés közben?
Nekem mostanában túlmelegedés hibával kiakad.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Kevin Spéci #16869 üzenetére
Az az őszesben szar. Valamikor régen benne volt a patch az eu romban aztán kiszedték mondván nem kompatibilis a miui10-el vagy az android 10-el nem emlékszem már. Ami viccces mert magisk modulként azóta is használom és tökéletes a fényérő.
-
Karavik
veterán
Egyébként Mi10Pro-nak brutál jó az automata fényerő szabályzása. Nem csak a kijelzőre beeső fényre érzékeny, hanem a teló hátoldala felől érkező fényre is, ami aktív teló használat közben annyit jelent, hogy ha a user szemből kapja a fényt akkor akkor is látható a kijelző szépen.
Autóknál is működik ez a technika multimédiás kijelzőre vonatkozólag és nagyon hasznos...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Kevin Spéci #16869 üzenetére
Dehogynem...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
cH1
aktív tag
válasz Zsoleszhun #16864 üzenetére
YouTube vanced működik, be is tudtam lépni Google fiókommal. Outlook egész jó ötlet. Úgyis kb már mindenből microfos valamit használok. Amúgy egy vicc hogy velük kereskedhet a Huawei a Google-el meg nem...
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #16864 üzenetére
Szex nélkül is el lehet lenni 2-3 hétig, de minek... 😜
-
cH1
aktív tag
válasz Zsoleszhun #16856 üzenetére
Tud, azt is használom épp, csak maga az app nem tetszik. Nem rendezi szét csoportokba az emaileket hanem minden ömlesztve jön, és nem is találtam rá opciót (lehet csak én vagyok a béna).
-
cH1
aktív tag
válasz Karavik #16852 üzenetére
Nekem eddig nagyon tetszik az egész telefon. Mivel alapból Huaweinél dolgozok (még ) így nem volt ismeretlen sem a telefon sem pedig a problémái. Egyedül ami hiányzik az appokhoz mentett jelszavaim amiket eddig szépen kitöltött a teló helyettem, meg a gmail app (ha valaki tud jó email appot legyen kedves megosztani velem). Böngészőt lecseréltem edge-re, és annyira megtetszett, hogy már gépen is azt meg operát használok, chromeot kukáztam. Aki Mi 10 Prot használ és látott már P40 Prot is az esetleg meg tudná mondani hogy annak mennyivel van jobban lekerekítve oldalt a kijelzője? Mert ezen még egyáltalán nem zavaró. Akku idő példás, minden erőlködés és trükközés nélkül ha nem fotózok sokat 8 óra kijelző idő összejön. Az arc alapú feloldás is nagyon gyors és pontos. A mindig hibátlanul működő közelségérzékelőről már nem is beszélve. Ettől függetlenül nem állítom hogy nem cserélem be pár hónap múlva valami xiaomire.
-
retesz147
addikt
válasz norbert1998 #16853 üzenetére
A "testvér" Mi8 is kapott...
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Karavik
veterán
Kamera szempontból jó választás, egyébként pedig nem jó választás. Google szolgáltatások (GMS) hiányában szerintem elég szenvedős lesz használata, még akkor is, ha valahogy felhekkeled rá. Mindenesetre SafetyNet, GPay, Widevine L1 támogatásnak és Android Security patch frissítéseknek búcsút lehet mondani.
Mi10Pro topikban egyik srác megválik P40Pro-tól nem véletlenül: [link] [link]
Szerintem kérdezd meg tapasztalatait mielőtt beruházol...
Másrészt annak tudatában, hogy Huawei nem csak Google oldalról szoftveresen, de alkatrész beszállítók által is el lesz lehetetlenítve és egyre több országban tiltják be a Huawei készülékek értékesítését, így nem kérdéses a Huawei sorsa a Kínán kívüli piacon... R.I.P.Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
-
grafnet
Topikgazda
Még, mielőtt eltemetjük:
- Melyik a legutolsó, kellően megfelelő ROM? (Nem a dátum a fontos, hanem mondjuk az üzemidő, stabilitás.)
EU, Global, dev, stable.
Csak, mert azokat eltenném az utókornak.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
SztiviVander
őstag
válasz Karavik #16845 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe amikor megnéztem milyen telefonokra adtak ki eu miui12 stabilt. Mix2s-re nem, de még csak ki sem írták hogy nem, se azt hogy miért. Csak afh-n és sf-en derül ki hogy csak mi9, mi10 meg még pár ujabb. Közben meg miu12 heti volt azért rá nem egy.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Már újból cséntek van. Héten kapunk frissítést?
-
cH1
aktív tag
Sajnos túl jó ajánlatot kaptam egy P40 Pro-ra, így megválok 6 év után a xiaomitól. Teszem ezt nagyon fájó szívvel, és már érzem hogy amint lesz egy értelmes kinézetű és árú Mix már jövök is vissza. Addig is minden jót és köszönöm a sok infót amit itt kaptam!
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #16837 üzenetére
Szépen lépésről lépésre haladnak az innováció útján, először kiírtották részlegesen [link] most pedig kompletten a Chrome duet-et...
Biztos rájöttek, hogy a felhasználóknak mennyivel könnyebb alsó sávból kezelni a Chrome funkciókat (keresősáv, home, tab switcher, menu) és ezért meghozták gyorsan az ellenintézkedést....
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #16820 üzenetére
Pár napja írta a Google, hogy száműzte. Gyakorlatilag minden hasznos funkciót kiírtanak belőle...
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz retesz147 #16833 üzenetére
Nyilván. De nekem személy szerint kb minden gyári, alap beállításon megy. Google-be belépve már mindenhez megvan a jelszó, két kattintás a fb, (plusz a 2 lépcső), a banki app még egy pár perc nyilván, azt nem mentetem el semmivel.
Beállításokban mindössze annyit állítok, hogy gesztusvezérlés, telefonszámomat írja ki, 10 perc után aludjon el és legyen advanced power gomb menü, meg sötét mód.De ez a napokba hetekbe telés inkább úgy értendő, hogy 3-4 óra alatt ujrahuzod, a fontosabb dolgokba belépsz. Majd mondjuk holnapután kell utalni, belépsz a bankiba. Zavar egy értesítés másnap reggel, azt tiltod. stb. Unatkozol a melóba, 3 nap után átlövöd a háttérképet. Én így csinálom. 2 hónapja "alapértelmezett" sorrendben vannak az appok a főképernyőn. Arra még nem fektettem időt. Van olyan app, amibe még mindig nem jelentkeztem be
-
retesz147
addikt
válasz norbert1998 #16831 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, de ezek az idők nagyon messze állnak a "teljes" belakástól. Ez csak a nettó "újrahúzása" a rendszernek.
De mire újra beállítasz mindent (csengőhang, háttérképp, időkorlát, memóriakezelés, stb... ), majd az appokat személyre szabod (pl értesízések, banki alkalmazás belépéaek, stb... ) az nálam inkább napokba, hetekbe telik...Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
páfrany
tag
válasz norbert1998 #16831 üzenetére
na szuper, köszi szépen! Akkor lehet én is szánok rá egy kis időt
-
norbert1998
nagyúr
válasz páfrany #16830 üzenetére
Hűha. Hát elsősorban a fájlokat felkopiztam a pc-re, max fél óra, odafigyelést nem igényel.
Utána a rendszer másolás, stb még 3 perc, telepítés-bekapcs 20 perc, appok visszarakása szerintem 1.5 óra volt az utolsó wc-s játékig () (15 Mbps neten), fájlok újabb fél óra alatt másztak vissza. -
páfrany
tag
válasz norbert1998 #16829 üzenetére
Lehet hulye kérdés, de kb mennyi idö ment el rá mentésestul, mindenestul?
-
veterán
Az utolsó frissítéssel kell csinálnom majd egy tiszta telepítést. Lehet a hétvégén már mehet is?
-
grafnet
Topikgazda
Így hamar eljön a szeptemberi, utolsó frissítés...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
A héten lesz valami frissítés?
-
veterán
válasz norbert1998 #16820 üzenetére
Nem szabad frissíteni
-
norbert1998
nagyúr
Srácok. Mi lett a duet-tal Chrome-ban? Nem akarja az igazat.
Már csak duet-tapstrip néven van jelen.[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz Karavik #16817 üzenetére
Nem feltétlen. Csak jó ragasztó kell, meg olyan aki csinált már ilyent.
Sokszor egyszerűbb csak a kijelzőt cserélni, mint kibontani az egész telefon belét, plusz még az aksit is kihámozni. A szívás az szokott lenni, hogy a törött üveget lekapirgáld a keretről.Egyébként én is jobban szeretem kerettel együtt cserélni
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
páfrany
tag
válasz Kevin Spéci #16813 üzenetére
na találtam is egy ismerőst, aki jártas a cserében. Megrendelem a kijelzőt és az akksit, elmegyek hozzá és ha nem felejtem el, akkor lefotózom én neked a folyamatokat
u.i.: egy megerősítést hadd kérjek már a kijelző kapcsán, ez jó lesz?
[link]akksi meg akkor bm3b karavik linkje alapján.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Zsoleszhun #16806 üzenetére
Az eltévedt bátány ismét visszatért a kijelölt ösvényre!
Grat hozzá!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Kevin Spéci
tag
Azt én is köszi. Ha valaki a közeljövőben szétkapja, szerintem nem csak én lennék hálás egy fotóért azokról a hátlapkörmökről hogy hol vannak. Én ezeket rutinból töröm le bármilyen cájg szétszedésekor.
-
páfrany
tag
Köszönöm a segítséget akksi-kijelző-szerelés terén!
-
Clay
senior tag
válasz Kevin Spéci #16810 üzenetére
Kínai régióval jó lett, köszi a segítséget. Természetesen minden cuccot újra fel kellett vennem . Kicsit kalandos volt a beállítás, mert a kapcsolódáshoz szükséges pin kódot kínaiul mondta be
-
Kevin Spéci
tag
Nekem okosizzókkal volt ilyen, európai mi fiókkal nem ajánl fel bizonyos cuccokat amiket elvileg csak belföldi (kínai) forgalmazásra szánnak. Át kellett állítani (vagy kellett egy új fiókot csinálni már nem emlékszem) China Mainland-ra és rögtön 10x annyi terméket tud kezelni. Esélyes hogy nálad is ez van.
Felület nagyrésze így is beállítható angol nyelvűre...[ Szerkesztve ]
-
Clay
senior tag
Ennyit találtam: [Nem sok]
-
Clay
senior tag
válasz SztiviVander #16805 üzenetére
A robot porszi is kínaiul beszélt, de azt gyorsan beállítottam, ezzel meg szenvedek délelőtt óta. Helymeghatározás bekapcsolva. Szerintem még mindig az lesz a gond, hogy vmiért nem szerepel a mi home-ban, szóval lehet, hogy nem is qr kóddal kell beállítani. Csak nem találok hozzá angol leírást, de lehet én keresek bénán...
[ Szerkesztve ]
-
Clay
senior tag
válasz SztiviVander #16802 üzenetére
Az összes xiaomi termék alapértemezetten kínaira van állítva...
-
Clay
senior tag
válasz SztiviVander #16800 üzenetére
Próbáltam úgy is, de az app egyből reklamál, hogy nincs internet így nem tudok semmilyen eszközt senem csatlakoztatni
Szerk.: Találtam manuált, a régebbi verziónak, de gondolom ez is hasonlóan működik. Új eszköz hozzáadása, típus kijelölése, hálózat kiválasztása, hálózati jelszó megadása, generál egy qr kódot, amit a kamerával kell beolvasatni (be is olvassa, csippan egyet, meg dumál vmit kínaiul), majd próbál csatlakozni, ami persze nem sikerül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest