- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
páfrany
tag
Sziasztok!
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a múltkori frissítés óta folyamatos laggom van, sokszor egymásra nyitja az appokat, olyan lassan reagál. -
Ármester
válasz Zsoleszhun #15897 üzenetére
Nem vagyok érintett a chironnal , de azért köszi . Csak Karavik megjegyzését egészítettem ki . Miui eu dev/bétán el vagyok .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Zsoleszhun
addikt
válasz this is life #15896 üzenetére
Szerintem most ez a legjobb twrp: OrangeFox-R10.1_2-Stable-polaris.zip
¯\_(ツ)_/¯
-
Ármester
-
törölt tag
Roid10-hez melyik TWRP-t kell feltenni? (nincs root)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Karavik ez valami újítás hogy egy csomó app pl Ali, Tinder átváltott dark módba, én egyikre se állítottam semmi ilyet?
-
Kevin Spéci
tag
OFF: Ha valakinél fent van a simple, de nfchez nem azt akarja használni, érdemes néha megnézi a telefon beállításoknál az alapértelmezett appot. Kiderült h azért nem tudok egy hete googlepayjel fizetni, mert a simple átállította valamelyik frissítésnél.
-
grafnet
Topikgazda
válasz norbert1998 #15885 üzenetére
A teszt környezet a lényeg!
Uszoda, piszokul befűtve...
Rajtam csak egy póló meg farmer volt, de folyt az izzadság rendesen.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Igen, még a régin vagyok.
Egyébként végig bírta a 45 percet a telefon, csak állandóan vinnyogott.
Nem állt le felvétel közben.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz grafnet #15880 üzenetére
Hm, teszt gyanánt kipróbáltam én is, csináltam egy 3 perces videót (4k/60), kb. 1 GB (szerk: H264 tömörítés). Langyos a telefon hátulja (tokban van), de nem vészes. Fókuszálgattam ide-oda közben, hogy az is dolgozzon, nem problémázott a teló. EU ROM 20.2.20.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
Tapasztalat:
A csemete bemutató úszáson van.
Nincs hideg...
A 4k/60-as videózás 20 mp után sikít: a készülék túlmelegedett...
Vizzel simogatom, hogy tudjak videózni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz Zsoleszhun #15878 üzenetére
Köszi reggel fel is tettem...
-
Zsoleszhun
addikt
-
veterán
Nah semmi? Akkor lefekszem reggelre csak meglesz...
-
veterán
válasz SztiviVander #15873 üzenetére
Nem, nem csak nálad van. Kipróbáltam én is nekem se írj már ki, pedig régen szokta. Mondjuk ez engem kb nem zavar mert fent mutatja meg úgyis leginkább egy becslés nem pontos adat.
-
SztiviVander
őstag
válasz Karavik #15870 üzenetére
Vam egy olyan furcsaság is, hogy pár build-el ezelőttig amikor bekapcsoltam a bt fülest megjelent a képernyő alsó harmadánál egy kis szövegbox hogy mi ear kapcsolódva és az akkuja meg X %. Ez az értesítés sincs egy ideje, de gondolom ez is csak nálam van és erre se lesz javítás. Pedig nem én rontottam el az biztos...😒
-
söndör58
csendes tag
válasz Zsoleszhun #15869 üzenetére
Eu rom - nem jeleztem .
Köszönöm! -
Karavik
veterán
Végül lesz Xiaomi.eu frissítés MIX2S-re is, mert ma kijött végre az alapul szolgáló China beta 20.3.12 is hozzá.
Changelog xiaomi.eu 20.3.12:
System
Optimization - Updated Android Security Patch to February/March 2020. Improved system security.
Optimization - Changed some system animationsCamera
Optimization - Moon mode quality (Mi 10 Pro)
Optimization - Taking photos speed (Mi 10 Pro)
Fix - Occasionally issues with optical focus in Pro video mode (Mi 10 Pro)Settings
New - Added "Video toolbar" feature (Special features > Video toolbar). It allows to use special features during watching a video (screen recording, casting, play sound when screen is off, open Settings etc.)Screen time
New - You can restrict time for uninterrupted sessions nowFiles
New - Dark mode support. ATTENTION: status bar in Dark mode might be dark - it's Xiaomi fault on this version!Permissions
New - Added icons about currently used permissions on status bar (sound recording, taking a photo, accessing location)Battery saver
Fix - Low battery sound was played twice in horizontally modeVideo toolbar funkcióról screenshot:
Dark mode kompatibilis Mi fájlkezelőről rscreenshot:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
söndör58
csendes tag
Üdv !
Érdeklődöm. lesz a hétvégén frissítés?
-
veterán
válasz #32577792 #15865 üzenetére
Ha simán csak AA nélkül használom a telót a kocsival akkor nincs az a pici szaggatás sem időnként és a zene appban be lehet állítani honnan adja be a zenéket, így nem kell az összes telón lévő zenét hallgatnod, mint a Google zenével AA alatt. Mindennek megvan az előnye és a hátránya is
-
törölt tag
Milyen probléma merült fel a 10-es rendszeren BT kapcsolatokat tekintetében?
-
retesz147
addikt
válasz grafnet #15852 üzenetére
Hahhhh... Én nyertem... 9.9.6. A kövi miui11 lett volna, de azt tiszta telepítéssel akartam megcsinálni... Na az azóta is várat magára, mert annyi időm nincs, hogy a tokból kiszedjem és megtakarítsam, nem hogy 2 napot ezzel foglalkozzak, sajnos...
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
veterán
Most már megint miért nem csinálnak a héten frissítést a kis kínaiak? megint valami ünnep van, vagy csak a korona?
-
grafnet
Topikgazda
válasz Zsoleszhun #15853 üzenetére
Hm?
Nem, EU béta (kínai, nemnglobal), de még pite alapú.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz bogdanypeter #15851 üzenetére
Még pite: 9.9.26
-
grafnet
Topikgazda
válasz SztiviVander #15848 üzenetére
Ja! Igaz.
-
SztiviVander
őstag
válasz bogdanypeter #15846 üzenetére
Akkor úgy 2-3 hónap és talán jó is lesz 😆 Főleg hogy most el vannak foglalva ezzel az azonnali utalással.
-
SztiviVander
őstag
válasz grafnet #15847 üzenetére
Leírtam már párszor, nem jön elő a mobiltarca ablaka fizetéskor, és így pl nem tudsz pin kódot sem beütni 5e feletti fizetésnél. A régebbi buildekben még nekünk is működött. Onnantól nem megy amióta "megjavitottak" ezt a jelenítse meg a felugró ablakokat engedélyt a romban, talán január közepe óta. Neked meg valami régi eu rom van, ha jól emlékszem mintha azt irtad volna. Aztán lehet hogy tényleg igy a jó és az app szar, csak más droid 10-es telón (pl s8) azért megy mert azokban még nincs javítva ez az engedély.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz bogdanypeter #15846 üzenetére
De, mi a hiba?
Én gond nélkül használtam. Igaz tegnap, mert ma nem voltam boltban.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
bogdanypeter
tag
k&h mobiltárca mobilfizetés problémára: "Vizsgálatunk alapján szeretnénk tájékoztatni, hogy a K&H mobiltárca szolgáltatásban az Ön által jelzett hibát egy sajnálatos technikai probléma okozza.
Munkatársaink kiemelet prioritással dolgoznak a hiba elhárításán, mely annak egyedi jellegéből adódóan hosszabb időt vehet igénybe."Dell Latitude E5530 | XBOX One S | Xiaomi Mi Mix 2S
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #15839 üzenetére
Ez jó elgondolás szerintem
Más:
Betört a kijelzőm, kinek van tapasztalata, hol tudják ezt profin, precízen kicserélni? Úgy, hogy ne látszódjon meg a szerelés nyomai
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
SztiviVander
őstag
válasz Karavik #15837 üzenetére
Ja nem hiszem hogy bármi köze lenne az órához, azt csak azért írtam hogy miért van nálam mindig némán rezgés nélkül a teló. Lehet akkor lassan érik egy full reset mert pl a zenében sincs azóta se jutub, pedig összekapcsoltam google fiokkal de azon kívül mást nem tudok vele tenni. Vagy majd a jövő heti build után kiderül változik e esetleg valami.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #15830 üzenetére
Ezt kipróbáltam Amazfit Stratos 3-al és nálam marad néma a teló a hívás után is.
-
veterán
cséntek van....
Mit várhatunk a frissítésben?
-
grafnet
Topikgazda
válasz fap333 #15833 üzenetére
A Li-xxx akkuk a közel 100%-ot szeretik.
Tehát a kis fogyás kis töltés a javasolt.A Li-xxx akkuk gyengéje a melegedés következtében kialakuló hő általi romlás.
Sok kicsi -> kevés melegedés.
Egy nagy -> komoly melegedés.Egyébként sok jelentősége nincsen. A töltő rész kb hamarabb tönkre megy, mint az akku.
Az akku csere 5-7e Ft-ból megvan... egy-két cserét még simán megér ez a készülék.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
páfrany
tag
válasz Zsoleszhun #15831 üzenetére
Köszi szépen, igy nem már nem vibrál!
-
fap333
aktív tag
Helló!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a mennyire kifizetődő úgy töltögetnem a telefont, hogy vezeték nélküli töltővel napjában 2-3-szor 1-2órákat (irodában ilyenre lenne lehetőségem). Vagy inkább maradjak meg amellet, hogy vezetékesen gyorstöltővel felnyomom ha kell egyszerre "sok százalékot".
Köszönöm a válaszokat!10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Zsoleszhun
addikt
Sose lehet tudni mire van igény Mi MIX 2S – Russia Stable ROM V11.0.1.0
¯\_(ツ)_/¯
-
SztiviVander
őstag
@Karavik
Pár build (talán az utóbbi 2 vagy 3) óta van nálam egy olyan hiba, hogy ha le van némítva a telefon (rezgés sincs bekapcsolva mert amazfitbip jelez mindent) és jön egy bejövő telefon hívás akkor a hívás bontása után inaktiválódik a néma mód, holott a "némítva" kapcsoló ugyanúgy aktív. A némítás ki-be kapcsolása helyreállítja ugyan a rendet de ez így baromi zavaró mert ritka a telefonhívás de akkor meg nyilván nincs eszembe hogy van ez a hülyesége, csak akkor jut eszembe mikor az irodába hirtelen felüvölt a telefonom. Akartam már írni múltkor is csak baromira elfelejtettem -
páfrany
tag
Sziasztok!
Egy hibám adódott a kamerával, folyamatosan vibrál a kép, függőlegesen "hullámzik". Gyári kamerát használok, eddig nem volt problémája. Szerintetek mi lehet a baja, lehet már át akarja adni a helyét a mi10-nek -
Kevin Spéci
tag
Csak jelzem hogy android 10-zel még problémák vannak a bluetooth-szal, ha az a része is létfontosságú akkor várj vele. Az alap zenelejátszás jó, de vannak autórádiók, és low-energy eszközök amik nem mennek. Én pl megszívtam a távolságmérőmmel is.
(Állítólag nem xiaomi rom hiba, tele vele a google kereső)[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
1-2 honap kihagyás után föltettem a legutóbbi romot....
A Vanced is megy jól, nem kell haxolni szerencsére -
veterán
válasz norbert1998 #15822 üzenetére
Magyarok vagyunk
-
grafnet
Topikgazda
Mentés...
TWRP csere.
Mentés...
Clean all...
PC-ről vagy USB-ről ROM bemásol
Install
Restart
Örül!Készülj egy szabad órával.
Ha elsőre megy minden, akkor max 20 perc.
Munkaidőben csináld, mert akkor többen vagyunk, akik tudnak segíteni...[ Szerkesztve ]
-
MeexS
tag
Sziasztok,
Egy pár hónappal le vagyok maradva, de most szeretnék mindent frissíteni. Mivel még mindig Android 9 van fent ezért gondolom egy "clean install" volna a legjobb megoldás. Amúgy is ráférne a telóra egy reset:-)
Mivel a teló nekem gyakorlatilag nélkülözhetetlen ezért nem igazán szeretnék hibázni.
A TWRP-t frissíteni fogom mielőtt belekezdek de nagyon sokat segítene ha valaki be tudná linkelni hol találok lépésről lépésre leírást a "clean install"-hoz. Mit törölni és mit ne, stb.
Előre is köszönöm a segítséget -
Adamo_sx
aktív tag
-
slezakimi
senior tag
Akkor nekem is fura telóm van.
Se AA autó nincs a romban, se a dzsátub a zenelejátszóban, uccsó build van fenn pedig.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
norbert1998
nagyúr
-
Zsoleszhun
addikt
Mákos Brownie kipróbálta a Mi Mix Alpha-t [yt video]
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #15811 üzenetére
Utána jártam és valóban, 20.2.27-től rendszer app lett Android 9 és Android 10 alapú MIUI build-ek esetén
-
SztiviVander
őstag
Érdekes, nálam nem része a rendszernek és még rákeresve se mutatja a play. Szintén 20.2.27. Nem értem hogy lehetnek ilyen különbségek ugyanazon romban, eddig csak a zene-jutub gomb most már az AA is... Biztos a korona virus hatása 😆
-
Karavik
veterán
Köszi az infót
-
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Zsoleszhun #15804 üzenetére
Jó, hát én nem akarom bántani a lelki világát senkinek. Azt szeret mindenki amit akar. A despacito is tetszett pár milliárd embernek 🤷♀️
Plusz az ak26-on kívül mástól nemigen hallottam még semmit abból a listából (jobb is?). Lehet az egyik metál -
Zsoleszhun
addikt
-
veterán
válasz norbert1998 #15802 üzenetére
-
veterán
Karavik
Az AA már frissül a play áruházon keresztül is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Apple notebookok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-roller topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest