- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
De kötekedős kedvében van ma valaki
Én nem rögtön gondoltam,hanem majd 1-2 év múlva,addig tán csak lessz valami normális ketyere"stewe780" Teljes mértékben igazad van,csak tetszenek ezek az aprócska újítások
Meg azért a kijelző felbontása se kutya!HDMI csatlakozó nem igazán izgat,kipróbáltam,és annyi volt,fényképező meg nekem jó a 8megapixel is,de jelen esetben 12
FM transzmitter nálam nagy szolgálatot tesz az autóban,azt tényleg hiányolnám!!
-
gretzky77
veterán
Nekem a srác megnézte megmondta a pontos dátumot,mondtam megpróbálom előkeríteni a garipapírt erre mondta rendben de ha netán nem lenne meg akkor azért vigyem be mert ha a nokia nem változtat a mostani rendszeren akkor tudják gariztatni gond nélkül! Én csak azt nyilatkozom amit ma mondtak nekem a nokia careben!
-
Közben kiderült; sikerült kitörnünk valami érzékelőt a SIM foglalatból a gányolt kártyával.
És így nem reset-el le a SIM. Folyamatosan úgy "látja" hogy az enyém van benne, mint utolsó működő SIM kártya. Ha nem az kerül bele, akkor meg nem hajlandó azzal kommunikálni. Holnap futok egy kört SIM foglalat ügyében.
-
perge666
veterán
Na kész vagyok.Elvileg mindent feltelepitettem,már csak testre kell szabni a telcsit
Én az EN-HUN verziót raktam fel,bőven elég az a 2 nyelv!
Mindent a memóriakártyára telepítettem,így a 16gb belső memória szinte érintetlen,és a C meghajtón is 193mb hely van még
Remélem minden rendben lessz,mondjuk nekem a gyári rommal sem volt semmi gondom! -
kacsa7
őstag
hát nem tudom. én behánytam a camera pro-nál attól, h. fél percig ment 1 képet, addig meg bámulhatod a proceed fekete képernyőt... Amíg a camera proval 1 képet csinálsz, addig a gyári programmal 5öt kb. Felraktam rá a 95/30 modot és ugyanolyan jó képet csinál, mint ha a camera pro-n állítod 95%-ra. Videózásban bevallom, nem néztem a különbséget, de a gyárival is meg vagyok elégedve ott is.
-
kacsa7
őstag
Igazából kicsit bizonytalan vagyok, mert akitől vettem a telót, az azt mondta h. ő 2 év gyári garisnak kérte a telót a GSMlinetól, ettől függetlenül a dobozban a gsmline-os számla/jótállás 12 hónapot ír. Nem tudom, h. a sima GSM garis telefonokra a nokia oldala IMEI alapján mit ír. Szóval h. most akkor tényleg 24hó gyári gari játszik-e v. arra a 12hóra a nokia szervíz is megcsinálja. Majd holnap beszélek az ügyfélszolgálattal.
Azt mindenesetre ma kiderítettem, h. a GSMline is megcsinálja a lilulást, amit meglepő módon egyszerűen oldanak meg. Beküldik a nokia szervízbeErre a srác 7-12 munkanapot mondott, amire megjegyezte h. ez húzódhat, és ahogy olvasgatom, húzódik is... Kérdés, ér-e ennyit a dolog. Engem pl. annyira nem zavar.
Az alsó takarót viszont a GSMline szervíz cseréli. Minő érdekes dolgok ezek... -
kacsa7
őstag
A kamerát és sok mást 1 1xű moddal meg lehet oldani.
Nokia mods
Egyébként a folyamatos autofocus videó közben a legnagyobb ökörség amit ember kitalálhatott. Legalábbis nálam személy szerint azt csinálta, h. folyamatosan zoomolgatott az optika ész nélkül és jóformán az egész videó az elejétől a végéig mosódott lett. Használhatatlan! Teljesen jó az offon videózás közben, kurva jó és éles képet csinál minden sallang nélkül. A 30fps-nek van értelme, meg ha kép módban a sima 85%-ról felhúzod 95re a minőséget. Akkor 2-3 mb-os képeket csinál és minőségben kb. észrevehetetlen a különbség a 100%-hoz képest, ami meg 8mb-os képeket ment. -
oggy71
tag
Tedd át az órát analógra a képernyővédőn.
Ha közepes fényerőnél összehasonlítod a http://www.telefonguru.hu/hir/A_Nokia_valasza_a_hibas_szeriara_2011-2-23 -en szereplő képpel a kijelződ, kiderül lila-e.
A bal telo a lila, a jobb meg a jó (szürke), a képen.szerk: látom már megelőztek..
-
Sn00PiG
aktív tag
A trükk az, hogy az email beállításokhoz ne a Gmail lehetőséget válaszd (ha már megtetted akkor sincs gond, csinálj egy újat, azt otthagyhatod), és csinálj egy Mail for Exchange beállítást a gmail-es adataiddal. Az exchange szerver címe ez legyen: m.google.com
Ha megvan, akkor ott a szinronizációs beállításoknál ott lesz, hogy miket akarsz szinkronizálni. Kiválasztod a kontaktokat meg a naptárt ha kell, és szinkronizálsz.
-
Sn00PiG
aktív tag
Akkor szép sorban.
Anna: gyorsabb, gördülékenyebb, új böngésző, új ikonok, megújult email kliens skin. Marhára megéri feltenni, és nem kockáztatod vele az életét a telónak, mivel még halott módban is újraflashelheted, ha valami balul sülne el. Ajánlom a "telefonodmárkája"programok.hu oldal fórumának N8 CFW/MOD topikját olvasgatásra, esetleg hozzá szintén ott a Szoftverflashelés Phoenix-el topikot.
30fps: Alapból nem lehet, vagy CameraPro, vagy ShutterPro, vagy hackelt telóra tehetsz HXpatchert, amiben elég sok dolgot lehet állítgatni ezzel kapcsolatban. Ha feltolod a BZS féle Annát az hackelt, arra felnyomod a HXpatchert és minden gondod megoldódik
P.s.: Grat a telóhoz, üdv a táborban
-
peugeotmate
addikt
Amikor már ilyen levelet kell írnom, valami nincs rendjén:
Tiszteletre Méltó Nokia Care Point!
2 hónapja kezdeményeztem egy levelezést irányukban az N8-as készülékem repedt HDMI fedeléből adódóan. Akkor "mindössze" 1 hónapos várakozási időt kértek tőlem, azaz július elejére ígértek alkatrészt, illetve hogy azonnal hívnak, ha érkezett. Nos, hívást nem kaptam, de legalább nem csalódtam Önökben, pozitívan legalábbis... Remélem nem veszik szemérmetlenségnek, ha újabb egy hónap után merészkedem érdeklődni az alkatrész holléte felől! Természetesen telekommunikációs úton is felvehetik velem a kapcsolatot; számomat már ismerik.
Üdvözlettel:
--
xy Máté -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest