- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A Dayhand szabvanyos a rendszer szemszogebol, egy FEP komponens, akarcsak a Swype (az egyetlen ertelmes alternativ billentyuzet) es a gyari. Az egy mas kerdes, hogy egy ganyolt kinai fos. Lehetne tenyleg keyevent-generalassal hakolni, ahogy a BT keyboard app teszi, de ez nem az.
-
Assdak
őstag
Nem tudom mi a normális kijelzőzár cserélő program, de van belőle ezeregyplusz, próbáld őket végig =D
Ezt a más home screen dolgot szintén nem értem, mivel droidra ugyan ilyen fos az összes, sőt SPB ( bár nekem túlcsicsa ) szerintem még veri is azokat.
Cserélhető bill alatt mit értesz? Cseréltem swype -ra.Normális email kliens.. Nekem a gyári is ad homescreen értesítést, de ott van a Mobile documents.
PDF reader fentebb
Keepass van, SIC-el meg nem tudom mi a baj -
stewe780
őstag
Ezt használtam az 5800-án, rezisztíven elég jó volt, de kapacitívon ha valaki ezzel felír valamit ez nagy mágus, szvsz lehetetlen
És ez ingyenes volt, meg még mindig az.
-
CS_D
senior tag
Probléma megoldva:
Az IVO ROM-ban volt a hiba. Mégpedig a rofs2-ben a resource/Fonts mappában lévő fontokból hiányoztak az ékezetes karakterek (mérete is kisebb volt, mint a régebbi fw-ben). Így felülírtam őket a régiből, de meghagytam az egyetlen új fájlt (ennek nem volt párja a régiben).
Így most már tökéletesen olvasható az Opera Mobile általi böngészés is.
-
Kasya
nagyúr
Bocsi, én írtam rosszul. A fuse OK, de ha megmozdult a kezem, azt a képeken nem tudja érzékelni a program és egymásra csúsztatni/korrigálni a képeket.
Azonban, ha külső progit használsz, akkor lehet jobb minőség jönne össze, ha nem is a HDR Camerát. hanem a gyári fényképezőt használnám és csinálnék több képet?*iguana*: Volt egy jó hozzászólás korábban, valahogy így hangzott: "Aki tudja használni a telefont és nincs gondja, az úgyse ír ide"
-
Sn00PiG
aktív tag
Sajnos letiltani nem tudom, mivel céges, letöltött policy-vel működik, így a hozzáférésem sajnos 0.
stewe780: A legtöbb cracket vírusnak érzékelik a vírusírtók, jelen esetben ezt is, de csak azért, mert valóban olyan műveleteket hajt végre, ami akár behatolás is lehet. Viszont enélkül a behatolás nélkül nem tudok telefont flashelni.
Egyébként több gépen (pl régi céges laptopomon) is telepítve van a Phoenix és vele együtt a vírusnak észlelt "fixer.exe" (ott még helyi policyvel ment a McAfee, ezért be tudtam tenni kivételnek), ráadásul a virustotal.com-on ellenőrzött tesztben 80%-ot ért el, ergo csak 2-3 vírusírtó érzékeli károsnak. Gond nélkül megy a gépeken, ezt a Phoenix törésmódot használja a nokia community 99,9%-a, aki flasheli a telefonját, szóval szerintem már rég nem lenne használatban, ha valóban káros lenne...Valaki egyéb megoldást tud?
-
vanezigy
aktív tag
a felmásolással nincsen gondom, a fájlkezelővel kilehet tallózni a memóriakártyán lévő albumot.
a gondom a médialejátszó megnyitásakor jelentkezik, most éppen két albumot csinált egyből. ennek mi lehet az oka?
amelyik albumban 36 szám van, azt gond nélkül beolvasta, szerepel a listáján, sőt, még borító képet is tett neki, pedig az nem volt a mappában, amiben csak 26 szám van, abból két albumot csinált és hiába van az albumban borító kép, nem jeleníti meg...háttértár módban levő felmásoláskor miben változhatna ez a dolog?
-
MC Pite
veterán
Pont ezért félek én is
Sokat kopiztak most másoktól; mert sajna a divat ezt diktáltaPlusz nézegetem Asszonynak mi lenne majd jó, de 500as szériából egyelőre a led (is) hiányzik
. A W810 meg azért feltette a lécet fényképek terén...
szerk: Hja, csak remélem hogy utólag kell mókolni, hanem az Anna féle 'mindenki használ amit akar' módszer marad meg, és ez nem az átszoktatás szele...
-
Sajnos létezik; a feltöltést nem én végeztem így nem tudom pontosan mit állítottak be, a magyarországi szűrés biztos. De a Symbian^4 még nem egy támogatott platform, szerintem be se lehet jelölni
deka10: Böngészőben még működhet azért, ha a link végére odaírod, hogy /download. Feltéve, hogy a böngésződ geoIP alapján magyarnak látszik.
-
slimshady
senior tag
Ez igaz, már csak mindenkinek annyit kell értékelnie magában, hogy ér-e neki annyit...
Amúgy sehol sem publikáltak a finnek még konkrét időpontot, hogy mikor is jelenik meg a Belle hivatalosan? Mondjuk nagyon bennük sem lehet bízni, bár manapság úgy fest elég jól belehúztak. Szó mi szó van is mit behozniuk, de még nem halottak...
-
deka10
senior tag
Hát most szabin vagyok ráérnék de tényleg nem értek hozzá, főleg hogy az RM szám sem stimmel plusz a szoft sincs még kint szerintem aki ért hozzá annak is feladja a leckét, egyenlőre felrakom a bellét szerintem ez is elég lesz, a többit meg meghagyom annak aki vágja a témát.
-
kchris78
veterán
-
Ronny3
aktív tag
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre mególdodott a 13.16-osba is a T-s kamera hang ki
Kalibrálni kell a core fájlt és a Rofs3 fájba beletenni az Installserver.exe-t egy /sys/bin mappán belülre.. azt újracsomagolni, és már fel is lehet tenni a CenRep kis progit, ami VISSZATESZI a Kamera beállításokba T-s sw-knél a KAMERAHANG KI opciót
-
Peat76
őstag
Mondasz valamit
Hivtak a Nokia szervizből,hogy megjött az új kijelző,mivel a jelenlegi iciri-picirit lilásodik.Volt szerencsém öszzehasonlitani a 7végén egy tökéletes N8 Amoled kijelzővel,hát nálam olyan minimálisan lilul hogy csak a speciális tesztképen is épphogy kiszűrhető,na ezért én nem vittem be... Úgyhogy majdcsak kibirom ezzel a Nokia 900-ig
Ha kiszivárgott specifikációk igazak,ÜberBrutálAnál
csúcsmobil lesz..
-
TaylorPro
addikt
Az az értelme hogy ez is egy lehetőség. Nem mindenki szereti vagy tudja Phoenixel bütykölni a telefont.
Plusz ha hirtelen kell egy hard reset, akkor nem árt ha van szignózva az Auto Cert hack például! Vagy olyan program ami nekünk fontos, de csak szignózva megy fel. Nem? De!
-
Kvazár
őstag
Valahol olvastam, ezt, hogy az N9 házát a Nokia máshol is majd fel akarja használni, amolyan mindenesnek tervezték. Ezt nem én találtam ki.
Sym-et nem sajnálom, iOS-t meg ismerem. Viszont a MeeGo-t az várom.
Az N900 tényleg egy érdekes szerzet lehet. Kiadták Maemo-val, jött rá a MeeGo, és most meg azt mondod, hogy az android is ráügyeskedhető!Meg mintha Ubuntut is rá lehetne telepíteni?!
Arra már nem emlékszem, hogy a Maemo, vagy MeeGo kapcsán olvastam, de úgy tudom, hogy Linux-os csomagok minden gond nélkül befordíthatóak rá, ami lényegében az app.-ok végtelen tárházát jelenti.
Sőt most olvastam, hogy van már MeeGo-ra Android emulátor is! És azzal könnyedén futtathatók rajta a droid-os app.-ok! [link] Tényleg jónak ígérkezik ez az OP. Ilyenkor azért kicsit nem értem minek kell a WP7 a Nokiának, ha a MeeGo is ott lenne nekik...
-
-
deka10
senior tag
Ebben igazad is van, az 5800-nál központilag írták át a product kódot így nem volt gondom mindig a legfrissebb softot raktam fel a gyári telepítővel, az N8-nál pedig az 1.1 rakattam fel onnan meg OTA-n frissült 1.2-re az pedig már nem most volt. Azért kíváncsi leszek, hogy ANNA OTA-n elérhető lesz-e, de előtte mindenféleképp megnyomogatom az X7-et milyen.
-
TaylorPro
addikt
A kamera makró nagyon hiányzik a Samsung I8910HD után. Tehát a kamera miatt is. Plusz addig nézegettem az N8-cat hogy beleszerelmesedtem. A Brando fólia már meg van rá!
Az igazsághoz au is hozzá tartozik hogy eredetileg is N8-cat akartam, csak olcsón hozzájutottam a C7-hez. Most meg jó áron eltudtam adni, és már az N8 is barátibb áron van.
-
MC Pite
veterán
Nálam vanmost kvázi cserekészüléknek egy Desire... Hát, inkább pár nap után nyilatkozok, idáig nem értem mit sztárolnak ezen annyira hogy az s3 ehhez képest gagyi. Böngészés(nem faxán tördel, plusz aztvártam h gyorsabb mint N8on), szbevitel(bakker,nincs nyíl,nem qwertz,ékezeteket q lassan lehet előszedni és pl egy ő-höz az egész kijelzőn át kell húznom), billzároldás(fogást kell váltani, halálidegesítő jobbkezesként a bal legtetejét megnyomni), vagy most is a semmibe írok!!!,de hogy nincsenek kint gombok és szövegbevitel után menügomb aztán ott küldés; stb.
Az egyébsajátosságok (wifi be vagy ki, magától ha kell nem tudja bekapcsolni; vagy navihiánya alapból, vagy angol nyelv, vagyhogy nem lehet bezárni a r... böngészőt se, stb még kutakodás alatt. Vagy tízszer nyomtam menügombot hogy lássam mit írok... -
attisx
addikt
-
Ez nem csak a Qt-on múlik.
Én mondjuk a Qt Mobility 1.2 TP1-ben sem látom a TIFF-et adó metódust, de ha találtál valamit akkor hajrá. A CCamera osztály, ami az egész mögött Symbianban van, az se fog RAW adatokat visszaadni, maximum a JPEG tömörítést kihagyva pixeleket - de még erre se esküdnék meg, hogy nagy felbontás mellett működik. Próbáld ki
-
Gyufaaa
veterán
Én is erről beszéltem. Ezt linkeltem, csak az a kép egy illusztráció.
(#9942) slimshady: Nem karcolja egyáltalán. 2 alsó sarkát és felül középen fogja a telót. A felső "pöcköt" ha felhúzod, akkor tudod beletenni a telót. Ezt annyira fel tudod húzni, hogy a telefon oldalának ne érjen neki.
-
-
Gyufaaa
veterán
Megoldásnak nem rossz, de ha kihangosítva beszélgetek (amiben ismét jobb volt a hangzása az 5800-ának) és közben a telefont csesztetem, akkor ez ismét nem egy jó megoldás. Dehát ez legyen a leg kevesebb. Ez nem általánosságnak vehető szerencsére. Csak ha már azt frankón megoldották, ebbe miért is ne tehették volna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest