- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
---Lasali--- #34519 üzenetére
Nekem dec 12-én járt le a 2 éves gari. A kijelző karcmentes, persze fólia is van rajta. hátulján a kamerafedőn és a felső kupakon van olyan sérülés mintha körzővel megszúrkálták volna, de már így vettem - ez az egy küllemhibája van.
(#34524) Elims : Igen zsebben hordom (kabát, nadrág) plusz van rajta gyári szilikon tok.
Kérdésem lenne: Mai napon többször is vacakolt a hálózattal, ránéztem és nem volt semmi térerő, még a telekom Hu-t se irta ki, kis idővel gondolt egyet és visszajött. Itthon ugyanezt eljátszotta, átkapcsoltam GSM-ről kettős módba aztán amikor megtalálta a hálózatot vissza GSM-be de abban a pillanatban megint megszünt a jel és pár perc múlva talált magára.
Meglehetősen idegesítő jelenség, Tippek, ötletek?T mobilos vagyok.
-
gatto_
senior tag
válasz
---Lasali--- #34438 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az iphonos kiosztása milyen, de a HTC Sensation-hoz kapott Beats füles, amit most a Samsung S4-emhez használok, nem jó hozzá. Persze ad valami hangot, de mintha a fél füles a lefolyóból szólna. Valami torz viszhangos szar lesz a végeredmény. Ja, és a gombok természetesen nem működnek.
-
imi290
aktív tag
válasz
---Lasali--- #34438 üzenetére
Ha Jack dugó a vége szerintem fog szólni.De a gombokban nem vagyok biztos.Az n8 eredeti fülese is 4 felé osztott,én az n95 fülesével használom jelenleg.
De ez csak egy tipp,de szerintem szólnia kellene. -
válasz
---Lasali--- #34200 üzenetére
Sajna errol erdemben nem tudok nyilatkozni, de ha debreceni vagy tehetunk egy probat a nokia 701 & nexus7-tel. Az a baj hogy ismerosom sincs akinek symbi nokiaja lenne, nem hogy annas. Esetleg egy s60v5 nokiassal talakozok majd ebben a honapban.
-
válasz
---Lasali--- #34179 üzenetére
Nalam a telenor a sajat beallitasaival rocc nelkul megy, dns-t ne toltsd ki,a telenornal nincs jelszo igy az is szuzen marad, westeleket passzolom bar a felettem szolo theme keszito mester kicsit kisegitett.
-
attisx
addikt
válasz
---Lasali--- #34179 üzenetére
Magentás vagy? Akkor az access point-hoz próbáld az "internet"-et beírni.
-
válasz
---Lasali--- #34175 üzenetére
Esetleg a beallitasoknal add meg a betarcsazasi szamot *99#, az auto resume, es a modem compatibilyti legyen be klikkelve.
-
válasz
---Lasali--- #34172 üzenetére
Nalam droid tab samu p5110 nokia 701 a bluevpn-el gond nelkul megy , a joikuspottal sajna nem, merz a droid nem kezeli az ibss ad-hoc halozatokat.[link] ezzel a bluevpn-el nincs gond, es csak az apn nevet kell atirni a szolgaltatodera. Telenornal pl apn : online. A droidnal a wpa supplicant filet kene modosita... de ez sem hoz mindig sikert a wifi ugyben.
-
imi290
aktív tag
válasz
---Lasali--- #34172 üzenetére
Mert az android és symbian nem a legjobb páros.
-
TaylorPro
addikt
válasz
---Lasali--- #34155 üzenetére
-
TommyX_
őstag
válasz
---Lasali--- #34150 üzenetére
Taylor romja nem hibás többen használják.
Kezdésnek rakj fel neki egy euro 3-as romot, ha azzal is csinálja, akkor jó kérdés, hogy mi okozza. -
Elims
veterán
válasz
---Lasali--- #32930 üzenetére
Szia!
Ránézésre a kamera előtt lévő üveg milyen?Nincs rajta karc?
Próbáljatok ki egy camerapro programot. (szerintem nem sokat fog érni,kamera csere lesz,de ne legyen igazam) -
válasz
---Lasali--- #32930 üzenetére
A fényképező része és a videó leképező alapvetően más. Más számolási rendszert használ és más tábla segítségével állítgat magán.
Lehet, hogy nem ártana neki egy update. Sztem nem volt hozzányúlva mióta a főnök megkapta a gépet.
Én ezzel mennék neki elsőre. Ha ez nem segít, akkor talán a nálam okosabbak is hozzá tudnak szólni.
-
gretzky77
veterán
válasz
---Lasali--- #32594 üzenetére
Köszi ment válasz is! Régóta keresem a megoldást,hogy tudjak netezni a tabomon a 808 által osztott neten,de sajna nem találtam eddig!
-
gretzky77
veterán
válasz
---Lasali--- #32592 üzenetére
Szia nem tudom ez a BlueVpn mi nem ismerem,de a joikuspot nem jó mert a symbi vagy a nokia úgy tudom ad-hoc wifi jelet ad amit viszont az android nem lát! A blueVpn honnan szerezhetö megpróbálnám hátha bár nekem 808 van viszont belle!?
-
imi290
aktív tag
válasz
---Lasali--- #31774 üzenetére
A kínaiak azt írnak rá amit akarnak.Én inkább nem vennék olyat.Oké lehet a többi akku is kínai,de van kínai és kínai között különbség.Az enyém is elmúlt már két éves,és még jól bírja szerencsére.Nem lehet hogy valami program terheli az akkut? Nálam a Sleeping Screen kezdte el.
-
perge666
veterán
válasz
---Lasali--- #27686 üzenetére
Akkor lehet beviszem valamelyk nap,ha járok arra.Mondjuk jövőhéten Debrecenbe dolgozok,de nem lessz időm mászkálni.Meg nem szeretném otthagyni a telót,jó lenne ha egyből megcsinálnák!!
-
janek69
senior tag
válasz
---Lasali--- #27572 üzenetére
Ez ok,de honnan tudod,hogy nem a 30. sikeresen mentett kép után döglött meg a kártya úgy,hogy az előző 25 kép megsérült és elszállt,így csak 5 maradt meg? Ha 100GB sikeres adatmásolás után odavágsz a HDD-nek és csak 2db 20MB-os file marad meg az addigi 100GB-ból,akkor sem fogod a gépedet szidni,hogy nem szólt az első 2 file után,hogy majd amikor a 100GB másolása után leejted a vinyót,akkor majd baj lesz ám. :-) Ilyenkor a hitvány gyenge minőségű sd kártyát kell szidni. Persze lehet gond a telefonjával is,de itt ha jól értem kiderült,hogy a kártya volt a gázos.
-
TommyX_
őstag
válasz
---Lasali--- #27511 üzenetére
Itt találsz Anna alapút.
-
madmike
őstag
válasz
---Lasali--- #27491 üzenetére
Én is épp rom cserén agyalok, bár nekem marad a Belle. A The One romot szemeltem ki.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
---Lasali--- #25038 üzenetére
Mail esetében 1 dologban jobb az androidos: több exchange fiókot is képes kezelni, míg a symbianos csak 1-et. Más szempontokból szerintem a symbis a jobb. Pl. androidon nem látom, hogy továbbítottam/válaszoltam-e a levélre, symbin ezt jelzi a megfelelő kis nyilakkal. Az N8 levelezőjénél látom, hogy csinál vmit, mégha épp tölti is a levelet pár másodpercig. Az androidos telóm a nagyobb levelek letöltésénél teljesen megállt, semmire sem reagált, semmit nem mutatott. Aztán persze lejött a levél és ment minden tovább, de ettől még ez elég idegesítő... ja és androidon a 4MB-os már nagy levél volt, N8 a 18MB-osba fagyott bele, 10MB-ot még simán megnyitottam vele.
-
Cool Hand
tag
válasz
Smart Office-ban működik a két ujjas nagyítás!
-
MC Pite
veterán
válasz
De, rád értette szerintem, mert... *** írtál.
remélem nem gondolod hogy mindenkinek így megy a levelezés. Ha egyéni fiókot adsz hozzá, szabályokat nem elfogadva, úgy konfigurálod ahogy akarod, a tipikus fiókok könnyítés miatt vannak a hozzá nem értőbbeknek. természetesen egyből szól a mél miatt, és elég jó a levelező. Dézin eléggé idegesített hogy pl a címlistát állóba dobta fel fixen,oltári nagy bug.Adobe a leglassabb, ahogy pécén is, mit csodálkozunk?
Szöveg, bill területén a legjobb (nyilak, ékezet). Aki balfasz módon angolul ír, annak nembiztos hogy a legjobb.
Ez bootol be lassan?Black berrysek ezért vért adnának hogy ilyen lassan betöltsön az övék
Igot nem ritkán segítettem ki a navival, plusz ennek legalább a kijelzője is látszik, és bemondja az utakat, utcaneveket. Plusz bámikor frissítem, kiegészítem a térképeket indulás előtt, wifiről. Szerk: Ha sietsz, külön tudod frissíteni Magyarországot ill a többit - ma is összesen 870 megát lát térkép frissítést, de most gyorsba csak a magyar kell (150).vanezigy: Több tucat kompaktnál jobb. Huszon, harmincezres, kis dinamikájú, fényt/színt elmérő zajgyáraknál mindenképp!
-
TaylorPro
addikt
válasz
Mail-re ott a ProfiMail. Megkell venni. Én évek óta jogtisztán használom. Ettől max a Bis BB jobb.
-
válasz
---Lasali--- #25040 üzenetére
Nem.
-
ilgatto
tag
válasz
"házban, buszban, leárnyékolva, rossz időben, volt nekem jópárszor hogy nem volt képes jelet fogni."
Miért, ez egyébként más telefonok esetén nem így van?
-
matyi19
őstag
válasz
---Lasali--- #24931 üzenetére
Köszi szépen a segítséget....igazad van
Akkor ez sajnos kilőve
Már komolyan unom...más telefonnal nincs ennyi baj -
matyi19
őstag
válasz
---Lasali--- #24926 üzenetére
De nem akarok ennyi pénzért olyat venni ami lilulna
, pont emiatt adtam el a másikat.
-
matyi19
őstag
válasz
---Lasali--- #24913 üzenetére
Köszi
-
janek69
senior tag
válasz
---Lasali--- #24908 üzenetére
Ezért az árért az is jó,ha tudja azt amit a gyári. Valaki mintha írta volna ezen a fórumon,hogy ilyet tett a telójába.
-
Galant
tag
válasz
---Lasali--- #21561 üzenetére
Hát barátom,ha neked minden kicsi a készüléken,vegyél egy ilyet![link]
De legalább is cseréld le! -
Misály
addikt
válasz
Tipikus változás elleni hiszti.
.. Jó az a belle, rengeteget fejlődött -
válasz
Az a készenléti óra nem a "Sleeping Screen" véletlenül?
Mert a Belle felrakás egy csomó addig installált progid újrarakását kéri majd. /Ez van!/
Energiából a gép kevesebbet fog fogyasztani ez pl előny.
Ha okosabb vagy mint a telefonod, akkor seperc alatt összerakod.
/Ne legyél máááár szőkébb mint én!/
Csak ügyesen!
-
gretzky77
veterán
válasz
Hàt baràtom szerintem add a telefont ez nem való neked! Vannak hibài mivel tökéletes teló nincs de ennyire elégedetlen usert még nem làttam itt mint te igy gondolom a többség el van vele és élvezi!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
---Lasali--- #21558 üzenetére
Na belle eddig ami nem tetszik:
Hova tűnt a csevegések mappa az üzeneteknél, meg egyáltalán miért az összes üzenetet adja ki egyszere???? Mi értelme van hogy látom az 1100 üzenetet ami a telefonba van?? És akkor ott beállít gomb, és mappa nézet, amit persze nem ment el. Fantasztikus...
Menübe miiééÉÉÉrt kellett kivenni hogy a parancsikonokat be lehessen húzni könyvtárakba?? Most csak úgy lehet rendezgetni hogy tartod rajta az ujjad és áthelyezés mappába.. Most újratelepítés után kb volt 100 parancsikonom a menüben, marha jó volt őket így elpakolgatni..
Aztán kijelzőről nem lehet megnyitni a futó programok listáját... kb minden nap használtam 10 szer, csak a menü gombot tartva, plusz idő megint..
Téma animáció.. na ez tényleg az úristen kategória.. eddigit se használtam, de ez a mostani kb 1 perc alatt felidegelt, annyira lassan nyitja csukja vele az ablakokat hogy fúú
Miért lett minden ilyen *urva kisbetűs??? Kb nem látom a betüket annyira kicsik!!! Nagyon gáz..
Az asztalon levő ikonok is miért lettek ekkorák?? Kb mellé nyomok 3 ból egyszer... Szöveget meg nem is látom, másfél milliméteres betűk!
A készenléti óra volt a kedvencem, azzal is a miarák lett??? Miez a kicsi csíkos számos szar ottis?? Dátum meg olyan kicsi alatta hogy hadnemondjam...
Androidos óra az asztalra... MIÉRT???
Lehúzhatós menü??? MINEK??? Utáltam mindig is az androidos telefonokon.
Alsó androidos gombok... utálom szintén, és ráadásul milyen kicsik... 3 ból egyszer tuti nem veszi be.
Üzeneteknél a felső menü, amivel lehet váltani a küldött, bejövő stb közt.. halál.. ha nem látszik az a vége vagy az eleje, nem ám elhúzhatóra megcsinálja.. nem.. sarokra a 3 milliméteres átlógó részére nyomjál.. -
donceleger8
őstag
válasz
---Lasali--- #21558 üzenetére
Na na, azért egy hölgyről nem beszélünk így!
Amúgy meg a lehúzható cuccoson kívül nem sokban hasonlít. Én meg azt nem is használom, néha csak poénból húzom le. De amúgy jól is jöhet, mint pl múltkor a határ szélén voltam és kaptam az sms-t, hogy üdvözöl a szerb akármilyen szolgáltató. Mivel van mobilnetem is, így lehúztam és adatkapcsolat kikapcs! Bár úgy van beállítva, hogy külföldön nem használ mobilnetet, de fő az elővigyázatosság!
Ezt leszámítva (már akinek ez probléma) szerintem sokkal jobb a Belle! -
stewe780
őstag
válasz
---Lasali--- #21118 üzenetére
LOL! Te aztán megnyugtatod az embert.
A játékok, meg a böngészés is megy rajta fagyás nélkül sokáig. Van azert egy tippem: az űbermega 2kilóbájtos saját magam szerkesztett téma óta csinálja. Pedig abba aztán az van amit én tettem, minden gyári, csak az alsó sávot módosítottam full átlátszó png-re. Szóval nem tudom... -
deka10
senior tag
válasz
---Lasali--- #21120 üzenetére
Ha alaplapos volna akkor már az első flash-nél elhasalt volna mert az alaplapos gépek nem bírják a szoft újrarakást és a korábbi belléken nem volt probléma, csak a gyárin teszi ezt, itt is akkor mikor éppen egy másik mailt tölt lefele, a rendszer megy tovább csak az email kifagy és csinálhatok bármit, de mivel nem szeretek várni inkább kinyomom.
A többivel nincs gondom a net folyamatos már amennyire a gyári az lehet, játékok mennek, és a térképek is szaggatás menetes találkoztam már alaplapossal az nagyon gáz itt inkább a szoft a ludas. -
AndrewTdi
addikt
válasz
---Lasali--- #20246 üzenetére
Vagy akár CuteTube.
-
stewe780
őstag
válasz
---Lasali--- #20246 üzenetére
"YouTube Downloader" store-ból ingyenes. Letölti a kiválasztott videót offline nézhető változatban a telóra.
-
Kasya
nagyúr
válasz
---Lasali--- #10995 üzenetére
Alighanem a következő(k) lehet(nek) a gond(ok):
Pl. fut egy alkalmazás és azon belül rányomsz vmire. Ilyenkor nem az alkalmazáson belül nyomsz, hanem mintha kint lennél a menüben (vagy ahol elötte voltál).
A fenti dolog, annyival kiegészítve, hogy az előző dolog ahol voltál az nagy valószínüséggel ugye az lesz, ami a multitask kezelőben a második helyen van. Ha nem a menüben indítasz el új dologot, akkor az utolsó (vagy multitaskingban vmelyik) fut program jön be.
Legalábbis nekem ezek voltak a tieddel hasonló észrevételeim. Igaz, havi egyszeri szinten, akkor is úgy, mikor a memória nagy terhelést kapott.
-
TooN
aktív tag
válasz
---Lasali--- #10545 üzenetére
Végre meg van a cucc!
Akksi időről nem tudok még nyilatkozni, de felkészültem és 6 db Nokia töltőm van mindenhol amerre járok, kocsi, iroda, lakás, stb.
Én felkészültem!
A céges is Nokia, így ez egy kényelmes és biztonságos megoldásnak tűnt!
Lustaság fél egészség
-
Misály
addikt
válasz
---Lasali--- #10545 üzenetére
ha nem akarsz garit bukni akkor 10 rugo a felso kupak komplett hazcsere 20-25 korul van
-
daniel0113
csendes tag
válasz
---Lasali--- #10535 üzenetére
Az az érdekes, hogy én is használom az e-mail részét a telónak, hotmail-es fiók van beállítva és semmi baj nincs vele.. Nekem csak akkor ellenőriz és pittyeg ha rányomok az opciók -> szinkronizálás cuccra. Még ha fut is a háttérbe és wifi is van folyamatosan akkor sem ellenőrzi saját maga, csak ha én külön rányomok a szinkronizálásra
nem tudom nektek mi lehet a probléma... -
gretzky77
veterán
válasz
---Lasali--- #10515 üzenetére
helló nekem 3 email fiók is be van állítva utólag is tudod módosítani ahol a fiókok vannak van egy olyan hogy fiókbeállítás ott mindent be tudsz állítani utólag is!
-
Ufff
senior tag
válasz
---Lasali--- #10515 üzenetére
Azt csak úgy lehet, hogy mikor létrehozod a fiókot, nem fogadod el a használati feltételeket. Ebben az esetben is meg tudod csinálni a fiókot, és ilyenkor a frissítést be tudod állítani kézire. De ez az opció csak akkor jön elő, ha a használati feltételeket nem fogadod el!
-
csoky21
csendes tag
válasz
---Lasali--- #9785 üzenetére
Ja szinte a Jack dugó tövébe tört el mind 2 szer, szerintem ez valami tervezési hiba.
Úgy vagyok vele, h ha a harmadik füles is elromlik akkor sajátkezüleg rakok rá egy normális dugót. -
TaylorPro
addikt
válasz
---Lasali--- #9258 üzenetére
CL10-es micro SD-vel tudja nyugi.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
---Lasali--- #8895 üzenetére
Ez aztán terjedelmes válasz volt köszönöm szépen!
Azért is kérdeztem rá, mert az N8-on és a Defyn gondolkodom.
A Nokia tetszik jobban, de mindig is szerettem vigyázni a telefonjaimra, és félnék, hogy itt megsérül meg amott.A Motorola ezért is bejövős, mert nyugodtabb lennék, de amúgy szinte állandóan Nokiám volt.
Igaz, ahogy írtad, vannak már jóféle tokok, de kicsit kompromisszumnak érzem, régen sem kellett egy 6310 vagy 3310 re tokot venni, szinte alig látszott meg rajtuk valami.
-
Kvazár
őstag
válasz
---Lasali--- #8660 üzenetére
Megeshet az is. Sok érdekes ember van a földön.
-
tibike8
őstag
válasz
---Lasali--- #8612 üzenetére
Hát az N8 érintésével nincs is gond. Az pöpec, de a C7-essel van ez és nem tudom, hogy az első szerviz előtt milyen volt mert akkor nem én használtam. Nem tudom, hogy ezt is a szervizben barmolták el valahogy mint a kamerát vagy eleve ilyen vacak.
A kamera észrevételed mindegyikben így van szerintem. Bár nem tudom, hogy mi a különbség a vertikális és a horizontális pozíció közt. -
bringasisti
őstag
válasz
---Lasali--- #8609 üzenetére
tibike8 panaszkodott 10 hozászolással ezelőtt. A virslit 3 hete javasoltátok mikor azt írtam ,hogy a Nokiának még sok egy kicsit az érintő képernyő.
-
attisx
addikt
válasz
---Lasali--- #8316 üzenetére
Jobb helyeken a lap alján lenni szokott egy "Teljes verzió" link. Egyébként én is rühellem a mobilos verziókat (pedig én ráadásul még qvga felbontással netezek), egyedül talán az index-é, ami tényleg használható.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
---Lasali--- #8269 üzenetére
Szerintem meg arra valaszoltam, mert azt neztem, hogy fenyero valtozasnal latszik-e lilulas a tesztkepen
Ha nem ezt akartad tudni, akkor tenyleg felreertettem, sorry -
Pola-Roid
aktív tag
válasz
---Lasali--- #8259 üzenetére
Most neztem meg, en semmifele lilulast nem latok rajta max fenyeronel sem...
-
deka10
senior tag
válasz
---Lasali--- #8086 üzenetére
Tisztába raktam a készüléket így már jó a kamerabeállítások, biztos valami bekavart neki.
-
Ufff
senior tag
válasz
---Lasali--- #8078 üzenetére
Ugye nem tettél vissza beállításokat az 1.0-s mentésből?
Adj neki egy *#7370#-et! Előtte adatmentés! Nem hiszem, hogy a T-mobile ennyi időt elszüttyögött és rosszat adna ki. -
Cz.A
csendes tag
válasz
---Lasali--- #8078 üzenetére
De jó neked,nekem még mindig nem elérhető a T-s Pr 1.1.Nokia softwer updaterel csináltad?
Üdv
-
tibike8
őstag
válasz
---Lasali--- #7485 üzenetére
Nagyjából 1 gomb szorulhat szerintem. Az oldalsó billentyűzár.
-
vamosip
tag
válasz
---Lasali--- #7458 üzenetére
F@sza, most tesztelgetem amúgy, simán az asztalon van, maps megnyitva, saját pozíció. És kb 5-10 perc múlva magától restartol.
Azt nem értem, mikor a T-ből először visszakaptam, akkor rá 2 napra használtam 200 km-t simán fagyás nélkül. Csak nem emlékszem milyen progik voltak akkor rajt. Amúgy most is csak a Skype és a Nimbuzz van telepítve és azok sem futnak, próbaképp le is szedem őket...
-
Cz.A
csendes tag
válasz
---Lasali--- #7458 üzenetére
Hát az szép akkor örülök neki!Akkor futhatok még pár kört én is mikorra kicserélik nekem is!
azt hittem különben csak nekem csinálja ezt a lefagyás ,újraindulást de akkor megnyugodtam!Köszi az infót Vamosip,Lasali legalább már tudom mire számíthatok. -
Sifre
senior tag
válasz
---Lasali--- #7392 üzenetére
Itt egy link: [link]
Nekem kb. pont olyan mint a linkelt oldalon az ezüst és a kék. Szerintem ez ebben az árkategóriában egyáltalán nem normális.
-
Just486
senior tag
válasz
---Lasali--- #6799 üzenetére
Ez az alkatrész az alaplapra van rögzítve, valószínűleg az új lap egy hibás chipet tartalmazott. Vagy ami kézenfekvőbb, hogy egyszerűen rosszul volt rögzítve (mivel ez egy eltávolítható alkatrész). Azért vált ki ennyi hibát, ha a proxy sensor jól működik, mert a hívással kapcsolatos képernyőműveleteket ő egyedül intézi. Ha jól működik, akkor ha a fejedhez emeled a képernyőt (vagy letakarod az érzékelőt), lekapcsolja a képernyőt, hogy ne nyomd meg véletlenül az arcoddal/füleddel. Ha pedig rosszul működik, akkor jönnek a hibák amiket leírtál. Onnan tudom, hogy folyamatosan működik, hogy infravörös fényt ad ki, ezt pedig ha az emberi szem nem is, de a kamerák érzékelik, így egy fényképezőgép (vagy egy kamerás telefon) képernyőjén egyszerűen megfigyelhető, hogy egy infra eszköz mikor van működésben.
-
Just486
senior tag
válasz
---Lasali--- #6746 üzenetére
Jó alkatrészt cseréltek ki, ez az infravörös távolság (valójában inkább közelség)érzékelő. Teljes nevén Proximity Sensor.
Ez egyébként eleve szarul van megoldva az N8 -ban, mivel elegendő lenne csak hívások közben működnie (illetve, ha egy program erre külön utasítja) de ehelyett az n8 folyamatosan üzemelteti ezt az eszközt, ami nem éppen mondható energiatakarékosnak. Egyébként ha helyileg érdekel hogy hol van, az alaplap felső részén, jobb oldalt a Nokia felirat és az átlátszó pötty között. (eléggé besötétített ablakon kukucskál ki, de azért észrevehető) -
rocks
aktív tag
válasz
---Lasali--- #6746 üzenetére
nem tudni, lassan egy hónapja arra várunk...
-
ferkope77
csendes tag
válasz
---Lasali--- #6206 üzenetére
Én úgy tudom, hogy kérhetsz cserét, nincs ez eltörölve. De ha felhívod a fogyasztóvédelmet, biztosan tájékoztatnak a jogaidról és tudnak hasznos tanácsot adni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Sose jutottam el a cseréig. A család összes Nokia telefonjával össz-vissz 3x voltam Nokia szervízben. A Pécsiben. (kereskedők háza) Mindig normálisak voltak.
-
Ricardo
titán
válasz
A lényeg az hogy már sokadszorra van szervizben és még mindig nincs a kezedben, egy rendesen használható készülék. Ha ennyit kiadnék érte és nem tudnám használni nem lennék nagyon elnéző.
-
Ricardo
titán
válasz
---Lasali--- #6203 üzenetére
Én egy helyre járnék. Vagy Siófok, vagy Pécs, mert akkor hatásosabb az az érv hogy már sokadszorra mész vissza. Rájuk kell borítani a pultot. Ezek szerint szép szóval nem mész sokra. 7 alkalom és még nincs kicserélve?
szerk:
Velem teljesen normálisak voltak, ingyen kipucolták az E71-m pedig már nem volt rá garancia. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
---Lasali--- #6203 üzenetére
Inkább csapj az asztalra, hogy készülék cserét kérsz. Azt hiszem 7 szervízes kirándulás után már annak kellene jönnie.
-
imi290
aktív tag
válasz
---Lasali--- #5492 üzenetére
Bocsi,azthittem ez a gond.akkor szerintem vagy hardveres hiba lehet,/nem működik a szenzor/ vagy szoftveres.de ha mindkettőt kicserélték,akkor nem tudom.meg kell reklamálni.
-
rocks
aktív tag
válasz
hát ez elég nagy szívás...
Próbálj csere telot kérni.
Talán a fogyasztó védelem is segíthet, ha szarakodnak. -
Misály
addikt
válasz
Hard resetelj.
-
imi290
aktív tag
válasz
---Lasali--- #5395 üzenetére
ez nem hiba hogy elalszik a kijelző és lezár a billentyű.fogadjunk hogy a füled mellett mindig elsötétül.én is megijedtem mikor ezt láttam,egyből te jutottál eszembe.de próbálkoztam felhivtam a szolgáltatót és kezemben tartottam a telefont.akkor nem sötétült el.mondom oké.a fülem mellé tettem megint elsötétült. mondom mi ez ???
gondoltam hogy lehet a mozgásérzékelő variál,de nem az hanem a 3g kamera mellett a szenzor. ha letakarod elsötétül és lezár a telefon.remélem neked is csak ez a baja. mondjuk lestem mikor rájöttem
-
Misály
addikt
válasz
---Lasali--- #5428 üzenetére
Egy hard reset sosem art, csak elotte backupolj le mindent. Lehet valami beallitas kurodott el OVI ujrarakas meg nem oldja meg a dolgot.
Tudom hulyen hangzik, es abszolut nem a legjobb pelda, de ha hardvert cserelsz windows alatt neha az is osszeszarja magat vagy hulyeseget csinal, ilyenkor egy uj image segithet csak.
-
Misály
addikt
válasz
---Lasali--- #5425 üzenetére
En is ertetlenul allok az eseted felett, remelem azert megjavul mert ez nonszensz.
Hard Resettel meg gondolom mar probalkoztal. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
---Lasali--- #5398 üzenetére
user error /by Misály/
-
Ufff
senior tag
válasz
---Lasali--- #5395 üzenetére
kijelző beállításainál a szenzorok be vannak kapcsolva?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
---Lasali--- #5253 üzenetére
-
Anulu79
addikt
válasz
---Lasali--- #5253 üzenetére
Gondolom, hogy rengeteget lehet találni, csak olyan boltot szeretnék amivel valakinek van esetleg vannak jó tapasztalatai. Kicsit óvatosabb vagyok ha netes vásárlásról van szó.
-
Anulu79
addikt
válasz
---Lasali--- #5244 üzenetére
16-osat néztem kb. 2 hónapja akkor olyan 16-körülre mondták a boltban. Az az oem merre van?
10-ért megérné ha tényleg lenne.
Just486 - a 8-as 2 nónapja volt 8,000 jó magyar forint a MM-ban.
Ezért érdeklődöm, hogy ment-e lejjebb az áruk mert nem akarok utazgatni feleslegesen.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
---Lasali--- #4637 üzenetére
Ez a telefon a nokia szégyene mostmár
Nem. Ez a szerviz szégyene. -
Kvazár
őstag
válasz
---Lasali--- #4637 üzenetére
Uhh.
-
Lord Zero
addikt
válasz
---Lasali--- #3975 üzenetére
és mit tippeltek, ez ilyen ad-hoc halál? vagy az volt a baj, h valami jó meleg kandalló mellett nyomtad ; ]]] mert a korábban citált ominózus cikkből tudjuk, h játszani csak megfelelően előhűtött légtérben szabad.. egyáltalán van ok-okozati reláció a játékok és a jelenség között (a szerviz szerint)?
-
Sarlon
aktív tag
válasz
---Lasali--- #3975 üzenetére
És tényleg!
Azt hittem, h szétreccsen, olyan erősen nyomtam bele, picit megmozgattam, ki-be és már jó is
Köszönöm!Nálam sincs pattogás.. Ez nem bakelit lemez
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
---Lasali--- #3894 üzenetére
A cikkben világosan leírták hogy tervezési hiba, és nem bizonyos telefonokon fog előjönni, hanem bizonyos használati körülmények hozzák elő a hibát. A te esetedben egyértelmű hogy szintén ez történt, a komolyabb grafikus megjelenítést igénylő játékok miatt túlmelegszik a panel. Jó esélyed van, hogy cserélni fogják a telefont, vagy ha nem, a következő alkalommal ugyanígy fog elszállni. Ami szomorú, hogy nem sok esélyed van arra hogy kifogsz egy jó példányt. tesztelő 3ból kettőt kifektetett 24 óra alatt. Ebből nem lesz antenna gate, mert a userek többsége nem használja ki a telefon grafikus képességeit, de a hiba ettől még létezik. Erre ez a fórum a legjobb bizonyíték, a relatíve kevés fórumozóhoz képest gyakori a fagyás, és működészavar.
-
arcitec
addikt
válasz
---Lasali--- #3894 üzenetére
Egyébként ez már akkor jelentkezett, amikor nálunk még
csak csak a hírekben volt hogy hamarosan lehet kapni ...
Te kifogtál egy olyat. Állítólag cserélik ...
És azért ez öröm lehet az ürömben ...Apropó a Nokia servizben annó azt mondták 3 napon belül ha lehet
mindent ki kell próbálni és ha nem jó azonnali csere még ha
javítható akkor is ... -
válasz
---Lasali--- #3800 üzenetére
Ja, pont erre gondoltam, nem a tied az első a topikban.
De eddig minden esetben "megjavult" csere után -
Misály
addikt
válasz
---Lasali--- #3789 üzenetére
Csatlakozom Karmahoz, ha mar ketszer ujraraktak akkor alaplapcsere lesz. Megeri mert amugy nem ingatag a keszulek.
-
arcitec
addikt
válasz
---Lasali--- #3789 üzenetére
Akkor KARMA válasza a tuti ...
Szerintem kapsz egy újat .... -
arcitec
addikt
válasz
---Lasali--- #3785 üzenetére
Ha a készüléket nem kapcsolod be és úgy csatlakozol a
számítógépre, akkor úgy látja mint akár egy pen-drive-ot.
Látni az E -t
Na ha lenne most mentésed - ha copy lett volna korábbról
a vinyóra mondjuk a teljes E.
Akkor akár az mehetne visza, bár azt sem próbáltam ....
Nem tudom a C milyen állapotba kerül ekkor ...
De most már akár mehetne is hiszen se kép se hang, persze
ha lenne E mentés ... -
válasz
---Lasali--- #3785 üzenetére
Phoenixet hasznalnak valoszinuleg. Es ha nem lenne halott a telefon akkor hazilag is nekieshetnel, neked is tiz perc lenne, de szerintem inkabb kuldesd vissza - ugy emlekszem a behalasokat hibas EEPROM okozza, amit ugye alaplapcserevel lehet orvosolni.
-
Kvazár
őstag
válasz
---Lasali--- #3782 üzenetére
Mi lenne ha egy főzött FW-t kipróbálnál?
Ha a gyári úgysem jó. Elméletben utána a gyári még vissza tehető, és így a gari sem vész el.
-
arcitec
addikt
válasz
---Lasali--- #3782 üzenetére
Ha minden igaz volt ilyen ha visszaolvasol persze a részletes
körülmények most nem is tudom , de a T-mobilban rakták az illetőnek újra
állítólag kb 20 perc volt ... -
arcitec
addikt
válasz
---Lasali--- #3780 üzenetére
Erre van a
1. hard reset bekap gombot nyomod min 8 sec
2. brutal hard reset
Az 1-et próbáld elsőre ...
A kép a 2. pont
De hol a kép? Menügomb + fényképező gomb + lehalkító gomb ( még nem próbáltam ) -
Misály
addikt
válasz
---Lasali--- #3768 üzenetére
A hiba a keszulekeddel lesz ( nalam mindket jatek teljesen rendben fut es nem tapasztaltam temakiakadasokat se fagyasokat pedig ugyanugy T-s ), rakd ujra ovi suite-al a telefon szoftveret. Masoknak segitett.
Bocs a duplaert, nem figyeltem
-
arcitec
addikt
válasz
---Lasali--- #3768 üzenetére
Hát szó mi szó , de jővőre jön a nagy frissítés, ...
Egyébként talán arra lehet következtetni, hogy így is késett
a lényeg összeállt, a részek meg most fognak ...
Ez a business kényszere, lásd iphone antenna és a képernyő
színeződése is volt problema megjelenéskor ...
Oszt meg csak az ám a drága több mint 200 - 250
és ne fogjam bal kézzel......
Ez szerintem legalább hardverileg egyben van ... -
arcitec
addikt
válasz
---Lasali--- #3763 üzenetére
Már megbocsáss, de inkább azt a szart amit rátöltöttél .....
Új az op. rendszer, te rátöltessz mindenféle kiteszteletlen cuccot .
Telefonnak nem jó ?
Türelem pl a Vista milyen volt, vagy inkább az sose forrt ki ....Ha már játék miért nem az Ovi -ból töltöd azok talán még futnak is ...
Ja és mindenképp checkkolnám, hogy az N8- on megy-e......!!!!!!!! -
Kvazár
őstag
válasz
---Lasali--- #3740 üzenetére
Viszont mkv playert még nem találtam rá.
Kínomban elkezdtem az s60v5-ös progikat próbálgatni, de egyik sem volt jó.
-
Kvazár
őstag
válasz
---Lasali--- #3740 üzenetére
Jaja, én is azzal játszom le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest