- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Freeman007 #34527 üzenetére
Nekem is szórakozott ma.
Hívott egy barátom telenor ról, megnyomtam a zöld gombot, semmi nem történt csak levette a csörgést, megnyomtam még egyszer, kiírta hogy nem engedélyezett, aztán ezt eljátszottuk egymás után 5 ször, majd újraindítottam a telefont és jó lett. De közbe a srác nem tudott előtte mást sem felhívni.
Térerő nekem egyébként havonta kb egyszer eltűnik, és újra kell indítanom.
Múltkor meg a közeli erdőben kisebb bajba keveredtünk, és egyet tudtam telefonálni, de nem értették a túl végen mit pofázok, majd letették, én meg után nem is tudtam indítani hívást, míg ki nem jöttem az erdőből.
Jah meg olyan is előfordul pár havonta hogy magától átmegy GSM módba, és csodálkozok hogy miért retek lassú a net.
Na mindegy nem értem, az antennánál csesztettem már ez miatt levettem az alját, letisztítottam az érintkezőket, hibátlannak tűnnek, sim kártyát is rángattam, semmi hatása.
Múltkor meg a gellért szállónál akartam hívni telenort, 3 szor írta ki hogy nem engedélyezett, 4. re tudtam felhívni.
Az hogy magától üzemmódot változtat az valami szoftveres bug lehet, de a többi lehet nem a telefon hibája. -
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #34527 üzenetére
Így viszont nem értem,hogy miért nem repedt még el neked az a kis műanyag.. :-)
Biztos valódi? :-)) persze,tudom,hogy az. Mázlid van.A térerő probléma lehet,hogy telefon gond lesz.Akkor gázosabb,ha nem telepítettél mostanában semmit és helyileg ugyanott használod ahol eddig szoktad és nem vmi beton pincében.
Esetleg lehet meg a sim kártya is ha régi. Ha jól tudom ingyen kicserélik.Tommy: van egy másik oldal is,holnap linkelem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest