- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
ilgatto #26296 üzenetére
Ha képet csinálsz a helyadatok mentése rögzíti a koordinátát? Azt hogy a telo on-ba van és off-ba működik az nekem is gyakran előfordul. Használat előtt gyakran újra kell indítani ! Mikor a szervizben mondtam hogy Budapestről Érdre a régi úton nem talál jelet azt mondták biztos nagyon hamar leértem.
-
zorzy4
addikt
válasz
ilgatto #26296 üzenetére
Nekem e6os van és ugyan ez a problémám, ha csak a beépíttet gpst használom, akkor kb 20 perc vagy néha több mire jelet talál. Voltam vele szervizbe és azt mondták első keresésnél ez normális. És tényleg másodszorra gyorsan talál jelet környezettől függően. Csak nálam minden keresés első mert éjszakára kikapcsolom a telefont. Te is ki szoktad?
-
stewe780
őstag
válasz
ilgatto #26191 üzenetére
Van olyan, hogy "gps info qt", esetleg próbáld ki. Ha ez a progi az, amire gondolok, akkor ebben akkor is mutatja az érzékelt műholdakat, ha az nem elegendő a pozíció kiszámításához. Ha ebben sem látsz semmit akkor Care... mondjuk egy HR/Belle reinstallt megpróbálhatsz, a Care-ben úgyis ezzel kezdik.
-
-
androcles
tag
válasz
ilgatto #26168 üzenetére
Üdv,nekem úgy oldódott meg a probléma,hogy letöröltem mindent a telefonról,kártyáról stb.ami a gps-el egyáltalán kapcsolatban lehetett,aztán a suite-on keresztül újratelepítettem a Magyarország térképet,meg a női hangot,és így működik. Próbáltam még,hogy egyszerre több térképet telepítek,de úgy nem működött,nem tervezett útvonalat, csak akkor,ha egyenként,a pc-ről leválasztva tettem fel a térképeket.
Két napig szenvedtem vele,botrányos a dolog. Egyre jobban csalódnom kell a Nokia-ban,mert egyre bonyolultabb minden,ez a suite-os telepítgetés pedig rémálom. A 5800-on probléma nélkül ment minden, mindent lehetett telepíteni,és minden működött. A videólejátszóról nem is beszélek, hosszabb filmnél szaggat, nem lehet bele pörgetni,jelenetet léptetni stb......ez számomra egy ilyen kategóriás készüléknél felháborító! Az Omnia HD-n a régi alap symbiannal minden tökéletesen működött és az 4 éves technika volt,már bánom is, hogy eladtam,mert ezekkel az új nokikkal csak a baj van. -
MC Pite
veterán
válasz
ilgatto #24681 üzenetére
Nem sokkal utána linkeltem is, de én mobilról vagyok, neked gyorsabb lesz gépen visszakeresni.
Donceleger: Soha az életben nem tettem zenét telefonra suittal -és nem is fogok- így passz. Ahogy legalább egy éve nem töltök gépről térképet a telefonra, úgyhogy szintén passz.
-
válasz
ilgatto #24236 üzenetére
Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőő...
Miről beszélsz???
Ez nem a Maps része, hanem önálló progi - amiből nem volt előző ide.
Én felraktam! Telepítőt leszedni és kész.
Eleve egy másik ikonja van - egy új zöld villamos ikon az alkalmazások között.
Nem nyílik a térkép vele, mert ez szöveges módban írja ki a menetrendeket.
Tehát nem térképes útvolnaltervező, mint az autós/gyalogos.El kell ismerni, nagy segítség, mert volt már rá példa, hogy elindultam, mondván a térképen rajta lesz a busz, villamos. /Kodály körönd, Mórics Zsiga, Koszti... Ott nem feltünő./
A-ha! A külvárosban semmi sincs feltüntetve!Úgyhogy maradt a gugli a Mac-en. El is tévedtem volna a fenébe nélküle. /Télen - este!/
Mostmár ezzel van fogalma az embernek, hogy merre is menjen.
-
Kasya
nagyúr
válasz
ilgatto #23283 üzenetére
A szivargyujtorol nincs mit mondani. Mukodik vagy nem...valoszinuleg igen, tehat a kocsiba jo lesz
Az elso univerzalis tarto, amit linkeltel, ez nem rossz. En anno allo modban hasznaltam egy igen hasonlo modellt es tette a dolgat. Igazabol eleg szorosan megfoghato vele a telefon, hogy fektetett modban is hasznald. Egy volt a gond, a muanyag minosege. Ha vigyazol re birja, de aktiv hasznalat mellett 3-6 honapon belul elengedhet, repedhet, torhet. -
janek69
senior tag
válasz
ilgatto #23283 üzenetére
Nekem nem volt gondom az utángyártott töltőkkel soha. A tartóból a 2. tűnik masszívabbnak.
Nézd meg nagyon mielőtt megveszed,hogy rendesen bele tud-e szorulni a készülék.
Az első típusút nem nagyon ajánlom,mert azok a hosszan kilógó tartók a magyar utakon belengenek,libeg benne a telefon...... -
MC Pite
veterán
válasz
ilgatto #22711 üzenetére
HR után felment volna sim nokia suittal is a szoft. Már ha onnan raktad fel az SP1et.
Taylor: igen, inkább úgy tűnik nekem is hogy ide nem a legjobb - egy wp (jellegű) telefonon csempének ütősebb lenne
Páromnak nyestem gyors két képet, mert -dobpergés- birtokba vette a Bronzot, és meg újra a szürkét...
A sima upgrade is a phoenixxel megy, csak vmi update pontot kell keresni? Ilyet még nem próbáltam korábban
-
MC Pite
veterán
-
jNk
senior tag
válasz
ilgatto #22496 üzenetére
MyExplorerben az útvonalhoz(Computer name) csak a név (ilgatto) kell, a ''\\" karakterek nem.
Esetleg le tudod tesztelni egy másik számítógéppel hogy az látja és be tud lépni ?
Nálam linux alapú hálózati megosztás van, így a windowsos beállításokban a többiek segíthetnek.
-
-
MC Pite
veterán
válasz
ilgatto #20262 üzenetére
Háttttezegy nagy nulla, felesleges volt neki nevet adni. Patch találóbb lenne...
Msapp, 'új widget', új maps - akkor orbitális újításokkal, mint hogy az elqrt bellés levelezőre kerül egy új mél ikon, jupí. Mégtutibb dolby is nagyon hasznos. Jó, és hogy vannak új(ra működő) fícsörök?!Mappák, normális widgetek véletlenül sincsenek. Vagy profilidőzítés, számos akkutöltöttség, vagy bármi, amit hiányolunk az elejétől a belléből.
-
ZooLee
senior tag
válasz
ilgatto #19678 üzenetére
ilgatto: "Nokia 603-on a menügomb elég gyakran felvillan, akkor is, amikor nincs nem fogadott hívásom vagy sms-em. Köze lehet ehhez a fényérzékelő szenzornak?"
A fényérzékelő szenzornak ehhez nincs köze, ez a "lélegző LED" funkció, vagyis jelzi, hogy a készülék működik. Egy kapcsolható funkció, Beállítások -> Telefon -> Jelzőfények -> "Vill. fény készenl. állapotban" nevű menüpontban tudod ki-be kapcsolni.
Z.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest