- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
-
stewe780
őstag
válasz
madmike #27638 üzenetére
Nagyon sok bajom volt ugyanez miatt. Engem nem érdekel, hogy "rosszul fogom" vagy ormótlan a fülem. Egy telefonnal ha nem tudok telefonálni, ott totál mindegy, hogy milyen egyéb csodákra képes, az a kukába való. Végül a kuka helyett a "Call Lock" alkalmazás megoldotta a problémát. Annyit tesz, hogy hívás létrejöttekor, akár hívnak, akár te hívsz, rányomja a bill zárat a telóra. Mióta megvettem, sosem volt hívásbontásom. Ajánlom, megéri az árát.
-
janek69
senior tag
válasz
madmike #27585 üzenetére
Hát én láttam már 8MPx-es Xperiával készült fotót,de az N95-öm képével sem lehetett összemérni,nemhogy az N8-éval.Nem nagyon értem mire gondolsz. Nappal sok neki a fény,minden kifehéredik,este meg zajos vacak. Nincs rendes vaku. Egyébként a K750-em nagyon jó kis teló volt.
-
válasz
madmike #27502 üzenetére
Én a Whatsapp-ot azért nem használom mert neten lóg, a kis hack meg nem érdekel, ha nem képes lejönni alapból netről akkor nem kell.
A mailt egy javas cuccal oldom meg, ha kell felnézek és 5k adatforgalomból meg is van, nem töltöm a telefonra meg semmi, éppen mert sok netet zabál és szívja az akkut. Ne csodálkozz ezen, nekem nap végére merülget már és hozzád képest alig lóg neten. -
perge666
veterán
válasz
madmike #27246 üzenetére
Én is azért vettem meg mert ilyen ajánlatot nem hiszem hogy kaptam volna mégegyet,pedig akkor pont szűkösen álltam a pénzzel!
Engem nem zavar az a kis kitörés,olyan mintha gyárilag olyan lenne.Meg vettem egy szilikontokot hozzá 400ft-ért,az meg el is takarja,semmi nem látszik a kis hibából -
hito
nagyúr
válasz
madmike #27110 üzenetére
A gmail kontaktok nem fognak bekerülni a névjegyzékbe csak ha exchange fiókként állitod be a gmail fiókot.
Én úgy szoktam csinálni, hogy exchange-be beállitom a gmail-t (szerver cimhez m.google.com-ot kell megadni), a végén bepipálom, hogy a kontaktokat szinkronizálja. Igy már beteszi a gmail kontktokat a névjegyzékbe, utána lehet törölni az exchange fiókot és beállitod simán gmail fiókként a gmail account-odat.
-
janek69
senior tag
válasz
madmike #27113 üzenetére
Valaki írta itt régebben,hogy meg van elégedve vele.Azt tudd,hogy az eredeti BL-4D 1200mAh-s Li-ion akksi.Ez ugyanakkora fizikai méretű szintén Li-Ion akksi,magyarul ha megközelíti 10 dollárért az 1200mAh-t az már jó,csodát ne várj tőle. Eredeti akksival 2-3napot bír ki közepes nyúzás mellett.
-
madmike
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest