- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Fancy-boy #8890 üzenetére
Magábam is elég strapabíró az N8, viszont mivel nálam beton és kövekkel léphet reakcióba, így előző oldalon láthatod mivel védekezem.
Érdekes egyébként, a tervezettel ellentétben folyamatosan rajta az Impact.
Szerk.: egyébkén pont ezért a defyvel versenyett nálam is.Silentkiller: miveszur gyártott hozzá virtuál billt a mobipocket readerhez, frankó vele.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
Fancy-boy #8896 üzenetére
Ha szeretsz vigyazni a telcsire, akkor nem lesz gond tok vagy folia nelkul sem.
Nekem meg egy telefonomon se volt ilyesmi, megis amikor eladom oket (mindig 1 even belul), meg nem lehet mondani egy alapos tisztitas utan, hogy nem vadi uj.
Pedig semmi kulonoset nem csinalok vele. Itthon az egerpad sarkan pihen, ha elmegyek barhova, a zsebembe rakom (persze mellette semmi mas nincs), kocsiban meg van egy szovetboritasu rekesz a palacktarto felett, abba rakom, es ennyi.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Fancy-boy #8890 üzenetére
Ha tisztára törlöm a kijelzőt, (ablak mosó meg kéztörlő papír) akkor már látható lámpa alatt, döntögetve a telefont, hogy van már egy két apró karc a kijelzőn. (decemberi a készülék, mondjuk kb 1 hónapot szervizben töltött, akkor annyira nem koptattam XD)
Vigyázok rá, sose raktam be semmi fém tárgy mellé. De nincs rajta fólia, mert utálom.
Szilikon tok egyébként szerintem sokat segít, mert az aljára ha lecsapod akkor mindig a kamera dudoron érkezik és csúszik, szilikon tokon is látszik már hogy ott kopik, meg alul, ahol szintén feltámaszkodik. Meg azért is jó, mert nem kell félteni annyira, ne kelljen finoman lerakni az asztalra, meg ha cipőmet kötöm a járó lapra minden lelkiismeret furdalás nélkül le merjem rakni
De nem árt rendszeresem kitörölgetni ablak mosóval a tokot, meg a telefont, mert az alá menő "por" a szilikon tok csúszkálásával szépen összekarcolhatja.
Leeséskor is szerintem rengeteget véd, olyan mint a régi gumi borítású winyók, mondjuk biztos jót pattan tőle -
DarkJedi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest