Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
Én amit vettem, abban benne volt a tekercs.
Ha úgy árulják, akkor mennie kell vele, különben szerintem egér egy reklamációt.Annyi különbség volt az utángyártott hátlapon az eredetihez képest, hogy nem volt annyira minőségi a fém betét, de lehet a kékeket egyébként is ilyen díszítéssel gyártották.
-
Levwi
aktív tag
nekem a legidegesítőbb az az hogy ha valami alkalmazás ébreszti fel a telefont akkor a lock screenen se és a felső sávban se jelzi az órát, a lassú alkalmazás indítás, de csak azoknál amik nem a win10-es storeból jöttek hanem fent maradtak még 8.1-ről elég sűrűn lassú a rendszer de van olyan is hogy hasít rendesen(ez a ritkább) A gyári zseblámpa alkalmazás(végre ez is belekerült
) időnként van olyan rendes és lekapcsolja magától a ledet eleinte kiírta, hogy az outlook account beállításom elavúlt ilyenkor újra meg kellett adnom a jelszavam,de ez már lemúlt róla, az akkut nagyon zabálja valamiért 8-9 órát bír ki egy töltéssel úgy hogy hozzá se nyúlok, egész nap mert melózok más most így hirtelen nem jut eszembe. ha eszembe jut még valami majd leírom. Számomra mint ahogy írtam is teljesen használható igaz elbírnám viselni ha az akksi jobban bírná, de ez még a pfd-nél is így volt az első kiadásoknál szóval egy szavam sincs mivel ez még csak nincs is olyan szinten kész mint a pfd volt.
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
ha az áprilisi build mászott fel akkor az tényleg egy katasztrófa, mivel az pin kód beírásánál ha leokézod akkor instant fagyassza a 920-at. A legfrissebb build nekem már használható igaz lassúcska egy kicsit, meg zabálja az akksit de már annyira megszoktam, hogy nem tudnék visszamenni, egyszer kellett pár alkalmazás miatt, mert hr-t nyomtam és win 10 storeban nincsenek benne de 8.1-ről frissítéskor megmaradnak.
-
Pár nappal ezelőtt tettem fel a W10-et, ami rögtön szembetűnt, h baromira lelassult a telefon tőle. A levelezési fiókokat jól lehet konfigolni, egy kicsit más a felület, de meg lehet szokni. Nekem a média lejátszással akadt problémám, konkrétan a beépített sz@rt sem ér, ezert egy másikat kellett letöltenem hozzá. Az akkut is jobban zabálja, az ébresztő sem mindig műxik, vannak beállítások amik sajnos nem módosíthatók (zárolási képernyő beállítása). 1enlőre stabilnak tűnik mindezek ellenére.
-
-
Khan13
senior tag
Minden megy rajta gyakorlatilag. Van, ami elsőre nem indul el (konkrétan azonnal bezárul), de másodjára indítva működik. A glance beállításai még nincsenek benne, illetve pár bug és némi lag.
(#21429) dredd17:
Írva volt az ismert hibák között a PIN kódos. A beállítások teljesen szépen lettek csoportosítva (egy az egyben az asztali W10-ével azonos), nem nehéz megtalálni semmit. Tegnap előtt jött egy új build ami az előzőnek a főbb hibáit javítja. -
-
azigazimoris
aktív tag
A másodikra megoldás: Zseb. Rezzen, kiveszem.
Ááá mégse... Nőt említettél
Picit nagyothallásra meg egy igennagyon hangoos csengőhangAmi nekem nagyon bejött a gyári Good Times. Minden hétköznapi hangorkánban hallható. Persze egy esztergályosműhelyen nem segít
Egyébként az E52 "szuszogása" nekem is hiányzik picit :-)[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
Nem lenne itt sem gond, ha Amber után nem álltak volna át MS-ék HFP-re A2DP-ről, az utóbbit már állítólag problémás volt programozni. Uservoiceon van pár kérés, hogy menüből lehessen választani, hogy régebbi fejegység (>BT3.0) esetén A2DP legyen az átviteli protokoll.
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Köszi szépen az infót! Akkor nekem is csak az a megoldás marad, ha kikapcsolom a navi hangot, ha az autóban ülök, mert rém kényelmetlen és zavaró így rádiót hallgatni! Bár nem értem, miért nem fejlesztettek akkor oda egy olyan kapcsolót, ami engedélyezi, vagy tiltja a rádióra kimenő GPS hangjelzést! Bár az MS-nél ez még 2 évtized mire ide eljutnak!
-
ricsip
addikt
Azon kívül h. megint dolgozott majd' 1 órát az alkalmazások újratelepítésével (az előző ciánosított 8.1 re-updatenél szerencsére nem csinálta meg), azon kívül nem tapasztaltam változást. De valójában nem is ígértek semmi ilyesmit,szóval kb. béka segge magasságú volt az elvárásom.
-
kat
tag
Tudod, van pár progim, amiket használok, de nem vagyok abban a korban, hogy folyamatosan töltögessek, szórakoztak a telefonnal... Nekem már nem erről szól, net, mail, fotó, GPS, könyvek, semmi többre nincs szükségem, néha rádió, v mp3.. De egy file kezelő jól jönne..
régóta van droidos tabom, ismerem a droidot, de eddig a szükséges rosszként használtam, most egy alcorom van, ezzel már megbarátkoztam, gyors, tudok pakolászni, mindent személyre tudok szabni.. A win viszont most kiverte a biztosítékot, és az eddig felgyűlt dolgait, hibáit sem viselem már túl jól.. -
Mr. Nimbus
senior tag
Most lehet, hogy hülyeséget írok, de ha hr-t nyomsz attól még a pfd-s szoftvervezió marad fent, vagy nem? Mert amikor hr-t csinálsz véleményem szerint csak az utolsó szoftver verziót állítod gyári állapotba, és az elvileg még mindig az a verzió, ami a pfd-s. Ha rosszul gondolom, nyugodtan javíts ki. Szerintem, csak NSU-val tudsz megszabadulni tőle.
-
Azazael
aktív tag
Én most direkt kipróbáltam, nálam ilyen gond nincsen, sebességben (app megnyitás) pedig jobb mint a céges iphone (whatsapp, viber, explorer vs safari, kontaktok, üzeneteket néztem). Lehet érdemes megpróbálnod egy HR-t hátha az segít, alapvetően ilyen panasz nem volt idáig a PfD-s cyan-re, bár ugye csak pár napja lett elérhető...
-
-
Levwi
aktív tag
-
SirRasor
addikt
Thx az infót!
GDR az micsoda?
Illetve az üzemidők picit jobban érdekelnek. Valahogyan lehet benne mókolni, amivel növelni lehetne az akksiidőt?
Olyanra gondolok, hogy jelenleg egy Samsung Galaxy S3 minit használ, ami normál nyomogatás mellett 1 napot bír. Ahogy ő használja, úgy 4-5 napot simán ment (kb csak telefonálás, meg pici játék, net). Rátettem a DMod v6-ot (custom rom), és így most 8-11 napig bírja 1 feltöltéssel.Windows phonem sose volt, nem tudom mennyire buherálható. Ilyesmi elérhető vele, mint amit feljebb írtam? Egyáltalán lehet annyira mókolni benne a wint, mint mondjuk asztali verzióban? (pl.: szolgáltatásokat kikapcsolni, nem kellő gyári appokat leszedni)
Ja amúgy használtan venném. Miért fontos a garancia? Nagyon vigyáz a mostani telefonjára is, tehát az új se fog sose leesni meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
aha es ezt hogyan? ugyanis dp-n nem jott frissites, ergo ott meg nem javitottak a bitlocker hibat, a cyan-ba pedig mar nem tudnak belenyulni. Joe meg nem azt irta, hogy javitottak. amugy meg:
"FYI, there's a BIG difference between developer devices and developer PREVIEW. Lumia Cyan is rolling out for former, not latter." [link]
-
ricsip
addikt
Megy összevissza a felrrpofazas, es mindenki azt az ertelmezest terjeszti tovabb, ami az o tudasszintjenek es elkepzeleseinek megfelel.
Az meg valahol szanalom kategoria h. az emosfeju majom 140 karakteres twitter szarokban probalja elmagyarazni egy ilyen komplikalt es szituacifuggo technikai hiba ertelmezeset, ahelyett h. venne a faradtsagot es a tetves hivatalos technet blogban rittyenthetne egy normalis cikket, akkkor nem a felszavas utalasaibol kellene kijogaszkodni h. a new fw updates az a c betusre is vonatkozik v. az mivel mar terites alatt van, nem is szamit ujnak, hanem meglevonek.
Idiota hozzanemerto balf@szok azok ott mind. Anyam, azt hinne az ember a 120 ezer alkalmazottjukbol (es akkor a dupla-tripla ennyi outsourcolt, ManPower-es embert nem is szamoltam) van mondjuk 5-10 ezer betateszter, es a sajat fostos bitlocker szarjukat is tesztelik ilyenkor. Tavaly osszel a desktopos 8.1-nel a surface2-vel is elojott pont ugyanez. Csak gondolom ezek nem beszelnek egymassal. Valszeg amugy a koderek a megerdemelt nyari szabadsagukat toltik (aug van v. miafene), es egyetemi gyakornokokksl van tele a kozpont ilyenkor, ezert tart ennyi ideig a bilocker hiba.
-
neooen
aktív tag
Jó ötlet volt. Mikor megkaptam a telefont az első dolgom az volt, hogy le vettem a fényerőt minimumra és azóta is így használom. Ha közepesre teszem, akkor semmi változás, de ha maximumra állítom, akkor megszűnik a sípolás és csak a sistergés marad egy darabig. Ez eddig fel sem tűnt, hogy sistereg is a sípolás mellett. Mint ahogy a hangszórók szoktak, amikor nem szól bennük semmi, csak be vannak kapcsolva.
Kobajekill:
Köszönöm, kicsit megnyugtat (nem mintha ideges lennék), hogy nem vagyok egyedül. Mennyi ideje van meg a készüléked...
?
Külföldi fórumokon próbáltam rákeresni, de semmit nem adott ki, hiába írtam be a "sípol" szó 5 féle angol megfelelőjét.
Most már akkor ezt is megkérdezem. Ha kihangosítotok egy beszélgetést, az nálatok mennyire hallható? Nálam csak csendes szobában lehet így beszélni, mert elég halk. Eddig mindegyik buta mobilom jobb volt ebben szerintem.
A sok negatívnak, panaszkodónak tűnő hozzászólásom megtévesztő lehet. Én IMÁDOM ezt a telefont és a rendszert. Örülök, hogy egy két fórumtárs rábeszélt a sárgára. Abszolút nem buzis
. Még mindig a kezembe veszem aztán úgy nézegetem mint egy jó popsit, hogy milyen szép formás
.
szerk.:
Volt két telefon beszélgetésem, ahol feltűnően jó volt a hangminőség. Az elsőnél tudtam, hogy neki is Lumiája van. A másik embert nem ismertem, de kíváncsi voltam, ezért rákérdeztem, hogy nem-e Lumiája van, de nem, hanem valami jobbféle kínai telefonja, érdekes
. Telefonon ilyen jót még nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
Elárulom a kínaiak mindenkinél különb módon tudnak gyártani, ha a megrendelő kéri és ki tudja fizetni.
muci07
Kitörölheted egy ilyen papírral. Ha belefutsz egy csalóba hány év múlva látod a pénzed, ha egyáltalán?
Hány óra szopás lesz ebből?
Inkább vegyél egy függetlent kicsivel többért.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem is bal oldalt recseg, sajnos elég észrevehető. Holnap még benne vagyok a 3 munkanapban, lehet visszaviszem a Media Marktba, hátha kicserélik. 1 próbát megér nekem. Ha nem hajlandóak cserélni, akkor puha szilikon tokban fogom tartani. Az egész kulturáltan néz ki, és talán a recsegést se fogom érezni.
-
franc0
őstag
Az enyém is recseg bal alul kicsit.
A 800-asom is recsegett a bekapcsológombnál.
Benne van a pakliban.Én azt vallom, ne add ki a kezed közül a telefonod amíg nem muszáj. Nem bízom a (magyar) szervizekben.
Amúgy ha ezzel visszaveszed és átveszik tőled, a szervizes mókus pont leszarja majd. Szét kellene szednie, de nem fog azzal tökölni hogy hibátlanul rakja neked össze (elsőre úgyse fog sikerülni, többször meg nem fog próbálkozni).
Plusz van az asztalán 27 darab alaplaphibás meg 18 kijelzőhibás, azokat muszáj megcsinálnia így azokkal foglalkozik.Nexus tablettel szoptam utoljára, azóta szerviz tényleg csak ha muszáj. Azt amúgy végül YT videó alapján magam csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...