Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz
dredd17 #20625 üzenetére
Ha jövőre és hosszabb távra tervezel készüléket venni, akkor egyiket sem.
1020: Már most megvontak pár újdonságot
830: 920 utódként nem jöhet számításba, szerintem (kicsit jobb kamera)Jelenleg a 930 lehetne a legjobb választás, ha nem probléma, hogy AMOLED és/vagy nincs benne Glance. Jövőre jön a Windows 10, amihez jönnek új készülékek (már ha lehet hinni a jelenlegi "pletykáknak", illetve jövőre kellene már hozni valami újat). Idén a 930-ra szavaznék, ha a fent említett dolgok nem problémásak neked. Egyébként meg ne a jelenlegi készülékkínálatból keress utódot!
Egy 1020 utód már eléggé szükséges lesz a MS-nak, ha továbbra is szeretnének ilyen speciális készüléket a kínálatukba.
-
Bukk900
őstag
válasz
dredd17 #20625 üzenetére
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem szinte tökéletes a 920, gyors, megbízható, nem kellett még egy nap kétszer töltenem, egyedül a kamerája gyenge. Emiatt tervben van a cseréje jövőre.
A 830-at kizárnám a kis szenzor miatt, hasonlóan grízes, szemcsés képeket lő, jobb vonalélességgel.
A 1020-nak mostanra baráti ára lett, a legjobb fotók ezzel készíthetőek, de lassú a képfeldolgozása, kérdéses, hogy a gyengébb hardvere miatt milyen lesz a szoftveres támogatása a jövőben. Talán a következő hónapokban kiderül.
A 930 tűnik hosszú távra jó választásnak, kamerája megfelelő, jövő nyárra ennek is 90k köré megy az ára. Az idő majd segít választani. És megvan az esélye, ha nem is sok, hogy jövőre kiad a MS egy 4,3"-os középkategóriás, nagyszenzoros pureviewet!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.