Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    válasz Blyan #15582 üzenetére

    koszi az infokat.
    voltam mar tobbszor boltban, megtapiztam a gepet, de igy azert sokkal jobb.

    most ami elegge elgondolkoztatott az leginkabb az uzemido meg az imap. az uzemido nyilvan relativ, a jelenlegi telom se bir sokat, sztem hasonlo lehet ez is (milestone van most). kb 1 napot bir, de amikor csak lehet dugom a drotra. szoval ez nem lenne olyan nagy kifogas (foleg ha lenne vezetek nelkuli, mert ugye ez a micro usb is eleg csoffadt, csoda hogy ennyi ideig birta a sok kihuzigalast). mobilnetem amugy nincs, de mindenutt ahova megyek ott van wifi igy eddig se nagyon volt hianyom, ezert nekem csak telefonozas es wifi van (videozni meg zenet hallgatni se szoktam).

    az usm mod akkor van vagy nincs? mert mtp-s keszulekem volt mar es az nagyon szivas. nekem mindenkepp kell a meghajto betujel es normalis atviteli sebesseg. mtp-vel egyik se volt. :W

    ez az imap is baromira nem szeressem dolog. telleg min 15 percenkent huzza a leveleket? az nagyon gaz lenne, mert a melom miatt soxor kvazi csetelve levelezek, folyamatos levelezesben vagyok, par 10mp-enkent jonnek mennek a levelek, a 15perces varakozas az nagyon nem lenne nyero. ertelmes pop3 progi van? (pl thunderbird vagy ilyesmi)

    a hirdeteseden meg ragodok (meg kell hogy mondjam a gsm shopok arait nezem es eleg lent vannak mar).
    :R

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák