Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blyan

félisten

válasz #18379748 #15573 üzenetére

szoval: ums kepes a gep (mondjuk mindenfele telepitendo driverek nelkul pl xp-w7 vonalon)?
    7-re simán települ (média eszközként), XP alatt lehetnek vele gondok (legalább is tudtommal, majd az MS szakik megmondják)

az usb-rol tolt? ha jol olvastam ez a micro usb-s csatlakozos, ez ugye az a vekony lapos kb 1.5 x 7mm keresztmetszetu ize? (ilyenem kanocom van par, azert erdekes)

Persze, hogy tölt.

mennyit bir valos hasznalatban az akksija (nyilvan wifi+net), ejjel nem szoktam kikapcsolni.
    Na, ez egy gyenge pont. Ha sokat nyomkodod délutára KO-ra merül. Napi töltés elkerülhetetlen (kivéve ha csak az asztalon tartdd).

a vezetek nelkuli tolto utolag megveendo? mennyi ido alatt tolti fel? az kepes usb portrol mukodni vagy kell a fali dugo?
    Megvehető, hogy tölt-e USB-ről, azt passzolom.

gmail-al mennyire baratok? cimek nevek beallitasok atjonnek, vagy csak egyszeru pop3-kent kezeli?
    Kontaktok, Calendar simán szikronizálható, email csak imap megoldással (ezeket amúgy automatikusan kitölti a telefon, mikor gugli fiókot állítasz be). Az utóbbinak annyi hátránya van, hogy csak időközönkénti ellenőrzés van, 15,30,60,120 percenkénti beállítással.

a fenyerot mennyire lehet levenni? persze ez hulye kerdes, de azt tudom hogy a regi telomon a leghalvanyabb is nagyon vilagos, igy ejjel baromira vilagit (no meg eszi az akksit) pedig boven eleg lenne a fele feny.

Fényerőt három lépésben lehet állítani és van automatikus, ez utóbbi sokkal kevésbé erős tud lenni, mint a manuális legalacsonyabb érték.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák