Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Assdak #15511 üzenetére
Assdak, Lalll: szerintem sem lehet hibás a Black. Nem is állítottam. A kérdésem az volt, hogy Black óta valakinek gyorsabban merül-e a telója. S erre talán a legértelmesebb és leglogikusabb választ Assdak adta: szinte egészen biztos, hogy korábban nem működött minden program rendesen. A négy, egyszerre használt időjárás progi közül csak egy volt hajlandó frissíteni időnként automatikusan magát. A többi csak manuálisan működött. Nálam nem véletlenül fut négy, különböző területen erős időjárás app. De lám már GDR3 óta mindegyik automatikusan, óránként frissít. Már ez magyarázat lehet a gyorsabb merülésre.
Az is teljsen logikus, hogy HR-t kellene csinálni. De ha az akkuidőt nem nézzük, nincs semmi bajom a telóval, sőt! Sosem volt még jobb telefonom. Bár ez a kijelentés jelenleg így pontos: sosem volt még ilyen jó vezetékes telefonom!
Szóval lustaság és félelem, hogy nagy és keserves munka lesz a visszarakása mindennek úgy, ahogy most van, késlelteti a HR-t. De 99 százalék, hogy azt kéne tennem.A teljes lemerítés és töltés nem hülyeség még a mostani akksiknál sem, ennek szerintem érdemes utánaolvasnod. Erre mondjuk jó eszköz a beépített LED-ek folyamatos használata valamelyik app-pal, egy óra alatt szárazra szívja az akksit, s aztán újra tölteni. Én már a korábbi, tehát a Lumia 900-nál is tapasztaltam ez után jelentős javulást. Az a teló is már csak 9-10 órát bírt nagyon óvatos, finom használattal, aztán ezt sikerült visszatornázni kb. két napra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...