- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Assdak #15511 üzenetére
Assdak, Lalll: szerintem sem lehet hibás a Black. Nem is állítottam. A kérdésem az volt, hogy Black óta valakinek gyorsabban merül-e a telója. S erre talán a legértelmesebb és leglogikusabb választ Assdak adta: szinte egészen biztos, hogy korábban nem működött minden program rendesen. A négy, egyszerre használt időjárás progi közül csak egy volt hajlandó frissíteni időnként automatikusan magát. A többi csak manuálisan működött. Nálam nem véletlenül fut négy, különböző területen erős időjárás app. De lám már GDR3 óta mindegyik automatikusan, óránként frissít. Már ez magyarázat lehet a gyorsabb merülésre.
Az is teljsen logikus, hogy HR-t kellene csinálni. De ha az akkuidőt nem nézzük, nincs semmi bajom a telóval, sőt! Sosem volt még jobb telefonom. Bár ez a kijelentés jelenleg így pontos: sosem volt még ilyen jó vezetékes telefonom!
Szóval lustaság és félelem, hogy nagy és keserves munka lesz a visszarakása mindennek úgy, ahogy most van, késlelteti a HR-t. De 99 százalék, hogy azt kéne tennem.A teljes lemerítés és töltés nem hülyeség még a mostani akksiknál sem, ennek szerintem érdemes utánaolvasnod. Erre mondjuk jó eszköz a beépített LED-ek folyamatos használata valamelyik app-pal, egy óra alatt szárazra szívja az akksit, s aztán újra tölteni. Én már a korábbi, tehát a Lumia 900-nál is tapasztaltam ez után jelentős javulást. Az a teló is már csak 9-10 órát bírt nagyon óvatos, finom használattal, aztán ezt sikerült visszatornázni kb. két napra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged