Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
StreetBizTO #18201 üzenetére
Én sem tapasztaltam lassulást.
Mivel az egész beta így gyanítom azért nincs magyar swipe, ugye a cortana is csak az USA-ban érhető el egyenlőre. Szerintem mire kijön ha magyar Cortana nem is de magyar swipe lesz. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Blackhawk43 #17880 üzenetére
Kipróbáltam az enyémet, semmi ilyesmi nincs mint ami nálad a videóban, a kijelző rögtön kapcsol, nem villan előtte.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Assdak #15610 üzenetére
Elmesélem a tegnapi történetet (végül nem HR-eltem, mert sajnálnám a Tiny Death Star mentésemet).
Szóval tegnap délután fél 6-kor levettem a töltőről, maxon volt.
Wifi is bevolt kapcsolva itt a munkahelyemen. Kimegyek a buszmegállóval ott kikapcsoltam a Wifi-t, a 3G szinte mindig be van kapcsolva. (Nincs 4g-re álítva). Kb 30-45 perc a haza utam ez alatt a Tiny Death Star-t szoktam nyomogatni, azért grafikailag ez elég minimum szintet képvisel. Nem néztem hogy mennyin volt az aksi mire haza értem de kb 60%-on lehetett. Otthon letettem a 3G bevolt kapcsolva, nem is használtam. Hajnali 1-kor nem tudtam aludni elővettem böngésztem az Internet Explorerben kb 20 percet. Nem tudom mennyiről indultam, de mikor befejeztem 18%-on volt az akku. Tehát kb 6-7 óra stand by-tól meg 20 perc nettől 42%-ot merült. Ha nem teszem töltőre reggelre már le is merült volna és nem is ébresztett volna akkor.
Bluetooth, NFC, Glance Screen kikapcsolva, dupla koppintásos ébresztés van egyedül bekapcsolva. Fényerő automata, de mivel este sötétben utaztam viszonylag haza ezért az is elég minimumon volt. A háttérben nem fut semmi csak a Facebook Beta, és a Viber, minden más kivan kapcsolva. -
ArsenalF
aktív tag
HR előtt lelehet menteni valahogy az appok listáját legalább? Hogy HR után könnyebb legyen visszapakolni a dolgokat? Esetleg a beállításokat?
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Oppenheimer #15424 üzenetére
a rövid hajú arcán fura barna foltos srác is egy igazi gyökér, aki képes hülyének nézi az embert.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Neophyte11 #15295 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám. Én próbálok oda figyelni az adatkapcsolat ki be kapcsolására, bár most már inkább megszoktam hogy napközben is töltöm meg este is, ha meg elfelejteném vettem egy hordozható töltőt is hozzá amivel bármikor tudok még beletáplálni 40%-ot.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
leximester #15045 üzenetére
És tényleg
Köszi, azt gondoltam volna a pad közepére helyezzem a telefont de kb 5-8 centivel felfelé lelóg róla, úgy már tölt.
(#15047) kcsa: "kiscipő" ezen jót nevettem
-
ArsenalF
aktív tag
Van valakinek nem gyári nokiás QI töltője?
Vettem egyet kínából, ([link]) de nem akar működni. A padon van egy kis led, ami érzékeli ha ráteszem a telefont mert más színűvé változik, de a telefonon semmi nem jelenik meg, nem látszik a töltés ikon sem az állapotsávon. Ez gondolom nem normális. Kell ezt a töltést valahogy külön engedélyezni a telefonban? -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #13651 üzenetére
Áhh, gdr2-vel is ugyan ez volt.
Valami nem oke benne az tuti.nbukta77 Nem akarok én 4-5 napot kibírni vele. Egyszeruen azt szeretném ha egy napot menne közepes használat mellett. Vagy Energiatakarékos modban 4-5 ora net nelkuli használatban.( Olvasás fényképezés.)
Es nem igaz h ezt masok sem tudják. A lumia 800asomnak ezek teljesen atlagosak voltak. Soha nem kellett mahinalni benne h kikapcsoljam a háttérben futó programokat az összeset, vagy letiltsam a gps-t. Ott minden futott mindig.[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Neophyte11 #13642 üzenetére
Nekem is ilyen. De már hozzászoktam. Szerintem valami széria hiba lehetett. Mindenki jön hogy kapcsold ki ezt meg az stb. Ha semmi nem fut a háttérben és minimumon használom akkor is reggeltől kb 6 óráig bírja. Más meg ilyen 4 napokat ír... Az enyém készenlétben sem bírja a 4 napot nem hogy ha még használnám is
készenlétben is másfél napot bírt, úgy hogy minden ki volt kapcsolva és szinte hozzá sem nyúltam csak az időt néztem meg rajta néha. Vissza vinni még nem volt szívem, mert nem akarom nélkülözni heteket. Meg félek hogy semmit nem csinálnának, csak frissítenék a softot. (annak meg semmi értelme, most is a legújabb GDR3-as van fent.)
Az a baj hogy senki nem számolt még be olyanról hogy emiatt vissza vitte és kicserélték neki az aksit. :/(Azt nem tudom az mennyire játszhatott szerepet az aksi állapotában hogy a kezdet kezdetén eléggé összevissza volt töltve, ugye új telefon nyomkodni akartam, fájlokat másolni rá, akkor megint elkezdte tölteni amíg másoltam, szóval az első hete elég össze vissza volt. Utána hiába kezdtem szépen mindig lemeríteni és teljesen feltölteni, hard resetelni stb. semmi nem segített. Azóta ilyen gyatra szegényke. Pedig a régi 800-as lumiám, 3x ekkora használat mellett is legalább 2x tovább bírta)
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #12878 üzenetére
Én is így vagyok vele. Van aki azt mondja nem merül használat nélkül. Hát nekem úgy zuhan mint a fene. MM-ben vásároltam szeptember közepén, a kezdet kezdete óta ilyen. Gyakran előfordult hogy délután levettem a munkahelyemen a töltőről, és reggel 10 körül már el is feketedett ha nem kapott enni.(pedig este ugye végképp nincs használatban). De a tegnap leírtak óta még kevésbé akarom visszavinni, úgyse csinálnak vele semmit csak szoftvert frissítenek -.-
-
ArsenalF
aktív tag
Aki vitte már vissza kijelző karcosodás miatt annak mennyire volt durván összekarcolódva?
Mert nekem még csak pár darab karc van rajta de azért már zavaró. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #11942 üzenetére
Most direkt megnyomkodtam az enyémet mindenhol jó erősen de szerencsére az enyém sehol nem produkált ilyet ^^,
-
ArsenalF
aktív tag
Az erdős kép tényleg kicsit szétmosódott, de a többin gyönyörűek a színek.
Azt sem értem minek nézi valaki akkora nagyságban, előhívva egyáltalán nem látszódik ez a mosás (nem az erdősre gondolok), facebookon szintén nem.Hol fotózol ilyet az s4 minivel? Nem mondom hogy rossz kamerája van a mininek, de közel sem ilyen összhatást adnak vissza a képei. De kíváncsiságból szívesen elmegyek valakivel fotózni Pesten akinek van egy s4 minije. Kíváncsi lennék. Na?
Plusz ne feledjük hogy az S4 mini kb 40 ezerrel drágább mint ez a telefon függetlenül.
Végezetül pedig kerestem valami növényes képet a saját fényképeim közül és a neten található iphone 5 képei között.
Nem mondom hogy nem látszik az a mosódás amiről itt szó van, de közel sem olyan drasztikus, ha jobban megnézi az ember, mint ahogy itt felvan fújva! Ráadásul az iphone is szépen elkeni a tuját.
(A félre értések elkerülése végett szerintem nappal szebb képeket lehet lőni az iPhonnal)Ui: S4mini -.-
[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
kisdonn #11625 üzenetére
Nekem is ez a baja, ha nem is ennyire durván de 20-25-öt simán esik reggel a buszon egy kis facebook és index alkalmazás használata alatt. (kb 45 perc az út)
Most tettem fel a GDR3-at megint mindenki ódákat zeng a külföldi fórumokon hogy megint javult az akku ideje, hát nekem egyenlőre semmit sem. De még várok 2-3 napot ha nem változik most már tényleg vissza viszem a szervízbe, bár nem tudom hogy tudják leellenőrizni ezt a dolgot.... -
ArsenalF
aktív tag
válasz
azigazimoris #11062 üzenetére
Király, várom a fejleményeket!
-
ArsenalF
aktív tag
Na kicsit megnyugtat hogy nem csak velem történik ez. Ez nem lehet amúgy normális. Az a baj hogy Amber nélkül nem teszteltem a telefont hogy úgy tovább bírta-e a készülék. Én épp most hard reseteltem egyet. Csak a legfontosabb alkalmazásokat teszem fel, és ki is lövök mindent a háttérből. Meglátom mit sikerül összehoznom. Azért ha valaki vissza megy ezzel a szervízbe ossza meg a tapasztalatait.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Azazael #11005 üzenetére
Na épp ezaz, hogy a glance screen ki van kapcsolva.
A háttérben csak a Battery programok futottak, a Bing időjárás, a Here drive+ és a next gen reader, az összes többit már tiltottam napokkal ezelőtt.
Sajnos LTE-m nincs mivel vodás vagyok.
Amber szintén fent van és a fényerő is autómatikus.
Nagyon sok notificationt sem kaptam szóval azt sem gondolnám hogy valami nagyon fut háttérben.
Természetesen, a gps-t és a bluetoothot is kikapcsoltam, tehát az sem ment egész nap egyáltalán.
Ma adok neki még egy esélyt meglátjuk mennyit megy, aztán lehet megérdeklődöm a nokiánál hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert nem akarok én sokkal többet, de azt hogy legalább egy napot bírjon közepes használat mellett, azt igen. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Azazael #10989 üzenetére
Köszi kipróbáltam!
15 perc facebook után már vinnyogott is hogy 10%-ot merült hirtelen az aksi.
Az mennyire normális hogy délután 4-kor vettem le a töltőről, haza felé kb másfél órát neteztem rajta, este 10 körül meg repülőgépes üzemmódra is tettem. Ekkor volt 60%-on. Reggel 6-kor mikor felkeltem repülőgépes üzemmód mellett is 35%-ra merült. Majd mire beértem melózni durván háromnegyed óra netezéssel, már töltőért vinnyogott mert 6%-ra le is merült.
Csak szerintem elég siralmas ez a teljesítmény? Esetleg garizható emiatt? Még csak 3 hetes a telefon. -
ArsenalF
aktív tag
Hát nem tudom, nekem valamiért kb 16-20 órát bír csak.
Mondjuk a 3g folyamatosan megy egész nap így szinkronizálgat is természetesen.
Kéne rá valami alvó üzemmód estére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával