Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #16595 üzenetére
Az USB 3-hoz új fajta, vastagabb kábel kell, mert van benne + tapvezetek es adatvezetek is. Ha nem ilyen kábelt kap, akkor 2-eskent viselkedik átvitel es maximális leadhato áram szempontjából is.
Bar ha toltokabel is 1000mA-es, akkor biztos benne vannak a + vezetékek, szóval nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz
tomboy0013 #16542 üzenetére
DC-16 -osom van. Mivel kb. akkora akku van benne, mint a telefonban, így a matek adja, hogy 1x.
A hivatalos leírás (vagy mi...a lényeg, hogy a Nokia szerint) alapján 3 hónapig tartja meg a töltést. A tapasztalatom az, hogy kb. 4 hónap után is még tudott tölteni...
Sokan panaszkodnak a gyenge akkura, de semmivel sem gyengébb az akkuja, mint egy átlagos okostelefonnak. Még nem volt szükségem erre DC-16 -osra, mert nem bírta ki estig az én használati szokásommal...persze nem ezen élem az életem.Aztán volt még valakinek olyan kérdése is, hogy ha össze van dugva ezzel a töltővel a telefon és úgy van töltve, akkor hogy megy a töltés...a leírásából is kiderül, de leírom: először a töltőt tölti fel, aztán a telefont.
-
sereeff
aktív tag
válasz
Summer Boy #16592 üzenetére
Yess!
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
sereeff #16589 üzenetére
Köszi srácok, a ringtone maker megoldotta
de ahogy látom magát a fájlt nem szabad kitörölni a music mappából az után sem, hogy a maker-rel csengőhangot csináltam belőle és elmentettem a ringtones mappába, mert akkor törlődik mind a két helyről. mindegy, erre majd figyelni kell ha zenéket cserélnek a telón, hogy amiből cs.hangot csináltunk azt nem szabad törölni -
Khan13
senior tag
válasz
Summer Boy #16586 üzenetére
Ezt mondtam... Hiába másolod bele intézőn keresztül, az oprendszer nem mindig érzékeli, de ha a Microsoft saját WP kezelőjét használod, ami Windows 7 esetén a WP for Desktop, akkor menni fog. Ez a megoldás még nem hagyott cserben. A másik a Ringtonmaker nevű app letöltése a WP Storeból.
-
sereeff
aktív tag
válasz
Summer Boy #16588 üzenetére
Akkor töltsd le a ringtone maker Nokia programot, s azt használva készíts csengőhangot!
-
sereeff
aktív tag
válasz
Summer Boy #16586 üzenetére
Rakd a ringtone mappába, aztán beállítások>hangok>csengőhang, s legfelül ott kell lennie!
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
kory24 #16553 üzenetére
Hát nem értem én ezt... a hossza és a mérete messze kisebb mint amennyi lehetne. A bitráta 256-os, valahol azt olvastam, hogy kezeli a 320-asat is. És ezt bizonyítja az is, hogy a zenelejátszója viszi is hibátlanul... csak onnan viszont nem lehet beállítani cs.hangnak.
-
tomboy0013
veterán
válasz
nickcreeper #16580 üzenetére
Ha már a Pro Camerát szóba hoztad gondolom szeretnél sokat fényképezni illetve kamerázni. 16 giga szerintem nem lesz elég számodra. Egyébként én is osztom az előttem szóló véleményét. Gondolkodtam én is 925-ön, de a 920 külseje annyira megfogott hogy végül amellett tettem le a voksom. Amoledes telóm volt előtte(Omnia 7) és úgy gondoltam, hogy ez az 1 fog zavarni a 920-ban, hogy annak nem amoled a kijelzője. De szerintem az IPS sokkal kellemesebb a szemnek, főleg éjszaka. Nem tudom neked mennyire okoz gondot, ha nehezebb egy telefon, mert ha szeretnél könnyű és vékony telót akkor a 925 lesz a te masinád. Én speciel szeretem ha van súlya a kütyüknek úgyhogy a 920 súlya nálam előny. Egyébként ezek nagyjából a különbségek a 2 teló között. Szoftveres támogatása szerintem ugyanaddig lesz mindkét telónak úgyhogy igazából bármelyik mellett teszed le a voksod nem fogsz rosszul járni =)
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Flip silicone tok valaki látott már kis hazánkban ilyet? Mert megrendeltem ettől az eladótól 3 hete, de azóta sem jött meg. Megvenném kis hazánkban ha találnék ilyet...
-
Blyan
félisten
válasz
nickcreeper #16580 üzenetére
925-öt vegyél ha fém házat akarsz, elég a csak 16GB tárterület és szereted az Amoled kijelzőt és nem akarsz wireless töltést. És nem gond, ha kevesebbért többet adsz.
Ellenkező esetben 920-at. Ilyen egyszerű.A Nokia Pro Camera már nincs, csak Nokia Camera, ezt meg egyszerűen csak le kell tölteni az áruházból.
[ Szerkesztve ]
-
nickcreeper
tag
Sziasztok!
Szeretnék WP-re váltani és két telefon között vacilálok. Az egyik a Lumia 920, a másik a 925. Árban a 920 lenne a jobb. Mi a véleményetek a két telefonról? Mik a nagyobb hibái a 920-nak? Valahogyan rá lehet varázsolni a pro camera alkalmazást?
Köszönöm a segítséget -
Azazael
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #16573 üzenetére
Ezzel arra próbáltam utalni, hogy más oprendszeren is lehet hibás a térkép, attól hogy vkinél egyedileg vmi nem jó, az még nem a platform hibája (egyébként ott is előre le tudok tölteni térképet), nálam is gond nélkül megy a drive, így egy ilyen hiba miatt nem hagynám el a WP-t.
-
Statikus
senior tag
Nekem működik a herém
Kérdés. N8-on a nokia navigációban volt utcanév kimondás is. Most vajon miért nincs?
Nokia is visszafejlődik? -
-
Sly189
senior tag
Kezd a tököm tele lenni ezzel a WP-vel...
Nyitnám meg a HereDrive+ és kilép. Remek.. szerencsére itthon vagyok és újra telepítettem a programot, de ugyan ezt csinálja.
Mi baja van??? Ha épp szükség lenne rá nagy bajba lennék....
-
kcsa
veterán
válasz
Bogyó bá' #16563 üzenetére
Ha kínából nem szeretnél rendelni, akkor csak ez jöhet szóba. Kínából vannak értelmes áron sisakba építhetős headsetek is, ami nem fülbedugaszolós, ami hosszú távon kényelmetlen valamint kizárja a forgalmi zajokat is. (bár ez kicsit inkább motoros topikba való kérdés
)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ha már szóba jött a motorozás, Ti milyen BT headsetet ajánlanátok szűk, zárt bukósisak alá?:
Eddig ezt nézegettem... Vélemény?
(#16564) mukibuci: köszi Maci!
Tehát akkor ebbe bármilyen sztereó fülest bele lehet dugni? Az alap Nokiás-t is? Azzal semmi gond, az nem zavar menet közben egyáltalán... ...tavaly a tanfolyamon azzal tanultam / vizsgáztam, az volt a walkie-talkie-ba dugva (mondjuk akkor csak a fele szólt, monó volt a rádió).
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz
Bogyó bá' #16560 üzenetére
Valami hasonló házi moddolást akarok én is, csak ugye robogóra. Tükörszár alá gondoltam lemezt, ami a kormány közepe felé állna, és arra 45 fokban egy 25-30mm átmérőjű rudat. Erre rá lehetne rakni bármilyen motoros/biciklis tartót - pont ezért érdekelne, hogy kinek milyen van
A középső rész nálam nem járható sajna, ugye robogón burkolt a kormány :/
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egy saját kreálmányt használok (1000 forintos univerzális GPS-tartó hátulja levágva, az eleje meg egy hajlított lemezhez csavarozva) melybe a 920-at is stabilan lehet rögzíteni, de én csak a GPS-hez használtam egyelőre.
Jövőredehogy jövőre, idén nyáron , a tervezett erdélyi túrán viszont valószínűleg a telefon fog navigálni, BT headsettel megtámogatva (hogy minél kevesebb kütyüt kelljen magammal cipelnem). A várható, helyenként igen rossz utak miatt viszont tuti, hogy a meglévő rögzítést ki fogom egészíteni 2 db befőttes gumival, biztos ami zicher lapon...(#16561) Blyan: van nagy áramú, dupla kimenetes USB-s szivargyújtó-töltőm (2x2100mA), így a telefon mellett a fényképezőgépet is tudom menet közben tölteni (ami a tanktáskában foglal helyet).
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Urak, nem tudom van-e más motoros/robogós rajtam kívül a topicban (bogyo112 kollégáról tudok
), de valaki használ motoros tartót?
Ha igen, milyet, és mennyire elégedett vele? -
Khan13
senior tag
válasz
Summer Boy #16549 üzenetére
Néha nem fogja fel, ha csak simán bemásolod, probáld meg a Windows Phone appot a Storeból, azzal nekem mindig működött. Ha nem Windows 8(.1) alatt próbálod, akkor van asztali változat is belőle.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Napfénysüti #16552 üzenetére
Sajnos a 920-hoz alap a qi.
Lall linkelte és én is rendeltem egyet: [link] -
kory24
őstag
válasz
Summer Boy #16549 üzenetére
Ahogy észrevettem mindegy milyen hosszú vagy méretű, ami fontos a bitráta. 128as próbáltam az jó.
-
-
nikilauda
senior tag
válasz
Napfénysüti #16548 üzenetére
Az USB-től gyorsabb. Elvileg 750mA-rel tölt, míg egy USB port 500mA-t ad le maximum.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16548 üzenetére
Qi töltőm nincs, viszont az a tapasztalatom, hogy USB-n sem mindegy, hogy miről töltődik: a saját töltőjével bő 2 óra alatt fel lehet tölteni, míg az asztali PC-re dugva kell neki majdnem 4 óra...
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
donceleger8 #16547 üzenetére
Ezeknek a feltételeknek megfelel mind. Nagyon rövidke, pár másodperces fájlok, még 1MB sincs és nem jogvédettek. Az eszközkezelőben megnyitottam a teló ringtones mappáját és oda raktam be a fájlokat. A gépen látszottak is, hogy ott vannak. A telón viszont már semmi nem látszik a csengőhangok között abból amit felraktam
Ezért nem értem én sem. -
Napfénysüti
nagyúr
Ha már a töltési sebesség szóba került: akinek van QI töltője attól kérdezném hogy lassabban vagy gyorsabban tölt az mintha USB-n gépre csatlakoztatják a telefont?
-
donceleger8
őstag
válasz
Summer Boy #16546 üzenetére
Nem lehet nagyobb mint 30 mega, és nem lehet hosszabb 30 másodpercnél. Illetve ne álljon jogvédelem (DRM) alatt. A ringtones mappa jó lesz, csak feleljen meg a feltételeknek.
-
Summer Boy
csendes tag
Sziasztok! Kis segítségre volna szükségem. Van egy 920-as a családban, frissítettem GDR3 - Black-re.
Szépen fel is ment rá, minden remekül müxik, csak arra nem tudok rájönni, hogy egyedi csengőhangot hogy tudok beállítani? Elvileg ugye a Black-nél már akár sms-hez is lehet saját csengőhangot rendelni. Gépről feltöltöttem néhány csengőhangot a telóra a ringtones mappába, viszont ha a telóban keresem, nincsenek ott a gyári csengőhangok közt. ha viszont a music mappába rakom, ott megvannak, csak onnan meg nem lehet beállítani csengő-jelzőhangnak. Több ötletem nincs. Hova rakjam, hogy be is lehessen állítani csengőhangnak, vagy mit csináltam rosszul? -
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #16543 üzenetére
Akkor sok értelme nincs a DC-19 felárának. Erre voltam kíváncsi, köszi.
-
válasz
tomboy0013 #16542 üzenetére
Szerintem ez szimpla matek. A kapacitásokból kiindulva a DC-16 egyszer, a DC-19 másfélszer tudja feltölteni.
-
tomboy0013
veterán
Egy kérdésem lenne még a DC-16-os és DC-19-es töltővel kapcsolatban hátha tudja valaki mert a googléval nem találok infót róla. Ha csutkára töltöm a töltőket akkor azok hányszor képesek feltölteni egy Lumia 920-at?
Hopp lenne még egy
Ha feltöltöm meddig képes raktározni az energiát, lehet buta kérdés de nem vágom
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz
tomboy0013 #16540 üzenetére
álmodj csak....
Én meg azt remélem hogy a "developerek" mindenki más előtt leszedhetik -
tomboy0013
veterán
válasz
donceleger8 #16539 üzenetére
Remélem nem nagyobbat mint mi T-sek
Mármint remélem egyszerre jön a frissítés
-
Ck.
addikt
Köszönet.
A hívás szűrő hogy működik? Egyszerűen nem találom, hol lehet hozzáadni a kontaktokat. Ha belemegyek, akkor kiírja, hogy üres a lista, de nem tudok hozzáadni, szürke inaktív az alsó ikonsor.
Ha pedig belemegyek a névlistába, ott szintén nem látok semmilyen letiltási lehetőséget. Biztos én vagyok a béna, de merre van? -
legiaap
félisten
válasz
donceleger8 #16531 üzenetére
Azt hittem itt már mindenkinek az van fent. Félelmetes ez a frissítési sebesség.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Király. Mondjuk én csak a Glance képernyős értesítésjelzőt várom mert a többi újítás nekem már az Amber-ben is benne van
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Már alig várom. Reszket a lábam is.
Asszony is panaszkodik, hogy nem tud tőlem aludni. (Bár az más miatt van
)
De tényleg várom. Kíváncsi vok már.
-
polonic
félisten
válasz
El sem hiszem, hogy megtortent...
-
donceleger8
őstag
Változott a Black frissítés állapota T-Mobilnál, most már Coming soon állapotba lépett!
Talán pár nap és itt is van! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Barthezz2 #16527 üzenetére
Igen, az egy kínai piacos ébresztőóra. A Lumia 920 meg okostelefon!
Sőt, ha az elmúlt pár nap hozzászólásait mérlegeljük, akkor gyakran okosabb, mint a gazdája...
(#16529) Barthezz2: azon Android fut. Akkor meg hogy lehetne jobb?
(Ebben a topicban legalább nézd el, ha a WP-t szeretjük. Többnyire. Nem mindig...
)
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Sosem.
Manuálisan nem sok értelme van ekkora ISO-t állítani, mert az azt jelenti van időnk a beállítások tökölésére, ergo tudunk finomhangolni, nem kell kapkodni.
Ezt meg kell hagyni az automatának, főleg olyan alkalmakra, mikor nincs lehetőség állítgatni (sem idő a fél-egy-két másodperces záridők kivárására) és a kép esetleg nem is olyan, hogy pixelenként kellene vizslatni. 1-2 MP méretben, tehát a mai átlag monitorok felbontásán nézve egy magas ISO-val is jó képek születnek (megfelelő kamera esetén). Amennyiben a téma olyan, hogy nem az apró részletek a fontosak.[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
-
inthro
aktív tag
Engem érdekelne ez a QI zsebtöltő, csak nem tudni, hogy pontosan mennyi energiát tárol. A zsebwifit is nagyon jó cuccosnak tartom, mert mindenhova elkísér, most, hogy van Lumia 920 így teljes lesz a végkielégülés egy ilyen QI töltővel is
Ha valakinek van még infója róla akkor kérem áruljon el mindent, ha még nincs akkor majd én ha megrendelem -
Azazael
aktív tag
Szerintem ha weben belogolsz [link] akkor onnan is lehet telepíteni. Ha azóta kivették a store-ból akkor sajnos nem tudod visszarakni. Amúgy ha még1x meg kéne venni, akkor rá nyugodtan rá lehet nyomni, ellenőrzi, hogy már az accountodon van és letölti (ez kicsit megtévesztő, de nem kell 2x fizetni).
-
boken
senior tag
Vissza jött a teló a T-szervizből a mikrofon hiba után,cseréltek benne pár alkatrészt,most jól működik,DE mielőtt szervizbe ment meg vettem 3 programot,most viszont nem tudom visszatenni mert nincs a fiókomban(windows store-ban)ilyenkor mi van?
-
-
cliorsi
csendes tag
válasz
tomboy0013 #16516 üzenetére
De, az rendben volt...;-)
-
Ck.
addikt
Koszonom, nagyon sokat segített.
Még egy kérdés:
Ha mindent automatán hagyok, csak éjszakai módot állítom be este, akkor az ISO-t és a zaridot emeli meg a normál módhoz képest? Vagy min változtat?
Érdemes egyebkent az éjszakai módot este bekapcsolni, vagy elég ha csak a fenti két értéket allitgatom?[ Szerkesztve ]
-
cliorsi
csendes tag
Nézegetem már egy ideje ezt a topikot és sajnálattal kell konstatálnom, hogy a hozzászólások között rengeteg a "szarrágás" mindenféle hozzáadott érték nélkül... Azt hihetné az ember, hogy a legnagyobb magyarnyelvű Lumia 920 topikban találhat egy rakás érdekes tippet, tanácsot, tapasztalatot a telefonnal, a tartozékokkal és az alkalmazásokkal kapcsolatban, ehelyett meg egyfojtában csak az oprendszerek harcáról és egyéb ökörségekről megy a vita... Mondhatjátok, hogy ha nem tetszik, ne olvassam, de én optimista módon bízom benne, hogy azért fel lehet itt csípni hasznos infókat is... Moderátorok előre... Mérem az időt...
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti #16511 üzenetére
Egy lumia 520 az ára.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
tomboy0013 #16509 üzenetére
Egy ilyenért már gondolom elég szép összeget kér a Nokia.
-
válasz
tomboy0013 #16509 üzenetére
thx
(ebből milyen jó kis tornyot lehet építeni -> egyik tölti a másikat
dc16 helyett inkább dc19
Napfénysüti: 108 dolcsi
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tomboy0013 #16506 üzenetére
kapható már most is. de milyen vezeték nélküli változata van? link?
-
tomboy0013
veterán
Aki rövidnek ítéli meg az akku üzemidejét az szerezzen be egy ilyet majd ha kapható lesz:
Vagy ennek a vezeték nélküli változatát.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Azazael #16499 üzenetére
Pontosan én is ezt tanácsolnám. Hagyni kell kis időt a rendszer megszokásához. Én anno egy WM-os Omnia 2-ről váltottam egy WP7-es HTC Trophy-ra és eleinte fura volt hogy nem kellett romot pakolgatni a jobb használhatóság érdekében de idővel nagyon megkedveltem a rendszert. Nem is volt kérdés hogy WP8-as készülékre váltak majd utána.
Androidhoz annyiban volt szerencsém hogy barátnőmnek 1,5 éve ilyen OS-t futtató telefonja volt. Megvan annak is az előnye ezt nem lehet vitatni de nekem a WP sokkal jobban bejött. 2 hete mikor vettem a 920-at akkor meg ő is váltott, megkapta a 720-amat. És nőként úgy hogy előtte csak nálam a kezemben látott WP-s telefont nagyon hamar megszokta és belakta.
Úgy 2 hónapja egy lány ismerősöm is a WP mellett döntött (Lumia 520) és ő is elégedetten használja.[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Bogyó bá' #16500 üzenetére
és speciel leszarom h szűk e vagy nem...
ezek a státuszszimbólumok nem érdekelnek.
részben pont ezért tartózkodom az agyonárazott iphone-októl.
elvből nem támogatom az emberek lehúzást, holmi "szűk körhöz tartozás miatt"
ráadásul már nem is szűk, mert elérték a céljukat, h fost adnak aranyáron, nagyon hatásos peér-ral.
és a sok hülye, meg azt hisze most valahova "tartozni" fog. szánalmas az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA