- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokito100
aktív tag
Milyen regioban lehet letolteni,nem talalom az aruhazban
-
csokito100
aktív tag
Bocs,csak egy jol sikerult foto,csak mire sikerult feltenni,sajna eletre kelt es megfordult
Dontsd balra a fejed,vagy a monitort jobbra
Csak fenyezni akartam a 830-at,mert amig egy telo ilyen kepet tud kesziteni,nincs okunk panaszra.
Van egy par jo kep,kulonbozo fenyviszonyok kozott,ha erdekel valakit,csak kellene egy kis segitseg,hogy tudom feltenni.Koszi[ Szerkesztve ]
-
csokito100
aktív tag
Valoszinu,hogy eleg kicsi az erinto felulet,de ha teljes ujjal erinted,mar majdnem teljesen jol mukodik.Majd hasznalat soran rajossz a technikara es akkor mar egyszeru. Egyebkent abszolut nem eszreveheto a hatranya,csak ha valaki direkt problemat keres.Ez legyen a legnagyobb hibaja a 830-nak,akkor meg leszunk vele elegedve. Ha sw problema,akkor az jo hir,frissitessel gond megoldva. Udv
[ Szerkesztve ]
-
csokito100
aktív tag
A GG3-ra jobban kell a folia,mint valaha!Semmivel nem jobb,mint az elodei es azok a tesztek,amik a youtuben vannak,szep digitalis munka all mogotte.Volt egy olyan teszt,hogy a GG3 karcallobb,mint a zafir uveg.Na az aztan egy emeletes baromsag.10-20 vagy akar hany eves Citizen orak zafir uveggel teljesen karcmentesek es ez teny.Ennyit a reklam videokrol.Udv
-
csokito100
aktív tag
Valaki meg tudna mondani,hogy email-ben vagy WhatsApp-on kapott fenykepeket,hogy lehet elmenteni?Koszi
-
csokito100
aktív tag
Koszonom,most mar mukodik
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni? Amikor uj uzenet jon WhatsApp-on,nem jelez a telo.Csak akkor latom,amikor megnyitom az appot,viszont nem talalom,hogy hol tudom engedelyezni az allando futast a hatterben,valakinek otlete,hogy mi lehet a gond? Koszi.Udv -
csokito100
aktív tag
Na vegre megszabadultunk AxlZoli-tol,930-at vett es most mar remelhetoleg ott is marad szegeny a 930 reszlegen!Majd radobben,mekkorat hibazott!Udv
-
csokito100
aktív tag
Meddig leszek itt ujonc,amig hulyesegeket kerdezek es irok,vagy valami mas besorolas alapjan?Mert akkor sokkal tobb ujonc lenne
-
csokito100
aktív tag
Telen erdemes a kocsira teligumit tenni? En Nilkin tokot hasznalok,legalabb vedi a kamera reszt egy kicsit,de attol meg nem torhetetlen.En foliat is hasznalok,sokan pedig el sem tudjak viselni.Viszont amikor karc van a kijelzon,attol kezdve mindig megakad rajta a szemed es engem szemely szerint idegesitene.Pedig meg soha nem esett nagyobbat egyik telom sem,de aladaskor mindegyik ujszeru allapotban van.Te dontesed .Udv
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy par szo erejeig az sd kartya temaval kapcsolatban.Szerintem esszeru a telora telepiteni az osszes alkalmazast,mivel van 10 Gb szabad helyed,a kartyara pedig mehet az osszes tobbi,film,zene,fenykepek,letoltesek.Ha igy hasznalod,akkor kizart dolog,hogy belassul,mivel semmi koze a rendszer mukodesehez a kartyanak.Nekem Kingston kartyam van,10 GB zene,10 GB film es 12 GB fenykep es barmit nyitok meg,egy pillanat alatt teszi.Mondtam,hogy jo kis telo . Udv -
csokito100
aktív tag
64 Gb kartyat raktam bele,kb 20 film es 1500 fenykep van rajta,de semmi lassulast nem vettem eszre,ugyhogy ez a lassulas tema sztem le is zarhato,mert en tapasztalatbol mondom,nem csak gondolom.Udv
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Van valami app,amivel le lehet nemitani a telot es nem kell hasznalni a manualis hangero gombot?Koszi -
csokito100
aktív tag
válasz karldergroße #259 üzenetére
Bocs,de a Nokia 808-on Symbian van es a mai napig hasznaljak.Persze tudom a kamera miatt.Nekem is volt par robot telom,de a lag elkerulhetetlen,ha mar belaktad,ha tetszik,ha nem.En iphone 5s-rol valtottam es nem bantam meg,nagyon jo kis telefon.Csak egy par gondolat es nem farasztalak benneteket.Miert is nem kapnak frissitest az appok?Ha valami tokeletesen mukodik,minek is mindig alakitani rajta?Azert,hogy elcsesszek?Ez ilyen egyszeru.Szinte minden alkalmazast megtalalsz,ami kell!Ja,hogy nincs egy alkalmazasbol 200 fele?En ezt nem mondanam hibanak,inkabb orulok neki!Ha visszaolvasod a hozzaszolasod,tulajdonkeppen valos hibat nem is tudtal felhozni,csak felsz valtani.Majd legkozelebb sikerul,mikor ismet lefaradsz a robot harcban .Ja elso wp telom 930,de sajna betevedtem a 930 forumba es az agymosas osszejott.Annyit irtak a problemairol,en hulye meg el is olvastam,hogy inkabb eladtam,mielott gond lesz vele..De nem bantam meg a cseret,tokeletes kis tel,hiaba gyengebb a 930-tol,eszre sem lehet venni,bar en nem jatszom telefonon.A Glance es a memoria bovitesi lehetoseg sokkal tobbet jelent,mint gondolnak a 930 tulajok.A frissiteseket,amit a 930 megkap tuti megkapja a 830 is,szoval szamomratokeletes.Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest