Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viewdetails

    addikt

    válasz Wheelbarrow #1837 üzenetére

    Android után első nekifutásra szokatlan volt de már kezd kézre állni. A Microsoft fiók regisztrálása szerintem macerás, főleg úgy, hogy semmi lényegeset nem nyújt de nélküle meg nincs frissítés.
    Lásd Google, iOS. De ne is rendelj neten, mert még a címed is megtudják.

    Kár, hogy a letölthető "Windows phone" programban nincs biztonsági mentés és vészhelyzeti software frissítési opció.
    Képek zenék másolgatásához meg minek?

    Csempés felületre készült. Biztonsági mentés a 2000 évek vége óta felhőben történik minden platformon. Szoftver alaphelyzetbe állítás.

    Kérdezném a hozzáértőket, hogy a névjegyeket automatikusan menti a SIM kártyára a telefon? Ilyen opciót nem találok csak a SIM-ről lehet a telefonra másolni. Esetleg a Microsoft fiókba ment és visszaállítja ha kell? Ha igen akkor hogyan? A telefon csak az SMS-k biztonsági mentését, a beállításokat a fotókat zenéket menti a felhőbe ha bekapcsolom azt az opciót.
    Nem használja a SIM jegyzéket. Mindent a regisztráláskor megadott címmel elérhető live fiókba ment és onnan is állít vissza, ha kell. A névjegyeidet is böngészőből tudod rendezni, ha nincs asztali Outlookod (minimum Office 2010).

    Szerintem a beállítások menü elég kaotikus, ez nem tetszik.
    W10-ben rendezettebb lesz.

    A másik ami nem tetszik az a zene csengőhangként való beállítása. Miért csak egy perces zene lehet amit a Ringtone makerrel kell lerövidíteni?
    Téged meddig csöngetnek, 5-10 percig?

    A böngésző jó lenne, de egy csempés rendszer böngészőjében miért nem lehet gyorshívókat csinálni a böngészőben? Miért csak a kezdőképernyőre lehet kirakni? Kipróbáltam az UCBrowsert ami androidon nagyon jó és gyors, na itt nem az. Operából csak mini béta van. Van tippetek, hogy mit használjak?

    Gyorshívó?

    Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

Új hozzászólás Aktív témák