- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz csokito100 #1868 üzenetére
Nem vagyok a szilikon tokok rajongója mert szerintem rontja a telefon megjelenését, de ez baromi jól néz ki.
Más.
Lumia fanatikusok ugorják át a következő részt ha nem akarják magukat fölidegesíteniTúl vagyok az ismerkedésen, kipróbáltam mindent és eldöntöttem mi kell nekem a telefonra ezért szokás szerint csináltam egy teljes visszaállítást a végleges beállítások előtt. Méghozzá az ajánlott (köszi "viewdetails") Windows Phone Recovery Tools programmal. A program elég gyorsan dolgozik, ez jó.
DE!
A Denim frissítést nem rakja föl, azt külön wifin keresztül frissíti a telefon. Érthetetlen miért
A szinkronizálás jól működik a telefonkönyvet és az sms-t is visszaállította bejelentkezés után.
Egyébként a "Blútyúkkal" való áthúzás másik telefonról is jól működik.Vicces, hogy ha töltőn van a telefon akkor kikapcsolhatatlan. Ha kikapcsolom újra indul, ha ki van kapcsolva akkor bekapcsol. Ez ilyen?
Találtam egy nekem tetsző böngészőt a gyári helyett "explora4" Gyors és vannak gyorshívók is, hátterezhető.
A gorilla glass kijelzőt sikerült megkarcolni, de fogalmam sincs hogyan. Hacsak a családból valaki a tudtom nélkül nem vette "kezelésbe". Mindenki tagad Olvastam ,hogy más is járt így, hogy egyszer csak karcot talált a kijelzőn. Hurrá karcállóság[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Windows 11
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.