Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11750 üzenetére
én a sárgát szemeltem ki, passzolna mind a háttérképemhez és a lock screen-hez is.
5 ezer, az igen. Asszem szétnézek ebay-en... egy nyomorult hátlapért ennyit kérni, bakker... magyarisztan banana republic.
szerk.: bár ha azt nézem, hogy ez qi-s már nem is annyira sok, máshol a sima kerül ennyibe.
-
tixem
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11748 üzenetére
-
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11743 üzenetére
erre gondolok, elvileg ez hivatalos app: [link]
-
Gymnova81
tag
válasz
sz.balazs.95 #11657 üzenetére
Igaz hogy meg tavaj TV-ken teszteltuk, de az AMOLED TV-k fogyasztasa feher es fekete kepnel egyarant kevesebb volt, mint egy IPS-es paneles TV-nek. Ezek persze TV-k, lehet hogy telefonnal maskepp van.
-
joysefke
veterán
válasz
sz.balazs.95 #11657 üzenetére
Jó és akkor most Kingston vagy SanDisk?
-
BarNeE9
tag
válasz
sz.balazs.95 #11589 üzenetére
Nem is a szoftver a lényeg, hanem az üzem idő.
Van ennél egy nagyobb akksi is a Mugen Power battery (3600 mAh).[link]
Tesztelték és ha az elején helyesen van fel-le töltve akkor beáll és jobb teljesítményt is hozhat akár,
Arra vagyok kíváncsi itt is működhet e. Pár nap múlva kiderül -
jeni
félisten
válasz
sz.balazs.95 #11574 üzenetére
esetleg ilyet innen,nekem ez van beépítve,hátránya,hogy a fejhallgató csatlakozás egyes nagyobb házakban,illetve az alaplap kiosztásnál esetleg rövid lehet a fejhallgató csati összekötő kábele.
-
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11574 üzenetére
desktophoz ez dukál, hajrá
[link]
-
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11572 üzenetére
nem feltétlenül neked, de csak van a környezetben egy átkozott laptop, ami kezeli az SD-t...
ez mondjuk már 450 HUF, lehet megéri várnod egy fél évet.
[link] -
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11570 üzenetére
akkor nincs ötletem.
amúgy világéletemben kártyaolvasót használtam, az adatkábelektől a falra mászok
µSD-SD adapter pedig ~200 HUF, SD-t meg kb. minden laptop tud kezelni. ezen nem érdemes spórolni, főleg ha több kártyát is használsz. -
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11568 üzenetére
milyen telefonban használnád? nekem volt egy anno egy Samsungom, ami csak úgy tudott µSD-t kezelni, ha a telefonba téve leformáztam és magának létrehozta a kis mappáit.
végső esetben SD tartalmát gépre át, formázás, majd vissza a cuccokat az SD-re.
-
válasz
sz.balazs.95 #11563 üzenetére
senki?
-
tisn
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11555 üzenetére
MESTER
!!!
Koszonom!
-
anorche1
őstag
válasz
sz.balazs.95 #11550 üzenetére
Lehet, én is így váltottam 8-ról 16-ra
-
válasz
sz.balazs.95 #11494 üzenetére
Pedig nekem tegnap ment fel
Egyébként ugyanannyi szabad hely maradt. 4,17G. -
hamham
tag
válasz
sz.balazs.95 #11494 üzenetére
Köszönöm
Még egy hülye kérdés, a pfd-re fognak még jönni frissítések? Tesz vmi megkülönböztetést a pfd-s 8.1 meg a nem pfd-s 8.1 között? Arra akarok kilyukadni, hogy kikapcsolhatom a pfd-t? -
harrelsson
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #11382 üzenetére
Hali,
pont lesz...am az egész várakozást, felmentem NSRT-re, ott már elérhető volt, le is húztam, működik is. Onnan is az izraeli frissítést nyomta le, volt egy kis találgatás emlékezetből, hogy a jobb vagy a bal gomb az igen, a héber nem az erősségem...
Nem értem, hogy az NSRT-ről megy, a Nokia support szerint pedig még under testing... -
hülyegyerek
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11361 üzenetére
Elég nagy gáz lenne, ha így működne, de szerencsére nem így van. Ha lehalkítod a telefont, az ébresztő akkor is full hangerőn szól.
-
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11363 üzenetére
Az ébresztő mindig teljes hangerőn szól, azt nem lehet variálni. (Illetve ha saját zenét állítasz be, akkor az persze lehet halkabb vagy hangosabb nyilvánvaló módon)
-
tisti1965
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #11363 üzenetére
Most néztem mindent lenémítva is jelez
8.1Pfd -
tisti1965
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #11361 üzenetére
Ez nem így van
-
Clemi
veterán
válasz
sz.balazs.95 #11338 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #11304 üzenetére
Onedrive fiókba automatikus mentés nem játszik, mint 8.0-án? Beállítottam, hogy wifi-n, legjobb minőségben töltse fel és megy, nem kell semmit jelölgetni.
Eleve a képeknél az SD-t jelöltem meg mentési helynek, tehát kivéve a kártyát egy kártyaolvasóval leszedhető róla minden. -
jeni
félisten
válasz
sz.balazs.95 #11313 üzenetére
az olcsóbb,kisebb kategóriás telókból nem lesz annyi haszna,bevétele a Microsoft cégnek,mint a nagyobb felső,csúcs mobilok eladásaik mellett az Apple óriásnak. Az iPhone OS se fog játszani az alsó régiókban,nem véletlen,hogy hol labdázik folyamatosan.
Lásd a Blackberry OS,alsó-közép osztályon volt és van,és szinte ők is lassan eljutnak oda ahol a Nokia volt anno. -
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11300 üzenetére
A képeket töltsd fel valahová. Ha OneDrive nem is játszik, de vannak más megoldások is. a mentések más tészta, ahol nincs beépített felhő mentés, ott szívás van.
-
Kbali
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #11300 üzenetére
12 giga egy 8 gigás telón? 8.1pfd vagy mi? Biztonsági mentésed volt?
-
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11297 üzenetére
Gondolom, hogy a hátad közepére sem kívánod, de HR is volt? Ha a telefon hülyült meg, akkor talán segíthet. Egy csak mert miért ne, sérült USB kezelő driver is okozhatja ezt a telefon oldalán.
-
Shirchy
tag
válasz
sz.balazs.95 #11292 üzenetére
Lehet láma kérdés,de ahogy olvasgattam már több rendszeren,több driverel megpróbáltad....
Másik USB adatkábellel próbáltad? (esetleg valahol vezeték szakadás) -
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11292 üzenetére
Mert ez nem tartalmaz drivert, csak egy megjelenítő/szinkronizáló eszköz. Ez nem olyan, mint a Samsung Kies vagy a régi Nokia nem tudom mi a neve szinronizálók, amikben volt a telefonokhoz meghajtó is. Persze ha nem kapcsolódott a telefon, akkor hiába volt ott is driver
-
PofaJenö
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11274 üzenetére
-
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11285 üzenetére
Utólag sejtettem, hogy félreérthetően fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy nem valami "Linux guru" által kernel cserélt meg ilyen-olyan modulokba belemókolt kiadásról van szó. Amúgy ahogy a Linux kiadásokat a fejlesztő közösség weboldaláról szokás letölteni, úgy a Windowst is érdemes a Microsofttól, ha esetleg nem kereskedőtől veszed lemezen. (Vagy legalább ellenőrizni a milyenségét. Ismertek a különböző algoritmusokkal készült hashek)
A telefonnak lehet, hogy egy kiadós HR lesz a barátja, mert az is lehet, hogy az akadályozza a kommunikációt és nem az oprendszerek. Nekem is előfordult korábban a 920-nál, hogy nem akarta kezelni, csak tölteni, de szerencsére egy sima telefon újraindítás elég volt neki. Párszor eljátszotta, de azóta nincs gond. -
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11282 üzenetére
Gondolom rendes hivatalos Ubuntud van és naprakész. Annak kezelnie kéne a telefont, bár lehet, hogy telepíteni kell hozzá valamit és kicsit szenvedős a dolog.
Illetve amit még találtam, hogy lezárt képernyővel nem fogja szeretni az MTP-t az Ubuntu. -
brickm
őstag
válasz
sz.balazs.95 #11282 üzenetére
Érdekes, mert pl kötethibás flash meghajtókat, amit a windows nem tud megnyitni, csak formázni, linux live boot módból is simán nyit. Szóval...ez se kéne gond legyen neki.
Másik gépen próbáltad már? Érdemes lenne.
Ha meg nagyon nem sikerül, veszel egy pocket file managert a telódra és FTP szerver üzemmódban pakolsz rá cuccokat. Ahogy én is teszem. -
brickm
őstag
válasz
sz.balazs.95 #11276 üzenetére
"W7 ultimate.
de már a f*sz kivan a windowsnak a mindenféle nyűgjétől. nem véletlenül nem elsődleges OS számomra - de nem is ez a lényege a kommentemnek"Nekem egy windows 7 pro-m van, jogtiszta, gyári telepítővel. Soha semmiféle gondom nem volt vele.
Lehet a baj a torrentes szoftvereddel lesz? -
Kbali
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #11278 üzenetére
"A "vérpistike által "kibaszottfullosra megheggesztett" W7"-et pontosan hogyan kell elképzelni?" - úgy, hogy torrentről, bizonytalan forrásból, tutira bedriverezett, beállított Win ISO-t telepítesz és csodálkozol, hogy szar.
-
Clemi
veterán
válasz
sz.balazs.95 #11276 üzenetére
Na mégegyszer! Mindent törölj ki, ami most a telefonnal kapcsolatos, majd csatlakoztasd egy másik, lehetőleg hátlapi USB portra.
Nálam például pont az Ubuntu volt ami még működni sem volt hajlandó némely hardverrel olyannal, amit egy XP-s laptop röhögve használatba vett a beépített driverekkel. Nálam nem véletlenül nincs már semmilyen eszközön linux, viszont csatlakoztattam a telefont és azonnal felismerte mint Windows Phone tárhelyet, és pont ugyanez történt a nejem gépén is az ő 520-as telefonjával. Na meg még a sok sok nagyon sok 820 tulajnál.
Mindezek után erős a gyanú, hogy a hiba nálad van és nem az oprendszerekben.Csak megjegyzem, hogy ha vérpistike által "kibaszottfullosra megheggesztett" W7-et használsz, erős a gyanúm, hogy soha az életben nem fog a telefonod mint tárhely megjelenni.
-
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11274 üzenetére
Azt a megjegyzést kihagyhattad volna és más színben tűnne fel a kérdésed, mert érdekes módon mindenkinek működik. Milyen Windowsról van szó egyáltalán? Telefon és számítógép restart volt? A Windows eszközkezelőben törölj ki mindent, ami a telefonra vonatkozik és utána kösd rá újra. Hogy milyen kapcsolati módokat támogat, megtalálod a hivatalos támogatási oldalon.
-
T_Stark
őstag
válasz
sz.balazs.95 #11222 üzenetére
"Lumina"
Na nem mondok semmit inkább...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11207 üzenetére
A válaszom nem a qi töltőre vonatkozott, hanem arra, hogy szerinted nincs olyan telefon, amit nem kell naponta tölteni.
-
anorche1
őstag
válasz
sz.balazs.95 #11212 üzenetére
Beállítások/értesítések+műveletek/Üzenetek/Értesítések hangjelzése = nincs
-
Kbali
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #11205 üzenetére
pl. g2, de az i5s is többet bír, mint a 820 sajnos - ettől függetlenül megelégedéssel használom
-
Khan13
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11207 üzenetére
Amikor az emberek nem sírnak a 820 vagy 920 súlyától, ami bőven kevesebb, mint a korábbi butatelefonoké.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
sz.balazs.95 #11205 üzenetére
930, 1320, 1520
Nagyon jó telefon a 820, de az üzemideje csapnivaló, ez tény.
-
Kbali
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #11202 üzenetére
hátrányként mondanám a nem túl acélos üzemidőt: max. 4-6 órát bír aktív kijelzőhasználattal (azaz, ha aktívan ennyi ideig használod, játszol, netezel, stb..., hamar kell a töltőért nyúlni).
+ nem lehet már újonnan kapni, ill. kiegészítenélek, hogy indukciós töltést csak spéci hátlappal tud, igaz a gyári verziója sem drága -
MeSKA
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #11194 üzenetére
Nem, ők szerintem év vége vagy január-február körül fogják/fogjuk. Sajnos.
-
Rob700
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11194 üzenetére
Áhhh... Ha eddig nem tettem fel, már a célegyenes előtt nem fogom...
-
válasz
sz.balazs.95 #11179 üzenetére
senki nem tudja?
-
desolator
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #11166 üzenetére
Azt a k*va, azért 20 rongy egy akksiért elég meleg.
Jah, ráadásul most nézem, hogy ehhez ráadásul még a hátlapot is le kell cserélni egy igen rondára.. -
válasz
sz.balazs.95 #10937 üzenetére
rájöttem.
csak az tévesztett meg, hogy itt „gyorsnézet” néven szerepel. -
hülyegyerek
addikt
válasz
sz.balazs.95 #10930 üzenetére
Az elektromos fogkefém is melegszik zsinórnélküli töltőn.
-
Clemi
veterán
válasz
sz.balazs.95 #10928 üzenetére
Nekem is melegszik tőle, nyilván az indukciós tekercstől. Szvsz ez teljesen normális.
-
jeni
félisten
válasz
sz.balazs.95 #10926 üzenetére
sajni nekem is melegszik
-
Clemi
veterán
válasz
sz.balazs.95 #10923 üzenetére
A beállítások menüben balra húzva az egészet az alkalmazásoknál a fényképek+kamera részben.
Mivel a Nokia Camerába már beépítették a SmartCam-ot így annak külön nincs értelme.
-
btudos
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #10911 üzenetére
Amelyik a legkevésbé terhelt, illetve a telefon is látja.
-
bopeti98
őstag
válasz
sz.balazs.95 #10906 üzenetére
Nagy nehezen sikerült megtalálni a számlát. Már tiszta idegbaj voltam és kiszedtem a fiókot a helyéről ( amibe vannak a számlák, szerződések...stb ), készültem volna a teljesen tartalmát a padlóra borítani amikor megláttam hogy a fiók mögé be van csúszva pár papír és közte volt a telefon számlája is.
-
btudos
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #10909 üzenetére
A router admin felületén lehet átállítani.
-
btudos
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #10904 üzenetére
Milyen router? Válts esetleg csatornát.
-
Alexios
veterán
válasz
sz.balazs.95 #10906 üzenetére
nem kell, elég csak a garanciajegy, ha érvényesítve van
-
válasz
sz.balazs.95 #10903 üzenetére
kifutottam a szerkesztési időből
még annyit hozzátennék, hogy más eszközzel működik a Wi-Fi, szóval nem a router a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest