- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
sarasota123 #14128 üzenetére
Nekem barátiba csinálták 20ért. Sztem bőven 20fölött lenne meg.
Egy próbát megér sztem, jó telefon amugy. csak lassan akku is kell neki. -
brickm
őstag
hali.
820-amon most win10 van, de nem működik rendesen a proximity sensorom. hogy tudom 8.1-re vissza image-elni?
A windows device recovery tool-t póbáltam az win10-re állította vissza. -
brickm
őstag
Én is lecseréltem a 820-at egy lg g4-re, de csak mert kénytelen voltam. A csúfos csavarra eséses kijelzőtörés utáni csere nem lett 100%-os. A nézésérzékelőm megment, így telefonálás után nem kapcsolta vissza a kijelzőt, ami rettenet irritáló...Nagyon jó funkció volt a ki\bekapcs.
Plusz az akkum is leromlott hirtelen 2-3hét alatt 2.5napról 1 napra redukálódott...
Az lg simán 3-4 napot is megbír. Ha erősen nyomkodom és telefonálok sokat, akkor is 2nap. -
brickm
őstag
válasz
old rocker #14018 üzenetére
Így van, csak előtte hozzá kell férni a rajta lévő rendszerhez, és tenni rá egy reverse meterpretert, ami aztán önállóan, fittyet hányva a helyi rendszerbeállításokra és tűzfalakra(kikapcsolásra, offline módra) megkeresi a payload-ot. De a mai világban, pláne a rootolt rendszerekkel, ez gyerekjáték.
-
brickm
őstag
válasz
Pttypang #14014 üzenetére
Az elvakult hülyeséghajtás helyett olvass már vissza, mert nekem semmi közöm a leragasztott kamerához...csak válaszoltam rá.
Az én köreimben meg ismerik az emberek, amit megvesznek. Sőt..használják is. Bizonyos rétegeiben meg mások dolgairól is tudnak a tudtukon kívül. -
brickm
őstag
Ebbe csak az a vicces, hogy ugyebár a legtöbb ember a gps-t is kikapcsolja, hogy ugyan őt ne kövesse a tek...közbe meg nem megy vele semmire, mert nem a tek követ, viszont aki követi az így is eléri a közel pontos helyzetét, és még csak a szolgáltatói cellainformációkra se kell hagyatkozni.
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #13999 üzenetére
Az asszony 620-asa egyik gombja se működik.
A te esetedben a hátlapon megnézed közelről a gombok végén van egy pici kis tüske.fekete. ha az leesett\letört akkor megjavítja egy hátlap csere(nekem ez történt). ha megvan akkor gomb csere.
Igazából egy kis gyufavéggel ki tudod próbálni, hogy a gomb jó-e. -
brickm
őstag
válasz
#38464487 #13987 üzenetére
Végülis megcsináltattam, 20ért.. karcmentes üveg, magát az amoledet nem kellett cserélni szerencsére.
Azért nem vettem másikat, mert ez az enyém, ismerem, be van lakva stb stb.
Plusz SOS-ben kellett a dolog, plusz ha vettem volna, inkább htc one-t vettem volna most.
Viszont kipróbáltam a törött üvegen a késemet megrángattam meg beledöfködtem. Hát nem lett karcos, pedig a késem kb bármit elvág...acélt is tudok vele faragni. -
brickm
őstag
Nu. Szerviz 25ezer ft-ba csinálja, digitizerrel együtt az üveg cserés.
Vagy 20 bontott cuccból.
Fasza. -
brickm
őstag
válasz
#38464487 #13983 üzenetére
Az oké, csak arra várnom kell 2-4 hetet, mivel momentán nincs másik készülékem, meg a családban sincs, nem tudok ennyit várni rá. Úgyhogy marad a szerviz. Plusz az ilyen 3 ezres érintőkről olvastam már némi negatív infót, nem úgy érzékel, mint előtte, stb. Ebbe se nagyon futnék bele.
-
brickm
őstag
Hali!
Elejtettem imént a 820-at azóta nem érzékel.rommátört a kijelzője.
Mennyibe cserélik most ki? -
brickm
őstag
Azért gáz, hogy 1.5-2 éven keresztül terjesztették, hogy a 720-820-920- sőt még a 620is megkaphatja a 10-et. Mostmeg benyögik, hogy ja nem.
-
brickm
őstag
Nekem új korában is 2.5 napot bírt, mondjuk akkor sokat mobilneteztem. Gyakorlatilag minden nap, sokat-sokat. Már akkor is bosszantott a 2.5 nap, mert a nokia e52 kibírt egy hetet, csak azon netezni volt gagyi ugyebár.
Most meg így visszagondolva egész jó ez a 2.5nap így, hogy azért lényegében hazsnálom a telefont, nem csak van.
Ahogy én észrevettem a mobilnet eszi a legjobban, meg a játékok. Minden más, még a GPS-is eltörpül ezek mellett..
JAh igen, szoktam GPS-ezni is vele, majdnem minden nap. Here drive-ot használom,mert 2 másikat próbáltam, egyik nagyon gagyi volt, másikkal fűteni lehetett.. Ez optimális.
Ha okostelefonhoz hosszú üzemidőt is akarsz vegyél LG-t..legalábbis nekem van emellett egy LG L70-em, na azon napi 1órát telefonálok, itthon wifizek is, fényerő maxon, hangrögzítő stb fut, és 4-5-6 napokat kibír. Pedig használtan szereztem nagyon jó áron.
ÉS amúgy ahhoz képest, hogy nem látok túl sok fantáziát a droidban, meg az ilyen nemprémium telókban sem, ez egészen tetszik. -
brickm
őstag
Nálam jelenleg(2éves elmúlt, az akku is) automata fényerőn, wifi mellett, napközben némi mobilnetezéssel(amit ha nem használok kikapcsolok) napi 1óra kihangosított telefonálással, napi átlag 2-3fotóval, kis zseblámpázással 2,5nap.
glance-om állandóan van, lockmix keveri a hátteret, élő időjárás előrejelzéssel. win10 fut momentán.ja BT NFC ki van kapcsolva, mert semmire nem használom.
-
brickm
őstag
válasz
Xantomas #13939 üzenetére
Hát nekem az 5S azért jött be, mert magas a kijelzője, a 820 meg azért mert szélesebb. Az 5s-en nem tudtam rendesen írni, mindig mellényomtam.
A 820-on is előfordul, bár win10-zel már azért felismeri legtöbbször mit akarok, ritkán kell visszalépdelnem.
920-on jól tudok írni, de az meg nagyon nagy százalékarányosan hardverbajos.
2 van a családban mindkettőnek van szenzor baja.
Úgyhogy szerintem a 820 egy piszkos jó telefon lett.Ja az 5S fele annyit bírt akkuval, mint a 820...
Iphone-ból eddig nekem a 4S jött be a legjobban, csak az meg már annyira csökött a mai szoftverekhez, hogy idebuda. -
brickm
őstag
válasz
JamesLavelle #13934 üzenetére
Szia. Mindkettőt.
5volt stabil dc fesz kell. Az áram az akkutól függ.
Én 1.4-1.5 A-el töltöm. De töltheted 700-900mA-rel is,csak lassabb lesz.820 után én is a 830at szavaznám,dizájnos kis gép.amugy a töltőnek nem kéne elrontani a csatot,hacsak nem mérethibás,vagy sz rul forrasztották fel és melegszik, amitől kiolvadnak a tűk és KH-s lesz.
-
brickm
őstag
Most épp van nálam egy 640 dual sim...
hát azért a 820 jobb...érezhetően.feelingre is prémiumabb vagy 200x, meg úgy..mindenhogy. a 620 jut róla eszembe. ráadásul abba is fizikai mikrokapcsolósak a dedikált gombocskák, mint ebben...de legalább a hangszórója nem recseg. -
brickm
őstag
válasz
this is life #13890 üzenetére
Na ezeket megnézem amit most mondtál, hogy csinálja-e.
Bár mivel szoftveres eredetű a dolog így valószínűleg.Engem azért zavart a sárgulás, mert alapvetően nagyon hideg fehér a vakuja, kb 6000-6500K-es, ehhez képest a 620 vakuja sárga..ténylegesen sárgább és gyengébb, mégis fehérebb képet lőtt.
-
brickm
őstag
válasz
this is life #13888 üzenetére
fura, mindenki panaszkodik a w10 kamerára. Nálam meg pont ez javította meg.
8.0 és 8.1 alatt is végig minden képem túl sárga lett.. akárhogy fehéregyensúlyoztam sárgás beütése lett. 620 alapbeállításokkal élethűbb fotót lőtt....
erre a win10 megoldotta, mostmár nekem is jó a képek színe...
nekem bejött -
brickm
őstag
válasz
this is life #13886 üzenetére
Így van.
W10 820-on ezerszer stabilabban meg jobban megy, mint 920-on.
Öcsém szinte szenvedett vele, vissza is tette a 8.1-et. Nekem meg gond nélkül megy a 10. -
brickm
őstag
válasz
egervarics #13874 üzenetére
Eben mi a kérdés?
Én a helyedben megvenném az érintő panelt magamnak, aztán megkérdeznék pár gsm boltot, melyik vállalja a cserét. -
brickm
őstag
válasz
ocscsi #13865 üzenetére
Vagy a telefonoddal van valami gond, vagy a telepítésnél nem sikerült valami teljesen jól.
Ahogy írták utánad, az insideres update után érdemes nyomni ey HR-et, és így felépíteni az üres win10-et.
Nekem is akadozott amikor rátettem a 8.1-re, meg egy nap alatt lemerült, majd HR-eztem most simán megy 2,5 napig, mint win8.1-el.
Nem tapasztaltam még azt a problémát, hogy hívnának és nem tudnak....illetve tapasztaltam olyat, hogy leszakadt a telefonom a hálózatról és csak restarttal tudott visszalépni(se fly üzemmóddal, se hálózat manuális keresésével...) de ez 8 alatt volt.....szóval win10-zel még ilyen gondom nem volt. -
brickm
őstag
válasz
ocscsi #13863 üzenetére
Miért lett kiszámíthatatlan?
Megmondom az őszintét érzem én is, hogy nem egy kész rendszer. Néha picit belassul.
De sokkal rosszabbra számítottam tesztverzió alatt.
Fast ringen vagyok és nekem teljesen jól működik a telefon 10-zel is.
Sőt, nekem 8.1 alatt mindig sárga lett a fotókon minden fehér. Akárhogy állítgattam a fehéregyensúlyt, mindig sárgább lett a kép. 10-alatt elmúlt ez is. -
brickm
őstag
válasz
this is life #13857 üzenetére
Hát hagyok neki egy kis időt. A. 8.1 nek is kellett vagy 3 nap mire beállt. Remélem 2napot ez is ki fog húzni.
3napot nekem új korában birt. -
brickm
őstag
win10-zel mennyivel merül gyorsabban a telefonotok?
Tegnap este levettem a töltőről, állítgattam pár dolgot, meg telepítgettem, ma reggel szintén egy keveset és már 20%-on van.
8.1-el 2 naponta töltöttem. -
brickm
őstag
-
brickm
őstag
Nektek is szétfagy a 820 ha IE-vel néztek youtube videót elfordítva teljesképernyőn?
Nekem kb 5 videó után sznes szemcsés lesz és csak akku-ki-be javítja meg.
A metro tube meg 3-4videónként kilép. -
brickm
őstag
.
-
brickm
őstag
válasz
this is life #13300 üzenetére
hm.jó tudni. majd ha megveszem a 830-at(ha megveszem) és ilyen gondom lesz(ha lesz,de ne legyen..
) akkor beviszem.Ebben már megfér.
-
brickm
őstag
válasz
desolator #13292 üzenetére
Nekem a kijelzőközepétől kb 1-5 centire van egy szösz. De csak akkor látom ha éles fényfelé fordítom és oldalasan nézem, illetve fehér a háttér.
Elvileg javították volna garanciában, de nem ért számomra annyit, hogy kivonják pár napra a forgalomból. Azóta is megvan a porcicám. -
brickm
őstag
Szia!
Ezzel kinlódtam egyszer én is.
A szolgáltatód oldalán keress útmutatót, hogy hogyan tudod kikapcsolni.
Nekem automatán lenyugtázta a riasztóm átjelző modulját, ezért kellett kikapcsolni.
Vodafonnál egy ingyenes sms-el kitudod egy perc alatt.
A többi szolgáltatónál nem tudom. -
brickm
őstag
válasz
tothjozsi96 #13284 üzenetére
2éve nyúzom majd minden nap megy rajta zene.
egy sony ksi fülest, a kocsiban a magnó aux bemenetét, illetve egy 200wattos ipari végfokot is hajtok róla időnként. Soha semmiféle pattogást nem tapasztaltam.
A gyári, illetve core music playerem van. -
brickm
őstag
Tegnap este vígan neteztem a wifimen, mikor meguntam wifi ki, letettem a telefont, reggel fel, mondom emailt frissítek...kapcsolódnék a hálózatomhoz erre nem lehet...mondom sebaj, majd este.
este se lehetett... router restart semmi...töröltem a kapcsolatokból a hálózatomat, őjra adnám hozzá inkorrekt a password....mondom mifene, minden más eszközön j, ezen meg nem? ráadásul reggel óta?... végülis a telefon újraindítása oldotta meg a gondot, másnak is fordult már elő ilyesmi? Nekem még soha nemrég kijött egy frissítés, lehet az majomkodik? -
brickm
őstag
-
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci #12914 üzenetére
az asszonynak is van kettő...de a 620-on kevésbé kényelmes, mint a 820-on. De én ezzel úgy vagyok, hogy inkább legyen kicsitt vastagabb a gépem, minthogy összerepedjen az első koppanásnál.
Ja. 2napos volt a telefonom, amikor céges bulin elejtettem 2x egymás után. Már akkor csodálkoztam, hogy nem lett baja, de másnap reggel elejtettem még 2x otthon is...Nekem PCB mintás van.
-
brickm
őstag
Ajánlom minden kedves 820-920 meg egyáltalán lumia tulajoknak a handcase-ek viselését. 820-on kifejezetten jól néz ki(szerintem) jobb a fogása, hogy kicsit vastagít rajta...csak mert én ejtettem már járólapra kézből, betonra. pattant is olykor egyet-egyet. De azon kívül, hogy a hátlap sarkán lett egy egérfognyi kis mélyedés, meg egy kis fehér "ránc" semmi baja a telefonnak.Pedig ez aztán kap a jóból.
[PL] -
brickm
őstag
Az akkuidő 1 feltöltés után stabilizálódik, illetve a fotók minősége nem változott, még mindig sárgás kicsit a lumia 820 képe.(a 620 élethűbb színekkel dolgozik szerintem)
Az akkuidő nálam most 2 nap(nem mindig van bekapcsolva az adatkapcsolat..de még mindig 4g-ben vagyok, és általában megy a wifi) -
brickm
őstag
válasz
old rocker #12702 üzenetére
Szia!
Az esetek többségében ha egy weboldalt át kell formálni a szoftverfejlesztőknek a kinézetbe és struktúrába eléggé minimális beleszólásuk van sajnos.
A megrendelő általában rendel egy megjelenési tervet egy erre szakosodott cégtől, akik megtervezik a logókat, illetve a weboldal designját nagy felbontásban, majd ezt kapják meg a szoftverfejlesztők, hogy "Na így nézzen ki!"Hányszor könyörögtem már jómagam is a megrendelőnek, hogy de ne úgy rendezzük már el a cuccait, ahogy mondja, mert ennek semmi értelme....de mintha egy lónak imádkozna az ember(tisztelet a kivételnek.ami ritka)
Üdv, másodállásban szoftverfejlesztő vagyok. -
brickm
őstag
620asnál egy bizonyos frissítés után jelentkezett az ujraindulás nálunk is. A nyár közepéig a 820am is produkált ilyet,de egy pfd frissítés javitota(nálam.)
Persze ettől neki még lehet hardveres baja...de Mielőtt leadja egy 2-3hetes szervizre,lehet érdemes ujrahuzni.depassz. -
brickm
őstag
Igen az a tied.
059R4X9 RM-825 VAR EU HU TMOBILE SL"NokiaCareSuiteForStore-2013.49.3.30.exe" Ezt töltsd le, ezzel fel tudod rá aplikálni a szoftvert, 3-5 perc kb.
A "navifirmplus_3.2" pedig letölti neked product kód alapján.# bilon73
Egy próbát megér az akkus játék, de ha elveszed tőle a tápfeszt hiába adod neki vissza, kikapcsolva marad.
Vedd ki az akkut, majd tedd vissza...nem kapcsol be.Kapcsold ki a telót, majd egy olyan töltővel, kábellel kikapcsolt állapotból kezd tölteni, ami másik telefont tölt...
Ha így nem kapcsol be, próbáld meg a softwerecovery tool-lal, vagy a fent említett care-suittal felismerttetni a telefonodat.
Ha egyik sem, akkor érintkezési hiba, vagy a csatlakozónál, vagy a csatlakozó lábainál, esetleg elszállt egy betáp biztosítód. Szerviz. -
brickm
őstag
válasz
csabi94 #12648 üzenetére
Egyszer a székben hagytam a telefont a tetőablak alatt.
Éjjel szakadt az eső, a telefonom meg csurom víz lett.
Állt a víz a székben, benne a telefon.Még a hangszóró lukból is csurgott a víz.Amikor megláttam, na mondom f sza. Ennek tutira annyi.
De semmi baja nem lett...eddig -
brickm
őstag
válasz
MK VII #12640 üzenetére
Nem azért veszek WP-t, mert teljesen más, mint a droid, vagy az IOS, hanem mert marhára stabil.
Ha tesznek bele még két három extra menü elemet, attól nem lesz instabilabb...
De ezerszer használhatóbb."Ennyi erővel minek WP.. Hogy nézne az ki,ha a Microsoft androidot tenne a telefonjaira."
Ne tegyen rá androidot. Miért tenne?
Azért kell WP, mert a maga sandboxos felépítésével és a maga kis kernelelrendezésével jó. De a kezelőfelülete lehetne barátibb. Ezzel az erővel így is olyan a wp mint a droid, csak itt szögletesek az ikonok és csempének hívjuk őket. -
brickm
őstag
válasz
Rob700 #12636 üzenetére
Azt az egyet nem értem, hogy miért csinál a microsoft ilyen félmegoldásokat.
Marha jó a legördülő menü, meg az értesítési rendszer.
Csak sokkal többet lehetne belőle kihozni, mint amennyit kihoznak.
És még csak sok fantázia sem kell hozzá.
Lehetne a gombokat oldal gördíteni...máris sokkal több hasznos dolgot tudnál kitenni, nem kéne szelektálnod. Nekem kevés az a gomb mennyiség.
Plusz ha lehetne oldalra lapozni magát a legördülő részt, azzal is sok újdonságot be lehetne hozni.
Arról nem is beszélve, ha mondjuk lehetne a főképernyőt is lapozni a programoktól ellentétes irányba... -
brickm
őstag
válasz
old rocker #12613 üzenetére
Nekem nem némítja a hívást ha pofára fordítom...
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #12594 üzenetére
pont ezt hallgattam amikor megnyitottam a linked
-
brickm
őstag
válasz
zsoltip #12591 üzenetére
Kaptam már rá mms-t, gond nélkül. Küldeni még nem küldtem róla. De a 620ról igen,azzal sincs gond.
A Vodafone hálózatán nekem úgy működött mindig is,hogy a Vodafone küld egy automata beállító sms-t,amit elindítok.
Régen az e52-n is csak így ment az mms, sőt egy időben sms-t is csak ezután tudtam küldeni. Egyszer meg a mobilnettel volt ugyan ez. A telenornál nincs ilyen lehetőség? -
brickm
őstag
Régebben volt egy ilyen kérdés...:
Közbe kipróbáltam, az enyém se rezeg végig mikor hívnak..kár
Eddig azt hittem, teljesen úgy rémlett. -
brickm
őstag
válasz
csabi94 #12513 üzenetére
Köszönöm.
Látom már, meg battery saver kapcsoló is lett.
Már csak egy több soros, vagy lapozható ikonsor kéne oda, mert ezt elég nehéz így normálisan használni...félmegoldás.Nézegess youtube videókat IE-ből.
Egyszer gondol egyet és színkavalkádosra fagy a telefon.
Akármit csinálsz vele így marad.
Akku ki-akku be és attól áll helyre.
Többször is tapasztaltam.
De metrotube\egyéb klienssel még soha.Régebben...kb nyár elején volt egy frissítés, ami után jött egy ilyen hiba.
Akkor random gondold egyet és kifagyott ilyenre...
620 még néha most is csinálja. 820-on ez elmúlt nyár közepére. -
-
brickm
őstag
válasz
ecology_83 #12328 üzenetére
Valamelyik frissítés hozta be annó.
Egy ideig nem mutogatta, utána elkezdte, pedig nincs és sose volt fb-om.
Én nem találtam rá megoldást, hogy kikapcsoljam, de ha valaki mégis tudja hogy kell, az engem is érdekel. -
brickm
őstag
ÉS nektek a viber ad notfication üzeneteket? Vagy jelet ha üzenet jön?
Engem utál csak? -
brickm
őstag
2-3 napja nekem is megrántotta valami az akkut.
Semmi új cuccot nem telepítettem fel, a whatsapp frissített, meg még valami, de a power saver semmit nem mutatott extrém fogyasztásúnak.
Sőt, aznap kevesebbet is telefonáltam és a netet is kevesebbet használtam, mégis estére 30%-on állt, mikor akkor még bőven 45-50 körül szokott lenni intenzív használat mellett is.
Másnap frissített ismét a whatsapp- lehet az volt a ludas, fene se tudja.
Azóta megint jó az akku időm. -
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci #12204 üzenetére
Nálam majdnem egy egész évet ment reset, meg minden tisztogatás nélkül, mire felment rá a 8.1 pfd és nem volt vele akkuidős gond, inkább a menü kezdett el szaggatni már.
Akkor reszeteltem le, majd végül jött a független magyar rom rá, meg a gdr1 beta.
Szerintem inkább jött ki egy-két széria gagyi akku, vagy ilyesmi. -
brickm
őstag
válasz
(Bundás) #12197 üzenetére
Szia!
Nekem pl simán bír 2 napot. Egész nap megy a wifi, LTE be van nyomva, munkám miatt szoktam a mobil netet is használni.útközben zene megy róla, de pár napja otthon is hallgatok zenét róla. Mivel a netes dolgaimat kb mindet ezen intézem képzelheted hogy nyúzom...
Kereken 12órája húztam le a twelót a töltőről, 70%on van...Érdekes,hogy van akiknek jobban, van akiknek sokkal rosszabbul bírja az akkuja cián óta.
Vigyázni kell ezzel a telóval, van egy marha nagy hibája...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest