Új hozzászólás Aktív témák
-
geared
tag
kicserélték az érintőkijelzőjét a telónak. 15ezer magyar pénz volt.
mintha új lenne.
megkapja a gyerek, ha nem jön be neki eladó lesz...sajna a cég nem támogatja így én nem tudom használni... -
geared
tag
üdv
köszi mindenkinek!
-
geared
tag
helló
mennyibe fáj egy kijező csere? a kölyök leejtette, és nem reagál az érintőképernyő. a bal felső sarok az repedezett. bekapcsolni be lehet, az oldalsó gombok működnek, de a pin kódot nem tudom beírni. minden faszán látszik, de nem reagál semmi képernyő vezérlésre.
köszi
-
geared
tag
válasz
old rocker #11788 üzenetére
az ár még nincs meg
-
geared
tag
Lehet lesz egy eladó 820-am.
nem azért mert bármi bajom van vele, hanem a cég nem támogatja a windows phone-t."nem támogatott rajta a levelezés a kevés számú biztonsági beállítási lehetőség miatt"
ezt az infot kaptam. sajnos.
úgyhogy csere lesz. muszájból.
-
geared
tag
Értem,
Akkor Magyarországon nem működik... -
geared
tag
Helló,
Nektek a cortana zenefelismerője működik? Nekem hibát dob, hogy nem tud csatlakozni... -
geared
tag
van egy sonyericsson bluetooth fejhallgató.
És rohadtul nem látja a l820. mi lehet az oka?
mondjuk semmi bluetooth beállítást nem találok. csak ki és be tudom kapcsolni a telefonon. -
geared
tag
a glance screen-nél mi a különbség az interval, a peek, és always on beállítások között?
illetve a night mode mikor kapcsol be?
hol lehet ezt állítani?
-
geared
tag
820-hoz autós tartó és övre csatolható bőrtok létezik?
én nem találok... -
geared
tag
Ciao,
Nah az van, hogy csináltam hard resetet. Elsőre valami nem sikerült, hiányoztak olyan dolgok amik előtte nem. Újra hard reset (ez volt tegnap reggel), ügye ekkor töltőre tettem, 100%-ra töltöttem. Ekkor volt egy olyan probléma, hogy 58%-ot írt akkura. Újra indítás, minden ok. Ez volt kb tegnap 10 óra délelőtt. Most tettem töltőre, most van 8%-on.
Használtam a cortanat, belaktam a telefont a hard reset után, volt fél óra 3d játék...ami nincs feltéve, az a Facebook, és nincs fent semmilyen messenger program.
Most töltés után fogok telepíteni valami chat progit. Még nem tudom melyiket. Remélem marad azzal is az 1 nap... -
-
geared
tag
ciao,
csináltam hard resetet.
most olyan, mintha nem lenne feltelepítve a black, csak a 8.1.az equaliser is eltűnt...
merülni merül.
asszem így hagyom, mert amúgy gondja nincs.
-
geared
tag
hogy kell HR-t csinálni?
és soft resetet?
köszi
-
geared
tag
Sziasztok,
az normális, hogy 100% akku töltöttségnél 13 óra készenléti idő?
és még valami, a törölt képek megjelennek az élő csempén, a letörölt zene előadója meg a zenealkalmazásban, pedig több dala nincs a telefonon, és az sd kártyán sem. Bug? 8.1
üdv
p -
geared
tag
az lehet, hogy az FB Messenger szívja az akksit?
5 óra alatt 45%-ot merült. és az FB Messenger alatt jóval hosszabb a csík, az akku használatnál...
azzal mit teszek, ha kikapcsolom a háttérben futását?
-
geared
tag
válasz
this is life #10062 üzenetére
köszi
és hard resetet hogyan?
-
geared
tag
sziasztok,
két napja vagyok tulajdonosa egy l820-nak. ismerőstől kaptam, már 8.1-gyel.
az üzemidő nem a legjobb.
20 percenként esik 2%-ot.
a legtöbbet az fb-messenger használja, de ezzel tartom a kapcsolatot a családdal.esetleg ötlet az fb messenger helyett?
illetve mégegy kérdés, a medialejátszójban (zene, video) a csúszkát nem lehet használni? elég macerás így beletekerni egy filmbe pl.
köszi
üdv
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest