- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
YhOo
csendes tag
-
MK VII
veterán
válasz
#56816198 #12413 üzenetére
Viszont a második pont,ha nincs akkor kizárja a harmadikat... És mivel kitárgyaltuk,hogy a térerő probléma is inkább a szolgáltató miatt van ezért ezzel a telefonnal tényleg csak egyetlen nagy probléma van..... Qva jó..
Nem is értem mit problémázok én itt az akkun meg a térerőn... Így jó ez a ketyere ahogy van..
Amúgy mit meg nem adnék egy Windows-os N8-ért... Bánom,hogy Symbian került rá.. Még mindig azzal rohangálnék szerintem,ha win lenne rajta...
-
Heller2
aktív tag
-
Shirchy
tag
válasz
#56816198 #11479 üzenetére
Tegnap telepítettem recovery tools-al a cyant (3051.50009.1424.10362) és a frissítéseket,alkalmazásokat. Reggel 7-től délután 3-ig kikapcsolásig merült. Ezen éppen nem lepődtem meg.
Ma viszont már nem telepített semmit. Reggel 6-tól mostanáig 53%-ra merült az alábbi beállításokkal és használattal:
Beállítások:
Wifi: Otthon bekapcsolva (kb. 8 óra)
Net: 2G
Fényerő: Automatikus
NFC: kikapcsolva
Bluetooth: Ki
Hirdetési azonosító: Be
Visszajelzés: Engedélyezve
Email fiókok szinkronizálása: Bekapcsolva (2 db gmail, 1 microsoft, 1 céges)
További szinkronizáló alkalmazások: Facebook, Időkép, Twitter, Messenger (ezekeről tudom,hogy frissítenek,mert kapom az infót,ha változás van)Használat:
- telefon kb. 20 perc
- játték kb. 30 perc (Asphalt 8)
- net kb. 1 óra -
jeni
félisten
válasz
#56816198 #11479 üzenetére
mi a verzió száma?
itt még mindig tesztelés alatt áll. -
törölt tag
válasz
#56816198 #7006 üzenetére
Hadd kérdezzem még egyszer, hogy a Viber mindenkinek jól működik? Nekem sajnos használhatatlan, mert több órás késéssel érkeznek a hívások, és az sms-ek.
Egyébként, ilyen X-Line tokot kaptam éppen most karácsonyi ajira a lányomtól. Sajna itthon sehol sem láttam ezt. Az a recés rész az oldalán elképesztő stabil, biztonságos fogást ad. De a kamera miatt örülök neki a legjobban, mert szuperul védi. (És már nekem is kezdett kijönni az egyik végén a helyéről.)
-
btudos
nagyúr
válasz
#56816198 #1540 üzenetére
1. passz
2. ha beállítod, online állapotnál úgy tudsz Facebookon chatelni mintha sms-t írnál, de ha nem akarsz folyton online állapotúnak mutatkozni chat-en, akkor sajnos nincs megoldás.CarajoEsp: A Storage Check segítségével az új fw-rel ki lehet törölni az ideiglenes fájlokat, amik a legtöbb helyet foglalják az other mappában.
-
marcusa
addikt
válasz
#56816198 #1402 üzenetére
Igen, azok verziószámok, a telefon névjegye résznél tudod megnézni, hogy neked melyik van. Ha még nem próbáltad, nyomj rá a telefonfrissítés menüben a frissítés keresésre, lehet rögtön talál is valamit.
Az a baj, hogy XP-vel nem teszteltem, mindegyik gépen win 7 van itthon... -
marcusa
addikt
válasz
#56816198 #1395 üzenetére
Elfér, de ha sokat letöltesz kevés hely marad.
Alapban SD-re nem tud telepíteni, de töltsd le ezt:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/lumia-storage-check-beta/c2adc981-83c2-4f19-8161-67149e44214c
Ha a legfrissebb szoftver már fent van a készüléken, akkor a térképeket ezzel a progival tudja a memóriakártyára tölteni.Egyébként nekem a Magyarország térkép kb. 280Mbyte-ot foglal csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest