- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
geared #11787 üzenetére
Ezt nem feltétlenül értem, mert gond esetén távolról ugyanúgy törölhető akár a telefon teljes tartalma. A mi cégünknél elég vegyesfelvágott a mobilflotta symbian s60-tól, android, iOS, WP 7.8, 8, 8.1 és eddig még nem volt semmi bibi.
Legfeljebb nem értenek a WP-hez vagy nem akarnak vele foglalkozni. -
jeni
félisten
válasz
geared #11419 üzenetére
sehogyan
mindig az az érvényes ami a matricán belül van
nálam ez van gyárilag: 059R6C9 RM-825 VAR EU HUNGARY HU CV
ezt hagyom az OTA-ra vagy a Preview for Developers-re bízva,így nem számít módolásnak.
brickm
ha mást teszel fel az heckelésnek számít és gari vesztéssel jár!
-
Clemi
veterán
válasz
geared #10805 üzenetére
Szvsz rossz lehet az a füles, Azért gondolom, mert én rendeltem pár dollárért china sport fülest, csak benéztem és még a régi BT szabvány szerint működik, (mint pl az E52 volt) de ennek ellenére megtalálja és kapcsolódik is hozzá a L820-am, sőt a zene átvitel kivételével minden funkciója működik.
-
Clemi
veterán
válasz
geared #10438 üzenetére
Avass be! Milyen beállításokat használsz? Háttérben mi futhat? 2G/3G/4G és a WiFi hogy üzemel? BT, GPS be van kapcsolva?
Nálam most vettem észre, hogy a HR alapból 3G-re kapcsolta. A Wifi megy folyamatosan, a helymeghatározással együtt. A BT csak ha használni akarom a BT fülest. Háttérben csak a Naptár és a Messenger futhat, emaileket manuálisan szinronizálom. A FB fiókból a telón kijelentkeztem, csak a Messengeren vagyok bekapcsolva online-ra. Viber Skype és hasonlók nincs.
Nagyjából ennyi az én beállításom. -
Kbali
nagyúr
válasz
geared #10304 üzenetére
Oda van írva az egyes kiválasztásokhoz:
1. interval: 15 perc után kapcsol le
2. peek: mozgatod a kezed a fényérzékelő előtt és akkor bekapcsol
3. always on: folyamatosan látszik a lezárt kijelzőnNight mode: ha kiválasztod a színt, akkor feljön a bekapcs/kikapcs időpontjának beállítási lehetősége
-
Heffi
őstag
válasz
geared #10141 üzenetére
Azt, hogy Balack maradt-e az extrák + infókban megnézheted (szerintem az maradt). Néhány alkalmazást frissíteni kell, hogy minden funkciód visszaálljon. A Lumia System Updater-el nézd át a telefont.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest