- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeroM
senior tag
válasz
old rocker #14196 üzenetére
nem tudom, én anno insiderel tettem fel azért kérdezem most már 3x is hogy van rá megoldás?
-
MeroM
senior tag
válasz
old rocker #14194 üzenetére
820 ra megoldas van insider mar nem mukodik...
-
MeroM
senior tag
válasz
old rocker #14192 üzenetére
szóval van rá megoldás?
-
MeroM
senior tag
válasz
old rocker #14190 üzenetére
Hasznaltam rajta kb egy évig. Csak mostmar nem lehet ugy felrakni ahogy akkor hogy áruházbol program...
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #14167 üzenetére
-
joysefke
veterán
válasz
old rocker #14149 üzenetére
honnan lehet olyat kapni, ami tényleg új?
-
albiosz
őstag
válasz
old rocker #14145 üzenetére
újra dohányzol?
-
joysefke
veterán
válasz
old rocker #14140 üzenetére
volt a töltőn pár órát, de nem tért magához. Hogyan tovább?
-
válasz
old rocker #14125 üzenetére
Miota a win10 van nyomatva a telefonokra , azota minden update egy kis meglepetes csomag is egyben , ha feltelepul es frissulnek az appok is , kezdhet tunodni az ember hogy epp mit bugositottak,rontottak el .
Feluletben baratsagosabb a win10 , na meg az appokat is mar csak az ala fejlesztik (tisztelet a kivetelnek), a wp8.1 is kellemes volt, stabilabb mukodesu, kevesebb szolgaltatassal,kicsit puritanabb kulsovel..
A w10 instabilitasa ellenere se mennek vissza 8.1-re.. -
albiosz
őstag
válasz
old rocker #14108 üzenetére
Mai szemmel valóban vastag és nehéz, de cserébe nálam több, mint 3 éve teszi a dolgát.
Autós tartót tudtok ajánlani hozzá?
-
ftc
nagyúr
válasz
old rocker #14101 üzenetére
Köv telom tuti vmi 2 simes lesz...
-
AldoWinnfiel
csendes tag
válasz
old rocker #14098 üzenetére
Nekem 4500-ért cserélték az USB csatlakozót.
Ennyit megért. 10k felett inkább vettem volna egy új mobilt.
De jobb így, szeretem a Lumiámat, divatból meg nem cserélek, felesleges.
-
Drag77
senior tag
válasz
old rocker #14093 üzenetére
950-nem van csak kíváncsiságból próbálnám ki az öreg 820-on
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #14080 üzenetére
Szerviz, usb aljazat csere.
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #14068 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
old rocker #14064 üzenetére
Nekem 735 w10rs1 vs 640 wp8.1 tempóban.csak msec a kulonbsag hol az egyik ,hol a másik javara. Az alkalmazások nem futnak a háttérben csak korlátozott szamban a többit csak alvoba rakja a rendszer mint ios-n illetve fagyasztva ram-van tartja de a procit nem eszi ,ellenben gyorsabban nyitja újra. Öt napja tettem fel es minden oké eddig. De nem is tudom miért ide írjuk ezt ,hisz 820-ra már insiderbol se megy fel a th2 ,mivel rp-en mar az rs1 megy es nem a th2.
Amúgy 820-on a th2 is jól üzemelt. -
Ed_007
aktív tag
válasz
old rocker #14037 üzenetére
Kösz' az értékes javaslatot.
-
tisn
addikt
válasz
old rocker #14029 üzenetére
"összetört" a kijelzőm, minden látszik rajta, de az érintést nem érzékeli
mennyi lehet a javítása? (vettem azonnal egy masikat, de a regit megcsinaltatnam a gyereknek, ha 10-15bol kijon)thx
-
válasz
old rocker #14026 üzenetére
Menj neki késsel, vagy vágd el a torkát
-
Integrale
veterán
válasz
old rocker #14026 üzenetére
Takard el a tukrot!
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #14018 üzenetére
Így van, csak előtte hozzá kell férni a rajta lévő rendszerhez, és tenni rá egy reverse meterpretert, ami aztán önállóan, fittyet hányva a helyi rendszerbeállításokra és tűzfalakra(kikapcsolásra, offline módra) megkeresi a payload-ot. De a mai világban, pláne a rootolt rendszerekkel, ez gyerekjáték.
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #13999 üzenetére
Az asszony 620-asa egyik gombja se működik.
A te esetedben a hátlapon megnézed közelről a gombok végén van egy pici kis tüske.fekete. ha az leesett\letört akkor megjavítja egy hátlap csere(nekem ez történt). ha megvan akkor gomb csere.
Igazából egy kis gyufavéggel ki tudod próbálni, hogy a gomb jó-e. -
btudos
nagyúr
válasz
old rocker #13999 üzenetére
Nézd meg a hátlap alatt a kapcsolót, hogy az jó-e, ha az se, akkor hiába cserélnél hátlapot, a gombot kell cseréltetni szervizben párszer forintért.
-
válasz
old rocker #13976 üzenetére
Azert kozel se annyira veszes a rendszer , ennyi bug lazan volt a wp8, majd az amber,black frissites utan is , inkabb megint ak aprobb de kenyelmetlenseget okozo bugok vannak , ezek kozul jo par mindenkinel, tipustol fuggetlenul ... pl @bug , aztan a hr kihagyasa miatti bugok pl nincs ikon az alkalmazashoz, vagy a sikertelen migralas miatti bug , hogy csengo , ebreszto, ertesitesi hang beallitasoknal vannak nyugok . Ezt kb 6 honap insirezes utan irom , ami 520,820,735,930-on aktivan megy . Eddig egy keszulek volt valamiert x@rkupac , az pedig a 625, azon kb fel nap w10 autan downgrade .
-
válasz
old rocker #13957 üzenetére
Azt nem irjak hogy melyik ev marciusa lenne az , de ha elkezdodik az update akkor az x40,x3x szeria kaőja eloszor a hirk szerint , es csak joval kesobb jon az x20 szeriara , ez utobbiaknal kerdeses hogy kap e uj fw-t vagy csak os frissites jon ki hivatalosan ...
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #13954 üzenetére
[link]
Az első-utsó bekezdésben a lényeg... -
Shirchy
tag
válasz
old rocker #13954 üzenetére
Az akku üzemidő miatt gondolkodom rajta.... Gáz hogy ha nem kapcsolgatom folyton ki/be a mobilnetet (szinte nulla hívás és böngészés mellett) akkor nem bír ki egy egész napot. Szóval baromira bosszant a most már botrányos üzemidő. Ergo vagy javít rajta az új rendszer,vagy másik készülék után fogok nézni. A 640XL DS-el szemezek az akksi kapacitása miatt. A 820 meg maradna tartaléknak... 640XL DS helyett tudnátok esetleg valami más telót ajánlani ami DualSim-es és megüti a 820 tudását? Max anyagi (elvi) keret 100.000Ft
-
Carryboy
tag
válasz
old rocker #13842 üzenetére
Köszönöm a tippet de nekem megfelel a gyári. Valaki linkeljen a gyári naptárhoz file-t vagy url-t ahonnan leszinkronizálja az aktuális névnapot.
Köszönöm!
-
válasz
old rocker #13827 üzenetére
Nalam flippes tok van, de neha kiveszem a tokbol aztan zsebbe, igy ejtettem pofara vagy ketszer... most meg eszem a kefet mert gyari panel nincs... valaki megerosithetne hogy a 73x nem rossz valasztas a 820 helyett ☺...
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #13812 üzenetére
Ja ja.. Köszi.. Be szoktam állítani..
De már tök mindegy.. Ez is jobb létre szenderült.. -
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13785 üzenetére
Kinek mi a normál használat. Nem lebeszélni akarom a telefonról, csak így iPhone 6-tal a zsebemben már látom, hogy mi az, ami eddig nagyon hiányzott. Pedig nem számottevően nagyobb az akkuja.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
old rocker #13759 üzenetére
Megrendeltem a T-nél a 640-et.
Kedden hozzák.Remélem, legalább olyan elégedett leszek vele, mint a 820-szal voltam/vagyok.
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13765 üzenetére
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13763 üzenetére
Valamit szerintem félreértesz. Bringázok. Nem kötelesség, mivel az úttesten nehezen okozhatok másban kárt a kis 7 kilós Cube Agree GTC-mmel.
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13761 üzenetére
Szoktam, itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy félek, hogy kesztyűben ahogy nyomkodom, kicsúszik a kezemből.
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13759 üzenetére
A kameragomb hiánya akkora hiba nálam, hogy nem merem elővenni 30-40 es tempónál (versenyszerűen bringázok) a telefont a hátamon levő zsebemből fotózni, mert kesztyűben nem fogom menet közben nyomkodni a telefont. 820-al csak 3 gombnyomás volt egy fotó: hosszan nyomtam, fotóztam, lezártam.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
old rocker #13755 üzenetére
tényleg, azt az egy hibát még mindig tartod?
a kameragomb hiánya és a virtuális kezelőszervek kicsit visszatartanak.
más hátrányt nem tapasztaltál?
köszönöm a többieknek is!
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13755 üzenetére
Nem bántásból, de 2 év használat után mit kell látni azon a vacak 3 gombon?
Amúgy az egy hibája még mindig megvan a telefonomnak, Barátnőmnél. -
hoffman_
nagyúr
válasz
old rocker #13742 üzenetére
most újraraktam megint (bár eddig is szűz volt, reinstall után raktam el pihenni) és most úgy fest elmegy így 2-3 napot. átmeneti időszakra kell csak, arra jutottam, hogy jó ez így, 10Ah powerbankkal valahogy csak kihúzom
mindenesetre köszönöm a tipped
-
hoffman_
nagyúr
válasz
old rocker #13738 üzenetére
akkor már gyári 5-ért. köszi
-
skroy
senior tag
válasz
old rocker #13733 üzenetére
Adj hozzá egy 820-at!
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13712 üzenetére
És akkor végül érdemesnek találod a nagyobb akksi vételét, vagy akkor már inkább gyári?
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #13704 üzenetére
Bocs, hogy angolul, de a bánat tudja éppen mit hogy fordítanak, én pedig angolul használom a telefonom. Nem 640-en néztem valóban. Attól függetlenül, hogy a 640 frissítéseknek voltak bajaik, nem értem, miért nincs benne, ha minden más telefonnál ott van.
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #13702 üzenetére
Settings --> Personalization --> Start és legalul. Még nem jött szembe olyan, akinél nem volt állítható.
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #13700 üzenetére
Mit értesz újrendszerű alatt? Mert a mutasson-e több csempét az továbbra is állítható, hogy legyen-e háttér, és ha igen, akkor csempénként, vagy teljes képernyőn, az is.
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #13693 üzenetére
Legyen is jobb, ha újabb..
Persze az én bajom, de engem kiráz a hideg az on-screen gomboktól.
Ezért írtam ,hogy kompromisszumot kéne kötnöm a 640-nél, de annyira nem fogott meg, hogy engedjek.. -
MK VII
veterán
válasz
old rocker #13684 üzenetére
640XL-re én is rácsábulnék csak még drága számomra..
Bár sok kompromisszumot kellene annál is kötnöm... -
MK VII
veterán
válasz
old rocker #13646 üzenetére
Bizony! Cigi nélküli avatar druszám.. ( De már nem )
-
sum-blink
aktív tag
válasz
old rocker #13572 üzenetére
Most sansztalan.
Mégis tölt. A gépen nem ismeri fel. Többire ötlet?
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #13438 üzenetére
Az átirányítás beállt, ha 3G-re van állítva, nincs gond. Már csak a térképek...
-
liquidgold
tag
válasz
old rocker #13435 üzenetére
És valóban...appok között megtaláltam a lumia tárterűlet ellenőrt. Ez már ezek szerint nem érhető el store-ból?
-
liquidgold
tag
válasz
old rocker #13435 üzenetére
Nekem is 820 van... Régebben olvastam, hogy LTEn nem lehet hívásátirányítást beállítani, olyankor át kell állítani 3g re. Nálam így működik. Próbáljátok meg
-
liquidgold
tag
válasz
old rocker #13433 üzenetére
Van beállításokban tárterület ellenőrző, de ott nem lehet állítani semmit. Én pfd szerint frissítek. 8.1 update... Nokia "részéről" cyan. (olyan mint egy korábban linkelt képen, hogy a térképeket hol helyezze el...na olyan már nincs, az éltünt már régen
)
-
liquidgold
tag
válasz
old rocker #13425 üzenetére
Leszedtem az összes térképet ami az SDn volt ( 3GB). Feltettem az előbb leírt módszerrel Magyarországot. Telefonon maradt a szabad hely ugyan annyi, ugyan itt térképek mérete maradt 4,53 MB... Értelemszerűen SD kártyán a térképek lenullázása után 4,05 GB MA ot felrakva 3,8 GB lett a szabad hely, ami megjelenik a térképeknél is, SDn 245.78 MB helyet foglal... Rövidebben: Működik rendesen
-
liquidgold
tag
válasz
old rocker #13425 üzenetére
Nekem a telefonon lévő "térképek" ugyan úgy 4.53 MB ot foglaltak Andorra után is. Már leszedtem, felrakok vmi 100 megásat megnézem újra
-
liquidgold
tag
válasz
old rocker #13420 üzenetére
Lecheckoltam
. Leszedtem Andorrát. Tárterületsegéd-SD kártya-térképek- térképek kezelése...stb értelemszerűen. Nekem SD re rakta
-
liquidgold
tag
válasz
Olyat keress, hogy tárterület segéd. Ott vannak ilyen beállítások. Külön megnyithatod a tel ill SD kártya opciót ahol mutatja mennyi foglalt... Csempekent is kirakhatod
-
Digitalis
senior tag
válasz
Tökéletesen egyetértek veled. Ez a húzásuk, nekem is nagy szálka szememben... Egyelőre [ennyi]
-
Clemi
veterán
válasz
old rocker #13384 üzenetére
Na ezért meg persze a lustaságom miatt se csinálok HR-t
-
Clemi
veterán
válasz
old rocker #13378 üzenetére
Nem tudom nálad mi történt, de nekem felment a Denim (OnTheAir) majd feltettem a Windows Insider-el az update2-t és a Lumia tárterület ellenőrző korrekten működik, pöpecül lehet kezelni a térképek helyét és magát a térkép állományt is. Mindkét frissítés után újra települt az egész rendszer, mármint az utólag telepített programok. Mondjuk az igaz, hogy az áruházban nincs sehol a program, de valahonnan mégis feltette vissza a rendszer, de ismétlem nem kábelen, hanem OTA érkezett mindkét frissítés.
-
Heller2
aktív tag
válasz
old rocker #13379 üzenetére
Miért nem próbálod meg a 8.1 update 2 feltelepíteni, hátha magához tér? Vagy a 10-et, aztán vissza, szintén a magához térés végett..
Nem tudom, hogy miket próbáltál, ezért kérdezek lehet hülyeségeket..
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #13378 üzenetére
Egész délutános nyomozás után végre kaptam egy linket, ahol tudtam írni e-mailt a mikrofosnak.
-
JamesLavelle
tag
válasz
old rocker #13357 üzenetére
Szerintem a sült kolbásszal. Azért kérdeztem, mert gondoltam más találkozott ezzel a problémával, és egyáltalán a lehetséges okokat sikerül kideríteni. Kibaszottul fölösleges szerintem itt ilyen kora reggeli sziporkákkal fölényeskedni, de te tudod.
-
válasz
old rocker #13351 üzenetére
Én már nem idegesítem magam. Mentem vissza droidra. 820 anyámé. 1520 ment apróra.
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #13348 üzenetére
Lehet, hogy majd egy javítással megoldják
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #13346 üzenetére
szerintem jelenleg sehogy
-
desolator
senior tag
válasz
old rocker #13278 üzenetére
Hát engem nagyon idegesíteni ezzel a csúnya bumszli hátlappal.
-
válasz
Bakker az lenne a nekem valo akksi, de az ara odaver... Pedig imadnam a hosszu kijelzo idot .
-
törölt tag
válasz
Lassan az egész telefon nem ér annyit.
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #13197 üzenetére
Jelenleg a telefon funkció nem elérhető az alkalmazások számára, így ha a Microsoft nem épít be ilyet, akkor nem lesz. Windows 10 -re egyelőre nem mondták, az SDK-ját nem ismerem behatóan, de nem hiszem, hogy ilyen lehetőségeket elérhetővé tettek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #13181 üzenetére
Úgx olvastam, hogy a 735, 830-ban van aktiválatlan led
-
Khan13
senior tag
válasz
Glance, csempe, értesítési központ.
Ha olyanra gondolsz, ami mondjuk hang jelzést ad X idő múlva, akkor nem hiszem. De uservoice-on lehet nekik javasolni. -
btudos
nagyúr
válasz
Glance nem eleg?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Automatikus Cavinton-adagoló ?
-
válasz
old rocker #13168 üzenetére
Nekem meg feltelepult,de a frissitesnel kapcsolathibaval leállt winen es droidon is . Az f1 meg közben szepen elrajtolt..
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #13104 üzenetére
Megrágta az idő vasfoga...az asszonyé is másfél éves, és nem muzsikál valami fényesen.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #13101 üzenetére
Amikor megvetted, még azt írtad, hogy ugyanolyan, mint a gyári. Azóta a gyárinak romlott, vagy ennek nőtt a teljesítménye ?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #13076 üzenetére
Mugen lesz az.
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #13067 üzenetére
Milyet vettél hozzá?
-
Coulson
tag
válasz
old rocker #13001 üzenetére
-
Coulson
tag
válasz
old rocker #13001 üzenetére
Mappák, vpn, mobil adatátvitel a gyorsműveleteknél...
-
btudos
nagyúr
válasz
old rocker #12882 üzenetére
Ingyenes a Here Drive+ április óta mindenre.
-
válasz
old rocker #12882 üzenetére
Emlékeim szerint a here drive + ingyenes lett a lumiakra a wp8.1 frissítés utan .
Krups
Inkabb gyujtogess es lumia 535 a 530 helyett . Az előbbiben 1 giga ram ,vaku ...stb . -
Clemi
veterán
válasz
old rocker #12785 üzenetére
Azzal az adatforgalom kapcsolóval csak egy bajom van
Pont arra való aminek hívják, vagyis adatforgalom ki/be én pedig állandóan bekapcsolva tartom, csak a 2G/4G között váltok, attól függően akarok-e böngészni, valamelyik közösségi oldalon olvasni, böngészni, csevegni.
Ha totál kikapcsolom az adatforgalmat, egyrészt semmilyen üzenetet nem kapok meg, másrészt az élő csempék megszűnnek élő csempének lenni, vagyis butafonná válik a telefon.
Egy 2G/4G(3G) kapcsolónak jobban örülnékA mappázást meg én is próbáltam még a GDR1-el, de nem egy akkora durranás.
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #12702 üzenetére
Ahogy brickm is írta, a fejlesztőnek semmi köze az áttekinthetetlen oldalhoz. Ők azt készítik el, amit mondanak nekik, és semmi beleszólásuk a dologba, főleg ilyen cégnél. A bugok viszont már rajtuk és a böngészőn múlnak.
-
tkesy
őstag
válasz
Hát nem azért, de szvsz nem ez a legnagyobb gond a T oldalaival, hogy áttekinthetetlen, hanem pl az, hogy tavaly augusztus óta nem lehet belépni az online önkiszolgáló ügyfélszolgálatukra... ami hazánk legnagyobb IT / mobil szolgáltatója esetében nem kicsit gáz...
-
brickm
őstag
válasz
Szia!
Az esetek többségében ha egy weboldalt át kell formálni a szoftverfejlesztőknek a kinézetbe és struktúrába eléggé minimális beleszólásuk van sajnos.
A megrendelő általában rendel egy megjelenési tervet egy erre szakosodott cégtől, akik megtervezik a logókat, illetve a weboldal designját nagy felbontásban, majd ezt kapják meg a szoftverfejlesztők, hogy "Na így nézzen ki!"Hányszor könyörögtem már jómagam is a megrendelőnek, hogy de ne úgy rendezzük már el a cuccait, ahogy mondja, mert ennek semmi értelme....de mintha egy lónak imádkozna az ember(tisztelet a kivételnek.ami ritka)
Üdv, másodállásban szoftverfejlesztő vagyok. -
Clemi
veterán
válasz
Ne csüggedj, nyomkodd kicsit tovább az oldalt, és nagyon figyelj az elrejtett halványabb szövegekre gombokra
Megvan az az infó, bár az kétségtelen tény, hogy akartam írni egy javaslatot a weboldal tulajdonosnak, hogy milyen határidőn belül zavarnám még az épületből is ki az oldal fejlesztőit, néhány százezres büntetés megfizettetése után, de képtelen voltam megtalálni a linket
Igen igazad van. Nem ma kezdtem a böngészést de ez az összehányt kritikán aluli fos weboldal mindent visz. -
Rob700
senior tag
válasz
old rocker #12634 üzenetére
Van benne pár jó dolog. Az 520-ra már feltettem. Mobil adatátviteli kapcsolót be lehet tenni a legördülő gyorsmenübe. Mappáthatóak a csempék meg Elvileg gyorsabb lett vele az IE és a szövegbevitel. Majd ha a 820-amon fent lesz akkor biztos több dolog is feltűnik majd...
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #12613 üzenetére
A lefordítom némítást elvileg natívan tudja a 820
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #12613 üzenetére
Nekem nem némítja a hívást ha pofára fordítom...
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #12594 üzenetére
pont ezt hallgattam amikor megnyitottam a linked
-
albiosz
őstag
válasz
old rocker #12594 üzenetére
-
válasz
old rocker #12587 üzenetére
.. nehogy aztán lemerüljön!
-
Shirchy
tag
válasz
old rocker #12464 üzenetére
A 2500mAh-s akksihoz kell valamilyen szoftveres hombukolás,hogy rendesen felismerje a kapacitást, vagy simán kezeli a teló alapból?
MPJ akksi, vagyis ez?
-
válasz
old rocker #12443 üzenetére
Nalam a gyari akksival sem megy el napot,igaz erősen ki van hasznalva a telefon.
Csak egy nagy hibája ...!
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #12403 üzenetére
Amit már írtam,hogy semmi más app nincs feltelepítve a gyári appokon kívül. Szóval tényleg csak telefonálásra meg néha kis netezésre használom és így sem bírja 1 napig... Akkuval lehet gond?
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #12396 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
"Erőt" merítek belőle hátha jobban bírja a strapát az én kis ketyerém aminek mint tudjuk van egy nagy hibája! -
tisti1965
aktív tag
válasz
old rocker #12395 üzenetére
miért kellene vele vigyázni? mert.....jó?
több mint 1 éve használom,mint átlag user /fb,net,levelezés,zene,játék,....stb/
csak ajánlani tudom! -
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #12358 üzenetére
Se nálam, se páromnál nem húzza tovább 12-14 óránál, pedig meló közben nem is nyomkodja. 2 hibája van ennek a telefonnak : az egyik a borzasztó gyenge akksi (a leggyengébb, amivel eddig telefonban találkoztam), valamint a mindenki által ismert nagyon nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest