- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Plazmacucci #13697 üzenetére
Alapvetően egy szinten vannak.. Az újabb programokban játékokban sokkal jobb a 305-ös.
"Az Adreno 305 már egy fejlettebb architektúrára épül, Open GLS3-at használ, szemben a 225-ös Open GLS2-esével, ám jelenleg az ebben rejlő pozitív erőket igen kevés (vagy még inkább semennyi) játék, vagy program tudja kihasználni, így a valóságban inkább egy szinten van a 225-össel, mintsem felette.
A benchmarkokban viszont sokszor 2x, esetenként majdnem 3x annyi pontot kap 3D-re, mint az OneS-ben 225-ös. Mindez persze annak (is) köszönhető, hogy az erősebb GPU-hoz kisebb kijelző felbontás tartozik. Így a benchmarkok többségében is felül kerekedik az SV az S-en.
Vannak olyan 3D-s teszt programok, amik már ismerik az újabb szabványokat, ezekben az Adreno 305 felül kerekedik a 225-ösön, ami viszont még a régebbiek alapján mérnek, illetve nem veszik figyelembe az újat, a 225-öst hozzák ki győztesen.
Visszalépésről, vagy teljesítmény csökkenésről azonban semmiképp nem beszélhetünk az Adreno 305 esetében. Sőt, aki most vásárol készüléket, még jobban is járhat vele, hiszen a fél év múlva megjelenő játékok egy része már Open GLS3-at használhat, és ezen játékok futtatásánál bizony nagy előnyre fog szert tenni az Adreno 305." -
MK VII
veterán
válasz
Plazmacucci #13695 üzenetére
Én nem tudom, hogy gyorsabb-e csak a kolléga írta én meg elfogadtam..
Nekem tökéletesen megfelelő a 820 csak kijelzőt kell hozzá rendelnem. -
Burki
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13687 üzenetére
Bocs, én olvastam félre. Az valahogy kimaradt,hogy összetört, és azért cserélted ki.
Egy próbát azért megér, hátha nem veszik észre,hogy hozzányúlt már valaki.
-
csabi94
őstag
válasz
Plazmacucci #13687 üzenetére
Szerintem egy próbát megér. Én annó kérdeztem ezt valamelyik Nokia Care-ben, és nem mondták, hogy gond lenne, annyit mondtak, hogy eredeti legyen az alkatrész, és akkor cserélik, ha jól emlékszem.
-
Burki
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13683 üzenetére
Ha még garanciális, akkor miért otthon estél neki? Szerintem garanciális javítást biztos nem fognak rajta elvégezni,ha otthon már bütyköltél rajta, de kívánom, hogy ne legyen igazam.
Csütörtökön adtam le az enyémet a Telekomnál, decemberben jár le a garancia a garijegy alapján. Annak ellenére, hogy a Telekom honlapján 1 év garit írnak, minden gond nélkül átvette az ügyintéző a telefont, felvette a jegyzőkönyvet,és ingyen eljuttatják a szervízpontba, illetve ki is fogják szállítani ha elkészült. 15 napot mondtak rá.
-
tisti1965
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13352 üzenetére
Mi lesz az új telód?
-
schlecker
tag
válasz
Plazmacucci #13332 üzenetére
Köszönöm.
Megoldódott. -
Kbali
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13311 üzenetére
Már kaptál választ mástól, csak megerősítem, hogy nekem ingyen volt, mert garanciális a készülék. Amúgy nem betört, hanem beégett.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #13324 üzenetére
Nem kell másik telefon. Elutasítja a pin kérést, utána a beállitásoknál engedi kikapcsolni.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
Plazmacucci #13311 üzenetére
Nekem 18k-ért cserélték a Debreceni Nokia Care - ben.
-
gabee82.0
tag
válasz
Plazmacucci #13313 üzenetére
Úgy néz ki!!
-
Kbali
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13309 üzenetére
Én már cseréltettem, most fogom másodszor, de még garanciális, ezért Nokia Care-be vittem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13242 üzenetére
Valamennyi világítása azért van, vaksötétben látszik (másképp nem lenne a mura effekt).
-
válasz
Plazmacucci #13237 üzenetére
Az ips-en is.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Plazmacucci #13228 üzenetére
Láttál már 625-ös vagy 720-as Lumiát ? Na az nem cb-s kijelzővel van szerelve. Nem kicsit látszik meg a különbség....
-
válasz
Plazmacucci #13228 üzenetére
Ok ... Nem a clear Black displayt firkantottak oda ? Mert az Nokia szabadalom.
-
válasz
Plazmacucci #13226 üzenetére
Sokat hozza ad,volt szerencsém oem touchpanellel cbd nélküli volt,es nem volt olyan szep mely fekete ,mint a gyarival ami rendelkezik polarizációs szűrővel. Mondjuk az meglepett hogy nem az lcd-n van a fenyszuro réteg ,hanem a tapi panelon. A clearblack amoledrol meg nem is hallottak,az mi a szösszenet?
-
válasz
Plazmacucci #13224 üzenetére
En sem panaszkodok a.820 tempojara,teszi a dolgát es.eddig semmi nyugje nem volt, a kijelző témához annyit fűznék hozza.,hogy ha nincs egymas mellett a.ket tipus a.cene se.venne.eszre. Kiveve 625,mert annak az ips panelje hmmm hagy kivanni valót maga utan. De egy ips cbd-vel ,nagyon vállalható kategoria. Annak csak a bovithetetlenseg hiánya es.szamomra a.merete gond ,830 is emiatt hullik ki a rostán. Nalam max 4.5 col.
-
MK VII
veterán
válasz
Plazmacucci #13213 üzenetére
Hát már beletörődtem,hogy kompromisszumot kell kötnöm. És nagyon valószínű,hogy amoled téren kell kompromisszumot kötnöm,de a többiből nem engedek. Glance fontos, dedikált alsó gombok fontosak, elfogadható minőségű kamera,mert a 820 a béka segge alatt volt kamera szinten (fakó élettelen gyenge minőségű képek),4,5"-5"-os kijelző, nem 1 napos akkuidő.
Azt hiszem tényleg várnom kell úgy fél évet ezzel a telefonvásárlással. Hátha kiadnak valami értékelhető telefont Microsofték.(#13214) Lackooo84
"Nincs az új amoledes lumiákban sem glance? De szar..."
Remélem kérdés szinten marad ez,mert butaság lenne glance nélküli Lumiát gyártania a Microsoftnak. Nagyon sokak használják a glance-t sőt nekem pl kifejezetten fontos,mert a munkám mellett nem tudom taperászni a telefonom,hogy megnézzem az időt vagy,ha nem figyeltem, megnézzem hívott-e valaki. -
csabi94
őstag
válasz
Plazmacucci #13211 üzenetére
Nincs Glance...
-
MK VII
veterán
válasz
Plazmacucci #13160 üzenetére
Nincs bennem semmiféle elfojtott indulat.
-
MK VII
veterán
válasz
Plazmacucci #13150 üzenetére
Beszélni madzsar? Mert,ha igen akkor kérlek fejtsd ki,hogy mi a problémád..
Tököm tele a hülye bullshit szöveggel. Beszéljetek már magyarul,ha magyarok vagytok.
Ha meg nem tudod megfogalmazni amit írni szerettél volna akkor menj vissza az elemibe, szívesen fogadnak biztos, cuccika.. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13070 üzenetére
Hogyne menne, minden megy, ami live csempés, meg ami push üzit jelenít meg. Időjárás, viber, insider, messenger, facebook, minden.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Plazmacucci #13058 üzenetére
Nem az árról volt szó. Amúgy a 820 új árához képest sehol sincs a 830.
Most nézem, hogy sufniboltban már 64-ért az emberhez vágják. -
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #13053 üzenetére
Ez így van...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13031 üzenetére
nem vonja kétségbe senki, de én sznob vagyok, és szeretem ha az van ráírva valamire, amit látni kívánok.
-
Atiballer
csendes tag
válasz
Plazmacucci #12982 üzenetére
Köszi, a hosszú várakozás megoldotta a problémát.
-
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci #12914 üzenetére
az asszonynak is van kettő...de a 620-on kevésbé kényelmes, mint a 820-on. De én ezzel úgy vagyok, hogy inkább legyen kicsitt vastagabb a gépem, minthogy összerepedjen az első koppanásnál.
Ja. 2napos volt a telefonom, amikor céges bulin elejtettem 2x egymás után. Már akkor csodálkoztam, hogy nem lett baja, de másnap reggel elejtettem még 2x otthon is...Nekem PCB mintás van.
-
Kercsi17
tag
válasz
Plazmacucci #12896 üzenetére
köszönöm szépen kikapcsoltam, még a végén lesz egy jó telefonom
-
Kercsi17
tag
válasz
Plazmacucci #12894 üzenetére
Köszi, az akksit "kitámasztottam" kíváncsi leszek rá, hogy ez megoldja-e. A másikat nem igazán találom, de az a baj, hogy nem is tudok olyankor belemenni a beállításokba mivel a képernyő a 4 szeresére nő, akkor jelenleg ugye 1/4-edet látok az igaz képből és lapozom jobbra akkor a csempék jobb alsó részéhez teker csak. Ha legközelebb csinálja ezt majd csinálok róla videót vagy fényképet úgy talán könnyebb lesz elképzelni.
-
Burki
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12862 üzenetére
Áh, a tesztverzióval biztosan nem fogok szenvedni, de ez egy jó hír, köszönöm a választ.
-
Khan13
senior tag
válasz
Plazmacucci #12778 üzenetére
Ácsi, attól mert más OS-t raksz rá, a firmware marad. Az egy teljesen különálló szoftver. A Nokia only alkalmazások meg kiolvassák milyen firmware van telepítve és ennyi, azok is a Store-ban vannak, max nem listázza vagy nem engedi telepíteni. W10-en gyakorlatilag biztos, hogy minden eddigi alkalmazás működni fog. A WP7-esek is mennek 8.1-en pedig ott teljes architektúra váltás volt, de a Silverlight támogatás maradt, itt pedig nem erről van szó.
-
válasz
Plazmacucci #12778 üzenetére
A Nokia only cuccok kulon is letölthetőek ,remélhetőleg a wp10 lefele kompatibilis marad. Amit a fw-vel bukunk,azok az új os alá való új driverek. A cuccok mar lumia camera...stb neven letölthetőek most is ,pl a sys app pusherrel.
-
MK VII
veterán
válasz
Plazmacucci #12755 üzenetére
Próbáltam én már mindenféle lejátszót,de a gyári az ami bejön csak ez a rohadt zenelista ne lenne ennyire elb@szva benne
-
Khan13
senior tag
válasz
Plazmacucci #12730 üzenetére
Újraindítás? Itt szépen működik.
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #12611 üzenetére
Sziasztok én még Sosem találkoztam ilyennel pedig mindig a 1520-ra kelek
-
tisti1965
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12588 üzenetére
nem az a legnagyobb hibája!
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #12517 üzenetére
Olvastam egy-két hibáról de anno a 820-ról is írtak minden félét (kijelző beégés, kamera ragasztó elengedés stb...) nekem totál hibátlan már 1,5 éve...
-
anorche1
őstag
válasz
Plazmacucci #12474 üzenetére
Minden esete töltőn van, majd reggel mielőtt lehúznám mindig újraindítom.
(#12475) MK VII
Wifi -t egyből kinyomom ha elmegyek itthonról és 4g -t a csomagom nem is támogatja.(#12476) Kbali
Kár hogy nem navigáltam, azzal még ennyit se bírna. Csak zene, a fórum böngészése és néha egy rövid facebook chat.A legjobban az IE húzza nagyon az aksit
Majd talán a win10 -ben javítják.
Szerencsére a suliban tudom tölteni a telót, így ez a merülés annyira nem zavar.
-
válasz
Plazmacucci #12445 üzenetére
Hat sajna azt elqrtak ,de a tobbi részével elégedett vagyok,na meg van autós töltöm....
-
Kbali
nagyúr
válasz
Plazmacucci #12391 üzenetére
Nem csak akkor, hanem kb. a zoom használata is exponenciálisan rontja a képminőséget.
-
MK VII
veterán
válasz
Plazmacucci #12378 üzenetére
A 1520-nál mi nem kétkezes meló?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Plazmacucci #12352 üzenetére
31, de nincs készleten
-
csabi94
őstag
válasz
Plazmacucci #12350 üzenetére
Mi mi mi mi mi? Ez engem is érdekel!!!!
-
anorche1
őstag
válasz
Plazmacucci #12322 üzenetére
Nem hinném. A színt, illetve az szürke árnyalatot folyamatosan változtatja. Más lumia 820 tulajt nem ismerek, nem tudom leellenőrizni. De annyira nem is érdekel. Majd a gari lejárta előtt "véletlenül" egész este menni fog a waze, aztán meg elviszem kijelzőcserére.
-
touchscreen
tag
válasz
Plazmacucci #12308 üzenetére
Oda van írva, szerintem el tudod olvasni
Neked bullshit, másnak működött. Nem kell megpróbálnod, viszont más lehet, hogy megpróbálná.
-
ecology_83
tag
válasz
Plazmacucci #12282 üzenetére
Megnyugodtam akkor, hogy az kellett, nem vmi hülye Microsoftos aktiválós telefonálós jelszó.
Természetesen semmi személyeset nem mentek a felhőbe... -
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci #12204 üzenetére
Nálam majdnem egy egész évet ment reset, meg minden tisztogatás nélkül, mire felment rá a 8.1 pfd és nem volt vele akkuidős gond, inkább a menü kezdett el szaggatni már.
Akkor reszeteltem le, majd végül jött a független magyar rom rá, meg a gdr1 beta.
Szerintem inkább jött ki egy-két széria gagyi akku, vagy ilyesmi. -
albiosz
őstag
válasz
Plazmacucci #12089 üzenetére
Annyiért akkor is ajándék az a cucc.
Hasonló árú droidot körberöhögi.
-
Khan13
senior tag
válasz
Plazmacucci #12083 üzenetére
Abban is van valami. Nem rossz az 520, de nyilván alsóbb kategória (van a családban 2 is). Rászánjuk azt a pénzt, csak olyan helyre szeretném vinni, ahol jól cserélik, amit kell, és lehetőleg nem egy hónap alatt (bár van egy öreg Samsung Wave Y addig). Nem szeretnénk úgy járni, hogy nem mindenhol érzékel, meg bevilágít és társai...
-
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci #12026 üzenetére
Én egyedül a Google féle hangoutsot hiányolom
az Im+ most nem egy lassu f. S.
Teljesen jo csak a reklám mentes változat 1100 ft. -
Enzo_86
tag
válasz
Plazmacucci #12028 üzenetére
Én előtte L800-at használtam, azon valóban lassabb volt az IM+ mint L820-on (glom a hardver miatt). Azért nem a legjobb, de végszükségnek éppen megteszi...
A 930 valóban iszonyat jól néz ki, és a tudása is király!
Nekem egy nagyon nagy gondom van ezekkel az új telókkal! Miért kell csak péklapátot gyártani? Nekem ez a 4,3-4" a max ami használható,tárolható,fogható! -
tisti1965
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12028 üzenetére
930 szuper lehet amit olvastam róla.meglesem élőben,de még nekem nagyon drága 😞
-
tisti1965
aktív tag
válasz
Messengert használok sűrűbben,semmi gond. Viber is működik,de nem használom folyamatosan,de amikor kellett jól ment nálam
-
Enzo_86
tag
válasz
Facebook Messenger van. Sztem a Viber nem épp a legmegbízhatóbb, nem mindig jelez. Én amit használok leginkább az a Whatsapp,az idáig még mindig rögtön továbbította,ha jött üzenet.
Hangouts nincs, én pl IM+-ot használok a kiváltására. -
tisti1965
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12024 üzenetére
Én csak 830/930-ra cserélném,de nem vagyok benne biztos,hogy azoknak is csak egyetlen hibája lenne 😊
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #11884 üzenetére
Változó a teljesítménye, néha meg laptopon visszanézve tök jó képeket csinál...
-
válasz
Plazmacucci #11878 üzenetére
Az uzemidovel nem sokat lehet kezdeni, amit csak lehet tilts a hatterben valo futtatasbol, nalam hatterben csak viber,skype,gmail,hotmail,browser van engedve, na meg a takarekos uzemmod. A kamera nalam annyira nem veszes , megfelelo fenyviszonyok mellett erre kepes
Ez utobbi a nokia panoramaval keszult. -
brickm
őstag
válasz
Plazmacucci #11859 üzenetére
Sima 8.0-n van.
A wifi beállításoknál.8.1-től nincs, de nekem akkor se merül gyorsabban,ha egész nap megy.(általában egész nap megy)
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #11859 üzenetére
nincs.
-
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11739 üzenetére
nincsen wp-re szerintem...
de másnak is is csinálja ezt a viber?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Plazmacucci #11667 üzenetére
Ok köszönöm!
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Plazmacucci #11665 üzenetére
OK, de hogy? Menübe kell kikeresni valami "gyári beállítások visszaállítás" szerűt? Adataiból mit kell menteni, mi marad meg ezután semmi? Egyáltalán nem vágom ezt a telefont, én ios-t nyűzök.
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #11636 üzenetére
igen cserélik a belső házat nekem is lötyögőt,béleld ki egy kis papírral és OLÉ!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Ha világos kép jelenik meg az AMOLED kijelzőn, akkor magasabb a fogyasztása, mint az IPS-nek.
Egyébként a kettőt nehéz összehasonlítani ilyen téren, mert az IPS fogyasztása csak a fényerőn múlik, míg az AMOLED-é meg attól, hogy mit jelenít meg.
Szóval tisztán fekete kép esetén az AMOLED fogyaszt kevesebbet (hiszen ilyenkor gyakorlatilag ki van kapcsolva), míg tisztán fehér kép esetén meg az IPS fogyaszt kevesebbet.
Ezek persze szélsőséges esetek, de a lényeg benne van. -
Gymnova81
tag
válasz
De igen, elvieg az AMOLED fogyaszt kevesebbet, vagyis kellene. Az akksi zörgés nem jó, valami nem okés a hátsó panelednél. Egyébként még annak idején írták sokan hogy levált a kameránál lévő optika védő lencse panel (na ezt jól megaszontam), de nekem még sosem vot bele bajom.
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #11615 üzenetére
-
Kube
senior tag
válasz
Plazmacucci #11499 üzenetére
Én ebben a pillanatban húzom rá, reméljük minden rendben lesz
-
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11487 üzenetére
Igen, mert az ilyeneknél gigákat nyersz, van is 4GB szabad helyem a belső memóriában úgy hogy minden fent van...
(#11490) egykori : fentebb írtam hogy nekem is ennyi volt..
Csak győzze mindenki beállítani, lesz 1-2 nap teszt az tuti... -
Sabre
őstag
válasz
Plazmacucci #11484 üzenetére
Az a 8.1 install előkészítője az a pici. Az fel és utána indulhat a 8.1 install, nem lesz rövid.
Közben a 8.1 install után megvolt a reset, restore.
2 helyett 4.7GB free a 8-ból, de erre még rájönnek az appok mert azokat ugye lehúzza most egyenként.Viszont lehet választani, hogy appok is mehessenek az sd kártyára.
Ez az jelenti, hogy ha 2-3 gb helyed van és egy 5-800mb / 1GB körüli játékot le akarsz tölteni, végre nem az lesz hogy bocs nincs hely miközben 25GB helyem van még az SD kártyán? -
Khan13
senior tag
válasz
Plazmacucci #11459 üzenetére
Az a gyorsabb is egyén függő. Amúgy ha nem lett volna a BitLocker bug, akkor nem kellene gyalulni (ahogy nem is kötelező, mert jön majd oda is a Cyan). A végleges frissítések kerülnek fel, ha végleges alatt az RTM-et érted. A különbség az, hogy PfD-vel külön kapjuk meg az RTM utáni frissítéseket, amik nagyrészt az OEM-ek visszajelzései alapján készülnek. Tehát az Update 1 amit egy hete le lehet tölteni az RTM, amivel az új telefonok is jönnek, a mostani frissítés rá egy post-RTM, amit ők is külön fognak leszedni (aztán egyszer majd lehet olyan készüléket is kapni, ami már ezt is tartalmazza).
Szerk.: egyén függő alatt azt értem, hogy ki miket telepít, mire használja és mennyit, eltér a tapasztalata. -
Khan13
senior tag
válasz
Plazmacucci #11457 üzenetére
Mi nem ér meg mit? Ha arra gondolsz, hogy ezért visszalépni 8.0-ra és újra fel a végéig, meg a nem visszaszinkronizálódó dolgokat újra beállítani, ligineket megcsinálni, akkor kinek mi. A 820-ra valóban nem hoz annyi újdonságot (bár sokaknak javul az üzemidő), hacsak nem használna olyan BT eszközt, hogy rászánjon erre pár órát.
Hogy jött ide a második mondat? Bocsi, kicsit most nem jön át -
old rocker
veterán
válasz
Plazmacucci #11399 üzenetére
mint korábban írtam, vannak rajta jó dolgok, de -hathuszason - drasztikusan csökkent az üzemidő. Úgyhogy a trémobilos 820-ra valszeg akkor sem rakom fel, ha elérhető lesz...
-
trobi28
addikt
válasz
Plazmacucci #11396 üzenetére
OTA -n mindig később jön.
Központi szerverről hamarabb tudja szedni a frissítő program. -
trobi28
addikt
válasz
Plazmacucci #11392 üzenetére
[link]
Ez azskroy: Az is jó de az nem NSU
-
skroy
senior tag
válasz
Plazmacucci #11392 üzenetére
Nokia Software Recovery Tool.
Telót rádugod a gépre, a program felismeri, automatikusan a legfrissebb hivatalost pakolja fel.Nem NSU, elírtam
-
válasz
Plazmacucci #11343 üzenetére
Nalam most is 1/2 nap , igaz adom neki az ivet , 2 ora net, kb hasonlo mennyisegu jatek, a hatterben fut a viber, skype,facebook, 3 email fiok szinkronja es az idojaras ... mondjuk ha nem jatszok es netezek csak nemi beszelgetes van akkor 1.5-2 nap biztos hogy meg van ...
Mas fenykepezesre a one shot progira is ra probaphattok, egesz korrekt es ingyenes , a fizetosek kozul a creativ camera is egy jol sikerult darab. Hasznalhato dropbox kliensrol nincs tudomasotok veletlenul ?
-
Rob700
senior tag
válasz
Családban Mindkét 520-ason Cyan van de egyik sem merül gyorsabban mint Black-el...
-
old rocker
veterán
válasz
Fogalmam sincs. Az enyém igen mérsékelt használat mellett: napi 5-10 telefon, 2 fiók levelezése 30 percenként állandóan csatlakoztatott wifivel, időjárás frissítéssel, fé-1 óra index stb. netezéssel,lbattery statusz élőcsempével most pl. 44 órája megy folyamatosan, 46%-on áll az akksi.
De nem fogom rá felrakni a 8.1-et...
Az ápgrédelt hathúszas most 18 óra után 64 %-on van, hasonló használat mellett. Kivéve: ezen ritkábban telefonálok. A feleségem 620 Lumiája 17 óra után 96%-on van. Nincs ciánozva, nem is lesz.
Az E52-vel szívtuk meg egyszer, jÖtt egy upgrade, csomó bugot kiszűrtek, új alkalmazások, örültünk, de csak pár napig. Utána kiderült, hogy egy töltéssel max. 3 napig bírja, a korábbi 5-6 nap helyett.
-
Sabre
őstag
válasz
akkor ezért csökkent le mostanában drasztikusan az aksi idő...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
-
válasz
Plazmacucci #11330 üzenetére
Az enyemen tan 2 napig volt wp8 aztan ugrott is ra a pfd 8.1 , nem tudom placebo e de nehany frissites utan a 8.1 furgebbnek tunik a wp8 blacknel. Nalam csak akkor volt lassu a keszulek amikor az sd-re raktam az appokat.
-
válasz
Plazmacucci #11328 üzenetére
Hala nálam nincs toltogetes... Egybol belép a menübe.
nem rakhattal fel valamit ,ami bekavar? Ez win,lelke van ,néha meg kell rugdosni
. Amugy nalam a telefon wp8.1 pfd,a gdr1 nincs rajta..
-
válasz
Plazmacucci #11325 üzenetére
Passzolom amit irsz,eddig az l820-al a fenti gondba.meg nem futottam bele. Hasznalok droidot is ,igy van arról tapasztalat hogy mennyire is tud néha.docogni . De pl próbálj ki egy lg f6-ot meg egy lumia 820-at kb azonos hardware, de az lg kevesbe mukodik gördülékenyen,vagy Galaxy ace3 ...stb. Az meg hogy a gyártó sara e vagy sem tudja a banat...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Plazmacucci #11325 üzenetére
Én se. Droidon ellenben egy tárcsázó elindítása képes volt összeomlasztani a rendszert. (cm 10.2)
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Plazmacucci #11318 üzenetére
Elrontottad. A cikk után teljesen használhatatlan a wp, és nem éri meg pénzt fektetni bele
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #11243 üzenetére
neked beépített embereid vannak a T-nél
-
skroy
senior tag
válasz
Plazmacucci #11243 üzenetére
Az volt ám a jó vétel. Én 1 hónapja 40-ért vettem, az se olyan rossz, főleg így, hogy már nem is kapható
Amikor T-s 620-am volt, az kapta meg a Black-et utolsónak. Most 820-al és a Cyan-al lesz ugyanez. Szóval elnézést, én tehetek róla, hogy nem jött még ki, ne haragudjatok
-
HaZse
őstag
válasz
Plazmacucci #292 üzenetére
Ha tavaly, vagy tavalyelőtt elég volt a 4,3-on a 800x600-as felbontás, akkor vajon mi változott?
Csak az igény nőtt meg, de az emberi szem idővel nemhogy javul, inkább romlik. Ezért nem értem és az ilyen pixelvadászokat, hogy őket zavarja a "szőrösödés"........
Én jobban örülök a kisebb felbontásnak, mert azért a pixeleket mozgatni kell, ahhoz meg teljesítmény kell és ahol tljesítmény kell, odaa erősebb akku, vagy kevesebb üzemidő passzol. Nem beszélve a játékokról. Mivel nagyobb felbontásnál már a GPU-hoz társított RAM méretét is növelni kell, hogy a bufferelés meglegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest