- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nundee K.
tag
"zsírsámán", "DJosef", "szika87"
Köszönöm a válaszokat! -
zsírsámán
senior tag
válasz BubuRoland #11596 üzenetére
a hivatalos fb app van amikor jelez, ha kapsz értesíést, de elég kiszámíthatatlan (Nekem az utóbbi időben egyre többször jelez). Azt, hogy a neved mellet telefon legyen, nem tudom hogy hogy kell, de nem az a lényeg, hogy elérhető legyél? Nem mindegy hogy egy telefon van ott vagy egy zöld pötty?
-
Zol01
tag
válasz ASUSSACAHD #11568 üzenetére
Köszi!
Sajna a minap nekem csak a zenehallgatástól is kifagyott, azóta még nem mertem kipróbálni!. -
BubuRoland
tag
és facebook alkamazásban tudna nekem segíteni valaki? olyan kellene ami jelez ha van vmi értesítést kapok, és amin chaten telefonjel van a nevem mellett!
-
BubuRoland
tag
válasz Pálin(t)ka #11594 üzenetére
köszi!
-
Pálin(t)ka
tag
válasz BubuRoland #11593 üzenetére
IE-n a további opciókon belül van.
-
BubuRoland
tag
válasz Pálin(t)ka #11592 üzenetére
hát nem vagyok valami nagy penge, csak szoktam látni másoknál hogy megosztanak ilyeneket!
-
Pálin(t)ka
tag
válasz BubuRoland #11588 üzenetére
IE-ről vagy az FB apptól?
-
Gabor970
addikt
válasz ronson #11589 üzenetére
Lehet igazad, azt még nem próbáltuk, de logikus. kis visszatartó erő, hogy sokat olvas sötétben, ami olvasót felérek anyagilag, abban nincs segédfény. Persze mindent meg lehet oldani, szándék kérdése.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BubuRoland
tag
sziasztok! kis segítséget kérnék! hogyan tudok facebookon helymeghatározást megosztani lumia 800ról?
-
szika87
aktív tag
válasz kolosanyi #11585 üzenetére
Hát igen nem a legjobb forrás, bezzeg a régi galaxy S-em voodoo soundal de szépen muzsikált kár hogy a lumiákba nem tettek wolfson hangchipet, de úgy tűnik nem is akarnak változtatni mert a gsmarénán a 920nak is trágya a hangzása.Egyébként szerinted sokat javítana a jelenlegi lumián egy külső erősítő,pl Fiio?Vagy sokat nem dobna rajta az sem..?
We are here for a good time, not a long time.
-
Gabor970
addikt
válasz DJosef #11584 üzenetére
kb két hónapja van 800-am. Első okostelóm, pár napig el akartam adni, vissza nekem a butatelefont! Persze már megszerettem nagyon. Nekem pont ez az oprendszer kell, a droid sosem tudott megtetszeni, fiamnak van az.
Még nem volt a kezemben 820. A 800-am gyakorlatilag lenyúlta az Asszony, állandóan azon olvas, mióta beszereztem vagy 800 epub könyvet. Mondjuk a 820 neki még jobb lenne a nagyobb kijelző miatt, engem meg érdekel a WP8 oprendszer. Nehéz ügy, hacsak el nem adom a 800-at, nem lesz két 820 az tuti.
Jahh, ez az OLED igazán gyönyörű, a 820 is OLED, de a 920 nem az. Hmm, az akkor miképp jobb kijelző a felbontást leszámítva? A felbontás növelésének nem sok értelmét látom ekkora méret esetén, még a 800-ason sem azért olvashatatlan egy méret alatt a szöveg, mert kicsi a felbontás, hanem szimplán nem látszik már.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
kolosanyi
veterán
válasz DJosef #11578 üzenetére
Na most akkor képzeld el egy felsőbb kategóriájú fülessel, fejessel, meg jó forrással milyen a zene. Teljesen más élmény, akár már egy belépő füles, mint a tartozék kacat...
szika87
Hiába lossless, ha a telefon nem jó forrás. Amúgy is könnyen megállapítható egy vakteszttel, hogy mennyi különbség van. -
szika87
aktív tag
válasz DJosef #11578 üzenetére
Az agybadugós volt hozzá nekem de nem estem hasra a hangjától,gyenge és kényelmetlen.Most cseréltem le egy noontec zoro fejhallgatóra ezzel gyönyörűen szól, bár hozzáteszem a legtöbb zene a telón veszteségmentes,a néhány mp3 ami rajta van meg 320kbs.Még ígyse az igazi de már bőven vállalható, jó forrás kell és jó hangkeltő
-
Gabor970
addikt
nem bírok magammal, annyira AKAROK egy 820-ast!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
DJosef
őstag
Tegnap vettem a telohoz egy seinnheizer cx 275s mikrofonos agybedugos fulest. Azt gondoltam, hogy lesz kulonbseg a gyari es az uj fules kozott de ez valami uber kiraly. A lenyeg ,hogy nem arcoskodni akartam az uj fulessel ha nem akik a hangszinszabalyozot hianyoljak azoknak azt tanacsolom csereljek le a gyari fulest egy picivel jobbra. Egyebkent a gyarival sem szolt botranyosan sztem. Mindenkinek tovabbi szep vasarnapot es minel hamarabbi 7.8 frissitest
Forget about it
-
badmad
senior tag
válasz szabimaci22 #11531 üzenetére
Hello!
Itt van egy alternatív módszer ez alapján lehet frissiteni a telód 7.8-ra ...de a gari ugrik sajna!!!
Én felraktam mert nekem nem garis külföldi telóm van...most próbálgatom...[link] -
Nundee K.
tag
válasz ASUSSACAHD #11570 üzenetére
Alapvetően az a gond, hogy nem csak böngészés+zenehallgatás közben képes lefagyni.
Nekem már fagyott le úgy is, hogy nem neteztem, csak engedélyezve volt a 3G hálózat (gondolom épp frissítette az egyik weather app-ot) .Más téma: valaki tapasztalt mát olyat, hogy a telefon "háza" a power gomb és a kijelző közötti részen (kb. 1 cm-es szakaszon) ropog-nyikorog? Azért kérdezném, mert még nem olvastam erről a "feature"-ről a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz ASUSSACAHD #11570 üzenetére
Na akkor ez egy nem túl elegáns megoldás, de működhet.
(#11572) szika87
Van még pár, Baidu Browser, Swift Browser meg egy pár egyéb dolog még. Mindenesetre az alternatív változatok közül a UC a legjobb szerintem. Csak az adattömörítéses módot ne kapcsold be, mert okádék, ahogy kinéz. Arra ott az Xpress, az 3G-hez tök jó. -
szika87
aktív tag
válasz kolosanyi #11569 üzenetére
Kipróbáltam más böngészőket, nokia xpress szerintem elég lassú, az a 3D cube amit a kolléga javasolt nem tűnt rossznak de az ingyenes verzióban sok helyet elfoglal alul egy hirdetés sáv, az uc browser tűnik eddig a legjobb alternatívának, majd kiderül h ennél is jelentkezni fog e a hibajelenség.Ha igen, akkor visszatérek az explorerre mert azt már megszoktam.
-
ASUSSACAHD
tag
Hali mindenkinek!
Látom hogy a zene+net fagyás még mindig fenn áll. Nos van egy olyan böngésző a piactéren, hogy "Surfcube 3D Browser". Ha ezt felteszitek és ezzel neteztek közben zenét hallgattok nem fog jelentkezni a fagyás. Mindegy hogy wifin vagy 3g neteztek ezzel a böngészővel nem fog fagyni sose még ha zenét hallgattok közben akkor se. Én már 2 hónapja ezt haználom és semmi fagyi nem volt míg explorer esetén napi 2 fagyás simán jó. Úgyhogy ez a progi végre megoldja ezt az idegesítő problémát. Próbáljátok ki nyugodtan tuti megoldja.
Intel Core i7
-
ArsenalF
aktív tag
Sziasztok!
Régi vágyam volt egy ilyen telefon és a minap sikerült ingyen szert tennem egyre. Az ismerősömnek nem kellett (és jött nekem nem kevés szívességgel
Azonban az örömöm hamar elillant mikor kiderült hogy T-mobile függő a telefon és DLOAD-os a bootloaderje.
Én Vodafone-os vagyok.Tényleg nem létezik semmi módszer hogy én ezt a telefont használni tudjam vodafoneos kártyával?
-
-
Croft-21
őstag
Ha mondjuk olyan helyen vagyok, ahol van wifi elérhetőség és ezt a telefon ki is írja, akkor honnan tudom, hogy épp a wifit használja e netezés közben, vagy a tarifacsomagban lévő mobilnetet? Mert netezés közben nem mjelenik meg a wifi jel.
[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
válasz Pálin(t)ka #11556 üzenetére
Köszi!
-
polonic
félisten
válasz csibusz0314 #11557 üzenetére
Tenyleg eleg ketszaz mega?
Em masfel gigakat forgalmazok atlag. Bar ugy, hogy nem foglalkozom vele, mit netezek.
A bankkartyara gondolt
-
Pálin(t)ka
tag
Én gyári tokkal használom "papír" nélkül és az égvilágon semmi baja sincs a telefonnak
-
ati1993
csendes tag
Valaki használja a gyári tokot, papírral kibélelve , nem tudom tegyem rá vagy ne tegyem rá........ ,esetleg ha valaki használja papírral le írhatná hogy foltosodik e vagy sem vagy képet is mellékelhet
-
csibusz0314
aktív tag
-
SPF
senior tag
A kamera gombja nektek is jobban kiáll, mint a másik 3 gomb?
-
Mr. Double B
tag
válasz csibusz0314 #11552 üzenetére
Igen, az nem megy, illetve szerintem szolgáltató függő. (kivel állapodott meg az MS). Viszont az első vásárláskor szól h még nincs kártya regisztrálva, elvisz oda ahol ezt megoldhatod, onnan kezdve meg már nincs vele több macera.
Mr. Double B
-
polonic
félisten
válasz csibusz0314 #11552 üzenetére
Nem, nem lehet ilyet. Álmodni sem merj ilyenről.
Pedig ez is megoldható lenne.
Csak nem mozaik xs csomag?
-
zsírsámán
senior tag
válasz SuperMario #11550 üzenetére
Úgy sem fog futni a háttérben. Hibernált állapotba kerül, ami kb olyan, mintha ki lenne kapcsolva. Ezek a progik 7-en csak úgy jeleznek, hogy (jobb esetben) küldenek egy push notit, ami kiírja hogy hívnak, és ha épp észreveszed és gyorsan rátapicskolsz, akkor tudod fogadni a hívást. A gond csak ott van, amikor nem jelez, vagy jó pár percel, esetleg órával később jelez a kis gép, hogy kerestek.
-
SuperMario
tag
-
polonic
félisten
válasz csibusz0314 #11546 üzenetére
Nincsen. Itt nem lehet semmi egyenleget feltölteni.
Bár a microsoft rendszerében lehet paypal azonosítót is tárolni, ott ugye lehet egyenleg. De viszont wp-n ezzel nem lehet fizetni. Nem is értem, miért. . .
-
nbukta77
addikt
Nem akarom el hinni,hogy nem lehet megoldani. Gyengebb vasakon is futnak hatterben a chat programok.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
szika87
aktív tag
Valaki talált már megoldást a fagyásokra zenehallgatás +internet explorer használatára, vagy ez még mindig a megoldatlan rejtélyek egyike Tegnap egymás után 3or volt fagyi ez miatt.Remélem a 7.8 ezt kijavítja mert sokan panaszkodnak erre a hibára
-
Croft-21
őstag
Eddig nagyon tetszik a telefon! Gyönyörű. Meglepően gyors is, a wifit már beállítottam rajta. Töltőn volt egész éjjel. Ha a marketplacen akarok venni alkalmazásokat, akkor azt majd külön leszámlázzák? Illetve hogyan tudom frissíteni a 7.8at? Mert eddig nem kínálta fel.
-
Milan24
aktív tag
Üdv. Ha letöltök egy programot, és értékelem marketplacebe, akkor miért nem látom a saját hozzászóláyom? Valamit be kell állítani?
-
zsírsámán
senior tag
válasz DJosef #11535 üzenetére
Ezaz, már úgy se tart sokáig (Reméljük...)
(#11537) szabimaci22 : Tényleg nem akarom amúgy elvenni a kedved egy kis változtatástól, de csak akkor állj neki, ha biztos vagy abban amit csinálsz, esetleg ha találsz valakit, akinek sikerült a vodás telóját frissíteni. Itt a topikban T-s és telenoros tuti hogy volt már, vodásban nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Ne vegyed el magadtol a 7.5 felfedezesenek az elmenyet
Forget about it
-
zsírsámán
senior tag
válasz szabimaci22 #11533 üzenetére
Nem károsítja, mivel már kijöttek a hivatalos verziók, amiket később a zune fog felpakolni. Én azért nem tettem fel, mert több helyen is mondtak róla bugokat, és ugyan nem egy nagy ördöngősség feltenni, de sajnos volt akinek nem sikerült és nem járt jól. Ha tudod hogy mit és hogy kell csinálni, akkor nyugodtan csináld meg, de ha csak tippelgetsz hogy elvileg ez után ezt kell csinálni meg talán ezt kell letölteni, akkor inkább hagyd. Még a gari is ugorhat ha valamit eltolsz, annyit meg nem ér pár hét várakozás.
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
elvileg 1-2 hét és jön a hivatalos.
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Szeretném felrakni a 7.8 frissítést de a telefonom Vodafone és azt szeretném kérdezni hogy melyik romot tudnám felrakni ami magyar nyelvet tartalmaz ?
Vagy esetleg ha a telenoros-t felrakom akkor a telefonomnak lesz -e baja ?
Válaszaitokat előre is köszönöm !! -
DJosef
őstag
-
Croft-21
őstag
Na megvettem életem első WP telefonját, Lumia 800as személyében
Viszont megvan az első akadály...a telefon kézikönyvében az van írva, hogy a telefon micro SIM kártyát használ, nekem meg az van, ami az 5230asban volt Tehát holnap szépen visszamehetek a Telenorba és megkérdezhetem, hogy ezt vajon miért nem közölték velem?[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
A 7.8- ban ezzel a push jelzessel es a hatterben futassal fognak vmit kezdeni?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
oszy
veterán
válasz csibusz0314 #11508 üzenetére
Csibusz! Tudom. én írtam neki legelőször a gms boltos lehetőséget. csak ugye nem írta, h ő nem akar kiadni több pénzt érte, csak, h fehér kell neki. Én pedig nem adom még el Majd csak ha már nem lesz horror ára a Sony Xperia Z-nek. Ez pedig 2014 lesz sztem
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
SPY0817
aktív tag
válasz DJosef #11507 üzenetére
A nokiás "Lejátszás" abban DLNA eszközökre tudod küldeni.. pl TV. Nekem látja a telefon azt és simán letudok játszani hangot videót képet..
Ha nem erre gondoltál sorry de igazából azt se tudom mit akarsz a PS3ommal..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
DJosef
őstag
Van vki akinek PS3-on megy a lejatszas, mert nekem a telo nem latja. Vagy csak windows alapu rendszerekkel kommunikal?
Forget about it
-
oszy
veterán
Ja, és ez az alkalmazás honnan tölthető le, mert én nem találom: Play To (DLNA). itt találtam.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Kollégám vett egy Lumia 800-ast, és ma kérdezte, hogyan tudja beállítani az automatikus hívásfogadást, és a foglalt esetén újratárcsázást.
Nem tudom, ezért kérdezem.Köszönöm!
havri
havri
-
Croft-21
őstag
Mellesleg úgy nézem, hogy ezeknél a boltoknál nincs lehetőség részletfizetésre, a futárnak kell fizetni a helyszínen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest