- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Nundee K. #14223 üzenetére
Hát szerintem ma én is felrakom NCS-el. Ha jól tudom, van valami angol T-s ROM, valószínű azt fogom feltenni. De mindenesetre érdekes, hogy a Zune marhára nem akar frissíteni. Anno Nexusnál is mindig ez volt. Utolsók között kaptam meg a hivatalos OTA frissítést, de addigra már rég valami custom ROM figyelt a telefonon, mert nem bírtam kivárni, esetleg feltettem recoveryből kézzel a hivatalosat előtte...
-
btudos
nagyúr
válasz Nundee K. #12437 üzenetére
És így le is tudod játszani, vagy csak rajta van a telefonon és a hajadra kenheted? (sose foglalkoztam ezzel a mass storage módszerrel WP7-es pályafutásom során, ezért kérdezem)
Láttam én már itt sok mindent, sose tudhatom biztosra
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz Nundee K. #11982 üzenetére
Nem engedi a hitelkártyát.. Mivel nekem CSAK ELEKTRONIKUS HASZNÁLATRA virít a hátlapon... Így nem engedi, kiírta. Sima Cibkártya..
Szika87: nem ásom el, akkor nem akarnám most is 10000rel belakni Pedig tudom, hogy lehet már holnap kiveszik megint a kezeim közül.
[ Szerkesztve ]
-
csibusz0314
aktív tag
Na igen. A vicc Most beszélek egy jó barátommal. És mondja, hogy neki is ilyen baja volt.. Ugye nem tudom melyik kolléga mondta is hogy neki nem barnás a tárcsázó, nekem meg barnás. és mondta a cimbi, hogy neki is ez volt, és neki az egész kijelző szar volt. Mert samu kijelző van benne, és neki is barnás volt a szürke.. És kicserélték neki 3. próbálkozásra neki is
-
szika87
aktív tag
De legalább kiderült hogy nem feltétlen kell net+zene elég csak a net,bár nálam még így sosem fagyott ki hogy csak az egyik ment.Viszont amit megfigyeltem,nálam általában 30%-os akku szintnél jelentkezik ez a jelenség,de ezentúl mindig próbálom megfigyelni, lehet az akksi töltöttsége is közrejátszik.
We are here for a good time, not a long time.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz Nundee K. #11974 üzenetére
Átméretezhetőek... Hááát.. Már majdnem olyan jó, mintha nem lennének pixelhibáim xD....
Meg amúgy több színlehetőség is... -.-'
Nincs valami szoftveres app, ami mondjuk villogtatja a színeket, hátha életre kelne az a 3 pixel? A diagnosztikai progiban, nem látom.. De a tárcsázóban igen.. (nem csak én látom...)
De lehet tényleg nem fogok vele foglalkozni.. Amúgy meg Komárom van megjelölve a központi szerviznek.. Érdről nem fogok odarepülni..
De Párom azt mondta, hogy a Váci úton van a központi szervíz.. Na mindjárt felhívom én az ügyfélszolgálatot[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz Nundee K. #11886 üzenetére
Próbálgattam a füles léptető gombját. Tapasztalat. 1 nyomsára megy a stop 99%ékban. 2 nyomásra vagy összejön a léptetés vagy nem van h leállítja. 3 nyomás vissza léptetés nem igazán jön össze. vagy már azonnal reagál az 1 nyomásra stop vagy pedig a 2 nyomásra léptetés előre. Elég gányúl oldották ezt meg. Inkább ráse rakták volna azt a gombot akkor nem idegesítene! Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Tibetan70
csendes tag
válasz Nundee K. #11718 üzenetére
Tisztában vagyok vele - elnézést. Egy évig voltak 800-asaim, ezért is írok ide, no meg a 900-as topik kb két hónapja halott. Nem sokat adtak el ebből a típusból - én is csak azért vettem, mert novemberben annyiba került Németországban függetlenül, mint nálunk egy függő 800-as...
-
GrooveHero
addikt
válasz Nundee K. #11605 üzenetére
Ok, köszi. Talán vmi ilyesmi kell, nem tudom biztosan, ők sem értenek hozzá, csak max annyival többbet, hogy tudnak vele telefonálni, én meg még azt sem
Amúgy elkezdtem vmi windows live id regisztrációt, de mivel semmit nem tudok a szomszéd kis csajról aki áthozta a telefont, ezért elég nehéz adatokat megadni az email címekhez, meg ilyenekWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
kolosanyi
veterán
válasz Nundee K. #9907 üzenetére
Nekem az eszköz maga rendben van, de ez hívásbontásos cucc eléggé felkúrja az agyam néha. Szerintem vidd vissza, próba-szerencse. Rosszabb valószínűleg nem lesz.
(#9910) Nescafé
Foltos? Azt hogy kell érteni? Milyen foltok lesznek rajta?(#9917) punk17
Király, érdekel a beszámoló mindenképp. Lehet én is megpróbálkozom vele, ha minden ok. Egyébként itt WP-nél hogy működnek ezek a dolgok? Droidon hozzá vagyok szokva a ROM-oláshoz, de a WP-s világ nagyon új nekem még. -
hkari
őstag
Kijelzőlötyögés miatt az enyémet már kicserélték, lehet megér egy próbát, mert szerintem nagyon idegesítő probléma. Nekem most a közelségérzékelő pusztult meg, meg az aksim kezd meghalni. Ha nem csinálok vele semmit, akkor is lemerül néha pár óra alatt. A szenzor probléma meg elég idegesítő, mert néha nem lehet letenni a telefont, csak ha soft resetelek.
-
Dave™
nagyúr
Nálam ezek közül semmi sincs, eléggé egyedi esetnek tűnik, és mint ilyen, hibás lehet az eszköz. A távolságérzékelő nekem is szórakozik néha, tehát telefonálás után elveszem a fülemtől a telefont és nem kapcsol vissza a kijelző, meg kell nyomni a lock gombot. Ezen kívül viszont semmi.
-
Gabor970
addikt
-
Danny750
őstag
válasz Nundee K. #8925 üzenetére
nekem is ezt adták......csak nem találtam róla képet!
sztem gyári létére korrekt darab
-rossi-: azzal a használattal sztem megvan az 1,5 nap!!
(volt optimus 7-em, mozart 7-em és omnia 7-em is csak a samu bírta hasonlóan mint a nokia a többi gyengébben teljesített)[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
oszy
veterán
válasz Nundee K. #8796 üzenetére
Én mindenképp az L800-ra szavazok! Nekem volt Android is.
Szinte korlátlan, mindenféle alkalmazás. Minek? A fontosak itt is megvannak, és ingyenesek.
A testreszabhatóság... ez így teljesen jó! Sokkal gyorsabb rendszernek érzem.
A javítással meg úgyis sok minden javulni fog.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest