- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chofy
csendes tag
Igazatok van, de a navifirm-en van fent l800-ra wp7.8-as frissítés ! Csak sajnos azt nyamvadt usb drivert keresi!
-
polonic
félisten
válasz WolfheartGR #10497 üzenetére
Szerintem nokia care suite.
-
Chofy
csendes tag
Sziasztok! Honnét lehetne leszedni egy usb drivert a windows 7-hez, hogy a l800-at kapcsolni tudjam a számítógéppel, ugyan is a zune felismeri, de a ncs nem és igy nem tudom frissíteni a telom 7.8-ra
-
Kripect
csendes tag
Valaki hallgat közületek skrillex -et ? Nem recseg egy picit? skullcandy fülesem van, mégis recseg :S
-
Kripect
csendes tag
Hol találom a telefonba, ahol áttudom állítani hogy a zene hogy szóljon? pl. pop,rock, több basszus stb...
-
Lall
veterán
Voltam a Nokia Caer-ben. Nem tudnak 7.8-as frissítés tenni a telefonra.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gainwardgs
veterán
Elmehetne már az anyjába a kibaxott google, mért kell havonta változtatni a youtube-on, metrotube behalt nem játszik le megint semmit, többi proginál meg csak lq.
Meddig akarják ezt még játszani
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
nekem csinált a Zune egy Forrás Lumia 800 mappát a képek közé. Oda mindent be amit fel akarsz tenni a telefonra. majd csatlakoztatod a telefont és elindítod a Zune-t. ha nem szinkronizálja, akkor manuálisan. a Zune programon belül a képre jobb klikk és szinkronizálás a Lumia 800 eszközzel.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
zsírsámán
senior tag
válasz DJosef #10481 üzenetére
Nekem is uyan ez volt a bajom. Csináltam egy másik skype-felhasználót, amivel bejelentkeztem a telefonon és csak azokat vettem fel oda, akikkel rendszeresen beszélek, így egész gyorsan sikerült megoldani a gonot, mindenesetre bosszantó hogy egy MS telefonon az MS acc-al nem tudok belépni az MS programba
-
Chofy
csendes tag
Sziasztok, hogy tudok képeket feltenni számítógépről a telefonra?. Mert a Zune nem ajánlja fel ezt!
Köszönöm a választ! -
DJosef
őstag
Esetleg valami hasznalhatobb info
Forget about it
-
DJosef
őstag
Letoltottem a telora a skypeot ma, de a hotmailes fiokommal nem tudok bejelentkezni, csak a webes feluleten enged be. Otlet???
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz superTibcsi #10470 üzenetére
Jelentese:
Az akkumulator aktualis toltottsegerol nem all rendelkezesre adat.Forget about it
-
superTibcsi
aktív tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy a töltöttséget kijelző, ami az óra mellett van üres, és egy kérdőjel van benne? A töltöttséget csak a takarékos üzemmód menüben tudom megnézni.
Under construction!!!
-
Sagaris
csendes tag
Nem tudom még észre vette ezt valaki, de nekem most szúrt szemet, ha zenét hallgattam és bent marad a záróképernyőn a lejátszó, akkor az üzemidő amikor ránéztem éppen még 5 órát jelzett hátra.
Kikapcsoltam a stop the music-kal megnéztem és visszaugrott 10 órára azért ez durva...de legalább van rá megoldás...[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Arthuro_Adam #10466 üzenetére
azzal majd kifelé ballag
-
-
csabili74
aktív tag
Mass storage mód: Kipipálva, működik.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
oszy
veterán
ez a PhotoBeamer alkalmazás óriási! )
-
Milan24
aktív tag
Egy észrevétel, amikor csörög a teló és a hívó félnek kiteszi a facebookos képét híváskor, akkor az nem éles. Pixeles. Lehet ezen javítani valami beállítással?
-
asturel
őstag
Aki navifirm-es megoldassal frissitett 7.8-ra segitene?
Barmelyik 'variant'-ot felrakhatom? (RM-801 059N2N2 (T-mobile))
Felraktam a nokia care suite-t, product support tools elindit, settingsbe atallitottam. hogy hol keresse a products/RM-801 tartalmat, amit a navisoft letolt, megse talalta meg a packaget.
Mennyire konnyen brickelheto igy a telefon, pl ha rossz 'firmware' flashelodik ra, van ra esely hogy 'download mode'ban vissza tudjak flashelni ra egy mukodot? -
SuperMario
tag
Köszönöm szépen, akkor csüngök még az egyetemi wifin
-
btudos
nagyúr
válasz SuperMario #10448 üzenetére
Jól fog jönni jónéhány app telepítése után, mikor másodpercekig görgetnéd lefele az app list-et egy abc-ben hátrébb álló alkalmazás miatt, de nem kell mert két mozdulattal odaugrasz Szóval igen, telepíts még nyugodtan, és jól is fog kinézni, meg hasznos is lesz
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
SuperMario
tag
Köszi srácok. Gondolom erről szó nem esett még Microsoft/Nokia részről, de 7.8-ban várható, vagy inkább telepítsek még, hogy jól nézzen ki?
-
shteer
titán
-
Dealer95
őstag
válasz SuperMario #10448 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni és van, amikor az sem segít, ha kitörölsz appokat.
-
SuperMario
tag
Egyre jobban belakom, de azért vannak még nehézségek Kérlek mondjátok, hogy a menüben ezt a kezdőbetűs szűrést ki lehet kapcsolni és nem kell hozzá appot letörölni, hogy visszaálljon 'gyárira'.
-
csabili74
aktív tag
Valaki valami app ot nem tud, amivel a neophone előfizetésemet tudnám használni? Sip, voip, stb.
-
Kofetto
tag
Szervízpontban érdeklődött már valaki hogy felrakják-e a 7.8-at ha kérjük? Hívjam fel őket és kiderül?
-
zsírsámán
senior tag
válasz Intel fan11 #10435 üzenetére
Ha flash játék, akkor nem, és valszeg az lesz, tehát nem.
-
Pálin(t)ka
tag
köszi..
-
csabili74
aktív tag
válasz Pálin(t)ka #10436 üzenetére
Ez a telefon olyan, mint egy igazán jó kapcsolat, beleszeretsz,megszerzed, kijönnek a hibák, és ha azzal együtt is szereted,nyert ügyed van Ez rezeg
-
Blyan
félisten
válasz Pálin(t)ka #10436 üzenetére
Nem lehet azon változtatni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Pálin(t)ka
tag
SZiasztok! Nem rég lettem egy új lumia 800 tulajdonosa. Hogy tudnám megoldani, hogy az érintőgombok ne rezegjenek. Vagy nem lehet?
-
Intel fan11
őstag
a telón játszható-e a facebookon található bubble witch saga?
Battletag: hojszi#2983
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudok e-book fileokat olvasni a Lumia 800on?Rá lehet tenni?
Én csak angol nyelvűeket találtam a piacteres progikban,nekem magyarra lenne szükségem.
Ti találtatok esetleg olyat?
Belinkelnétek?
Köszihttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Gabor970
addikt
nno, lehet röhögni Feltaláltam, hogy a telefonon be tudom állítani a UPC postafiókom, és nicsak, megjönnek oda a levelek, SŐŐŐT! Tudok levelet küldeni a telefonról. No nekem ez is újdonság, hiszen ez az első okostelefonom. Kérdésem az lenne, hogy miért méretezi át a levélhez mellékletként csatolt képet? Illetve lehet-e valahol ezt beállítani, hogy ne tegye?
most nézem, az átméretezésen kívül (a 7megás 16:9-es képet 1632X1224-re méretezte) mintha bele is nyúlna a képbe. A sötét részeket mintha automatikusan világosítaná, ezt sem szeretném, a telefonon sokkal életszerűbb a kép, mint a monitoron.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Arthuro_Adam
őstag
Az mitől lehet, hogy a Facebook minden születésnapot egy nappal korábbra rakott be a naptárba?
-
csabili74
aktív tag
Én gyári függetlenként vettem, és megy is itthoni Vodával, de ezt írja: Szolgáltató CV UK Ez mit jelenthet?
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #10417 üzenetére
Ilyenkor el kell felejteni a picsába a google-t. . .
-
shteer
titán
válasz norbert0929 #10423 üzenetére
androidot még az ellenségemnek sem kívánok
köszi a választ, bár a kérdést sikerült kikerülnödszerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
Blyan
félisten
válasz SpongyaBob #10417 üzenetére
Külön kell beállítani imappal, és nem lesz push változat, hanem csak időközönkénti ellenőrzés.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a Lumia 800-am nem szinkronizálja a gmail-es leveleimet?
(net kapcsolat van, és érkezéskori szinkronizációra van állítva)
Köszi! -
rep3at
őstag
Ha valakit érdekel esetleg elcserélném fekete készülékemet más színűre (csak új állapotúak érdekelnek)! Esetleg 1-2 ezret rá is fizetek ha kell..
Forward thinking. كرر
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Az mitől lehet hogy egy jó ideje amikor megnyitom az Explorert akkor nem a Bing jön be.?
Valamint eddig ugye ha neteztem akkor megnyomtam a kereső gombot ugye Bing bejött és egy visszanyilat nyomtam kilépett az Explorer most meg vagy 20 szor csak a visszanyilat nyomogatom mire kilép.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Gabor970
addikt
válasz kolosanyi #10401 üzenetére
Engem csak annyira zavar, hogy kb egy számot tudtam rajt összesen meghallgatni, s el is könyveltem, hogy ez erre a célra nem való. Nem is raktam rá azóta semmi zenét. Ha zenét akarok hallgatni, majd vehetek egy arra kitalált eszközt.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Milan24
aktív tag
Érdekesség. E-mailok-ba volt 4mailom. Szinkronizáltam és jött kb 7 levél, amiket töröltem is, és a régiek közül az utolsó kettő ami utoljára jött az maradt meg. Pedig előttieket nem töröltem le mert még kellenek. Hova lettek? A rendszer automatikuson törli? Nem lehet bent mondjuk 500 mail, csak 10?
-
kolosanyi
veterán
Bakker, ma egész sokat hallgattam a Lumiát fülesről. Pestre jöttem Kaposvárról, kb 3 óra volt az út, de nem tudtam végighallgatni az utat, fárasztó volt a fülemnek, megfájdult a fejem. Brutális a mélykiemelése, ehhez az XE200-am se jó társ, mert az is színez. Valahogy nagyon nem tetszik hosszú távon. Inkább előveszem a Sony lejátszóm, az szépen szól, ez a mély nekem nagyon sok. Mást nem zavar ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest