Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
proxie
tag
sziasztok!
a hard reset kiterjed a pin kódomra vagy az marad amire én változtattam meg?
Köszönöm!
-
DJosef
őstag
Estet a kollegaknak!!!
Ma bevittem a polusi T-mobile boltba a telot, hogy frissitsek mar fel nekem 7.8-ra.
A szervizes faszi meg mondta, hogy nem tudja mert meg nekik sincs meg.
Mondom neki miert ti is Zune-el frissitetek, nem care suit-al vagy vmi massal? Azt mondja nem, Zune szoftverrel csinaljak ok is.
Mondom akkor az erdekes mert a west end T-mobilba frissitettek mar masnak.
A lenyeg, hogy ki kell varnom amig jelez a Zune vagy bebattyogok egy Nokia szervizbe.
A hazi frissitest nem akarom reckirozni mert meg elcsesznem
Amig vartam a soromra megnyomkodtam egy 820 es egy 920 keszuleket
A 920 nekem mar nagynak tunt es eleg nehez is, de a 820 hmmmnn
-
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
PTomi92
üzenetére
Működni fog a Gmail, csak push nem lesz. De x percenkénti lekérdezést attól még be lehet állítani. Ez is csak az új felhasználókra érvényes, a régiek működni fognak. Illetve G Calendar nem lesz. De ha nem ragaszkodsz a kuglihoz, ott vannak a MS cuccai, ugyanolyan jó, ha nem jobb.
Fóliáról nem tudok nyilatkozni, csak annyit fűznék hozzá, hogy elvileg karcálló a kijelző, de ettől még hajszálkarcok keletkeznek a felületen. Erős, direkt fényben látni lehet. -
PTomi92
aktív tag
válasz
SPY0817
üzenetére
értem, én semmi fejfájást okozó dolgot nem találtam, sokkal jobban zavaró ha egy teló folyton belassul meg lefagy és hasonlók, úgyhogy valszeg ezt fogom venni.
Még 2 kérdés merült fel bennem:
"Januártól nem szinkronizál Windows Phone" - ez pontosan mit jelent? gmailes fiókot egyszerűen nem fog kezelni ezentúl a teló? Ha igen a windows nem lép vmit ez ellen?A másik: Olvastam hogy a domború kijelző miatt védőfóliát nehéz rá találni. Lehet kapni direkt Lumia 800ra való védőfóliát?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Valamelyik alternatív böngésző lehet, hogy tudja, de inkább a sehogyra szavazok én is.
-
Воланд
titán
válasz
Intel fan11
üzenetére
sehogy.
-
Intel fan11
őstag
Prohardvert hogy lehet beallitani hogy ha ramegyek erre a forumra automatan az utso hozzaszolast mutassa? Ne nezzenek idiotanak mit tekerek az ujjammal?

-
kolosanyi
veterán
válasz
Gabor970
üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nem giroszkóp, hanem giroszenzor, de egyébként a telefonok nagy részében nincs, csak gyorsulásmérő. Meg amúgy minek is? Ok, hogy pontatlanabb, de mi használja ki? Játékok esetleg, de bőven elég a gyorsulásmérő is arcade autóversenyhéshez 4"-en.
-
SPY0817
aktív tag
válasz
PTomi92
üzenetére
Navi az van offline országonként letölthető térképpel..
Wifi megosztás van,
Giroszkóp hiányát kicsit pontatlanabbul a gyorsulás mérő az ami pótolja mint felhasználó egetrengetően sokat nem veszel észre belőle max ha egy programnak kell..7.8 Nokia elméletben ad még ki extrákat frissítéseket.. de nagy dolgokra már itt szerintem nem nagyon kell gondolni.
Alkalmazások biztos fognak bővülni mivel egy egyszerűbb alkalmazás ami nem WP8 újdonságaira épül célszerűbb az egyenlőre még nagyobb piacra is kiadni. Így az alkalmazások jó darabig biztos lesznek újak.. Meg adtak ki nem régen 7.8as készüléket szóval egy ideig lesz támogatottság.
Nézz utána mik a korlátai a 7.8nak (1HSZ) nagyrészt azok már WP8ban nem szerepelnek ha nem tudsz megbarátkozni azokkal akkor érdemesebb abba fektetned hogy ne legyen rossz a szájíz. -
Kofetto
tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy az office-ba mikor kerül bele a telefon menübe a doksi? Ha letöltöm skydrive-ról nem kerül be a telefon menübe. Hogy lehet oda belevarázsolni? Remélem érthető hogy mire gondolok

-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Én is egy Lumia 800 vásárlásán gondolkozom. Mivel már idősödik a készülék, kijött a windows phone 8, és hallottam h a 8-asra írt programok nem lesznek visszafele kompatibilisek, az érdekelne, hogy mennyire fognak fejleszteni még erre az verzióra? Lesznek e új programok, tartalmak? Lesz-e még rendszer frissítés, vagy már elég üzembiztos, gyermekbetegség mentes a rendszer így is? Egyáltalán miben más a 8as, mint a 7.8?
A GPS offline módban is működik, és bármilyen térképet ingyenesen le lehet hozzá tölteni?
A Wifi tethering, valamint a giroszkóp hiánya mit jelent pontosan? nem igazán értek ezekhez..
Egyelőre ennyi kérdést tudtam összeszedni köszönöm a válaszokat előre is! -
Nagyjából egy hete az "üzenetek" csempén belül mindig azt írja, hogy senki sem online.
Előtte is játszotta ezt néha, de akkor 1-2 frissítés után betöltötte az online személyeket.Más is tapasztalt ilyet?
Szerk.: kijelentkezés, bejelentkezés, stb. megtörtént..
-
szika87
aktív tag
Panaszkodnak külföldi fórumokon,illetve itt is néhányan hogy 7.8as frissítés után drasztikusan lecsökkent a hangerő hiába van akár 30as hangerőn is, én álltalában pont 24-26on szoktam zenét hallgatni és nem örülnék neki ha nem hallanám úgy ahogy szeretném.De ha ez valóban létező jelenség akkor lehet lemondok a méretezhető csempékről de legalább normálisan tudok zenét hallgatni.
Másik dolog albumborító csak akkor fog megjelenni zárolt képernyőnél ha lecserélem a liveid-m mondjuk UK-ra vagy elég csak régiót váltanom?Illetve jár-e valami veszteséggel ha nem magyaron maradok?
-
Milan24
aktív tag
Köszi, Király ezt akartam.
-
kenyesan
csendes tag
-
Milan24
aktív tag
Sziasztok, a kurzort hogy tudom húzni? Mindig csak kijelöli a szavakat. Egyszer már sikerült, de azóta se. Van valami technika?
-
kopapy
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Feltöltöm azokat a képeket, doksikat (e-mail melléklet) amik fontosak és jó ha telefonról elérhető. Így például egy hard reset sem vág földhöz, mert a fontos dolgok azonnal elérhetőek.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ja megvan. Idő kell hozzá míg feltölti gondolom, mert 3 videot raktam fel abból 1 megvan!

Ahogy nézem Skydrive-on max csak tárolni érdemes videot zenét. Nézni , hallgatni nem igazán, mert mire letölti telóra az sok idő. Ki hogy használja ezt a skydrive-ot?
-
btudos
nagyúr
válasz
Intel fan11
üzenetére
Bármi felrakható, csak nem a telefonról
Van Windows-ra is program aminek segítségével beépül az Intézőbe, és mintha a gépen lenne egy mappa, meg tudod osztani az adatokat. Hátránya hogy amellett hogy feltölti a felhőbe, a gépen mindig meglesz a Skydrive tartalma offline is. (cserébe ami oda bekerül, azt azonnal feltölti, én imádom ezt a részét.
)Ugyanúgy létrehozhatsz mappákat mint a Windows-ban, ugyanúgy pakolhatsz bele mindenfélét, csak ezt bárhonnan eléred és megoszthatod a feltöltött tartalmakat. (akár file-onként is).
Innen tudod letölteni.
-
catroot
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Telefonról klienssel? Úgy csak kép.
Egyébként igen, annyi.
-
Intel fan11
őstag
Skydrive-ra csak kép és doksi tölthető fel? Zene video nem?
Skydrive-ba Live fiókommal tudok belépni és alapból 7 Giga az ingyenes tárterület ugye?
-
xxman
senior tag
Bocsi régen kommenteltem csak most telt be a pohár.
2órája szenvedek vele...
Egyszer csak a képeimnél ("Photo Hub") nál az albumokon belül megjelent az összes facebookra valaha felrakott Albumom. (forrás facebook aláírással),
offline állapotban csak 1képet mutat borítónak , tehát csak a helyemet foglalja a képernyőn (tudom hogy tényleges helyet nem foglal , de rohadtul zavar),
és nem tudok megszabadulni tőle... vagy csak elrejteni...
képeknél nincs megjelenítési beállítás , csak a kamerát hozza be (kam beállítások)
facebook app nem csinál ilyet , a facebook fiók (ami össze van fűzve a Live-ommal) azt meg meg se lehet nyitni , törölni stb, mert hibát dob ki mindig. de törölni sem törölném szívesen mert az "én" illetve a kontaktok , és sms integrálás facebookra frankó.bocs ha kicsit félreérthető vagy zavaros , de elég fáradt vagyok és ideges...
-
xxman
senior tag
Nehogymár ne lehessen a facebookra valaha feltöltött összes képemet eltüntetni erről a szarrol....
Lesyncelte valahonnan , de nem a képeket csak egy egy thumbnail-t aztán online állapotban megnézhetem őket.
Rohadt zavaró és nem tudom törölni őket akárcsak a skydrive-ot, Aki ezt kitalálta azt ....
Zune-sem látja őket... -
kopapy
tag
Nálam max egy nap. Azaz reggeltől estig. Kb. 2-3 óra zene, szótanuló progi is kb. 1-2 óra közben (utazás) és net is. Szóval a kijelző használatban. Wifit nem kapcsolom ki, ha nem wifi akkor 3G. Néha napközben is rátöltök kicsit, de általában estig bírja.
Megjött az első fagyás is, zene és szókártya egyszerre. Eddig nem volt vele gondja másfél hónapig. -
Kolpi6
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Azt olvastam az akkumulátorról hogy átlagban egy napot bír az aksi.Ez menyire igaz? Nem azért kérdezem mert probléma lenne mert hozzá vagyok szokva hogy a mostani telefonomat is napi szinten tölteni kell
-
Lall
veterán
-
Sly189
senior tag
válasz
Kolpi6
üzenetére
Szia, szerintem van app rá, Box.Com biztosan van azt használtam is Microsoft piacterén nézz szét keress rá
. Egyébként számomra a SkyDrive nagyon összetett és jól kinéző felhőszolgáltatás. Valamint ez a SkyDrive on keresztük megjeleníti a dokumetumokat is, .PDFeket is. De a dokumentumokat nekem csak mobilos nézetben. Ami nekem mondjuk előny. -
Kolpi6
csendes tag
Sziasztok! Androidról szeretnék váltani WP re és ezt a telefont néztem ki magamnak.Kérdésem az lenne hogy létezik WP re olyan alkalmazás mint androidra a Dropbox? Ha jól informálódtam ez a Zune lenne?Dokumentumokat is szeretnék elérni a telefonnal! Előre is köszi!
-
Nundee K.
tag
válasz
btudos
üzenetére
Ha mass storage módban húzod a telóra a losslesst, megkérdezi, hogy konvertálja-e. Nyomsz egy nem-et és marad a lossless.

Sly189
Ha fólia, akkor ezt ajánlom:
Lumia 800 protectorbtudos
Ne légy cinikus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem működne a dolog, akkor szerinted ajánlanám? -
Sly189
senior tag
Régi%Új kérdés...
Mivel új telót veszek szeretnék rá vigyázni.
A gyári tokkal egyszer már megszívtam... pöttyösödést...hogyan tudnám ezt kiküszöbölni?
Fóliázzam be valahogy a hátlapját?és akkor nem lesz gond vele?
Esetleg tudtok ajánlani valami hasonló tokot?
-
DJosef
őstag
Nem is olyan rossz ez az outlook felulet, meg maradok ennel

-
Sly189
senior tag
Jövök vissza srácok! Telenornál 57000Ft a Lumia
))) Praktikumba 
-
Lall
veterán
válasz
hdtomi
üzenetére
Minden szolgáltató teszteli a szoftvert mielőtt kiadja, de szerintem nem rosszabb a frissíthetősége, mint bármelyik másik szolgáltatós telefonnak. Most pl. már az új Lumiákat a legfrissebb szoftal adja el a Telenor. Itt amúgy is másképp van a frissítés, mint symbianon (látom neked az van).
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Valamit elalitottam a hotmail fiokomba mert outlook-os kek szinu kinezete lett.
Vissza tudom hotmail-re allitani valahogy?
-
Kedves telenoros Lumia tulajok!
Olyan kérdésem lenne, hogy telenoros Lumiákra milyen hamar szokott megérkezni a frissítés? Szokott gond lenni a telenoros szoftverrel vagy igazából Telenor nem piszkál bele?
Most független telóm van és szeretem, hogy azonnal megjön a frissítés és nincs gond a szoftverrel. Amúgy vodafoneos vagyok, de tervezem, hogy telenoros leszek és majd Lumiát akarok venni, de ha bármi szoftver gond van inkább veszek majd függetlenül.
Előre is köszi, ha bármi okosságot tudtok írni!
-
zoo8800
veterán
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Főleg azért érdemes megvárni a Zune-os 7.8-at, mert csak frissítés lesz, és nem az NCS-féle HR + ROM csere. Mindened megmarad a telefonon.
-
shteer
titán
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
A hivatalos frissites mirt torolne mindent?
-
negyedes
addikt
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
a google sync ugysem menne. mert a google nem tamogatja tovabb, persze kiveve ha fizettel. de ugy hirlik hogy az ms tamogatni fogj a google formatumat.
-
Arthuro_Adam
őstag
Ha január végén kijön hivatalosan a 7.8 és frissítek, és töröl mindent, akkor nem fog menni rendesen a google szinkronizálás?
-
csabili74
aktív tag
Méghogy nem fagy, skacok

Szomorúan konstatáltam hazafele, a Have a cigar hallgatása közben, és email szerkesztésén belül, hogy lefagyott, mint s*****r. Ez nagyon elkeserített, kezdtem megszeretni.
Más, valaki tud olyan programot, amivel a neophone előfizetésemet tudom használni? Voip, sip, stb.
-
Lall
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Ha Lumia 800-ról beszélünk, akkor a sim foglalatra van ráírva.
-
válasz
banderasz77
üzenetére
dobozon biztos rajta van, meg szerintem a teló alján, ahol a sok felirat van
-
negyedes
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
ha fuggetlenitve let valahogy, akkro van lehetoseg arra hogy elszal a fuggetlenites. ezert nem frissitek en sem.
neked milyen tipusu van?
-
válasz
banderasz77
üzenetére
product code-ot írd be a gugliba, és kiderül

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egy haveromnak az van és állítólag ennyit megy el egy töltéssel.

))) Praktikumba