- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
papeti01 #5855 üzenetére
Beállítások menüben a tárhely kiosztásnál???
Ja Here drive..:ma a lehajtónál tovább haladtam egy faluban--- elég érdekesen akart megfordítani...
Simán megfordulhattam az úton, több leálló is volt, ahova ha beállok, index ki (se záróvonal se semmi) és megfordul.. Erre a Heredrive mindenáron be akart vinni ilyen kis utcákba, és ott egy hatalmas nagy kört leírva akart megfordítaniMondom frankó...
Ja meg valamiért amit a fejébe vesz nagyon ragaszkodik hozzá... Amig el nem megyek aról a helyről x km-t addig minden áron az eredeti navigáció szerint akar "terelni"
-
rob210
nagyúr
-
Bali27
addikt
válasz
papeti01 #5838 üzenetére
Hmm.. Telegram jobbnak tünik mint a WhatUp.. Legalább is az oldala alapján..
Viszont az nem derült ki az oldaláról hogy lehet -e hanggal üzenni, vagy telefonálni mint pl a Viberrel.MIndenhol csak az üzenetirást istenitik.. hogy ilyen gyors meg biztonságos stb..
Szerinted? Me -
-
-
NY124
tag
válasz
papeti01 #5774 üzenetére
A vélemény a 735-ről szólt, jelenleg azt használom. Ha elállok a szerződéstől akkor valószínűleg visszatérek a ZTE Blade-hez amim azelőtt volt.
A legesélyesebb ezek után az, hogy a Windows 10 megjelenéséig várok, majd miután kiderül, hogy az melyik jó ár-érték arányú 4G képes Lumián fut dadogás nélkül, beszerzek egy olyat újonnan. De nagyon csábító az az opció is, hogy egy 2gb RAM-al felvértezett Xiaomi Redmi 2-t vegyek.
(#5766) Nimda:
"Összességében ez, és az általad felsorolt hibákkal együtt, a WP mindig jobb számomra mint a droid."Ezzel kapcsolatban én is így érzek. De ahogy te is írtad, még mindig van följebb.
-
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5693 üzenetére
Ígéretes, letöltöm.
Amugy,a,fólia,hat, felhasználó függő. Benzinkutaskent eleg száraz szokott lenni a kezem, igy hamar osszelarcolja az ujjamMostanság volt 3 hónapos a jószág, most a masodik fóliát alszom rajta. De meg nem csereerett.
Most kristály van rajta, ugana megint mattozok kicsit
-
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5689 üzenetére
Nekem eloszor matt volt rajta. Mocskos jol nez ki, es egesz jol taszítja a szennyeződéseket, alig kell törölgetni. Viszont eleg konnyen karcolodik, es aránylag sokat ront a kijelző szepsegen (mikor levettem, nem hittem a szememnek milyen szep a kijelző
). A sima viszont konnyen koszolodik, es nem nez ki olyan allatul. Cserébe a képen nem ront. Amelyik szimpatikusabb.
-
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5659 üzenetére
Nekem tökéletesen karcmentes. Kb 3 hónapos a jószág, direkt napfenybe kifolyó szemmel kerestem rajta hajszalkarcokat, de egy darab sincs rajta. Pedig eleg sűrűn poros.
Akksirol: Nekem nap végére 30-40%-ra szokott lemerulni (ami zseniális, mert eddig minden telefonom legalabb egyszer töltőre kellett tennem Napközben, ugy, hogy azokon meg figyeltem is az akkura (mobilnet nem ment non stop, 3G se, helyadatok se), ezen minden megy ha kell ha nem), majd ha hazaérek, akkor lefekvesig igyekszem minél jobban lemeriteni. Majd reggelig toltom. De 60%-on vagy akörül eddig ketszer ha töltőre került.
-
zombinyul
addikt
-
válasz
papeti01 #5639 üzenetére
En vagyok az a forumtars, aki bement vele a care-be, mert neke kemiai serult a telefon, legalabbis rendellenesen karcos a kamera vedo lencse.
Felajanlottak h felkuldik szervizbe, de valoszinuleg ezt nem cserelik gariban, ezert be se adtam.
Teljes hatso burkolat csere kell, 20-30k huf. -
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5639 üzenetére
Volt forumtag, aki bevitte Nokia Carebe, ott azt mondtak hogy magat a hazat kell hozta cserélni. Szerintem letudjak nem rendeltetés szerű hasznalatnak, es annyi. De az a baj, hogy egyesek hiaba vigyaztak ra, a karcolodas jelentkezett. Maximum a biztosítás lehet jo ra, de tul sokat én se tudok rola. Majd valaki kiokosit bennünket a temaban, aki tapasztaltabb.
-
Devas
őstag
válasz
papeti01 #5574 üzenetére
A narancssárga hátlap az ilyen speciális, mert fényes mint a zongoralakk (csajos), ezért még jobban csúszik az amúgy is csúszós készülék. Ráadásul ennek a telefonnak az egyik legnagyobb baja hogy tökéletesen lekerekített oldalai vannak, nincs éle, ezért örömmel fordul ki a kezedből és pottyan a földre. 4,7"-hoz képest ormótlan nagy, nem egykezes készülék amúgy sem, ezért is ajánlott a két kezes stabilabb fogás neki. A navigációs virtuális gombok nagyon állati jók, ha elforgatod a telefont forognak vele együtt a gombok! Alulról felfelé sepréssel tudod előcsalni, illetve eltüntetni ha nem kellenek, így nem foglal helyet a kijelzőből (játéknál viszont probléma lehet, bezavarhat, akkor érdemes átállítani fixre). A hangszóró hangos, ellenben súg sajnos. A kijelző gyönyörű. Alkalmazás van bőven, minden fontosat meg fogsz találni. A böngésző csinál érdekes dolgokat, eléggé bugos szegény. A telefon is néha művel érdekes dolgokat (újraindul, nem kapcsol be a mobilnet, nem hajlandó navigálni egyáltalán), de ezeket leszámítva nagyon jó használni.
-
DJosef
őstag
válasz
papeti01 #5552 üzenetére
Fekete Tudtommal nincsen, nem a szürkére gondoltál? 😊
Volt a kezemben rövid ideig Q10, de az túlzás, hogy fos. Üzemidőben fényévekkel jobban bírta, mint a Z10.
Írni speciál én is jobban és gyorsabban tudtam a Z10-el. Az egyedüli hátránya az 1:1 arányú kijelző. Az amúgy is szűkös alkalmazások között volt egy kettő ami nem támogatta ezt a képarányt. Pl: Wazze
#5552:
A lentebb leírt okokon kívül a Z10-től a siralmasan gyenge üzemideje miatt váltam meg. Mondjuk ez megintcsak szubjektív 😊, de a 730 fényévekkel jobban bírja.
-
DJosef
őstag
válasz
papeti01 #5548 üzenetére
& #5549
Kezdeném akkor a BB érdemeivel:
HUB: A legtöbbet használt része szerintem az OS-nek. Minden üzenet és értesítés egy helyen, ráadásul válaszolni is tudsz az adott alkalmazás elindítása nélkül.
Multitask:
Az egyetlen ténylegesen működő multitask. Értem ezt úgy, hogy amit háttérbe küldesz az tényleg dolgozik tovább a háttérben, és amikor visszanyitod akkor úgy tudod folytatni, hogy nem tölti újra az alkalmazást a rendszer.
Vagy például ha netezel vagy játszol akár és beesik egy whatsapp üzenet akkor van pár másodperced, hogy egyből válaszolj rá, megint csak az alkalmazás elindítása és a játék megállítása nélkül.
Gesztus vezérelt OS:
Aki használt Nokia N9-et annak nem kell magyarázni 😊
Swipe szövegbevitel:
Hasonló az androidos illetve a wp-s megoldáshoz, csak itt a betűk felett jelennek megy a különböző szavak.
Tanítható és azonkívül kitanulja az írási szokásaidat és az alapján ajánlja fel a szavakat. Érdemes róla YouTube -on videót nézni mert az önmagáért beszél.
Folyamatos és lagmentes működés, kikapcsolás vagy újraindítás nélkül is akár 1 hónapot elmegy a készülék akadás és lassulás nélkül.
Az egyedüli negatívum az az alkalmazások hiányossága, bár ez szubjektív, kinek milyen alkalmazások a fontosak. Ráadásul 10.3.1 verziótól van hivatalos Amazon app store, merthogy tudja futtatni az androidos alkalmazásokat az OS.
WP:
A Z10 előtt egy Lumia 800-at használtam ezt nem árt megemlíteni. Imádtam azt a telefont.
Ami miatt visszajöttem WP-re az tulajdonképpen az újdonság varázsának és az akciós Emag árnak, illetve a Dual sim használatának az oka. Ezen kívül ott voltak még a Nokia szoftverek amiket L800-on is használtam (TRANSIT, Drive)
-
DJosef
őstag
válasz
papeti01 #5513 üzenetére
Nem jön le az inaktív kártya a hálózatról,csak nem tudnak elérni amig beszélsz az aktív kártyáról.
Dual: Egyszerre egy kártyát kezel, indításnál tudod kiválasztani melyik legyen aktív.
Dual stand by:
Mindkettő kártyát kezeli de csak amíg nem fogadsz, vagy indítasz hívást.
Dual aktív:
Beszéd közben is tudod fogadni a másik kártyára beérkező hívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest