Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Régen jártam itt,ami az én hibám,de ma jelzett a telóm hogy frissítés érkezett ( a .375-ös ) végü.Mivel tud többet mint az előző?
Tudom hogy olvassak vissza, de nincs rá időm!Ha valaki pár szóban megírná akkor megköszönném! -
kutitomi73
aktív tag
Bocs de ez nem egy WP 735/730 fórum? Az almát nem itt kéne kitárgyalni szerintem!!!!
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
gyöngyvirag #5346 üzenetére
A szervízpapirra alaplap csere volt írva de szerintem cserélték a telót.Csak a hátlap volt régi mert azon van egy kis karc.Azóta tökletesen működik!!!
Ja még az aksit is cserélték pedig egy hónapos volt a készülékem.Szerintem az akku merülés nem normális.Én nekem folyamatosan megy a mobilnet és telefonáltam is rajta ma.Reggel vettem le 6-kor a töltőről és most van69%-on.Lumia 730-ról beszélek,amin nincs 4G.😃 -
kutitomi73
aktív tag
Érdekes!!!!
Lumia 730-am van de a gyári soft .221, a 735-ön meg 341, de én előbb megkaptam a win10 béta verzióját, ami kb. 5%-a annak amit videón láttam!!! -
kutitomi73
aktív tag
válasz
hodostamas #5028 üzenetére
Bocs!!!
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4775 üzenetére
Nem,de közepes méretben orgonasíp+forog ahol mutatja az adatforgalmat!
Cunc:Nekem nem karcolódik,pedig 3 hónapja meg van!Tamás34:Értesítések+művelet mobil adatátvitel kirakható,menübe takarékos üzemmód csempébe kirakható ahol a valós akku százalékot mutatja.Vagy ez már meg volt neked frissítés előtt?
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4391 üzenetére
Fájlok😊
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
szacsee #3723 üzenetére
Nekem is 730-am van.Sajnos szervízben, mert eldobálta a kártyám (sim).Volt térerőm de nem eértek el és akkor belementem a menübe és kiírta nincs sim.Aksi ki és be megoldódott de csak egy darabig.Elküldtem ünnepek előtt szervízbe és hétfőn jött vissza.Frissítették és kicserélték az aksit a 3hetes készülékben.Megörűltem de kár volt mert ugyan az a hiba előjött.A hibáról készítettem videót és felhívtam a szervíz.Teló vissza és emailben elküldtem a videót is.Győri szervíz.Jelenleg a telóm Szombathelyen van.Majd írok hogy mi volt a baja.😠
-
kutitomi73
aktív tag
Nekem a 730-am csinálta.Cseréltettem a kártyám ami 3 hetes volt és nano sim , amit adaptarrel használtam.Azt hittem az a gond.Cseréltettem Microsim-re de azután is csinálta.Elküldtem NociCareba ( Győr 12.17.-én ).Megjött és mehettem volna érte 31.-én, de nem tudtam!Majd kedden tudok menni érte ( 6.-án).Kiváncsi vagyok, hogy mit csináltak vele.Majd megírom ha megkapom a szervíz lapot.
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
confuser #3318 üzenetére
Én Emag-on rendeltem a 730-amat. Lehet vinni Nokia Care boltba.
[Lumia730]
Nem sok érte szerintem!! -
kutitomi73
aktív tag
válasz
hroberto #2696 üzenetére
Sajnos nem adtak adatátviteli kábelt csak egyben töltőt!(Lumi 730) Nem értem miért? Ahogy azt sem értem hogy pár típusba nem tettek vakut( villanó fényt,ki hogy nevezi)!Attól függetlenül szeretem a telefont. Én vettem hozzá egy NONÉM adatkábelt (790.Ft) és működik vele!
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Megy szervizbe a teló(730).Olyat csinált mint ha nem lett volna bent sim pedig volt térerő.Nem értek el.Én meg úgy vettem észre hogy hívni akartam és nem tudtam+a hívást nem tudtam megszakítani és aksi ki-be vétellel tudtam megoldani.Először azt hittem hogy a micro sd hibája,mert régen jártam vele úgy (625-nél)hogy miatta kikapcsolt a telóm.Kivettem a kártyát és egy hét múlva újból előjött a hiba.Bementem a Telekomhoz ,kicseréltettem a sim kártyát és az sem oldotta meg.
Kiváncsi leszek mi a gond!!!😠 -
kutitomi73
aktív tag
Én voltam!😊
IMEI alapján a hölgy azt mondta:
"Látom hogy Román a telefon és okt 30-tól van rá 2év magyarországi garancia."Erre én mondtam neki hogy november 28.-án rendeltem az Emag-ról amit számlával tudok bizonyítani.Erre Ő:Akkor onnantól él a 2 év garancia.Erre énem baj hogy a Nokia garancia jegy Román nyelvű és nincs lepecsételve? Erre Ő:Ha arra járok vigyek be minden paírt és ők lepecsételik és érvényesítik a magyarországi garanciát!
Remélem érthető amit leírtam!😊 -
kutitomi73
aktív tag
730as telónál miért nem lehet nano sim kártyát használni adapterrel?
Erről tud valaki valamit?
Lehet hogy napi 3x azért érzékeli a telóm hogy nincs benne sim mert én így használom? -
kutitomi73
aktív tag
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
kutitomi73 #1960 üzenetére
Válasz a saját bejegyzésemre:
Csak azért írom le hogy más is tanuljon belőle!Májusban vettem egy 625-öt.Az első WP-m volt.Tettem bele egy 3éves Kingstone 32Gb-os kártyát a WP-re formázva ( előtte androidos voltam).
Augusztus környékén a 625 csinált olyat hogy napi 3x autómatikusan kikapcsolt.Gondoltam egyet és eladtam a telót.Miután eladtam, utánna néztem és a fórumon írták ez kártya hiba. Vettem egy Droidot, és nem is foglalkoztam a kártya gonddal.( gondoltam hülyeség , mert a droidban működik). A droidot eladtam mert elegem lett a fagyásból és az akku zabálásból ( pedig ezek a hibák miatt váltottam WP-re,amit nem bántam meg).Most egy 730 van és volt olyan hogy nem tudtam hívni mert lefagyott a teló és engem sem tudtak hívni, amíg nem csináltam egy újraindítást.( betettem a régi 32 Gb-os microt WP-re formázva).Ma reggel kivettem mert eszembe jutotott a régi 625 fórum (a kártya a hibás) és képzeljétek megszünt a hiba a 730-on ( nem fagy és tudnak hívni)!!!Csak kárzta gond volt, pedig betettem kártyaolvasóba és a gépen lefutattam rajta egy töredezettmentességet, nem volt vele gond!!.
Gondoltam megosztom,hogy ha belefuttok ilyen hibába!
REMÉLEM TANULSÁGOS VOLT! -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy 730-am van és egy Telekomos kártyával használom(kártya új Nano SIM+adapter).
Csinál olyat a telom hogy hívni szeretnék és lefagy,megszakítani sem tudom a hívást!Aksit ki kell vennem.Visszarakom és akkor meg jönnek az smsek hogy nem értek el már egy órája.
Mi lehet a gond?
Így van beállítva a teló:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest