Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !

Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Outlook levelező
Használ valaki outlook. com vagy .hu levelezőt? Kérdésem az lenne mennyire működik a spam szűrője? Mennyire sikeresen szűri a spam leveleket?
-
Levente75
aktív tag
Fácsebukknak annyi baja van, hogy nem mindig frissíti rendesen az eseményeket (legalábbis nálam nem) Értsd, sokszor több poszt van PC-n nézve mint ami a telefonon megjelenik.
Messzendzser teszi a dolgát. Ritkán hülyül meg, hogy a fél képernyő befeketedik aztán a Fácsebukk oldalról kell a meszendzserbe lépni. Amúgy működik mindig, jelez ha üzenetet küldenek, illetve eseményeket is szépen jeleníti a csempén.Viszont van élet a Fácsebukkon kívül is. Ha nem lenne Fácsebukk több boldog ember lenne.,....
-
Darellus92
aktív tag
Rendeltem egy kék készülékházat az ebayről (limitált) de valszeg ealdom a telefont mert váltok 640 XL-re. Ha kell valakinek egy zsír új kék hátlap az írjon privátot.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
A böngészés mien a telefonnal, gyári göngészőt használtok vagy Chrome-ot telepítettek fel.A facebook app és tudna valaki tapasztalatot mondani, hogy megy rendesen?!A facebook messenger app van windowsos telefonra?! Ha igen az is megy rendesen?! -
Pano
veterán
Én mondjuk egy dolgot képtelen vagyok felfogni ésszel, hogy miért olyan marha nagy kihívés megoldani a folyamatos rezgést a csengés mellett.
Számomra teljesen felfoghatatlan....
Kötve hiszem, hogy ne lenne rá marha nagy igény. -
Norbi88hun
csendes tag
válasz
BobTail
üzenetére
találtam olyat, hogy fiók hozzáadása és ott olyat, hogy google fiók és ott is fent vannak hála ég. hiába mentettem ki azt a vcf file-t vagy hibás vagy nem tudom, de nem töltötte be. importáltam a microsoft fiókomba is onnan sem akarta. Mindegy így megoldódott azt hiszem. Köszönöm a segítséget.
-
BobTail
őstag
válasz
Norbi88hun
üzenetére
https://people.live.com/ -> névjegyek importálása
-
BobTail
őstag
válasz
Norbi88hun
üzenetére
beállítások -> e-mail + fiókok -> google -> lejjebb lapozol és kiveszed a pipát a névjegyekből
-
Norbi88hun
csendes tag
sziasztok. letöltötte a telefonom a gmail vagy nem tudom melyik fiókomból a névjegyzéket, telefonszámokat. csupa olyan aki vagy nem úgy volt beírva vagy nem is kell. 2 napja nem találom hogy kéne ezt eltüntetni... Most próbálom vcf (Androidból kimentet) ből vissza rakni a számaimat csak van kb 50 szemét is közte...
-
rbertkrl
aktív tag
A kamera app a mellékelt képen láthatóan néz ki jelenleg. HDR funkciót nem találtam. A burst pedig a beállításokban kiválasztható opció a kamera gomb nyomva tartására.. És a beállítási lehetőségek is ott vannak. A harmadik képen azt akartam megmutatni, hogy az értesítési LED használata is feltűnik a beállításokban, kiválasztani, működésre bírni azonban még nem lehet.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Nem.
-
hodostamas
addikt
Felraktam a WP10-et. Gyorskapcsolók közé nem lehet kirakni a mobilnetet?
-
gabancs
addikt
Nagyon uncsi az a GPS téma.
-
Devas
őstag
Biztosan valami gebasz van a telefonommal. Valamikor sitysutty tökéletesen működik a helymeghatározás, de általában többször egyáltalán nem.
Biztos nem jól viselte valamelyik leejtést.
Valamikor pedig navi közben veszti el a jelet, majd javul meg.A fórumtárs is 8 perc alatt talált jelet, szerintem neki ugyanaz a baja lesz mint nekem.
-
zombinyul
addikt
A GPS-re: nalam is 5 mp volt szűzen betölteni a Mapsban, hol vagyok. Annyira szűz a Maps, hogy meg soha el se volt indítva.
Internet, WIFI, minden kikapcsolva, csak a helyadatok maradtak. Es naggyon pontosan belotte a helyem. -
kissc
csendes tag
Köszönöm az észrevételeket, tanácsokat és tapasztalatokat a GPS kérdést érintően.
Ma reggel is kipróbáltam: wifi nékül, repülő módban, szabadban, gyalog tempóval csak gps bekapcsolva here+-al 8 percbe tellett míg talált pozíciót. Mozgó járműben sem volt jobb a helyzet.
Az említett Endomondo is csak nagy sokára találja meg magát ( ráadásul nem repülő módban).
Mobilnetettel kevesebb mint fél perc alatt meg volt.
A Hardware Test program gyakorlatilag csak "cellular"-t vagy semmit nem ad meg mint pozícióforrás.
(Van ezen felül valamilyen kifejezetten GPS diagnosztikára való app?)
Gondolom a fenti értékek nem normálisak.Próbálkozzak HR-rel vagy egyből garis szervíz?
Ettől függetlenül a készülékkel teljes mértékben elégedett vagyok, lehet, hogy kifogtam egy hibásat.
-
kezman
őstag
Akkor nálad tényleg valami nem klappol, tegnap próbáltam, vonatoztam, az ország négy különböző pontján, két három órás eltéréssel, és fél percen belül mindig megtalálta az adott helyet, az LG az új IGÓ-val szintén, én nem panaszkodom, és tökéletes, ha a vonat közút mellé ért ugye autómatice áttett oda és visított mert 120-al mentünk

-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Steelers
üzenetére
Szóval, kezdjük az elején. A telefon meglehetősen smooth maradt, de bugos lett. Érezhető az optimalizálatlanság, de egyenlőre nem vészes a helyzet, simán megy a telefon, nem erőlködik, van, hogy bejön a resuming... De ez mégis csak egy pre-beta fw. A telefonra azonnal a 10 ment fel, GDR2 sajnos nem játszott... Azonnal a legújabb buildet rakta fel az Insider. A megreformált billentyűzet elég baró, jól kezelhető, bár az előzetes szoftver miatt voltak olyan helyzetek ahol a telefon egyszerűen félreérzékelte az érintéseket. Ezt egy sima lezárás-feloldás combóval megoldottam, azóta sem látom nyomát. Az alkalmazásaim megmaradtak, frissítés után is a mentett állapotot hozták. A pin kódos fagyás meggyógyult és most már repülőbe is lehet tenni a telefont+újra ki lehet kapcsolni a mobil adatforgalmat. Eddig úgy tűnik, hogy nagyon erős irányt váltanak MS-ék ezekkel a dizájnváltoztatásokkal, a panoráma nézet ment a kukába, jönnek a hamburger menük amik meglehetősen kényelmetlenek voltak számomra, mivel felül vannak. Emellett van magyar WordFlow, vagy micsoda... A megreformált értesítési sáv is nagyon faja, ez a háttér a csempék mögött viszont nem jön be. Újraindulás, fagyás, bármi egyebet nem tapasztaltam. (eddig) bárkinek, bármilyen kérdése van, nyugodtan tegye fel, igyekszem válaszolni mindenre!!!

-
gg72
veterán
Én [ilyen Nillkin-t] vettem, nekem nagyon tetszik (jó minőség, vékony), 2 hét alatt itt volt. Ja, és a színe nem fekete, hanem szinte ugyanolyan szürke, mint maga a készülék.
-
diegho
nagyúr
Tudtok ajánlani jó flip tokot, amit nem aranyáron adnak?
-
Sly Bp.
addikt
Na sorolom az Új HIBÁKAT!
A teló kikapcsol csak úgy!
Felhívok valakit nem halljuk egymást de ő se én, újraindítás szükséges!
Nem tölti be a BBM-et (BlackBerry Messenger)
Szétkapcsol mikor beszélek!
Kifagy a kamera, hiába nyomom hogy fotózzon semmi! Kilépek bezáródik az alkalmazás és akkor fotóz egyet
nagyon jópofaHirtelen ennyi

Valaki tapasztalta valamelyiket? A telefon hétfőn visszaküldésre kerül!
-
bandiie
aktív tag
Sziasztok!
Ma hoztam el a 735-öm, eddig nagyon tetszik, csak még tanulni kell a rendszert droid után.

Úgy látom, tükörképet csinál az előlapi kamera... Hogy lehet azt a telefonon gyorsan visszatükrözni?
Vagy esetleg az megoldható valahogy, hogy ne tükörképet készítsen? -
Pano
veterán
Ez attól függ neked mikre van szükséged.
DE a teljesség igénye nélkül:
- 6tag - Instagram alkalmazás. Van az "official" instagram is, de azt több mint egy éve nem frissítették és nagyon sok olyan funkció nem érhető el benne, ami amúgy a többi platformon igen. A 6tag pedig tudja.
- Perfect Music zenelejtszó, vagy Core Music Player (utóbbi fizetős)
- Perfect Recorder - hangrögzítő
- Tubecast - Youtube alkalmazás, smart tv-re is képes kivinni a képet.
- Flashlight XT - vaku elemlámpaként való használata
- Easy Transfer - wifin keresztül lehet másolni adatokat a gép és a teló között.
- PDF Reader
- Phototastic Collage
- Stop Music (kilövi a hangerőnél lévő kezelőfelületet zenehallgatás után. Sajnos ott marad annak ellenére, ha bezártad a lejátszókat. Talán majd javítják).
A többi alapot meg nem hiszem, hogy említenem kell, mint twitter, facebook, facebook messenger stb
-
panses
aktív tag
válasz
vzoltan87
üzenetére
"(I)Szóval ha pl. egy telefonon ki van kapcsolva a helymeghatározás, de be van nyomva a wifi, és rámész a neten arra, hogy telefon megkeresése, akkor pakk, már ki is dobta a koordinátákat, hogy hol a telefon. Wifi nélkül meg nem találja meg...(/I)"
Persze, mert a Microsoft kiadja a jelet a telefonnak, hogy küldje be a helyzetét. Ekkor a telefon szépen bekapcsolja a gps vevőjét és beküldi az adatot. Nyilván azért mert Te kérted tőle! Biztonsági okokból... És pontosan, nem hozzávetőlegesen. Ha elolvastad volna rendesen az általad linkelt wifi-ről szóló részt, akkor emlékeznél rá hogy wifi-vel nem lehet háromszögelni.
Öröm volt témázni a nyilvánvalóról.
-
diegho
nagyúr
Úgy döntöttem én is WP-re térek, hatalmas dilemma után a 735-re esett a választás, már meg is van, eddig egész jó. Vannak must have alkalmazásokat, amiket érdemes felrakni?
-
panses
aktív tag
válasz
valaki_xy
üzenetére
Igen, alapnak (néha) jó, de nem méteres pontosságra. Itt jegyzem meg, hogy Pátyon van a számítógépem, és ha megkerestetem magam valamilyen programmal akkor Budajenőt szoktak írni. És ezt vezetékes internettel.
A mobilhálózat használni rohadt egyszerű helymeghatározáshoz. Nem az adatkapcsolat a lényeg, az internetnek semmi köze sincs az egészhez!
Minden mobilállomásnak meg van a pontos koordinátája, a telefon megpingeli a közelben elérhető cellákat, és a ping időkből kiszámolja a pontos helyzetedet. Ezt már tudta 2002-ben is, csak akkor még nem volt elterjedve a GPS technológia és EOV koordináta rendszert használtak. -
muzli1963
csendes tag
A gyári időjárás app a zárképernyőn nem akarja mutatni a hőmérsékletet és a város nevét! Hiába telepítem újra. A csempe mindent mutat. Mi lehet a probléma?

-
vzoltan87
tag
A wifi segít a telefonnak belőni a helyet. Még műholdrálátás nélkül is meg tudja határozni a telefon helyét (wifi+cellainfó)
Szóval ha pl. egy telefonon ki van kapcsolva a helymeghatározás, de be van nyomva a wifi, és rámész a neten arra, hogy telefon megkeresése, akkor pakk, már ki is dobta a koordinátákat, hogy hol a telefon. Wifi nélkül meg nem találja meg...
Szóval ennyit arról, hogy miért segít rá a wifi.
De mindenki megnyugodhat. Ha kimegy az ember a puszta közepére, ahol se mobilnet se wifi se térerő, csak GPS, vagy Glonass rálátás, akkor is 15-30 másodperc alatt be fogja lőni a pozíciót ideális esetben. De van, hogy 1 perc is kell neki, bár ez ritkább.
Akinél meg megy a netkapcsolat, annak azonnal jelzi a pozícióját. Azt hiszem itt ezt le is zárhatjuk.
Öröm volt témázni a nyilvánvalóról.Itt egy kis olvasni való, hogy mi köze a wifinek a helymeghatározáshoz: http://mobilarena.hu/hir/naviblog_a_gps_kiegeszito_rendszerei.html
-
FishAir
senior tag
Üdvözlet!
Valaki mondja már meg legyen kedves, hogy akkor most ez a készülék tud 5Ghz wifi-hez kapcsolódni vagy sem. Mert írnak össze-vissza mindent mindenhol, viszont csatlakozni meg nem tudok a routerhez.
szerk: Bocs. Előbb kellett volna használnom a keresőt. Már megvan a válasz sajnos. Kár érte.

-
panses
aktív tag
Ne haragudj, de hány éves vagy? Tudod egyáltalán, hogy működik a helymeghatározás cellainformációk alapján?! Mert én igen!!! Ugyanis mobilhálózatot építettem évekig! Hogy a fa..ba jön most ide a wifi?

Nagyon szívesen leírom az A-GPS működési elvét, ha igény van rá. A Wifi szó nem fog benne szerepelni!
Ha legalább abba kötöttél volna bele, hogy nem repülő módban van a telefon, és biztos, be van rajta kapcsolva a mobil helymeghatározás, azt még megértem, de ezzel a wifi-s megjegyzéssel ledobattad a láncot az agyamról...Kössz!

-
vzoltan87
tag
Na lemértem. Ha fut a helymeghatározás zárt térben, és kimegyek a szabadba, akkor 7 mp. Ha volt kapcsolat és bemegyek egy épuletbe par óra múlva kijövök, akkor 1mp. Ha nulláról indítom a helymeghatározást, nem pedig előre mint ahogy panses linkelte a videó ban, ráadásul wifivel, akkor kell neki a 15-30 mp. Szóval kiderül itt a turpisság. Az az 1-2 másodperc alap esetben lehetetlen. Viszont wifivel mindenkinél azonnal bedobja a térképre a pozíciót, ez nem is volt kérdéses. Ismét jól elbeszéltünk egymás mellett. 😊
-
Levente75
aktív tag
Levelezési fiók beállítás kérdés:
Jelenleg egy gmail-es fiók üzemel a telefonomon. Szeretnék céges fiókot is üzemeltetni a telefonon (outlook.hu) kérdésem az lenne, ha hozzá adom az újabb fiókot, akkor tudom két külön csempén kezelni a két fiókot, vagy csak egyben? Mármint elszeparáltan kezelni a céges és privát levelezést.
Segítséget előre is köszönöm -
Pano
veterán
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én az alábbi jelenségre figyeltem fel.
Egy ideje marhára elkezdett merülni az akksi.
Eddig elvoltam simán átlagban 2 napig egy feltöltéssel, most meg 1 napot, vagy kicsivel többet húzott csak ki a teló úgy, hogy azért nem nyúztam és telefonálni se telefonáltam.Nézegettem a takarékos üzemmódot, semmi extrát nem mutatott, nem voltak kiugró használati értékek.
Aztán egy félre nyomás miatt elindítottam az Egészség és Fitness alkalmazást és látom, hogy méri a lépésszámot. Hát mondom ez meg mi?! Soha nem használtam a cuccot, főleg nem állítottam be.
Megnézem a beállítások, mozgásadatok részt, ott mutatja, hogy miket mért (mennyi futás, mennyi gyaloglás) és milyen appok kapcsolódnak hozzá, kikapcsolni bezzeg nem lehet (legalábbis nem találtam meg).
Eltávolítottam az appot, azóta minden a régi. Pár napja kapott frissítést a mozgásadatok, véletlen? -
panses
aktív tag
Elkészült a [GPS] video! Jöhet a "hülye vagy" cunami!!! Szép esténk lesz!

-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok !!
Nemsokára felrakom 735-re a Win 10 Technical Preview új buildjét, amiben kijavították az eddig ismert hibákat és optimalizáltak. Bárki bármit szeretne tudni, esetleg képeket szeretne szívesen válaszolok/küldök!!

-
Samanbacsii
őstag
GPS menet közben nehezebben talál(hat) jelet mivel mire a cellainfók alapján ránéz a holdakra addig lehet a megtett út alatt már mondjuk valamelyik takarásba kerül, és ezért kezdi előröl a keresgélést...
Igaz, még a symbianos időkből de nekem is volt 15 perces várakozás ha mozgásból indítottam. Ma már nem tapasztalok ilyesmit. Az A-GPS - vagy mi most a rásegítés neve - készít egy log filét amiben a koordítnátáit, cellainfóit rögzíti és onnan olvasgat. Ezért írtam, hogy bejárt útvonalon hamarabb talál jelet... -
umek
tag
válasz
superecneB
üzenetére
Teljesen más rendszerben. Illetve több különböző oldalon is szokott lenni. Én most megcsíptem ezt az edigitalos akciót, úgy újítottam be egy 730-ast. Érdemes ezt a topicot nézegetni, nekem is itt jött szembe az edigital akció.

-
Devas
őstag
válasz
vzoltan87
üzenetére
Ha ez megnyugtat:
Munkából hazafelé jövet gondoltam navigálok az úton. Bekapcsoltam a helymeghatározást és indítottam is a Here Drive-ot. 2 perc elteltével még mindig nem talált jelet, mondom akkor nosza rásegítek a mobilnettel. De így hogy be volt kapcsolva a mobilnet és a helymeghatározás is még 10 perc múlva sem talált jelet...
Nagyon csalódott voltam. Persze máskor ugyanezen az útvonalon max 10 másodperc alatt megvan a jel. -
Sly Bp.
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Amikor gondolják csinálnak egyet

-
törölt tag
válasz
superecneB
üzenetére
Jó az időzítés, vasárnapig volt 15% kupon az edigitalban. Amúgy őket érdemes figyelni, sűrűn van ilyesmi akció.
-
edari
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Edigitalba szokott lenni.
-
superecneB
őstag
Szeretnék tanácsot kérni, hogy honnan lenne érdemes ilyen telefont rendelni, függetlenül? Van valahol most kupon akció?
-
vzoltan87
tag
Na jó. Most már kíváncsi vagyok. Tehát fent az allapotsorban ki van nyomva a tartozkodasi hely, és semmilyen helyet használó progi nem fut. Elmegy az ember egy kicsit távolabbi helyre, hogy ne használja az utolsó pozíciót. Ha itt valaki bekapcsolja a tartózkodási helyet és rábök a navis herére (nem a sajátjára), akkor azon abban a pillanatban, vagy 3 másodperc múlva van rendesen gps kapcsolat? Netes rásegítés nélkül. Na ne már. Ha előre be van lőve a tart.hely, és elindítok egy appot, akkor tényleg 2-3 mp. De nem ezt az állapotot kérdeztem. Ki fogok menni lestopperelni. Valaki itt félreért valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor van HDR már a gyári appban!!!