Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !

Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
panses
aktív tag
Sziasztok! Van itt valaki aki "hivatalosan" vett független 735-öt? Vagy mindenki, akié független, az külföldről behozott sarki gsm-boltos?
Még mindíg érdekelne egy független készülék product kódja, mert szeretném lecserélni a T-s szoftvert a telón...
-
kezman
őstag
Úgy legyen, majd ha kell vinni javítani minden kiderül

-
baji
tag
válasz
üzenetére
Igen, annyi különbséggel hogy úgy tudom ott világgarancia van. Persze ezt a Nokia Care-ben lévő emberke mondta, és mint tudjuk mondani mindent lehet, akkor derülne ki ha ténylegesen bevinném gariztatni (amire remélem nem kerül sor). Lehet koppannék... Azért bízom benne hogy valóban így van, itt mintha már írta volna valaki hogy bevitte és nem kértek tőle semmi papírt.
-
baji
tag
Ezek szerint ahány Nokia Care annyi válasz. Én még amikor a hátlapot vettem hozzá leellenőriztettem, beírta az imei számot és mondta is hogy mikortól él a 2 év gari. Nem kell hozzá számla sem, csak annyi a kikötés hogy nincs világgarancia, eu-on belülről kell származnia. Az enyém pl lengyelektől van és garis.
Csak halkan hozzáteszem elsőre úgy akartam venni hogy a számlán ne telefon legyen hanem tablet mert azt el tudom számolni és mondta a srác a Nokia Care-ben hogy semmi gond, akár 2 kg macskafület is ráírhat. Ebből kiindulva sem kell a számla, de ezek szerint van ahol meg kérik.

-
Devas
őstag
válasz
üzenetére
Hali!
Itt a magyarázat rá miért nem kaptál még frissítést:
(Európai régiójú Lumia készülékek szoftver verziójának frissítési körképe, listája, táblázata, stádiuma)
Ezen a listán keresd meg Germany-t (Ctrl-F a böngészőben és ott bepötyögöd).
Neked a független country variant verziód lehet ami még semmilyen frissítést nem kapott.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy hol találom a 735-ös valamelyik menüjében a háttérben futó cuccokat és hogy azokat le lehet-e állítani, vagy van-e rá app!
Bocsánat a kérdésért, de kezdő Lumiás vagyok!
Köszönöm! -
Xmodule
őstag
Csak ámulok itt. Nekem eddig soha nem fagyott le vagy indult ujra a telefon. Tokeletesen mukodik.
-
vzoltan87
tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Kutyafáját... Amúgy oké, hogy az összeszerelés minősége változhat, de ez befolyásolná, hogy egyik lefagy, a másik nem? Elvileg szoftveresen ugyanazt kapja mind, a szolgáltatói módosításoktól eltekintve. Esetleg azt írják meg rosszul? Az enyém olaszoktól jött, függetlenül. Na de majd a win10 megold mindent (vagy nem 😊).
-
Devas
őstag
Nálam az új frissítés óta, nem indult újra, vagy fagyott le a készülék.
Viszont a régi problémák továbbra is maradtak (mobilnet nem megy újraindításig, vagy egyszerűen a helymeghatározás hányja össze magát X ideig). Meg pár böngészős furcsaság, de az nem annyira zavaró.Amúgy valaki kérdezte, igen, a hátsó hangszóró súg.
-
válasz
vzoltan87
üzenetére
Megnyugtatlak, eloideztem mar
skyonedrive, fb, skype, bongeszo, music osszeomlast is. Valamint restartokat is, siman valami bibije van a peldanyomnak a kommunikacios modullal
Nem biztos, hogy hibatlan darabot fogsz ki es nem biztos, hogy nalad nem jelentkezhetnek majd problemak.
Erre probalok ramutatni
-
vzoltan87
tag
válasz
Zoroaszter
üzenetére
Egy hónapja használom. Explorer, fecebook stb stb. Soha semmi nem akadt meg, vagy fagyott le (eddig).A drive+ viszont egyszer rosszul mondta be a körforgalom kijáratát és a "+" karakter is jól el van dugva, amit most vettem észre. Ismerősömet a szemem láttára dobta ki az iphone 5s a Facebook-ból. Pedig azt hittem ez lehetetlen. Ezen viszont működik, és eddig csak kártyacserekor indítottam újra.
-
iamdoki
tag
Bocsi, ha nagyon láma kérdést teszek fel, de elég sok helyen keresgéltem, és nem találtam semmit. Szóval, ügye ez a készülék a kijelző fajtája miatt nem tudja a Glance Screen opciót. Sajnos kispórolták a notifikációs ledet is, mint mindig. Megoldható az, hogy a vaku villogjon, ha van valami értesítésem?
Másik mától jelentkező probléma a feloldóképernyő töltése. Folyton azt írja ki a telefon, ha felébresztem, hogy folytatás... és ez megy 2-3 másodpercig. Ez mitől jött most? A 920-as Lumián sem volt ilyen, ez azért combosabb darab. Ezeken kívül penge a kicsike, szeretem nagyon, iPhone 5 után sem érzem azt, hogy lassabb lenne, vagy valami.
Köszi előre is mindenkinek! -
NZKK
tag
másnak is enyhén sustorog a hangszóró ha közel emeli az ember a füléhez?
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Vizi911
üzenetére
Nekem se felhőtlen az örömöm... Lumia 710 után én sokkal jobbat vártam...
Nem tudom, hogy egy hasonló árú androidos telefon mit művel, gyanítom, hogy rosszabb, de azért van még hova fejlődni...
Összességben végül is nem rossz telefon ez, lehet, hogy csak az én igényeim voltak túl magasak. -
foxymaci
senior tag
válasz
Zoroaszter
üzenetére
én is 520 után váltottam erre hát ég és föld a különbség az akksi nyúzással is megvan 2 nap a facebook chat valóban nem fordul el böngésző nem töltöget újra mival a proci ram több jöbb én nem bántam meg a váltás nagyon szerethető számomra ez a készülék
-
Vizi911
tag
válasz
Zoroaszter
üzenetére
én azt vettem észre az explorer ben, de csak a facebooknál eddig, hogy görgetek és lefagy az üzenöfalon...és várnom kell h feltámadjon...meg ma is ujra indult egyszer...de hogy miért...kezd nem fasza lenni, számok között volt h énis hallottam vlami furát...amugy másrol nem tudok
-
Zoroaszter
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, ami igazából egy általános összképre vonatkozik, arra lennék kíváncsi,hogy aki huzamosabb ideje használja ezt a telefont,mi a véleménye a következő dolgokról. Nekem jelenleg egy Lumia 520-asom van. Eleinte elvoltam vele, az utóbbi időben sokszor a lélek tartja,hogy ne vágjam földhöz. Pl: böngészni néha szinte lehetetlen,nem érzékel kattintást,vagy rossz helyre, gondolkodik,villog,lefagy.Zenelejátszó minden szám után rak egy kis reccsenést. Ha lezárom a képernyőt zenehallgatás közben,akkor feloldásnál megéri újra betölteni azt a bizonyára rendkívül masszív programot. Facebook chat program nem fordul el, ha a telefont fekvő helyzetbe rakom. Ezek közül valamelyik is jelentkezik a 735-ös esetében? Gondolom a FB chat igen, mert az van minden win telefonra. De ekkora bakit egy chat programban... Szóval összességében mennyire stabil a telefon?MEnnyire szerethető?Tapasztaltok-e fagyást, meddig bírja az akksi?Előre is köszönöm,ha válaszoltok!
-
törölt tag
válasz
Pttypang
üzenetére
jó akkor pontosítsunk
Minden mappát átnéztem amiben gondoltam, hogy benne van. Ki gondolná, hogy a képek mappában van a videó is amikor a telefonban beállítottam, hogy a képeket a telefonra a videókat az sd kártyára rakja. Amúgy van rajta Videos mappa. Logikusabb lenne oda raknia.
-
törölt tag
-
zeddead
újonc
Sziasztok!Azt tudja valaki, hogy miért van az, ha a hangerő gombbal leveszem a médiafájlok+alkalmazások hangot nullára, attól még ugyanúgy, nem tudom milyen hangerőn, met nullára állítottam, de hangosan jelez, ha bármilyen értesítést kapo(viber, messenger).Pedig az alkalmazásoknál is levettem minden hangot.Köszi
-
baji
tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő.
Megtaláltam a blokkot, kicsit régebben vettem mint emlékeztem, 2014.11.12-én, de jól emlékeztem hogy 3500 ft volt. -
Vizi911
tag
Én győrben lakom amugy, ha beviszem a győribe holnap akkor végülis mit kell mondani h kedvezményest kapjak?
meg ha valami gáz van a teloval beégés stb at is ott kell leadni ugye? volt régen egy xpressmusic mobilom eltört az usb je ugye azzal lehetett csak tölteni bevittem mert garis volt...felküldték egy két hét vissza , elkezdik fizikai behatás érte....remélem azota változott a nokia hozzáállása... -
Devas
őstag
Nálatok is német nyelvű weboldalra visz a telefon ha bementek az Extrák+infoba és azon belül a kék bekarikazott i betűre nyomtok?
Local forumtarsnak ki meg nem kapott frissítést vajon milyen nyelvű lehet?
-
zombinyul
addikt
válasz
laleeka0314
üzenetére
Szia!
Sennheiser MX 365. Nekem is az van, minőségi hangzás, jo hangerő, kompatibilitassal a vilagon semmi problema, es a keretedbe is belefér. Ha a mikrofon nem fontos, akkor nagyon ajanlom! Raadasul tobb szinbe is van (nem tudom a telefonod milyen szinu lesz), ugyhogy válogathatsz a telefonodhoz illot is.
-
Gusztáv
addikt
válasz
laleeka0314
üzenetére
Nekem ilyen van, ezzel működik JBL T100A, de Xiaomi Piston is jó hozzá.
-
laleeka0314
újonc
Sziasztok! Pénteken hozza a GLS a telót végre!
Tudnátok ajánlani valami jó fülhallgatót hozzá, aminek a kompatibilitásával sincsenek gondok, mert addig ok h 3,5mm jack, de vannak fura tapasztalataim előző telómról pl (xperia mini
) 5-6 ezer környékén gondolkodom -
panses
aktív tag
Sziasztok! A 620-as topicból úgy néz ki átjövök ide!

Valaki tud nekem mondani egy szolgáltató független product kódot?
Sürgi lenne!
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan hívást felvevő proggit amelyik automatikusan indul híváskor?
-
törölt tag
Hogy ne csak off legyen

Sokszor előfordul az a hiba, hogy nem tudok wifire csatlakozni. Próbálok, de azt írja ki sikertelen csatlakozás. Kikapcsolom a wifit majd be, de akkor sem. Újra kell indítani az egész telefont majd csak ez után megy fel.
-
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Beég nektek az agyatok.az ég be.Vagy már beégett.Hány évesek vagytok? 10?
-
Vizi911
tag
Akkor végülis a pesti nokia care be kapok ingyen hátlapot , ha beviszem? nem akarom, hogy beviszem tp ontba igy repedten és azt mondják h a kijelzö csak kifogás igazábol a repedés miatt akarom stb...és multkor olvastam itt, hogy a nokia care be ingyen cserélik a hátlapot nem tudom ez mennyire igaz, hétvgéén pesten leszek.
-
edari
őstag
válasz
Vizi911
üzenetére
Minden termék esetében ha új terméket kapsz gari idő alatt, akkor a gari idő "újraindul". Magyarán ha volt 2 éved egy telefonra, amit a 23. hónapban cserélnek (akár ugyanolyanra), akkor megint van 2 éved.
Ezért van az, hogy a 6 évett fülesemet használom még mindig. na jó nem ugyanazt, mert ez már a vagy a 7., csak mindig cserélik. Pedig csak 2 évem van rá.
-
Vizi911
tag
válasz
Dj.Kütyü
üzenetére
És ha nekem most csak egy törött hátlapom van azért fizetnem kell biztositáson belül vagy hova érdemes ezzel vinnem?
hát már nekem is látszik a beégés kék háttérnél ha erre fogva vissza viszem , gyakorlatilag uj telefont kell adniuk? mennyi ideig volt náluk és ilyenkor ujra indul a gari ?
Mondjuk a 930 is beég az is amoled 

-
bandika83
csendes tag
Sziasztok!
Az imént jött meg az ebay-ről rendelt kék előlapom.(vezeték nélküli töltéshez)
Többen is írtak róla, de gondoltam én is írok pár gondolatot.
A színe nagyon ütős-kedvenc színem-,viszont a minőséggel már annyira nem vagyok megelégedve.
Látszólag gyengébb anyagból készült mint az original, ezért a jobb oldala nem illeszkedik jól. A jobb felső sarka kiáll kb 1mm-t és a gombok is csak minimálisan emelkednek ki a környezetükből.
Kinézetre teljesen olyan mint az eredeti,a belső oldalán van csak pár kisebb eltérés.
3347Ft volt és kb 3 hét alatt ért ide.
Sajnos ahol lakom megszűnt a Nokia care már egy ideje, de gondolom az eredeti hátlappal nem lenne ilyen gond. A vezeték nélküli töltés sem fontos
-
Gusztáv
addikt
válasz
Zoli0726
üzenetére
Használd, és ha már nagyon zavar, vidd vissza. Jó eséllyel kapsz egy új telefont (én a helyedben megvárnám, hogy kijöjjön a 745, és akkor vinném vissza, ha már a 730 nem elérhető
). Én hallottam olyan emberről, aki az egy éves Galaxy S4-én futtatta a szókirakót teljes fényerőn 2 napig, az alatt szépen beégett, majd kihívta a Samsung szervizt, akik szó nélkül kicserélték egy új telefonra. És ezt még 1x eljátszotta a gari lejárta előtt, majd eladta a telefont újként. Nem azt mondom, hogy ez egy korrekt magatartás, de egy lehetőség. -
Zoli0726
aktív tag
Ahhoz képest hogy nem kell félni a beégéstől, nekem is egy hónapja van meg a mobil, és a Windows logo már halványan látszik az háttérben lévő alkalmazások váltásakor, pedig mindig eltűntetem a nav sávot.

-
Gusztáv
addikt
válasz
üzenetére
A 830-ban van 3, a 930-ban 4 db mikrofon. A 730-ban ránézésre 2. A Lumia Camera programban a beállítások\videó alatt lehet aktiválni az 5.1-et 830-on, a 730-on ilyet nem láttam (de azon nekem Win 10) van. Valaki egyszer már írta, hogy a sima kamera app és a Lumia Camera más bitrátával vesz fel.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Na.Jön a 930!Elfogadtam.Nem használt,teljesen új!
-
Viper26
nagyúr
SIM kártya kivétele hogyan van ennél a telónál?
Mármint teljesen passzosan benne van a foglalatban, csak beljebb kell tolni a SIM-et, és akkor kijjebb ugrana?4G-t az "L" ikon jelzi?
Bármit át lehet mozgatni SD-re, nem befolyásolja az appok működését?
-
kezman
őstag

Én mrg ezt használom

(I)Tel Elek(/I) >> nálam LTE is van
-
törölt tag
Múlt héten amikor megvettem a 735-ös telefonom még ki lehetett választani a 4G kapcsolatsebességet, azonban ahogy hazaértem, lefrissítettem a rendszert és már csak 2G/3G közül lehet válogatni.
Másnál nem jött elő ez a hiba?
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Holnap eldöl mi lösz.Gondolom árkategba kell majd választanom.Ujra L735 legyen,vagyisten örizz droid?vagy u.ez.Vagy 830.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hát na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tudnátok ajánlani valami jó fülhallgatót hozzá, aminek a kompatibilitásával sincsenek gondok, mert addig ok h 3,5mm jack, de vannak fura tapasztalataim előző telómról pl (xperia mini

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

En legalabbis azt hasznalom, es bevált.