- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Samanbacsii #10905 üzenetére
Telekom hálózat?
Igen, lehetséges. A 3G hardvert fejlesztették 4G-re. -
Sungoo
addikt
válasz
Samanbacsii #9633 üzenetére
Csak amit látsz.
(#9634) Tamás34 A kollégám neje rendelte, természetesen Kínából.
Asszem 2200 volt.
-
westcoastog
veterán
válasz
Samanbacsii #9476 üzenetére
-
zombinyul
addikt
válasz
Samanbacsii #9487 üzenetére
Igen...
Valaki kérdezte, minek tok a telefonra, mikor gyárilag egy tokba van. Tessek, ezert... Mert Murphy törvénye, az fog kapni amit nem lehet csereltetni.
A franc esne bele. Sebaj, mostantól tokba lesz, nem erdekel. Megvan az első (par) harci sérülés, működést nem befolyasol, fel eves mar, ennyi belefér. -
Karcsi1001
tag
válasz
Samanbacsii #9342 üzenetére
Igen, ott nézem, jekenleg 9.840 Ft. Még ez is megérné, csak egy kicsit körbejárom, tudakozódok róla. Szeretném, ha a köztes pontokat jól, és biztosan lehetne használni, nekem fontos. És a HERE drive + ezt nem tudja (vagy én), ezért akarom a Sygic-t megvenni.
-
Sungoo
addikt
válasz
Samanbacsii #9223 üzenetére
"Viber működik olyan jól mint androidon? Annyira igen.
Erről azért annyira nem vagyok meggyőződve.
Véleményem szerint WP-n a viber egy rakat fos. A többivel egyetértek.
-
domojko
senior tag
válasz
Samanbacsii #9223 üzenetére
Lelkesítő amit írsz. Akkor csak a 730 vs. 735 ami dilema maradt. Telenornál csak a 735 kapható. Praktikummal 53990. Adnak hozzá ajándék hátlapot (vagy ez csusztatás? minden 735-höz jár ez a vezeték nélküli töltéshez használható hátlap? vagy ezt külön kell megvenni?)
Euronicsban viszont egy árban van mind a kettő 55250. Viszont ezek függetlenek. Ja és igen akkor még itt van a nano-micro sim dilema is. -
coyote66
aktív tag
válasz
Samanbacsii #9220 üzenetére
Lehet igazad van. Symbian és droid után nehezen megy nekem is a wp. Lehet, hogy csak másnapos voltam és nem volt türelmem. Könyvjelzőket (amit gyakran használok) wp-n nem tudtam kitenni a csempére. Szám mentése, sms bonyolult volt. Szinkronizálás valamiért nem jött össze. Munkámhoz is használom és egyenlőre sokáig tartana egy ugyan olyan teljes értékű wp-s belakott rendszert összehozni. Ezért egyenlőre feladtam. Röviden.
-
Swami
senior tag
válasz
Samanbacsii #9030 üzenetére
Tényleg van dupla érintéses kijelző felebresztes, csak én nem hasznaltam soha. Ebből adódhatott, hogy ugy gondoltam, nincs is. Köszi a kiigazítást! Egyébként tökéletesen működik. :-)
-
zombinyul
addikt
válasz
Samanbacsii #8948 üzenetére
Instabil, tobb komplex oldalt pl. be se tud tölteni. Szörnyű, mondjuk én annyira szeretem az IE-t, hogy mindent utalok.
erahurka: azert némelyik Sony legrosszabb kavak teren. Igazabol a Lumiak szeltebe vastagok csak igazan, de azert rossznak nem neveznem őket. iPhone, Sonyk, stb, mind rosszabbak kava teren.
-
Pano
addikt
válasz
Samanbacsii #8922 üzenetére
Ezzel a húzással végleg kinyírnák a WP mobil platformot, az tuti.
Vagy azt ismernék el vele, hogy ennyi volt, nem tudnak mit tenni. -
válasz
Samanbacsii #8922 üzenetére
De, leallnanak.
-
erik0319
tag
válasz
Samanbacsii #8919 üzenetére
http://winmagazin.hu/2015/04/build-2015-bejelentik-az-android-app-tamogatast/
Itt egy cikk Így a hatranyairol. Részben egyet lehet vele érteni.nem biztos hogy jót tenne a wpnek.
-
válasz
Samanbacsii #8917 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii #8917 üzenetére
Androidos appok WP-n? A BlackBerry-nek is milyen jól bejött.
-
kissc
csendes tag
válasz
Samanbacsii #8577 üzenetére
Vidéken lakom, illetve sokszor vagyok kint terepen, ott is próbáltam. Térerő hiányában pedig egyáltalán nem talál jelet (akárcsak külföldön, vagy repülő módban). Párszáz méteres hibával megtalálja magát a cellák alapján, de gondolom nem így kéne működnie.
Az antenna illetve a GPS egység hol helyezkedik el benne? A tok okozhat ekkora árnyékolást? -
umek
tag
válasz
Samanbacsii #8551 üzenetére
A képeket valóban nem vitte át.
-
baji
tag
válasz
Samanbacsii #8343 üzenetére
Valahol olvastam hogy csak akkor jelenik meg az sms küldés ha mobil számként van elmentve a telefonszám. Lehet ez a gond...
-
Luser2000
addikt
válasz
Samanbacsii #8129 üzenetére
ezt még nem tapasztaltam, mert egyszer navigáltam csak, de nem volt közben hívásom.
elég vicces. -
teddy20
csendes tag
válasz
Samanbacsii #7708 üzenetére
Nem jó sajnos.
Próbáltam.
-
Devas
őstag
válasz
Samanbacsii #7707 üzenetére
Ha már ennyibe kerül a Sygic, nem volna célszerűbb egy külön rendes navigációs ketyerét beszerezni? Nekem nincs ilyesmi, azért is kérdezem.
konci79:
Ha már így szóba hoztad, lehet nekem is class 2-es vagy 4-es kártyám lehet, mivel anyámnak vettem egy telenyomor butatelefont (Nokia) az Intersparban és a benne lévő SD kártyát szakszerűen lenyúltam. -
törölt tag
válasz
Samanbacsii #7708 üzenetére
Ezt a fejlesztőtől kérdezd meg. De erősen kétlem hogy érvényes lenne.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Samanbacsii #7306 üzenetére
Szia!
Meg szeretném kérdezni Tőled (vagy bárkitől, aki használja) , mik a tapasztalataid azóta a Sygic-kel ?
Ha az ember a nem fizetős, "free" verziót választja, az nagyon lebutul az 1 hét próbaidő után ?Vagy jól használható így is ?
Vagy érdemes beruházni a fizetősre? Most az egész világot érintő navigáció 40 Euro, ami szerintem egész elfogadható ár. (Tavaszi vásár, vagy lehet hogy csak a próbaidő miatt ennyi, azt nem tudom...De most ezt az árat írta)
Köszönöm a választ előre is !
-
edari
őstag
válasz
Samanbacsii #7649 üzenetére
Igen, mert ha nem érti amit hogy mit akarsz, akkor meg kell próbálni többször. És akkor néznek hülyének
Egyébként tökéles csöndbe próbálgattam, és egyedül voltam. Nem tudom hogy pl egy autóba, lehúzott ablakok mellett (használj inkább légkondit
) mennyire értené amit mondok.
-
edari
őstag
válasz
Samanbacsii #7639 üzenetére
Azt tudom hogy Cortana megcsinálja. Kipróbáltam: mondtam h call mother. Kérte hogy adjam meg h ki a motherom
Itt vicces rész jött, mégpedig az, hogy adjam be egy angolt értő droidnak azt h "anyu". De sikerült. Szal csak annyit mondok neki hogy call mother, és már hívja is.
Egyébként Cortanat ébresztheted a "hey Cortana" mondattal is, és akkor még gombot se kell nyomnod.
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii #7530 üzenetére
Pl Appdeals vagy myappfree.Bocs benéztem. Ez az akciókat mutatja.
-
válasz
Samanbacsii #7321 üzenetére
Ha van biztonsági mentesed akkor alapbol vissza rakja az új készülékre,ha mix mentes akkor rakeresel es telepítés.Persze a fioknak ugyan annak kell lennie.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Samanbacsii #7327 üzenetére
Eddig mi volt vele a gond? Még nem használtam, de ha jó/jobb mint a gyári, akkor lehet, h teszek egy próbát.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Sajnos nem, a 7 nap letelte után már navigálni sem hajlandó. Mondjuk ez pont nem derül ki a program leírásából, vagy csak hülyén van fogalmazva.
@erahurka: ott hardveres hiányosság volt, azon a szoftverfrissítés nem segít. A usb-támogatás más tészta, az usb hid funkció állítólag már Update 2-vel jön.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Köszönöm! Jól hangzik, letöltöm !
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Samanbacsii #7304 üzenetére
Köszönöm a választ !
Sygic? Az nem fizetős? Mi az amiben pluszt nyújt a HERE Drive-hoz képest ? -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Samanbacsii #7289 üzenetére
Köszönöm a választ !
Ne haragudj, sajnos nem értettem pontosan, melyikre is vonatkozik -a két tárgyalt navigációs programból -ez a mondatod
: " Mindezekkel a gyíkokkal együtt a szolgáltatásai egyedülállóak."
...A Waze-ra gondoltál, hogy így, még kissé defektesen is igen hasznos alkalmazás , vagy arra, hogy a Here Drive + ugyan ezeket nem tudja, de attól még egyedülálló amit tud ?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii #7289 üzenetére
Nem rég kapott egy kis bugfix csomagot, szóval úgy látszik nem hagyták magára teljesen.
-
japy
őstag
válasz
Samanbacsii #7253 üzenetére
+ az értesítési sávra ki lehet tenni a mobil adat átvitel kapcsolót
-
DJosef
őstag
válasz
Samanbacsii #7248 üzenetére
Takarékos üzemmód csempe mutatja már százalékosan is a töltöttséget.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Samanbacsii #6919 üzenetére
Annyi a különbség, hogy míg a Google semmilyen jogi felelősséget nem vállal az Android után (ezért kellett külön minden gyártónak megállapodnia az MS-el), addig az MS meg igen. És az USA-ban jó esélyjel be lehet némi aprót vasalni a MS-en is, ha nem is ő fejlesztette a programot. WP-re sokkal nehezebb alkalmazást felrakni az Áruház megkerülésével, mint Androidon bepipálni a beállításokban az ellenőrizetlen forrásokból való telepítés engedélyezését.
Ami a hívásszálalót illeti, azért nincs mert a 3rd party programok sandbox-ban futtnak, és nem férnek hozzá a rendszerhez, így a hívásadatokhoz sem (ezért nem volt adatforgalom számláló sem, amíg ki nem jött a beépített).
Sok app akkor lesz, ha lesz jelentős piaci részesedése a WP-nek, ehhez meg el kell adni nagyon sok telefont. Az MS meg épp ezen dolgozik gőzerővel, nem véletlen van hanyagolva a felsőkategória. Az Android sikere is abban van, hogy az olcsó készülékek elárasztották a piacot. Az, hogy a Nike program miért fizetős WP-n, meg max ők tudnák megmondani. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Azért a hívásrögzítés még sok más országban tiltott ezért sincs iOS-re se
-
Razzul
őstag
válasz
Igen, a szoftver és a droid szempontjából is indifferens a dolog és a droid nem törvényen kívüli. Viszont ha te felteszed a programot és a beszélgetőpartnered hozzájárulása nélkül rögzíted a beszélgetést törvényt sértesz. Még akkor is ha nem kötöd senkinek az orrára, és soha nem is derül ki. A cselekedet van szabályozva, nem a programok. A hívás- és a tarifaszámlálás nem bűncselekmény. Az ilyen cinikus megjegyzésekkel nem tudok mit kezdeni.
-
Razzul
őstag
válasz
Samanbacsii #6915 üzenetére
Ptk. 2:48. § [A képmáshoz és a hangfelvételhez való jog]
(1) Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges.Szóval nem, nem a felhasználás dönti el. Ha nem veszed fel a beszélgetést, pár év bíróságra járást megspórolhatsz.
-
baji
tag
válasz
Samanbacsii #6908 üzenetére
Hívást nem rögzíthetsz a másik fél tudta és beleegyezése nélkül, különben törvénysértést követsz el.
Szóval tök felesleges, úgysem használhatnád soha semmire, ha meg kiderül még rosszul is járhatsz.
Nekem az a véleményem hogy ne hasonlítsuk a droidhoz mert az egy nyitott rendeszer ez perdig zárt, ezért semmi értelme összehasonlítani. Akkor már inkább iOS, az szintén zárt, ezzel már össze lehet méregetni mik a hiányosságok. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Samanbacsii #6891 üzenetére
Azért feltenném a kérdést, hogy mi az az app amit nem talált meg
Nekem eddig nincs hiányérzetem, bár még be sem laktam és a fő telefonom egy 5S
-
edari
őstag
válasz
Samanbacsii #6888 üzenetére
Leginkább nagyobb részesedés a wp oldaláról. Amíg 4-5%, addig nem sokan fognak egy újabb platformra fejleszteni.
-
Devas
őstag
válasz
Samanbacsii #6610 üzenetére
Böngészőben keress rá az SZTAKI-ra.
-
Croft-21
őstag
válasz
Samanbacsii #5476 üzenetére
Ma én is elmentem a Nokia Care-be és az utolsó kék hátlapot hoztam el. 😄 Amúgy a fehér is jól néz ki.
-
válasz
Samanbacsii #5487 üzenetére
Ezt megmondtuk volna neked mi is, eleg ritka a teljes alaplapos keszulek, felesleges meg draga
A hatlap cseres tortenetnel kerdes: Mennyire volt karcos az a hatlap mit leadtal? Mert a szurke nekem mar karcos kozepen, ahol felfekszik a feluletre
-
kene84
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5476 üzenetére
Ez melyik pesti nokia care volt?
Én is ellátogatok oda akkor -
válasz
Samanbacsii #5232 üzenetére
Nekem igy mar nem lesz belole semmi, egy feher meg talan, az matt.
-
soldi3r
veterán
válasz
Samanbacsii #5230 üzenetére
En nem csak egy orszagban hasznalnam, ugy pedig tud nem tul kifizetodo lenni.
-
válasz
Samanbacsii #5230 üzenetére
mert nem mindenhol van halozat
-
válasz
Samanbacsii #5048 üzenetére
Rendes, eredeti nokiat rendeltel? o.O
Ha olyan szinu lenne es tapintasu, mint a 930 narancs hatlapja, akkor nekem is bekerulne a tervezett listaba.. de ha fenyes es vilagos narancs, akkor felejtos.(#5036) Dj.Kütyü
Fota?(#5037) zodes
A hatterben dorzsolom a kezem, evil laugh meg minden -
melanieevi
csendes tag
válasz
Samanbacsii #5051 üzenetére
a sony w880omnak volt ilyen színe szerintem, nekem meg onnan jött a narancs corbyhoz az ihlet. egyre vadabb árnyalatokat választok
de azért teljesen nyugodt akkor leszek, mikor kezembe veszem a telót és az első dolgom nem az lesz, hogy már rendelem is ebayről az új borítást, mert vállalhatatlannak érzem a színt...
-
melanieevi
csendes tag
válasz
Samanbacsii #5048 üzenetére
azt hiszem lányként az én hetero beállítottságom megingásával nem lesz gond
volt régen egy samsung corbym, az is ilyen élénk narancs volt, szóval reménykedtem, hogy ez hasonló és tetszeni fog. amúgy meg kék borításra pályázom e-bayről, annyira a szívemhez nőtt a 800-as színe (még repetáztam is ebből a telóból, mikor rommá törtem pont kifutó volt a Tnél, így occsóért tudtam venni egy újat
)
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4775 üzenetére
Nem,de közepes méretben orgonasíp+forog ahol mutatja az adatforgalmat!
Cunc:Nekem nem karcolódik,pedig 3 hónapja meg van!Tamás34:Értesítések+művelet mobil adatátvitel kirakható,menübe takarékos üzemmód csempébe kirakható ahol a valós akku százalékot mutatja.Vagy ez már meg volt neked frissítés előtt?
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii #4775 üzenetére
Szerintem legkisebb méretben csak orgona van
-
kene84
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4601 üzenetére
Ugyanúgy jelzi QI-vel is
-
zodes
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4561 üzenetére
próbáld ki a RapDialer -t! Nekem nagyon bejön, ha nagyon át akarsz térni outlookra, akkor még ha neked is bejön szerintem könnyebb lesz.
-
zodes
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4543 üzenetére
Szerintem sehogy! Egyáltalán nem ajánlom! Én 1 hete ezzel szórakozom és nincs értelme. Gyönyörűen szinkronizál a googléval. Fejlettebb egyenlőre a google!
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii #4507 üzenetére
Szerintem mind látja. A Files tuti.
-
SpeedyG
tag
válasz
Samanbacsii #4389 üzenetére
Esetleg tudnál valami linket adni a progihoz? Nem találom... Az általam használt app .xml kiterjesztésű fájlt csinál, amit nem ismer fel a WP. Vagy valaki esetleg tud erre megoldást?
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
Samanbacsii #4391 üzenetére
Fájlok😊
-
SpeedyG
tag
válasz
Samanbacsii #4366 üzenetére
Ezt a .vmsg fájlt hogyan/mivel készítetted? Én sem tudtam, csak a telefonkönyvet másolni, örülnék, ha megosztanád a "mgoldást". THX előre is!
-
japy
őstag
válasz
Samanbacsii #4367 üzenetére
Akkor öröm é bodottág.
-
japy
őstag
válasz
Samanbacsii #4363 üzenetére
Akkor frissítsd!
-
BobTail
őstag
válasz
Samanbacsii #4361 üzenetére
Ha az Adatátvilet appal nem mentek át az SMS-ek, akkor sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest