- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos igazad van , az egesz w10m egy nagy beta program (volt) illetve a mai napig az , inkabb az ms donteshozoinak gondolkodasat nem ertem, hogy mar reg eldolt hogy megy a levesbe a mobil consumer szegmens , akkor minek erolkodtek itt az elmult 2 evben ... erre az se indok hogy az uzleti felhasznalok a celpont egy all in one eszkozzel , mert az se indokolja a haldolas elnyujtasat , mflex aka eagle velemenyevel ertek egyett , hogy a w10m csak pup a hatukon ,es a sorvasztas elore leirt forgatokonyv szerint zajlik.
Breaker linkelem ha kell az ms fele fb appot , a dropboxombol letoltheted es fejlesztoi beallitasok bekapcsolasa utan telepiteni tudod ...(ha nem lenne meg az aruhazban)
-
-
Allitolag rp agrol felteheto lesz majd Donna Sarkar szerint , kerdes hogy megvalosul e , meg hogy erdemes e az rs2, Cu-val veszodni ... ??? Jelen pillanatban slowring rs2 telepulese majd atlepes release previewre ..ez a lehetoseg van ... lumia 640-en semmi ujdonsagot sem vettem eszre , legfeljebb egy ket atkersztelt menupontot..
-
domojko
senior tag
Jah....én most a 10-el szopok megint. Nekem mindig ezt csinálja a 10. Mondjuk tegnap délután még a 8.1 volt fenn és kb egy óra késéssel jött meg viberen az üzenet. Bnőm üzent h mikor hol találkozzunk, de már a dolgunkat is elintéztük mire megkaptam az üzenetet. Csodálkoztam is mert 8.1-en nem jellemző h ennyit késsen. 1-2 perc elő szokott fordulni, de ennyi nem.
-
domojko
senior tag
Melyik szolgáltatónál vagy? Én telenor. Már el nem tudom képzelni h mi a jó istenért nem kapom meg az üzeneteket lezárt telefonnál. Küldő félnél csak akkor jelzi kézbesítve állapotnak ha feloldom a kijelzőt. Tehát addig meg sem érkezik míg le van zárva a kijelző. Nem értem ezt miért csinálja. Wtf. Szét basz az ideg.
-
panses
aktív tag
Hetek óta csak olvasom a topicot, de nem tudom tovább magamban tartani... Nem csak neked szól, ne vedd magadra!
Felraktam a win10-et és tök jó!
1.
Képzeljétek a Lumia Camera app ezen is működik, nem értem miért kell ezen sírni!?
2.
A gps is tökéletesen működik...
3.
A zárolási képernyőre ki lehet tenni az időjárás infót.
4.
Az átlagos akku időm pedig jobb mint a 8.1gdr2 után volt.
5.
Tetszik, hogy nem kell külön elemlámpa és stopper app-ot telepíteni. A számológép is sokat fejlődött és végre lehet SD kártyára telepíteni a nyüves térképeket!Szóval: Én egy elégedett Win10 felhasználó vagyok!!!
Azt hozzá kell tennem, hogy nem szarakodtam hardreset-tel soha, hanem egyszerűen újrahúztam a rendszert(8.1GDR2 független) és ez után hagytam telepedni a win10-et. Telepítés után még frissített valami nagyot kétszer és kész. A 8.1-es mentést meg el kell felejteni! Nem visszatölteni rá...
Bocs ha hosszú lett a mondandóm, de szerettem volna egy pozitív hozzászólást!
-
-
martonx
veterán
-
-
Tottalino
tag
És? Ettől még megeszi reggelire a 735-öt.
1; FHD kijelző, nem HD
2; a vas jóval erősebb mint a Snapi400Még egyszer. A munkahelyemen nincs szükségem a telefonra, ugyan így nem volt a 735-re se. Amikor nem dolgozom (12/24) akkor használom a telefont. Tényleg ennyire nehéz? Ilyenkor használtam a 735-öt is.
Köröket ver a 735-re, ha tetszik ha nem. Ettől még a 735 egy kiváló telefon. De van tőle jobb. Ennyi.
Melyik része nem érthető? -
Tin
veterán
így van. majd akkor kell frissíteni, amikor kész a felhasználók szerint, és nem akkor, amikor szerintük
de ez így van már manapság minden szoftverrel. 5s-t én se frissítettem soha 9-re, elég ismerős szívott vele, én meg inkább eladtam a gari lejárta előtt, feleslegesen nem akartam szenvedni az ios-el, amikor ugyanazt (sőt, az én felhasználásomban többet!) megkapok a wp-től. a 8.1-től is.
zsoltyyy: értelek, én 29-ért vettem. 70-nél már lehet engem is idegesítene, de igazából asszonyét asszem 50-ért vettük, és imádja, soha nem volt ennyire stabil és megbízható telefonja. hozzáteszem, nekem is valamikor a gombos telefonok idejében utoljára. nem kell rágörcsölni a 10-re, lehet, hogy soha nem lesz stabil, mert előbb lövik le a fejlesztést, minthogy stabilizálnák, de kit érdekel? 1-2 évig elketyeg a 8.1, utána meg akárhogy is, de új platformot kell keresni, hacsak nem támad fel a w10m.
-
zombinyul
addikt
Nem nagyon van idom bevinni, allandoan dolgozok... Es ha mar vinnem, csak a Carebe.
Plusz annyi panaszt hallottam ilyen teren a WP-re, hogy felek, felesleges is volna.erahurka: semmit se erez bedugva, es ugye a zene is tokeletesen szol rajta. Csak a rendszerhangokat lovi ki a telefon, es egyre surubben.
-
Mister_X
nagyúr
Én, amikor észrevettem, hogy a jack csati halott, nem akartam visszavinni: első naposan vettem, úgy kellett a harmadik T-pontig elrohanni, hogy van-e náluk készlet. Hiába tudtam, hogy elég lenne kicserélni a hátlapot, de ezek meg elkobozták volna két hétre és addig meg jó esetben hozzám vágtak volna egy low-end gánydroid szamszungot.
-
Pano
addikt
Szia!
Köszi a hozzászólásod, és köszönöm a részben kioktató hangnemet is.
Háromszor vittem már szervizbe a telefont (nokia care), legutóbb egy hete jött meg, ugyanis kértem, hogy csináljanak egy teljes kivizsgálást. Amit meg is tettek -állítólag- minden egyes részét átnézték a telefonnak és a hivatalos szakvélemény az, hogy rendben van teljesen minden. Hardveresen és szoftveresen is.
Innentől én alig ha tudok mit tenni, nem igaz? Ha már maga a microsoft se ismeri el hibaként ezeket a jelenségeket, holott -kapaszkodj meg-, a nokia care-ben az átvétel előtt is sikerült megmutatnom miket kifogásolok és látták is, hogy létező probléma.Másodsorban nem nyivákolok, csak leírom a szerintem hátrányait.
A megoldás az eladás lenne, valóban. Csak hogy nem tudom megtenni, mert akkor meg telefonom nem lesz.
-
Pano
addikt
Tudom, nem nekem írtad, de saját véleményt is fűznék hozzá.
Megmondom őszintén, én eladnám. Csak nem tudom, mert szolgáltatónál részletre vettem, újat meg nem tudok venni ha el is adom.
Meg lelkem mélyén nem is akaromValahogy reménykedek a W10-ben, pedig nem ad rá indokot semmi. Közben meg napi szinten anyázom a telefonom az apró bosszantó dolgai miatt.
Régebben volt egy 620-as lumiám, azt imádtam. De a 735 meg amit azóta műveltek a WP-vel kiakaszt.
-
panses
aktív tag
Sajnos, vannak dolgok amik nekem is hiányoznak a jó öreg Nokiás időkből. Nem vagyunk egyformák, bár ettől még eladhatja...
Nekem azért kellet ez a telefon mert ez az utolsó NOKIA(jó tudom nem az, ráadásul Kínai...JAJJJ)!Rühellem a Guglit, az Apple-t meg egy nagy felfújt lufinak tartom. Ennyi.
-
-
-
ViragL
tag
Azt javaslom, menj be egy MM-be és vedd kézbe a 735-öt, aztán keress valamit ami akkora, mint a 640 xl lesz 157.9 x 81.5 x 9 mm. Ez után már tudni fogod kb, hogy melyiket akarod, szerintem. Én Lenovo P780-ról váltottam az sem volt kicsi, szerettem, de a 640 xl méretével már nem boldogultam volna. Ha be is fér a zsebbe, zavaró lehet a nagy tömege miatt. Ezt a MM-ben ne próbáld ki, mert félre értik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest