- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
petra1313
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem a 8.1-et, de eléggé fagy tőle a telefon...Szerintetek az újratelepítés segíthet? -
petra1313
csendes tag
A telefon 93%-on, takarékon, úgy hogy se net semmi nincs bekapcsolva 8óra 7 perc hátralevő időt ír...2hete van meg a telefon, ez normális?
-
petra1313
csendes tag
Hogyan tudok lejátszási listát csinálni?A zenéim az sd kártyán vannak.A google-on csak olyan megoldást találtam, aminél a telefonra kell rakni a zenéket, de az nekem nem jó, mert nem férnek rá.Valami megoldás?
-
petra1313
csendes tag
A letöltött zenék hova kerülnek?A zenelejatszomban nincsenek.
-
petra1313
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lumia 520-as telóm, jelenleg win 8-al. A kérdésem az lenne, hogy megéri feltenni a 8.1-et? Mindenhol mást írnak.:/ A frissítéssel eltűnik mindenem a telefonról? Előre is köszönöm a válaszokat! -
petra1313
csendes tag
A képernyő Nektek karcolodik?Megéri inkább fóliáztatni?Jelenleg se tok se fólia,de ismerősöm Szólt , hogy szét fog kopni az egész...
-
petra1313
csendes tag
Cortana tenyleg nem lesz 2015-ig az orszagunkban?
-
petra1313
csendes tag
Kedden erkezik hozzam is egy 520-as.
Szerintetek mar a 8.1 lesz rajta? Nem igazan ertek hozza.Ha nem lesz rajta egybol, akkor ugy gondoltam, hogy ahogy megkapom ra is tennem, hogy azzal szokjam meg.Koszonom az elozo valaszokat!
-
petra1313
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök egy ilyen telefont venni, és lenne pár kérdésem.
Az aksi mennyit bír?Zeneileg milyen a telefon(viszonylag jó sennheiser fülesem van)?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest