-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Én egyszerűen nem értem hova sietnek így az emberek. Soha nem telepítettél még semmit se gépre se máshova? A % jelző SOHA nem arányos időben a telepítés készenlétével, és a 100%-on "gondolkozás" is egy igencsak ismert állatfaj. Erre te kikapcsolod a telefonod operációs szoftverének frissítése közben? Normális Margit?! Tedd össze a két kezed, hogy nem lett tégla a telefonodból.
-
Lacus_84
senior tag
Ilyenkor nem kell kivenni az akksit, mert ha lemerült teljesen (kikapcsolásig), és réteszed töltőre, kis idő múlva bekapcsol a telefon. Tehát kikapcsolt állapotban nem tudod tölteni a telefont. Legközelebb figyelj arra, hogy ne merüljön le teljesen, mert így csökken az akksi élettartama.
-
Gorneck
legenda
Sztem jobban jársz, ha betipegsz az egyik boltba és megnézed. Nem biztos más véleménye pl kijelző minőségben vagy böngésző sebességben számít e. Szóval sztem nézd meg, ha van erre lehetőséged.
Nekem egyikre sincs panaszom...persze, ha épp normális sebességre képes a mobilnetem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest