- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
davidsz #19825 üzenetére
Az outlook people.live.com része ha finoman fogalmazok, hagy kívánnivalót maga után. Annyit tudok még javasolni, hogy google-ből a nevjegyeidet exportald ki vcf-be, ezt importáld be windows névjegyzekbe. Itt importalaskor meg tudod adni melyik mezőhöz mi tartozzon. Ha itt megszerkesztetted azt export csv és import people.live.com. Jól hangzik, mi?
-
dunc
nagyúr
válasz
davidsz #19810 üzenetére
Én új 520 tulaj vagyok, de egy nap alatt ráéreztem a dologra, simán ment a szinkronizálás!
(nem nagyon maradt olyan ami problémát okozna, a rendszer előnye, és hátrány ugyanaz, az egyszerűség! Személy szerint Május 9 én válok meg a telefontól (akkor tudok hosszabbítani a Telenornál) akkor veszek egy komolyabb készüléket, vagy nokia nagy tesó (925,1320), vagy ha nem leszek elégedett a windows phoneval ,akkor csattogok vissza zöDDD robotra)
-
consono
nagyúr
válasz
davidsz #19806 üzenetére
Nyugi. (Ez a legfontosabb lépés). Ha ma vetted, gondolom nincs sok minden a telőn... Én először csinálnék egy hard resetet (beállítások\névjegy\telefon alaphelyzetbe állítása). Utánna feltenném a SysApp Pusher-t és telepítenék minden frissítést amit talál. Majd ezután próbálnám meg beállítani a GMail fiókomat.
Persze lehet, hogy egy sima restart is segít...
-
karika85
tag
válasz
davidsz #1142 üzenetére
nagyon nagyon nagy ritkán jelezni szokott a Facebook Beta app... "manuálisan" tudod magadnak frissíteni az értesítéseket, úgy hogy belépsz az app-ba... (én így szoktam) így láthatod, hogy jött-e valami üzenet... de hátha lesz már valami jobb frissítés, ami kijatvítja ezt az értesítéses dolgokat...
ezt leszámítva, szerintem eléggé vállalható kis készülék! nekem tetszik!!!tegnap átcseréltem a fóliát, az Crystal-ra, ez olyan, mintha nem is lenne rajta fólia, és nem is gyűjti annyira az új lenyomatokat... marad rajta ez!!!
-
daniel909
addikt
válasz
davidsz #1145 üzenetére
igen, és pontosan ezért kellene egy írás a WP hibáiról, mert megtévesztő, h sokan nem tudják a rendszer bajait, amik évek alatt sem javultak meg.
az értesítés részlegre valamelyest gyógyír lesz a notification center, ami kitudja melyik frissítéssel jön el. de már úton van. persze ettől függetlenül lehet, hogy ugyanúgy késni fognak a face viber skype stb értesítések mint eddig, mivel már a WP7 óta fenn áll a probléma.
az emailt be tudod állítani h ne 20 percenként frissítsen. mail, beállítások szinkr.beáll, ott elemek érkezésekor. az rendesen működik.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
davidsz #1142 üzenetére
Igen, ez ilyen. Jelez, de nem mindig. Amúgy jól be van állítva?
Ha visszaolvastál volna bárhol, akkor tudnál a problémáról.
daniel909 - felváltva rezeg és csen, ami hosszú csengőhangnál úgy tűnhet, mintha egyet rezegne és soha utána csak csengene. Valójában felváltva teszi.
-
duo
addikt
válasz
davidsz #1138 üzenetére
a szépség viszonylagos. záróképernyő olyan amit akarsz, képek csempe amilyet akarsz, szinek a lehetőséghez mérten, és van pár app a csempék cseréjére/variálására is, TÉNY hogy több nagyságrenddel kevesebb a lehetőség. mondjuk nekem majdnem sok ha láttad volna mennyire buta-csupasz-puritán volt a droidom tépted volna a hajad
négy ikon a jobb alsó sarokban (kettő és kettő felettük), ebből az egyik mappa, egy háttérkép(semmi animáció) a rendszer szénné pucolva.(teljesen belakva a rendszerappokkal együtt összesen kb 65-70 app) és még így is döcögött az ics az 512 Rammal.<---bár nem feltétlen a teljesítményhajhászás miatt csináltam, én megrögzött minimalista vagyok.
csengőhang szerkesztők vannak, de sms/jelzőhang ha jól tudom csak a gyári használható. az appok meg... 40%-a kb ingyenes, a többi fizetős. de azért ezeknek a cuccoknak a többsége valóban hasznos.
Igen az értesítések az elég érdekesen mennek. valaki az általános wp topikban írt rá valami alternatív megoldást, hogy ne maradjon le az adathalászat oltárán történő áldozásról.(asszem az email értesítőt állította be a face webes felületén.)olvasd el azt a topikot is esetleg.)
én is az y300 meg e között vacilláltam. Te mi miatt váltottál arról? -
daniel909
addikt
válasz
davidsz #1138 üzenetére
"elég érdekes. Olyan depressziós oprendszer ezzel a feketeséggel."
állítsd át a témát fehérre.."Jelzőhangot nem tudom még hogy kell eszkábálni rá másikat."
sehogy."Rezgés-csengés hogy is..."
Nokián sehogy."Androidra megjön a face üzenet, míg az 520 kussol."
értesítések nem nagyon jönnek meg WP-n, ez ilyen. -
old rocker
veterán
válasz
davidsz #1130 üzenetére
Én ma lettem tulajdonosa egynek. Holnap viszem vissza, hogy köszönöm, ezt nem kérem... rettenetes. Van egy C7-em Bellével, meg egy Nokia 700 FP2-vel, na, gondoltam, most adok a fejlődésnek, lecserélem valamelyiket. A sokat lehúzott, ósdinak titulált symbiánnal, a telepített programjaimmal olyan érzés volt a vinfosos telefonnal kínlódni, mintha egy luxusbordélyból átmennék egy apácazárdába. Másfél évtizeden át nagy Nokabuzi voltam, de dögöljek meg, ha még egyszer Nokiát veszek. A névjegyzék, a blútusz - röhej, a C7 látja a vinfostalicskát, az nem látja a céhetet... - az üzenetkezelés, az e-mail beállítás.... okádék. Kijelentem, aki ezt az op. rendszert szereti, az mind mazochista.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged