- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taviszorny
csendes tag
válasz
Taviszorny #26625 üzenetére
Rátaláltam a megoldásra! Leírom ide, hátha valaki belefut ugyan úgy mint én:
Szóval a telefont nem ismerte fel a win8. A hibakód: az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve (kód 28)
A megoldást az én esetemben az jelentette, hogy innen ltöltöttem az én operációs rendszeremhez való Media Feautre Packot: http://www.microsoft.com/hu-hu/search/DownloadResults.aspx?q=media+feature+pack&First=1&ftapplicableproducts=WindowsFeltelepítettem és azóta boldogság van.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Taviszorny #26623 üzenetére
Ezt letöltötted már hozzá?
-
Taviszorny
csendes tag
válasz
Taviszorny #26531 üzenetére
Időközben utána olvastam és tényleg... A függetleneknek várni kell.
-
rafileo
csendes tag
válasz
Taviszorny #21890 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt. Rádugott telóval szerencsétlenkedtem vele. Majd a Vezérlőpult-Hardver és hang-Eszköz konfigurálása menüsorra menve elindult a Hibák keresése majd kis idő után kiírta hogy probléma volt az illesztőprogrammal és hogy nem tudott minden hibát kijavítani de azóta hála istennek működik. Néha-néha még szaraxik de ugyanezzel a megoldással újból megjavul. Remélem összejön.
-
kezman
őstag
válasz
Taviszorny #21890 üzenetére
A számítógépbe nincs semmi ami azelőtt nem volt, fényképezőgép vagy valami hasonló, mert akkor ezeket töröld ki és próbáld újra. Még ez jutott eszembe aztán kifogytam az ötletekből.
-
Bib
őstag
válasz
Taviszorny #21885 üzenetére
nem kell neki driver,amiket nem tud telepíteni akár le is tilthatod.(Rm-914)Amikor rádugod hangjelzést ad a gép és a teló?Ilyenkor zárolást oldani kell,majd várni amíg megjelenik a teló.Totalcommandernek nem kell látnia,csak a telemókolt ultima.
-
kezman
őstag
válasz
Taviszorny #21883 üzenetére
Gondolom már restart is volt, én a Total Commander Ultima Prime 5.9-el rendezem a dolgokat vele .
-
x1port
addikt
válasz
Taviszorny #21881 üzenetére
Esetleg másik port másik kábel ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft