- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Az lehet hogy nálad tények, én meg azt mondom, én is használtam mindkettőt, és nincs olyan egetverő különbség akkuidőben amit állítasz (?két nap?) ez szerintem lehetetlen, tudom mert használtam felváltva a két firmware-t , és inkább a 8.1 mint a 8.0, nálam semmivel se lassabb a 8.1 mint a 8.0
-
Taviszorny
csendes tag
A teló ad hangjelzést, mint mikor felrakom tölteni, a gép meg se mukkan. A zárolást feloldom és akkor se történik semmi. Egyébként ezt az rm-914-et nem bírja telepíteni és e miatt sír hogy nincs illesztőprogram hozzá.
De ha a tc-nek nem kell látnia és a "Számítógép"-ben sem találom (Xp-n sajátgépnek hívták) akkor hol keressem? -
Namelesske
addikt
Nekem nagyon nagyon vigyáztam rá, selyem napszemüveg tokban tartottam amíg nem jött meg a postával a fólia és lett rajta egy karc így is. 3 nap alatt! Gondolom az is baj, csak farmert hordok így a durva anyag meg a zsebembe ragadt por felcsiszolja az egészet. A fólián 1 hónap után megjelentek a hajszálkarcok. Szóval a kijelzőnek is kell egy kis idő mondjuk fél év (mert üveg) mire megadja magát a felületi szilárdság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest