- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitius
tag
válasz
schumy1 #8682 üzenetére
Hmm..nekem erre külön felhívta a figyelmemet a rendszer. Kb. a 3. hívás után (amit én is úgy tettem meg, mint te - névre kopp, majd hívás a híváslistában), a híváslista megnyitásakor egy buborékban jelezte, hogy ha hívást szeretnék indítani, akkor elég a kis telefonkagylóra bökni.
-
zuioch
aktív tag
próbált már valaki rávarázsolni a készülékre ilyeneket?
-
Blaise
veterán
válasz
monosgeri21 #8694 üzenetére
Hivatalos oldalon nem láttam az RTM szót leírva, csak egy magyar oldalon, úgyhogy jó szokás szerint biztos hozzágondolta valamelyik szorgalmas, jó angol tudással rendelkező blogger
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
GDR3 bétával mik a tapasztalatok? Barátnőm telefonjára raknám fel, van rendes dev accountom.
-
oldbone'76
tag
válasz
FireKeeper #8683 üzenetére
Én tegnap cseréltettem érintőpanelt anyós 0 perces 520-asán. Kőre esett tok nélkül, a kijelzőfólia tartotta a szilánkokat...
-
duo
addikt
válasz
nekem van egy jobb minőségű antireflect fólia, meg egy tpu tok. sosem ejtem el. Mikor csupaszon használtam a telót rövid időn belül úgy lerúgtam a fotel karfájáról hogy CN sírva könyörgött volna a receptért. hátlap le akksi ki készülék pofára. mindez szétszóródott egy nagyobb területen., a tok óta semmi.
-
AMD Power
titán
37999Ft-ért kíváncsi vagyok hány 520-t fogok eladni.
-
westcoastog
veterán
válasz
Ou.
Tessék venni fóliát. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
#40993792 #8679 üzenetére
Hát jólenne addig várni és nem kétszer kidobni a pénzt. Pedig most kéne egy telefon, mert megyek külföldre, november 26 tól 30 ig. Oda azért kéne egy mobil, egy nokia 100as vésztelefont nem akarok vinni. Épp ma adtam el az iphone 4S-em és most nagyon meg vagyok lőve telefon téren.
-
FireKeeper
nagyúr
szomorú nap a mai: az előbb konstatáltam hogy a tegnapi incidens, amikor véletlen lelöktem a telefont az asztal széléről, nem volt következmények nélküli: megvan az első karc a kijelzőn
-
schumy1
aktív tag
Közel másfél hónapja van meg e csoda, és még mindig tanulok valami újat.
Ma jöttem rá, teljesen véletlenül, hogy ha hívni akarok valakit a hívásnaplóból, akkor elég a kagylóra koppintani és már hívja is.
Eddig a névre koppintottam és bosszankodtam is, hogy hogy lehet hogy erre nem figyeltek, erre tessék. -
RMZ250
senior tag
Hát nem,
hanem Cube U18 GT. 2 mag 1.6 GHz, 1 giga ram. Szóval elég erős hardver és 1 métert nem kellett mennem érte. Kínából 31e Ft volt összvisz egy 32gigás mikroSd-vel házhoz szállítva Kb. egy évvel ezelőtt és azóta is faszán működik. Egyetlen egy hátránya van: nincs bluethoot benne
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Szeretnék lejátszani filmeket a telefonon, milyen formátumokat lehet vele lejátszani gond nélkül?
Érdemes megvenni ezt vagy várjak az 525 re? Abba vajon már raknak ledes vakut? -
pepito46
csendes tag
-
drkbl
őstag
Akkor például biztosan nem Navon Platinum 10-es az a tablet, pl. a második frissítés után
-
válasz
westcoastog #8670 üzenetére
Jaja.
A piroson én is gondolkozom, de a kék annyira nem tetszik rajta.Pedig az egyik kedvenc szinem...
-
válasz
westcoastog #8668 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/New-Replacement-Housing-Battery-Back-Cover-Rear-Case-For-Nokia-Lumia-520-/111058479526?pt=LH_DefaultDomain_0&var=410173804460&hash=item19db99e9a6
Ez már Nokia és nem is drága.
-
Joker88
őstag
na,ma rendeltettem ebayről egy sárga hátlapot az 520-hoz..
1.500 Ft-ért,ingyenes posta.. igaz várni kell egy kicsit rá,de..
kíváncsi vagyok,hogy fog kinézni vele
más : hogyan lehet azt kiküszöbölni, hogy a SkyDrive tárhelyen és a Facebookon lévő képeket ne lássa a telefon,ha belépek a fényképek/albumok menübe..
-
RMZ250
senior tag
válasz
old rocker #8661 üzenetére
Oksa, köszi.
2ofthem: simán elképzelhető, az én fóliámon ki van vágva a szenzor helye.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok! Mocsok jó ez a kis telefon.
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Amber frissítés meghozta a rádiót is viszont nagyon gyenge.Más telefonnal is kipróbáltam headsettet hátha az nem jó.Ötlet a dologra?Két adót hoz be sajnos csak...
köszi -
2ofthem
aktív tag
Az mitől lehet hogy hívásnál lezár a kijelző és nem is jön vissza, se eltávolításra, se gombnyomásra?
Más is tapasztalt ilyet? Lehet hogy a fólia kitakarja a szenzort? -
zsoltek
aktív tag
Még nem tettem fel a GDR3-at, lehet majd csak a hivatalosat fogom, de:
A végleges funkciólista:FullHD kijelzők támogatása
3 oszlopos ikonelrendezés is lehetővé válik bizonyos kijelzőméret és DPI páros fölött
Elforgatás zárolása (rotation-lock)
A multitasking nézetben "bezárhatóak" az alkalmazások (Ide beszúrnék egy _hatalmas_ figyelmeztetést, miszerint a WP nem android, itt ezek az alkalmazások "igazából" nem futnak: nem lassítják a telefonod, és nem is merítik. Innentől kezdve bezárni is felesleges őket, de a tömeg szava és ereje)
A multitasking nézetben látszódik az appok ikonja is a nevük mellett
"Driving mode", azaz autóvezető mód. Kikapcsolhatóak a bejövő hívások, üzenetek, illetve automatikus választ is lehet rájuk beállítani. A módot elindíthatja egy bizonyos bluetooth eszközhöz való párosítás is.
NFC hang kikapcsolható
Új tárolási áttekintő nézet, amivel egyszerűbb átlátni mi foglalja a telefonon a helyet
Saját csengőhangok az értesítésekhez (értesítés, sms, email, naptár és hangposta)
Sok kisegítő lehetőségekhez kapcsolható fejlesztés, új képernyőolvasó app
Telefon reset-kor WiFi-t is be lehet kapcsolni nem csak mobilinternetet a backuphoz
Sok bluetooth javítás és fejlesztés (BT4.0? új api-k? - még nincs információ) -
2ofthem
aktív tag
-
br.rak
őstag
Az IE sok oldalt borzasztóan tördel (ez az operának és az UC-nek sosem volt probléma más platformon)
Ha ugyanazt a motort használja, akkor szerintem nem vagyok kisegítve másik böngészővel.
És elég random módon egyszerűen kilép, amikor gondol egyet, ezért lenne jó, ha lenne működőképes alternatíva. Az UC-val meg fogalmam sincs mi van.
Én ezt az egy gyenge pontot találtam eddig a rendszerben (persze, van sok idegesítő hülyesége mind a telónak, mind a wp8-nak, de ennyi pénzért még ez is csoda)Br
-
RMZ250
senior tag
válasz
T_Stark #8640 üzenetére
Nem tudom miért kell itt ez a Droid szapulás állandóan, van egy tabom Droiddal és még soha semmi baja, akadása nem volt minden simán megy rajta még a HD filmeket is reccenés nélkül viszi. Pedig csak egy kínai szutyok. Ellenben itt minden második embernek lefagy, újra indul meg stb.stb.
Na mindegy kérdeznék is valamit: ha a store-ból veszek egy progit majd valami okból mondjuk letörlődik a telóról utána hogyan tudom vissza szerezni
Konkrétan az OBD Autodoctor érdekelne de az ingyenes változat sajnos valamiért nem műkszik az 520-on(megjegyezném, hogy droidon hibátlanul megy). Szóval most nem tudom meg merjem-e venni mert mi van ha nem megy az se.
-
válasz
westcoastog #8645 üzenetére
Köszönöm.
-
br.rak
őstag
Megoldható valahogy J2ME (java) progik futtatása WP8 alatt? Konkrétan az opera mini javás verzióját akarnám valahogy rávarázsolni, mart a gyári az kritikán aluli, az UC-t meg nem lehet feltenni HR után sem. ( nem érdekel ha nem integrálódik a rendszerbe, a felbontását pedig be lehet állítani 800x480-ra, egy kis fájlszerkesztéssel)
valami infot pls, mert nem valószínű, hogy belátható időn belül lesz opera mini/mobile.Itt nincs registry szerkesztési lehetőség, mint wp7 alatt ?(belefutottam pár oldalba, ami a régebi rendszer emberibbé tételéről szól, van ilyen wp8 alá?)
-
FireKeeper
nagyúr
feldobtam én is
-
cattus
addikt
válasz
HELLAFLUSH #8644 üzenetére
Rossz a hangminőség? Milyen fülest használsz?Nekem egy 3k-s Panasonic-kal nagyon is jól szól.
-
westcoastog
veterán
válasz
Sub-ZeRo #8628 üzenetére
Itt le van írva minden, telepítéstől a feature-ökig.
(#8644) PRESSLABOY
Talán nokia musicban van eq, csak az erre meg nem elérhető, külön eq-ról meg nem tudok, de nekem is jól jönne, mert a basszus is elég gyatra agybadugós sony fülessel is.. -
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! nem lehetne erre a telefonra valahogyan equalizert tenni? nagyon zavaró a hangminőség fülessel
lehet vissza térek androidra, ha ezt nem lehet orvosolni -
Tatyla
őstag
válasz
FireKeeper #8641 üzenetére
köszi meg is rendeltem tőle
-
Воланд
titán
válasz
FireKeeper #8638 üzenetére
gyartospecifikus frissitesben ilyen nem lesz benne. szvsz.
-
T_Stark
őstag
Ma a buszon állva kellett utaznom, és pont jól ráláttam az előttem ülő srácra, aki valami Androidos Samsungot nyomkodott. Hát, ahogy lapozgatott a menüben volt egy kis késés, meg facebook appban a képeknél eléggé bedarált a görgetés, azért a kis 520 a WP8-cal ilyet soha nem csinál.
-
Tatyla
őstag
sziasztok,pár napja van ez a kis készülékem egy Xperia U-t cseréltem erre érdeklődnék hogy matt fóliát hozzá honnan tudnék megbízhatóan olcsón beszerezni?
-
confuser
senior tag
Nem úgy volt, hogy GDR3-mal majd lehet külön állítani a különböző notification-ök hangerejét egyesével? Vagy azt már a 8.1-re ígérték? Cserben hagy az emlékezetem :/
@woland_y2k
Tőled maximum 2 szavas választ fogadtam volna el, de azért kösz -
Воланд
titán
válasz
FireKeeper #8634 üzenetére
gdr3 resze.
-
FireKeeper
nagyúr
az app bezárás amúgy a GDR3 része, vagy az csak a bittersweet-el lesz elérhető? most hogy már mindenki feldobálta lehet én is bátor leszek és ráteszem.
woland_y2k: ok kösz.
-
FireKeeper
nagyúr
ez mondjuk abszolút igaz, nem csak az, hogy nyilván senki nem fogja ezt nézegetni, nem is tud utánanézni, hiszen a szoftver verzió az ami, az aktuális akkor már, innentől kezdve csak az lehet "bizonyítani" hogy az illető developer program tag-e vagy sem, azt már nem, hogy mikor rakta fel a frissítést.
-
Redome86
tag
Sziasztok!
Tudna nekem linkelni valaki oldalt, ahonnan érdemes matt fóliát beszerezni?
Illetve a matt a legjobb szerintetek?Köszi!
-
duo
addikt
válasz
FireKeeper #8627 üzenetére
ha már bittersweeten vagy, a kutya nem fogja nézni hogy előtte mi volt fent. szvsz.
-
válasz
westcoastog #8626 üzenetére
Your phone is “developer-unlocked”
Ez az egyik kikötés a frissítéshez. Mi lenne ez?
-
-
válasz
westcoastog #8624 üzenetére
És lesz valami hátrányom belőle? Sajnos nem vagyok nagy wp mobilos, sőt, még a 6310-hez értek
úgy hogy nem tudom.
-
westcoastog
veterán
-
válasz
westcoastog #8621 üzenetére
Nekem meg pestről a fólia.
Jó, eddig nincs vele bajom.
Amúgy ez a frissítés hogy megy? Bejelentkezek a developer app-al és már jön is le a frissítés?!
-
2ofthem
aktív tag
Amcsiból érkezett nekem 'mirror' tipusú képernyővédő fólia.
Idáig messze a legjobb, nem tükröződik, nem marad ujjlenyomat, nem karcolódik, és teljesen átenged minden színt, teljesen ugyan olyan mint ha nem is lenne rajta, kikapcsolt állapotban pedig mintha tükör lenne. Iszonyat jó, ha valaki most akar fóliát venni, ezt javaslom -
válasz
westcoastog #8616 üzenetére
T-re is felmegy a frissítés?
-
stefyY
őstag
Na elkezdtem belakni a telefonomat, de a tartózkodási helyemet 3 utcával odébbra írja...ez beáll majd magától?
-
westcoastog
veterán
Kész, feltelepült.
-
mdraco
őstag
Hard Resettel nem áll vissza gdr2-re?
-
duo
addikt
-
Воланд
titán
válasz
westcoastog #8608 üzenetére
igen.
-
westcoastog
veterán
Tehát akkor ezt a gdr3-at később minden gond nélkül lehet frissíteni majd ha kijön a szolgáltatóktól is ota-n?
(#8609) woland_y2k
Akkor fel is dobom, kell nekem azacsúnyaikszataskmenedzserben.
Legyen 100%-ra töltve a telefon, vagy elég 68%-on? -
Воланд
titán
válasz
old rocker #8602 üzenetére
nem lehet.
-
bump3r111
tag
Az új frissítésben: "Easily close apps: Now you can use the App switcher to quickly close apps when you're finished with them." - már ezért megéri nekem az új frissítés, nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Tőzsde és gazdaság
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EA Sports WRC '23
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Túra és kirándulás topic
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest