- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
-
evo87
őstag
válasz
albiosz #13095 üzenetére
Pierre Cardin tok...hát....
Nekem is ilyen slim van. Nagyon tetszetős, elegáns, jó anyagú. DE. Normál használat és vigyázó tulaj mellett nálam 3 hónap után elkezdett foszlani felül a gumis cucc, ami összefogja és lezárja a belső és külső anyag élét.
Más nem tapasztalt ilyet?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
albiosz #10470 üzenetére
Köszi
Ki is fogom próbálni.
Zsolt_72: Nekem a kijelző méretével nincs bajom, megfelelő a mérete. A 625 -be meg keveslem az 5MP-s fényképezőt, rakhattak volna bele akkor már egy 8asat. Árban szerintem sokba kerül most a 625, bár kétségtelen, hogy jól néz ki nagyon.
nbukta77: Odaadtam a barátnőmnek, had örüljön, aztán most felváltva használja az s3 minit meg a 4S-t, de neki a droid jobban bejön.
-
zuioch
aktív tag
válasz
albiosz #10129 üzenetére
Szerintem készülnek a karácsonyra.
Jól felnyomnak addig mindent, aztán jön az "akció"... (nagy tűzijáték közepette hirdetik az árzuhanásokat).. majd a reakció (utcán kígyózó sorok a boltok előtt)1,5 hónapja vettem az 520-at T-mobilnál, Mozaik-S díjcsomagban, 2 év hűséggel.
Kezdőrészlet: 0.- ft / Törlesztések: 800.- ft (2év)1 hét sem telt el, láttam hogy ugyanúgy kezdő: 0.- ft / törlesztő már csak 650.- (volt is
)
most meg? .. Kezdő: 4990.- / Törlesztő: 1480.-
Karácsony?
Kb. ua. lesz mint az október közepei árak. -
pjtr
aktív tag
válasz
albiosz #10121 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm ez gyors volt
A 820-nak nagyobb az akksija, jobban is bírja, vagy ezt elviszi a nagyobb kijelző?
Itt már fullos a térkép minden országban jó, vagy csak itthon jó?
Eddig csak az 520-at néztem, de szerintem levitte a TÉ az árát a 820-nak (57e lenne szemben a 520-as 47e Ft-val)
Ezt a Rafi ONE -card- ot elég tényleg csak bemutatni, és egy 10e Ft-ot levonnak a kezdő befizetéséből?
Ezt használta már valaki?
Active Sync jól működik?
Köszönöm!
Szerk: FireKeeper, El Gringo Nektek is köszönöm!
-
muratomi1
senior tag
válasz
albiosz #8438 üzenetére
hát én nem hinnék a 3 évben ennyire biztosan de ti tudjátok
andromannél 2 évet biztosítottak azt mi lett belőle.. az utolsó ilyen telefon ahol ezt betartották az a samsung galaxy s2 volt és akkor előtte az lg meg a htc le is szarta a frissítéseket(nem mintha most nem). De pl én azért nem hinnék ennek mert a microsoft is idővel nagy cucc lesz, sok Nokia alatt gyártott mobillal, elterjedt, fejlett piaci értékkel. Onnantól kezdve ugyanez lesz a stratégia mint az androidnál. De reméljük nem és azt is hogy ne 3 éven belül legyen a második legjobb gyártó a Nokia.. upsz bocsánat Májkroszoft. -
törölt tag
-
Devas
őstag
válasz
albiosz #6054 üzenetére
T-től venném, nem online. Online rendelést nem csináltam még, nem akarom elszúrni a dolgot vele. Mivel a régi telefonomban nincs microSIM, vennem kell náluk azt is. Szerintem előfizetést kérek. De nekem a régi számom kell, lehet meg sincs a szerződésem, amit magammal vihetnék. Elég így a személyi, vagy mondjak búcsút a régi számomnak?
-
Tim82
félisten
válasz
albiosz #4580 üzenetére
Jah, arról az emberkéről nem is beszélve, aki előadta, hogy az ismerősének felforrt a Lumia 520-a (meg egyéb rémtörténetek, másod- illetve harmadkézből
).
Finnugor: alapvetően tudtommal a Huawei Y300-nak két komoly baja van: az 512 MB RAM és ha jól tudom, a tulajdonosok nagy része kifejezetten rühelli a gyári Emotion UI-t, mert pár hetes használat után belassul meg fagy. Annak idején én is gondolkodtam a telefonon, de olvasgatva a topikját, inkább elvetettem végül.
Nem mondom, hogy a Lumia 520-nak nem voltak bajai (én is belefutottam egy-kettőbe, szentségeltem is a topikban miattuk), de azt hiszem, főleg app-okhoz köthetőek, amiket valószínűleg egyenként kijavítottak az app-fejlesztők, azóta meg - lekopogom - semmi gondot nem tapasztaltam és ahogy nézem a topikot, mások sem.
Én SGS-ről váltottam Lumiára, ami CM 10.1-gyel teljesen használható volt, de nem volt élmény használni. Gondolom, érted a különbséget. Nyilván ha egy újabb csúcskészülékem lett volna Android-fronton, akkor nem ezt mondanám.
-
StLui
veterán
válasz
albiosz #4409 üzenetére
Ez mutatott már 1-2 órája 27eFt körüli összeget is
-
rüstü
csendes tag
válasz
albiosz #4409 üzenetére
Öööö nekem 41 391 forintot mutat domino csomagos vásárlásra. A számjegyek stimmelnek, csak nem az Általad megadott sorrendben vannak
Szerk: egyébként a tré is elmegy a sunyiba az inkoherens weboldalával; az akciós mobiltelefon-árlista áttekintő nézete meg 34 990 forintot jelez...
-
-
Spancho
senior tag
válasz
albiosz #3388 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek
Itt csak 1990 -
Tim82
félisten
-
zsigus
őstag
válasz
albiosz #1711 üzenetére
Köszi.
Nekem ez most amolyan szükségtelefon lesz, mert a régi vízbe esett és meghalt. De aztán ki tudja, ha megtetszik lehet, hogy hosszabb távra is marad.
Az ilyen áron kapható androidos csodáktól pedig még fénykép alapján hányok... Szóval el tudom képzelni, hogy mennyire használhatóak lehetnek.
Ami nekem most számított az az, hogy egy tűrhető kamerája legyen és ne legyen dög lassú. Ehhez képest ez kétmagos, ingyenes a navi, a kijelzője is tűrhető a teszt alapján, és a design-al sincs különösebb bajom (a képek alapján), szóval ennyiért tényleg ajándék.
Később pedig kiderül, hogy a rendszerrel sikerül e megbarátkoznom...
-
törölt tag
válasz
albiosz #1698 üzenetére
Itt nem évszaknak megfelelően változik (legalább az AccuWeather esetén), hanem napszak és időjárásnak megfelelően. Én szeretem, kellően változatos, ellenben egy statikus képpel, amit három nap múlva már le akarok cserélni. Majd kipróbáljátok.
Igen, lent fogja megjeleníteni. A legalsó soron egymás mellett fix helyen fogja jelezni a nem fogadott hívásokat, üzenetek, nem olvasok leveleket, stb. Te is átállíthatod, bővítheted a listát, akár Viber-re, WhatsApp-ra, vagy egy akkumulátor töltöttségjelző ikonjára. Naptár eseményt is jelez az óra alatt. A következő legkorábbi vagy a következő nap első eseményét, időintervallummal (ha az meg lett adva) jelez. És tökéletesen szinkronizál a Google Calendar-al. Szeressük.
Rádiót ígérgetik, de pontos időpont még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged